Která politická strana je vám nejsympatičtější?

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.

Hlasování: Která politická strana je vám nejsympatičtější?

ČSSD
1
5%
KSČM
0
Žádná hlasování
ODS
2
11%
TOP 09
3
16%
ANO 2011
3
16%
KDU-ČSL
0
Žádná hlasování
SPOZ
0
Žádná hlasování
SZ
0
Žádná hlasování
Jiná (uveďte jaká)
8
42%
Žádná (pod podmínkou, že znáte všech 24 kandidujících stran)
2
11%

Celkem hlasů: 19

ZOMB
Warlord
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:zomb#2334
Re: Která politická strana je vám nejsympatičtější?

Příspěvek od ZOMB » 20.10.2013, 16:47 hod.

Fraxi: Chápu ty obavy, ale od VV mají jiný systém primárek (takže by se na kandidátky neměli dostat kmotři) a taky je nevede milionář (miliardář? ani nevím...)
To riziko tam je, ale říkám si, že je to lepší jak volit nějakou současnou parlamentní stranu...

Maxim: Tohle je civilizovaná výměna názorů, ta nerozděluje ale obohacuje :)

edit: Javurku, FB nemám, ale jestli chceš, tak tam ten obrázek klidně dej ;)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Maxim
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 20.10.2013, 18:17 hod.

Doufám že ještě nebyl interviev D. Drtinové z Ústeckýho kraje že ne :?:
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 20.10.2013, 18:38 hod.

Proč? si to stejně jde kdyžtak pustit online. Dneska jsem se tam koukal na starší záznamy.

Maxim
Doom Knight
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 21.10.2013, 20:08 hod.

No to jo ale neni nad to pustit si to živě
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

Tib3rian
Doom Knight
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 21.10.2013, 20:39 hod.

Volby v dobe globalizacie? Skuste sa ludia zaoberat aj touto otazkou, prosim vas, inak si s nami urobia co budu chciet. Chaos im vyhovuje. Sympaticka strana to ano(ja ako slovak si netrufam vybrat), volby a vyjadrenie postoja takisto beriem, dokonca aj snahu a schopnost politikov presadit zasadne zmeny v skolstve zdravotnictve atd. Ale globalne smerovanie Ceskej republiky? Ekonomicke ci legislativne? Myslim ze to uz dnes naozaj nie.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

neferty
Fallen Shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od neferty » 22.10.2013, 09:00 hod.

Budu volit Svobodné.

Btw, argumentovat tím, že Babiš je miliardář a tak nemusí krást/je chytrý je naprostý nesmysl. Pokuď s ním někdo četl nějaký rozhovor nebo ho snad dokonce viděl naživo v nějakém pořadu tak musel vidět, že ten člověk je naprosté hovado. Nedokáže říct ani dvě věty aniž by někoho neurazil. Na přímé otázky odpovídá vyhýbavě respektive na ně neodpovídá vůbec. Jeho bohatství pramení zejména z EU dotací na zemědělství a také například z biopaliv, na které mu všichni motoristi přispívají. Stačí se už podívat na ten jeho program: potravinová soběstačnost (WTF??) - to se asi vůbec nepere s tím, že je to největší zemědělec v zemi.

Btw, jaktože nikdo neřeší, že se ještě nevyjádřil co udělá s Agrofertem až se dostane do politiky? Neměl by to prodat nebo se zbavit všech manažerských funkcí? Vážně si tu někdo myslí, že ten člověk je hodnej naštvanej podnikatel kterému jde o blaho země a vůbec ne o maximalizaci vlastního bohatství?

:roll: :shock:
nevím, co sem napsat

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.10.2013, 09:12 hod.

Radši a´t uráží, než aby lhal jako ostatní :) Navíc si myslím že za ten rok se dost zlepšil v debatách.

schválně se mrkni na pár jejich videí, na dost věcí o kterých píšeš tam odpovídá a určitě mi jako hovado nepřijde :http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/galerie/videogalerie/

Mě tam teda jako hovado vůbec nepřijde.

Btw ty biopaliva, nechci kecat ale někdo jsem četl nebo to bylo někým řečeno že on má té řepky snad jen 3%, takže s těma biopalivama to tak horký nebude.

I kdyby celej potravinovej průmysl dělal v ČR Babiš, pořád budu radši než aby sem vozili poský svinstvo.

Já už s ním viděl hodně rozhovorů a videí a jsem si jistý že o maximalizaci vlastního bohatství mu fakt nejde. Podívej se co dělaj politici posledních pár let, je to hrůza. Dám mu šanci a ať se ukáže.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 22.10.2013, 11:04 hod.

Javurek: a jsi si jistý, že historie pana Babiše, pardon agenta Bureše, ti nevadí ? On sice něco vybudoval, ale na jakých základech ?

EDIT: Ještě to upřesním - Agrofert, Unipetrol, PKN Orlen, Stanislav Gross

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.10.2013, 11:41 hod.

Jsem, zkus si přečíst jeho životopis. I kdyby tenkrát spolupracoval, i když on tvrdí něco jiného a soudí se tak za těch 20 nebo kolik let díky tomu jak podporuje sport různé organizace a nemocnice to společnosti vrátil.

V jeho životopise se k některým věcem které zmiňuješ taky vyjadřuje.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 22.10.2013, 11:51 hod.

Tak pokud s tebou tato kauza neotřásla a věříš mu, tak pak chápu. Za mě: "Zloděj křičí, chyťte zloděje", ale v tom se asi neshodnem ;)

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.10.2013, 12:00 hod.

Jaká přesně kauza?
To s StB vysvětlil už asi 100x a furt to někdo vytahuje, navíc těsně před volbama. Nebo myslíš něco jiného?

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 22.10.2013, 12:13 hod.

Tu jeho "rodinnou anamnézu" a spolupráci s StB nechme stranou, to jsem tam dal jen tak, i když to pak v jeho budoucnosti hraje roli. Jde mi spíš o ty kauzy ekonomické: ohledně spojení se Stanislavem Grossem, o privatizaci Unipetrolu společností PKN Orlen, o Lovochemii Lovosice atd. atd. je toho vážně dost.
Ten člověk chce nyní bojovat s korupcí ?

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 22.10.2013, 12:32 hod.

O těchto ekonomických kauzách právě píše i ve svém životopise tady: http://www.anobudelip.cz/cs/o-nas/blogy ... -zivotopis

Máš nějaké odkazy na jiné informace jak to bylo?

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 22.10.2013, 12:49 hod.

"jak to bylo" ... bohužel tyto kauzy se už nikdy nevyšetří, jak to přesně bylo se nikdy už nedovíme ... to je snad všem jasné

Nebudu ti házet přímo odkazy, kde se spekuluje, jak to asi fungovalo (Spyra a jeho"pět českých na stole", Lovochemie-Proferta-Agrobohemia-Agrofet tunel), těch najdeš na googlu dost. Tady máš v kostce jeho životopis:

http://neviditelnypes.lidovky.cz/spolec ... ecnost_wag

Každou zmiňovanou kauzu si vem, hoď do googlu a čti. Pro mě tragedie.

Maxim
Doom Knight
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 24.10.2013, 13:36 hod.

Mozna před X lety nakrad a jako u Kalouska si toho nikdo nevšimne a mozna něco na lidi ví ale je přece jenom CHYTREJ a dobrej podnikatel a krást dál by mu nebylo k ničemu protože s těma penězma co má už stejně nic neudělá ale neřikám že mám pravdu
A třeba Lovochemie tu sice u nás máme ale víc než korupcí smrdí chemií
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek

Javurek
Warlord

Příspěvek od Javurek » 24.10.2013, 15:17 hod.

Mě jde o to že posledních pár let je to v ČR v hodně věcech dost na houby a ty co tam roky byli se fakt moc nepředvedli a zatím spíš stát rozkrádají nebo ho dovolili rozkrást kmotrům a lobbistům. Proto chci dát šanci někomu novému a čas ukáže jestli to byla dobrá volba. kdyby mě před volbama nezaujalo ANO tak už bych asi ani nevolil.

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 24.10.2013, 16:08 hod.

Zajímavé srovnání od Pavla Kohouta... http://www.novaustava.cz/clanky/zeleni-versus-zemanovci

Maxim: Je to trochu naivní, protože...
Co chtějí mocní? Více moci. Co chtějí bohatí? Více majetku...
Jednoduché, pravdivé, smutné...
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.10.2013, 22:11 hod.

Zomb: ;)

Javurek: Kdyby došlo k tomu, že bys byl nevoličem, tak bys jenom jako každý další nevolič potvrdil v plném rozsahu vůli těch, co volit šli, bez ohledu na to, jak by to dopadlo. A v mém vnímání světa, takoví nevoliči nemají nárok vůbec nic kritizovat, a neměli by mít během onoho mandátu poslanců žádné právo na názor na jejich práci, tedy ostatní by ho měli zcela ignorovat...snad ses rozhod správně.

Jinak: co se týče Babiše, ať ukáže, co teda umí pěkně v záři reflektorů. Pokud by se ukázal jako korupčnická krysa, tak by to vůbec nevadilo, protože místo něj by se našla jiná. Ale pokud by se ukázal být mužem na správném místě, tak jak už jsem řekl výše, bude mít můj hlas příště, nyní ne. Nyní se zaměřím hlavně na to, aby žádná strana z koalice Nečasovy vlády nebyla ve vládě a pokud možno ani ta strana, kam se rozlezly krysy z potápějící se pravicové lodě.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 25.10.2013, 08:57 hod.

Frax: Svým hlasem se postavím za něco nebo někoho, komu bych měl věřít, že se bude správně rozhodovat v nejlepším zájmu věci.
Když si můj hlas nikdo nezaslouží, proč bych měl podporovat a postavit se ze lidi, co jsou podle mě prolhaní zloději a prospěcháři?
Ano, menší zlo... z těch slov je mi už špatně. Menší zlo ještě nikdy neudělalo ani kousek dobra. A klidně přiznám, že sem v tomhle naivní a věřím na pohádky. Nepodpořím krysu, abych se utěšil, že nezvolí prase.

Kdyby mohly volby něco změnit, už by je dávno zakázali.

Podle mě by se debaty o volbách měly přesunout do tématu "vtipy" ... a do mě.
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 25.10.2013, 10:07 hod.

Bemik: Správné to jest, volit komu věřím. K tomu zbytku: Pokud má někdo pocit, že tam jsou jen samí lháři nebo prospěcháři, tak co mu brání jít do politiky sám a změnit poměry? K tomu ostatně mnohým (nutno sebekriticky přiznat že i mě) chybí odvaha se do toho pustit...a pokud už se člověk nechce voleb účastnit, jen tím strká hlavu do písku a dává JASNÝ souhlas s tím, že ať to dopadne, tak to dopadne, já s tím nic nehodlám dělat. A taky si myslí, že já s tím nic nemám společnýho....OMYL!

Co se týče menšího zla, tak to vede do jediného místa - do 4. aktu :lol: (+ vyhledám ti článek o mladých starostech, kteří se toho nebáli do politiky hned ze školních lavic skočit, ne z důvodu osobních ambic, ale protože v obcích, kde starostují, to bylo tak špatný, že řekli podobně jako Frodo Pytlík v Elrondově domě: "Já ho ponesu".)
edit: tady je

A ti, co tvrdí, že by volby nemohly něco změnit....podívej se třeba na prezidentskou volbu. A především si vzpomeň jak to tenkrát tady vypadalo a jak se mnozí chovali. A taky si představ, co by se dělo za těch půl roku, kdyby na hradě seděl Kárl.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Zamčeno

Zpět na „Ostatní“