Inf. barbar aneb co zlepsit?
Zdravím,
tak nějak jsem se zasekl na infernu (jako všichni asi ), a nevím přesně, kde co vylepšit a na co se zaměřit, resp. abych i vhodně investoval do výbavy, proto tento topic.
Do teď hra fungovala ve stylu, že jsem naběhl do čehokoliv a v podstatě mě nešlo zničit.
Na infernu ale už dostávám takové pecky, že už to není možné ustát ani přes defensivně laděný build (alespoň mi tak přijde).
Nějaké info:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... Zeb!ZZbcaZ
a
http://i46.tinypic.com/243rogo.jpg
Díky za tipy co konkrétně zlepšit, do čeho zainvestovat, jaký build je na inferno lepší, ...atd.
tak nějak jsem se zasekl na infernu (jako všichni asi ), a nevím přesně, kde co vylepšit a na co se zaměřit, resp. abych i vhodně investoval do výbavy, proto tento topic.
Do teď hra fungovala ve stylu, že jsem naběhl do čehokoliv a v podstatě mě nešlo zničit.
Na infernu ale už dostávám takové pecky, že už to není možné ustát ani přes defensivně laděný build (alespoň mi tak přijde).
Nějaké info:
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/b ... Zeb!ZZbcaZ
a
http://i46.tinypic.com/243rogo.jpg
Díky za tipy co konkrétně zlepšit, do čeho zainvestovat, jaký build je na inferno lepší, ...atd.
Re: Inf. barbar aneb co zlepsit?
Přesně tomuhle jsem se chtěl vyhnout - obecné. Chtěl jsem info, kde je konkrétně problém na mém charu a ne 19 stránkovou diskuzi...JokerLuk píše:viewtopic.php?f=106&t=4847
potrebujes resisty, vela
keby si si ten topic precital tak by si zistil aky mas problem. Nato ten topic je , aby sa tu nezakladali taketo topicyego píše:Přesně tomuhle jsem se chtěl vyhnout - obecné. Chtěl jsem info, kde je konkrétně problém na mém charu a ne 19 stránkovou diskuzi...JokerLuk píše:viewtopic.php?f=106&t=4847
řekl bych to jedním slovem .... potřebuješ top equip za desítky mega
tzn 100k+ life 1k+ rez, itemy s redukcí škody (storm, string, top rares) atd.
tzn 100k+ life 1k+ rez, itemy s redukcí škody (storm, string, top rares) atd.
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
V jakém jsi aktu? V prvním? Já mám barbara, co už si konečně dává první akt v pohodě. Druhý akt se ještě nechytám. 100k life a 1k rezistu je trošku utopie a rozhodně to není potřeba na první akt.
Co se týká skillů, tak jsem na tom podobně kromě pár zmeň. Jinak ty skilly nemusíš mít na pevno a můžeš si je měnit libovolně pomocí "elective" modu v options. To znamená že nemusíš mít secondary skill ale třeba dva pokřiky jako já... U war cry bych spíš dal runu co zvedá rezisty, protože s těma máš dost problém. DPS taky nemáš moc dobrou, takže bych doporučil místo whirlwindu dát právě pokřik battle rage(marauders rage). Staty máš celkem dobré. Nevím kolik má zbraň DPS, ale asi není moc dobrá. Tam bych zainvestoval a koupil lepší. S battle rage bys mohl mít takových 14-15k dps jako já. To už v "yeti" podobě ubiješ elitky celkem rychle. No a jak už tu lidi psali, tak největší problém máš s rezistama. Já mám 300-500 jak které a první akt projdu bez větších problémů. Druhý akt nehratelný. Takže rozhodně hlavně navyš rezisty, kde bys měl mít aspoň 300 s runou u war cry. Pak zainvestuj do zbraně minimálně 600dps ale líp tak 800+ podle financí :-) No a pak pouvažuj s těma skillama, whirlwind bych vyměnil za battlerage s 30% damage a měl by sis dávat 1 akt v pohodě. Na 2 zapomeň To chce pak jiné itemy
Co se týká skillů, tak jsem na tom podobně kromě pár zmeň. Jinak ty skilly nemusíš mít na pevno a můžeš si je měnit libovolně pomocí "elective" modu v options. To znamená že nemusíš mít secondary skill ale třeba dva pokřiky jako já... U war cry bych spíš dal runu co zvedá rezisty, protože s těma máš dost problém. DPS taky nemáš moc dobrou, takže bych doporučil místo whirlwindu dát právě pokřik battle rage(marauders rage). Staty máš celkem dobré. Nevím kolik má zbraň DPS, ale asi není moc dobrá. Tam bych zainvestoval a koupil lepší. S battle rage bys mohl mít takových 14-15k dps jako já. To už v "yeti" podobě ubiješ elitky celkem rychle. No a jak už tu lidi psali, tak největší problém máš s rezistama. Já mám 300-500 jak které a první akt projdu bez větších problémů. Druhý akt nehratelný. Takže rozhodně hlavně navyš rezisty, kde bys měl mít aspoň 300 s runou u war cry. Pak zainvestuj do zbraně minimálně 600dps ale líp tak 800+ podle financí :-) No a pak pouvažuj s těma skillama, whirlwind bych vyměnil za battlerage s 30% damage a měl by sis dávat 1 akt v pohodě. Na 2 zapomeň To chce pak jiné itemy
-
- Quill Rat
1. akt - 600 rezist, 9k dps 40k hp, 20% block - pohoda
2. akt - 800 rezist 12k dps 45k hp , 30% block - pohoda
3. akt - 1000 rezist 16k dps 50k hp, 40% block - pohoda
(pohoda je mysleno, ze hrajes s mozkem, uhejbas, premejslis)
4. akt - jsem u izuala, mam 950 rezisty ,15,5k dps, 55k hp a k nemu jsem se prekvapive snadno dostal s 5 stackama (mel jsem stesti na kombinace), nicmene pri jeho progresu stacky konec.
odehrano se standardnim buildem revenge, leap(iron impact), ignore pain.
2. akt - 800 rezist 12k dps 45k hp , 30% block - pohoda
3. akt - 1000 rezist 16k dps 50k hp, 40% block - pohoda
(pohoda je mysleno, ze hrajes s mozkem, uhejbas, premejslis)
4. akt - jsem u izuala, mam 950 rezisty ,15,5k dps, 55k hp a k nemu jsem se prekvapive snadno dostal s 5 stackama (mel jsem stesti na kombinace), nicmene pri jeho progresu stacky konec.
odehrano se standardnim buildem revenge, leap(iron impact), ignore pain.
1. akt - 300 rezist, 20k dps 25k hp, 0% block - pohoda ;-)
Díky za konstruktivní info :-).
Zkusím sehnat equip na resisty a dám vědět :-).
Zkusím sehnat equip na resisty a dám vědět :-).