U mě to byl jednoznačně Forest Gump

Hobit bude v pohodě, ale chtělo by to obsadit stejného herce Bilba jako v lotruErendil píše:no pry se bude tocit "Hobit aneb cesta tam a zase zpatky" tak na to sem hodne zvedavy, LOTR 1,2,3 byly super, i kdyz kniha je lepsi...
jinak souhlasim... Segala tez nemusim:-)
Všechno! A myslim, že nejsem sám. Je to film uplně o hovně...celkově zpracovanej na ho*no a děj atd....prostě příšerná kravina. Jen ten děj XD..to mi prostě dostáváKubaka píše:css co se ti nelibi na hvedzne pechote? to je brutus film xD
nekomu se taky hold nelibi krolthuv zadek no xD
Ne nevzalo...vzal jsem to s vtipem a tys to určitě s vtipem vzal takyKubaka píše:hafo te to vzalo co ?xD
no tak jako je jasny ze je to kravina ..je to neco jako novodobej Arnold kterej de s ak47 ,30 kulek v zasobniku a pokosi 50 lidi
to jep orste hvedzna pechota,a naopak ma neco do sebe aspon podle me xD
nedaj bože sa ti Termoska v 3tim dílu nelúbilamalcius píše:U většiny filmů, kde vznikne pokračování díky úspěchu , stojí druhý díl za ho*no. Těžíja z úspěchu, lidi na to dou, že sa jim líbil první díl a pak sů zklamaní. Nicméně jako vyjímku potvrzující pravidlo bych uvedl Terminátora. Jednička je skvělý film, ale dvojka je jeden z nejlepších filmů vůbec (můj názor). O tom bych jen pěl chválu a mluvil v superlativech