Barbar nakup itemu
Zdravim panove a damy
Jak jsem po case zjistil jsem totalni lama v dmg tak i v setu a v buildu ale nastesti mi pomohl poskladat jeden hodny klucina jmenem Javurek
Mam na vas prosbu napiste mi co mam zlepsit a nejlepe prehledne co mam nakoupit mam nejakych 700 tisic ale muzu si nafarmit vic.(Kdyz nekdo helpne )
kdyz mi tu budete psat co maji mit ty itemu prosim vas napistu mi to celym jmenem ne skratkou dekuji moc protoze ty skratky moc neumim.
jel jsem hlavne all res ad se udrzim v act 2 pote jsem prosel act 3 ale act 4 ? toje trosku hafo namne jinak hraju solo jednou jsem hral v parte a dobre to bylo kdyby nekdo chtel muzeme zahrat
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Sany ... o/18387967
kuknete muzete si mne i pridat jsem tam dost casto
Chtel bych poskladat barbara ktery prezije elitky ad ma dostatecny dmg a life regen
Diky chlapi a damy
Jsem vdecny za kazdou radu a predem vam dekuji
Jak jsem po case zjistil jsem totalni lama v dmg tak i v setu a v buildu ale nastesti mi pomohl poskladat jeden hodny klucina jmenem Javurek
Mam na vas prosbu napiste mi co mam zlepsit a nejlepe prehledne co mam nakoupit mam nejakych 700 tisic ale muzu si nafarmit vic.(Kdyz nekdo helpne )
kdyz mi tu budete psat co maji mit ty itemu prosim vas napistu mi to celym jmenem ne skratkou dekuji moc protoze ty skratky moc neumim.
jel jsem hlavne all res ad se udrzim v act 2 pote jsem prosel act 3 ale act 4 ? toje trosku hafo namne jinak hraju solo jednou jsem hral v parte a dobre to bylo kdyby nekdo chtel muzeme zahrat
Chtel bych poskladat barbara ktery prezije elitky ad ma dostatecny dmg a life regen
Diky chlapi a damy
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Barbar nakup itemu
Pokud jsi uz tak daleko, tak uz moc nechybi.:-)Sany57 píše:Zdravim panove a damy
Diky chlapi a damy
Za chvilku tu zkuseni barbari poradi.:-)
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
hehe v to doufam jen si nemyslete ze jsme nejaka lama ale nikdy jsem to nepouzival prosim vas jak si pridam nejake lidi pres ten battletag ?:D chce to pomne email a nick ten nick mam ale ten email nevim dejte mi tu dystak jeste nejaky Vzorek
štít- k smíchu buď vyměnit za jinej, vyměnit za druhou 1h zbraň, nebo vyměnit a používat 2h.
boty- zatím můžeš nechat, lepší jsou drahý.
ringy stojej za prd, ale nechal bych je, prtoože výměna by byla nákladná.
kalhoty jsou taky špatný, ale dávaj aspoň armor a něco málo ze str, vit a allres. výměna vysoce žádoucí.
pásku chybí zhruba dvojnásbek síly, ale to je tvůj poslední problém, takže bych ho nechal jako jednu z lepších z částí gearu.
rukavice - jedna z hlavní příčin mizernýho dmge. potřebuješ především crit chance (6+) a crit dmg (25+), k tomu přijde asi allres (50+) a případně vitalitu nebo sílu, ale to už budeš kroutit očima nad cenou ;D
chest- hrozně málo síly, málo allres. výměna by nemusela být tak drahá. str 120+, vit 100+, allres 55+. měnil bych mezi prvními.
bracer - málo str, ale nechal bych ho. jeden z těch použitelnejch kousků.
amulet se mi nelíbí, ale něco dává, takže bych ho spíš nechal, výměna za lepší by nebyla laciná.
helma- může být, nechal bych ji a měnil jako poslední. dává pěkný allres, vit i nějakou str a armor.
shouldery - hrubě nedostatečný. hledej minimálně dvojnásobnou sílu, 60+ allres, vitalita, life% a armor by se hodily stejný, ale asi budeš muset udělat nějakej kompromis.
ve skillbuildu nechápu bash jako primární útok. nicméně skillbuild ti radit zatím žádnej nebudu, to vychází především z toho, co držíš v rukou, tedy 1h+štít, dualwield nebo 2h.
přátele si přidáš jednoduše mailem, nebo napsaním battletagu ve formě x#y, kde x je nějaká přezdívka, křížek je křížek a y je číslo přiřazené danému nicku. mělo by se to vyplnit do stejné kolonky, kde se hledá podle mejlu, je to buď a nebo.
kalhoty jsou taky špatný, ale dávaj aspoň armor a něco málo ze str, vit a allres. výměna vysoce žádoucí.
pásku chybí zhruba dvojnásbek síly, ale to je tvůj poslední problém, takže bych ho nechal jako jednu z lepších z částí gearu.
rukavice - jedna z hlavní příčin mizernýho dmge. potřebuješ především crit chance (6+) a crit dmg (25+), k tomu přijde asi allres (50+) a případně vitalitu nebo sílu, ale to už budeš kroutit očima nad cenou ;D
chest- hrozně málo síly, málo allres. výměna by nemusela být tak drahá. str 120+, vit 100+, allres 55+. měnil bych mezi prvními.
amulet se mi nelíbí, ale něco dává, takže bych ho spíš nechal, výměna za lepší by nebyla laciná.
helma- může být, nechal bych ji a měnil jako poslední. dává pěkný allres, vit i nějakou str a armor.
shouldery - hrubě nedostatečný. hledej minimálně dvojnásobnou sílu, 60+ allres, vitalita, life% a armor by se hodily stejný, ale asi budeš muset udělat nějakej kompromis.
ve skillbuildu nechápu bash jako primární útok. nicméně skillbuild ti radit zatím žádnej nebudu, to vychází především z toho, co držíš v rukou, tedy 1h+štít, dualwield nebo 2h.
přátele si přidáš jednoduše mailem, nebo napsaním battletagu ve formě x#y, kde x je nějaká přezdívka, křížek je křížek a y je číslo přiřazené danému nicku. mělo by se to vyplnit do stejné kolonky, kde se hledá podle mejlu, je to buď a nebo.
v0kurka píše:štít- k smíchu buď vyměnit za jinej, vyměnit za druhou 1h zbraň, nebo vyměnit a používat 2h.
Secteno podtrzeno vse blbe okej jak prijdu domu tak se naneco podivam Diky moc za radu !:-)
Zdar Sany,
vubec nechapu jak se ti tu nekdo muze posmivat...
ne kazdej u toho sedi od rana do vecera a v palici ma jen diablo
kazdopadne se podivej na tenthle zaznam, je to nejlepsi barbar tady na diablofans, nikdo ti lip neporadi
je v nem kompletni postup jak si postavit equip za neco malo pres 3m
krasne funguje ve 3. actu, takze by si mohl farmit i tam.. je to item build kterej je zavislej na buildu WW barba, je mnohem zabavnejsi nez revenge barbar
tady je link, pretoc si ha na zhruba 1:25:00
tam zacina nakupovat ty itemy, je to pekne kemontovany atd...
hodne zabavy preji
http://cs.twitch.tv/carpinustv3/b/330696430
kazdopadne se podivej na tenthle zaznam, je to nejlepsi barbar tady na diablofans, nikdo ti lip neporadi
krasne funguje ve 3. actu, takze by si mohl farmit i tam.. je to item build kterej je zavislej na buildu WW barba, je mnohem zabavnejsi nez revenge barbar
hodne zabavy preji
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Kdo se mu posmiva, hm?palecnik píše:Zdar Sany,
hodne zabavy preji
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Neřekl bych, že radit = říct mu, že má všechny itemy špatné a všude má něco přidat. To je rada jak drátem do oka:)
Máš zbytečně moc resistů. Nejdřív se rozhodni co chceš hrát, štít a one hand je už řekněme "za zenitem". Pokud tě k tomuto netlačí další tři lidi, kteří s tebou hrají nebo nejsi nějak osobně extra zakoukán do tohoto setupu tak doporučuji se podívat na WW barbara nebo 2H s rendem. Osobně bych nehledal lepší štít, ale popřemýšlel bych nad tím zda nehrát s 2x1H nebo 2H. Ten výsledek v poměru cenaXvýkon je totiž neporovnatelnej.
Jinak tvůj základní problém je ten, že ti "strejda" Javůrek nějak pozapoměl říct, že existuje poměrně základní stat a ten se jmenuje Life per Hit.
Máš zbytečně moc resistů. Nejdřív se rozhodni co chceš hrát, štít a one hand je už řekněme "za zenitem". Pokud tě k tomuto netlačí další tři lidi, kteří s tebou hrají nebo nejsi nějak osobně extra zakoukán do tohoto setupu tak doporučuji se podívat na WW barbara nebo 2H s rendem. Osobně bych nehledal lepší štít, ale popřemýšlel bych nad tím zda nehrát s 2x1H nebo 2H. Ten výsledek v poměru cenaXvýkon je totiž neporovnatelnej.
Jinak tvůj základní problém je ten, že ti "strejda" Javůrek nějak pozapoměl říct, že existuje poměrně základní stat a ten se jmenuje Life per Hit.
ako pise Yaka, najprv sa musis rozhodnut co chces hrat ("tank", ww barb, rend barb...) a podla toho sa zostavi equip... tiez kolko si schopny investovat... ak len tych 700k, bude to znacne obmedzeny nakup, resp bude to chciet par dni a vychytat nejake normal itemy na bid na AH... takto na prvy pohlad vidim akurat to, ze to chce ist hore s critmy, doplnit nejaky life gain stat a zobrat helmu so socketom
chlapi ja se chci udrzet nad vodou ne ze mne zabijou hned elitky a asi pojedu 2 zbrane
hmm, to je asi ako v obchode odpoved "take co hra" na otazku "ake by ste chceli to autoradio"...
no kazdopadne, ak dw tak potom asi ww barb je najrychlejsia a najlahsia cesta za barbara... kukni tam napr ten stream co tu niekto hadzal, tam hra chlapik co chodi obcas aj sem a prave na tom streame gearuje barbara schopneho farmit act3 za nejake 3m... to by ti mohlo nieco dat
no kazdopadne, ak dw tak potom asi ww barb je najrychlejsia a najlahsia cesta za barbara... kukni tam napr ten stream co tu niekto hadzal, tam hra chlapik co chodi obcas aj sem a prave na tom streame gearuje barbara schopneho farmit act3 za nejake 3m... to by ti mohlo nieco dat
Tak prisel jsem nato ze nemam opravdu dostatek Goldu takze nevim jak to udelat ted nejsem moc na pc prochazim jen nejake aukce kdyby nahodou neco za dobrou cenu bylo ale neni nic ty rukavice jak psal vokurka tak to vubec to tak 3 mega:D jinak vsechno semi zda az moc nadprumerne ty ceny nevim no Napis mi tu vokurko prosimte aji amulety atd ringy proste vsecko celou vybavu dekui za tvuj cas a pevne nervy semnou
a kde to pozeras tie ceny prosimta? momentalne na AH napr gloves: 295armor, 53str, 63all ress, crit chance 6%, crit dmg 25% - 450k na B/O (to splna aj to co pisal v0kurka a podla coho si hladal teda)... na bid tam za den-dva kupis aj nieco lepsie za toho pol miliona, alebo aj za menej nieco podobne (len tak zo srandy som teraz bidol ruky s 440 armor, 63 str, 50allress, crit chance 7,5%, crit dmg 34% na 150k, druha najvysia ponuka za tym je 52k, koniec aukcie za necele 4 hodky, co je celkom idelany cas, takze to mozno aj prejde ten obchod... ak hej, su za sumu kolko ma to bude stat tvoje... ale skus sa do toho dostat ja sam pokial ta d3 bavi a chces trosku techovat postavu)
Už sem to tu někde psal - sežeň si tři mega, udělej si kafe, sedni k tomu v neděli odpoledne ideálně mezi 14-17 a máš oblečenýho barbara na farmení čehokoliv kdykoliv.
Můžu bejt tak smělej a napsat: WTF??Yaka píše:Už sem to tu někde psal - sežeň si tři mega, udělej si kafe, sedni k tomu v neděli odpoledne ideálně mezi 14-17 a máš oblečenýho barbara na farmení čehokoliv kdykoliv.
Ty mně chceš říct, že když ti dám holýho barbara na 60 lvl tak za 3 mega koupíš equip ve kterym budeš farmít třetí akt?To jako půjdeš třetí akt 12 hodin 900x umřeš a 50% champs budeš odvádět někam abys následně mohl proběhnout dál?Hrál jsi někdy třetí akt?Mezi 14-17 hod? DAFUQ MEN?mohl bys mně poslat prosím link na tvuj battlenet? rád bych viděl co máš za equip když jseš schopen napsat takovýhle absolutní *_*?.Nebo jsi tím "farmení čehokoliv kdykoliv" myslel hell nebo 1 akt inferna ?fakt to je rada za všechny goldy na evropskejch servrech dohromady.
Btw: myslím, že na stabilní farmení 3.aktu (projití za max 2 hod a neumírat na každejch champs 2x) je potřeba minimálně 30 mega a to jako že srsly.
btw2:sany napiš mně sem tvuj battle tag večer si tě přidám a v truhle vyštrachám něco co ti určitě přidá, popř. se zeptám kluku co hrajem spolu.
Další online hero koukám Ricco vid.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Yaka ... o/14666964
Příště si projdi forko s zjisti co už tu kdo zkusil nebo nezkusil... Ano, vsadím se s tebou o 100 milionů, že složím barbara za 3 miliony a projdu s ním do 2,5 hodiny 3 akt bez větších problémů. Bereš?
Asi ne počítám, když už je to ozkoušené:)
Jinak nejlepší je ta věta:
Hrál si někdy třetí akt mezi 14-17?
- to si myslíš, že mezi 21-23 je ten třetí akt nějakej jinej?
Reptile má konkurenci - na pohodu
Příště si projdi forko s zjisti co už tu kdo zkusil nebo nezkusil... Ano, vsadím se s tebou o 100 milionů, že složím barbara za 3 miliony a projdu s ním do 2,5 hodiny 3 akt bez větších problémů. Bereš?
A) Proč ti přijdu jako online hero?Ty tady píšeš něco o třech milionech goldů machruješ tady jak kdybys byl nevim co a přitom ten tvůj equip nevím no 40 mega to stálo nebo? intelový rukavice CG.Yaka píše:Další online hero koukám Ricco vid.
B ) Nepotřebuju si procházet forum, nehraju diablo týden a dokážu si představit jak se bude sanymu hrát s equipem za 3 mega?
C ) Mluvil jsem o 2 hod max.Nemám problém se s tebou vsadit o ty goldy ale uděláš z toho stream nebo to nahraješ?kolik smrtí?Prostě to nedáš.
D )
Tohle "?" mezi větama znamená, že jsou rozdělené a tím pádem nejsou dohromady takže abych to ještě rozvedl - Po tom co jsi napsla o třech milionech aprocházení třetího aktu s tim equipem na pohodu sem ti napsal "Hrál jsi někdy třetí akt?" a jako další větu sem ti napsal Mezi 14-17 hod? jako reakci naRiCc0 píše:Hrál jsi někdy třetí akt?Mezi 14-17 hod? DAFUQ MEN?
protože to je další absolutní blbost, jako že snad v tomhle čase jsou lepší věci v aukci? Nejdřív si pořádně přečti co ti kdo píše a pak si z toho zkoušej dělat srandu, nejlepší věta protože nevíš co znamená otazník?:DYaka píše:udělej si kafe, sedni k tomu v neděli odpoledne ideálně mezi 14-17
Nevím, kdo je reptile ale jeslti se ze mě snažíš udělat blbce tak se ti nedaří bro.Ale jak říkáš na pohodu:)
Hele jedu na víkend pryč vyřešíme to jednoduše - domluvím se s někým z adminů tady na foru a dáš mu 100 mega, já pak udělám stream a projdu ten třetí akt za 3 mega.
Souhlasíš? Dobře si to rozmysli to ti radím fakt dobře...
Co se gearu týče asi nemá smysl ti říkat, že mám 340MF s tim co vidíš na profilu vid..
Co se gearu týče asi nemá smysl ti říkat, že mám 340MF s tim co vidíš na profilu vid..
To jako srsly?ti šoustlo ne trošku?Yaka píše:Hele jedu na víkend pryč vyřešíme to jednoduše - domluvím se s někým z adminů tady na foru a dáš mu 100 mega, já pak udělám stream a projdu ten třetí akt za 3 mega.
za A) jeslti to fakt chceš dělat tak chci vidět, že máš 100 mega i ty abys mně pak nemusel pul roku říkat že nemáš (btw:jestli máš sto mega proč si nekoupíš novej equip a chodíš s 30K dmg?)
za B ) nebudu rozhodně žádnýmu adminoj dávat 100 mega
za C) pořád mně přijde, že nějako zapomínáš na ty věci okolo jako je projít to za mín jak dvě hodiny neobcházet champs a neumírat víc než hodně takže do 20-ti smrtí
za D) nebudu se tady s tebou přetahovat o blbosti ale napsal si kravinu, že s equipem za 3 mega můžeš farmit v pohodě všechno a všude..to prostě ne a jestli je pár lidí který sou skilled a prostě to dávaj tak 90% hráčů diabla rozhodně ne!
za E)Já radit ani nepotřebuju možná tobě by někdo měl poradit jeslti máš sto mega a tenhle equip nebo to máš jen mf equip a v truhle máš schovaný uplne pecky?Jinak ti k 340 Mf gratuluju srsly a chtěl bych se zeptat jeslti je to fajn?jeslti nacházíš spoustu dobrejch a drahejch věcí každý druhý champs dávaj legendárku??nebo je to stejný jako když mám s paragonama 220 Mf ale mám 2,5x větší dmg se stejnejma resistama a lifem?NEVIM NO )
btw: nějako jsi mně zapoměl odpovědět na předochozí otázky např. proč mně píšeš něco o inet heroes, myslím, že online hrdinové jak říkáš jsou lidi kterýti řeknou na foru/ve hře něco co by ti v realu do očí neřekli nebo?
GL&HF s magic findem
EDIT: zajímalo by mě jak dlouho deš 3akt (od sonefort až po azmodana) s timhle tvojim barbarem?řekl bych že za ty dvě hodky seš asi rád ne?
Asi teď porušim pravidla fora - ale ty seš fakt mamlas:) Víc ti k tomu říct ani nemůžu.
Poslední run aktem 3 trval přesně 1h 26 minut pro tvoji informaci s tím, že sem 2x ripnul čistě svojí chybou nikoliv gearem.
Já jsem ochoten okamžitě tvoji sázku přijmout, já dám 100mega, ty dáš 100mega komukoliv z osvědčených lidí vedoucích toto forum například Peckoslavovi. A ten pak dá ty goldu tomu, kdo vyhraje.
Tvoje tvrzení je cituji:
1) Ty mně chceš říct, že když ti dám holýho barbara na 60 lvl tak za 3 mega koupíš equip ve kterym budeš farmít třetí akt?To jako půjdeš třetí akt 12 hodin 900x umřeš a 50% champs budeš odvádět někam abys následně mohl proběhnout dál?
2) myslím, že na stabilní farmení 3.aktu (projití za max 2 hod a neumírat na každejch champs 2x) je potřeba minimálně 30 mega a to jako že srsly.
Já ti říkám, že třetí akt proběhnu za méně než dvě hodiny, nebudu nikam odvádět 50% šampionů, abych mohl následně něco proběhnout. Neumřu 900x a nepůjdu to samozřejmě 12 hodin. To jsou tvoje podmínky, na které jsem reagoval souhlasíme?
Probuď se už....
Poslední run aktem 3 trval přesně 1h 26 minut pro tvoji informaci s tím, že sem 2x ripnul čistě svojí chybou nikoliv gearem.
Já jsem ochoten okamžitě tvoji sázku přijmout, já dám 100mega, ty dáš 100mega komukoliv z osvědčených lidí vedoucích toto forum například Peckoslavovi. A ten pak dá ty goldu tomu, kdo vyhraje.
Tvoje tvrzení je cituji:
1) Ty mně chceš říct, že když ti dám holýho barbara na 60 lvl tak za 3 mega koupíš equip ve kterym budeš farmít třetí akt?To jako půjdeš třetí akt 12 hodin 900x umřeš a 50% champs budeš odvádět někam abys následně mohl proběhnout dál?
2) myslím, že na stabilní farmení 3.aktu (projití za max 2 hod a neumírat na každejch champs 2x) je potřeba minimálně 30 mega a to jako že srsly.
Já ti říkám, že třetí akt proběhnu za méně než dvě hodiny, nebudu nikam odvádět 50% šampionů, abych mohl následně něco proběhnout. Neumřu 900x a nepůjdu to samozřejmě 12 hodin. To jsou tvoje podmínky, na které jsem reagoval souhlasíme?
Probuď se už....