Prosím o pomoc s postavou

Peerwulf
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Prosím o pomoc s postavou

Příspěvek od Peerwulf » 21.03.2013, 11:41 hod.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peer ... o/21815552

Zdravím vás, toto je má postava. Už hraji nějakou dobu, ale pořád mi přijde že se v tom nějak motám, mohli by jste mi prosím poradit, v čem mám udělat změny? co se týče předmětů i skillu atd? Na co bych se měl více specializovat atd. Mám totiž pocit že jsem ve hře začal nějak stagnovat, nepadá mi nic zajímavého a nemám představu co bych si měl koupit abych postavu vylepšil.

Předem děkuji za každou radu

digdag
Quill Rat
BattleTag:digdag#2281

Re: Prosím o pomoc s postavou

Příspěvek od digdag » 21.03.2013, 13:15 hod.

Podle mě jdeš zbytečně se štítem a 1h. Jestli na tom s goldama nejsi zrovna nejlíp, tak si pořiď 2h Skorn - já nedávno jeden kupoval a 1300dps se socketem, 180% critical damage a asi 300 str mě vyšel na cca 250k goldů. Když do něj vrazíš pár milionů a koupíš i něco s Life stealem, tak je to solidní základ na farmu.
K tomu si zkus vycraftit ruce, wristy a ramena a neck. Recepty na první tři jsou na AH skoro zadara a podle mě tě boostne i horší craft. Hlavu vyměň - i Mempo za cca 250-500k goldů tě boostne daleko víc, než to co máš teď (socket, 8-9% speed, 10-12% life, 170+ str). Na výměnu je určitě i chesta, nohy a boty - všechno se dá v zákaldu koupit za pár set tisíc a až ti to začne padat a budou goldy, tak to vyměníš za lepší.
Skilly imho nemáš taky zrovna nejlíp rozhozené. Koukni na můj profil, s 2x1h a tím buildem (dps mám kolem 100k jen) dávám na pohodu mp6-7. Ten build je použitelný i s 2h Skornem. Mrkni na jiná vlákna - dost lidí se tu podrobně věnovatlo jak HotA buildu, který mám já, tak i WW (který mě neba :-)).
Pasivky zruš kompletně. Ruthless a Weapons Master je základ. Poslední je na tobě, já jsem spokojený s Bloothirst, případně switchuju na Brawlera.

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 21.03.2013, 14:14 hod.

Díky moc. V tak detailní odpověď jsem ani nedoufal, hned se do toho pustím. U mne je hlavní problém v tom, že nevím co mám u těch předmětů hledat, u čeho přidávat co naopak obětovat.

attivo
Fallen Shaman
BattleTag:attivo#1923

Příspěvek od attivo » 21.03.2013, 15:30 hod.

Ahoj, napíšu taky svůj pohled:

U skillů si změň Battle Rage na runu Into the Fray, asi nejlepší způsob jak doplňovat fury. Taky by se hodil War Cry - Impunity, navýší podstatně armor a resisty a doplňuje fury.

Zaměřil bych se na crit. chance, máš hrozně málo. Na amuletu aspoň 7, na prstenech 4 na každém.

Helma - buď Mempo s attack speed jak píše digdag nebo IK Triumph s 5-6 crit. chance, záleží co se ti bude víc hodit.

Pásek - ten Witch. hour ti přidává docela dost damage, ale na druhou stranu bys na něm mohl mít life steal, což je u barbara dost podstatný stat, zvážil bych, jestli nevyměnit za IK Tribal binding.

Boty - asi bych vyměnil za IK Stride, seženeš levně.

Štít každopádně pryč, buď 2-hand Skorn nebo 2 jednoručky.

Jinak když se probereš tady sekcí Barbar, spousta lidí tam má odkaz na profil, prozkoumej co mají na sobě a podle toho hledej.
Naposledy upravil(a) attivo dne 21.03.2013, 16:25 hod., celkem upraveno 1 x.

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 21.03.2013, 16:09 hod.

Tak už jsem něco vyměnil. Děkuji vám moc za rady. Jde mi hlavně o to, že jsou spousty předmětů, které se liší jen v detailech a nějak nevím co u barbara upřednostňovat.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 21.03.2013, 16:35 hod.

No v podstatě se to točí všechno kolem Fury...
Najdeš skill, kterej Ti bude generovat Fury - např. Into the Fray - při každém crit. hitu šance na vygenerování 15 Fury a pak něco, jak tu Fury utratit - jestli se budeš točit, švihat, házet sekery nebo co chceš, je pak na tobě... Podle toho následně volíš věci. Čili - když Into the Fray, tak potřebuješ věci na crit. chance a třeba taky attack speed... atd.
Rozhodni se pro build a věci jsou už pak jasně podle toho daný. Buď můžeš tradiční např. WW nebo HotA (postů a videí najdeš tisíce)... nebo míň tradiční např. zmíněný Weapon Throw anebo jet uplně p vlastní ose a vymejšlet šílenosti. (Samozřejmě ty buildy jsou různě efektivní na různý věci)

andre3d
Quill Rat
BattleTag:andre3d#2348

Příspěvek od andre3d » 21.03.2013, 17:54 hod.

Dej si jinou zbran nejlepe axe nebo mace to je +10% cc máš malo cc např http://eu.battle.net/d3/en/profile/andr ... o/23609661 . pokud mas málo gold mužu ti neco darovat.

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 21.03.2013, 20:01 hod.

Předpokládám že cc je critical chance? Mně se na té zbrani právě líbí, že má vyský life for hit a critical damage. Každopádně na něco lepšího teď nemám goldy musím našetřit :-)

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 21.03.2013, 20:58 hod.

2h je moc pomala aby life on hit z ni byl efektivni. Lepsi je mit pasek a pasivku na Lifesteal a jako zbran si najdi nejaky skorn, srovnatelny (kolem 1200) by mel byt za par stovek tisic. Navic mas socket takze dalsich 80% critdamage. To a tech 10% critu te boostne hodne.

Ten whirlwind kdyz neni v WW specu taky moc nenadela, dej si tam spis rend s healovaci runou. Pak vydrzis o dost vic.

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 21.03.2013, 21:44 hod.

pasivku na lifesteal? co je to pasivka? Jinak díky za radu, určitě ji využiju

Casus
Gorebelly

Příspěvek od Casus » 21.03.2013, 21:53 hod.

Pasivni skill - Bloodthirst, mas ho tam takze dobry. Az budes mit dost silnej char a nebudes moc chcipat tak to muzes vymenit za Brawler - budes mit skoro porad o 30% vetsi dmg.

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 22.03.2013, 08:42 hod.

Tak vám moc děkuji za rady, vylepšil jsem se trochu a hned se mi hraje o něco lépe. Jen bych se měl zeptat, když mi doporučujete změnu rukavic braceru a ramen, na co bych se měl u nich konkrétně zaměřit? Ještě jednou moc díky za rady.

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 22.03.2013, 10:26 hod.

Stále hledej to samé CC - crit. chance, CD - crit. damage, AS - attack speed, AR - all resit., STR - strength, VIT - vitality. Třeba si kup plánky pro blacksmitha a snaž se něco vyrobit sám. Hlavně navyšuj tu CC, ať máš příjem z Into the Fray runy. Jakmile budeš mít třeba 70pct. (včetně všech různejch skillů) + nějakou slušnou damage a armor, bude z tebe doslova vraždící stroj !

attivo
Fallen Shaman
BattleTag:attivo#1923

Příspěvek od attivo » 22.03.2013, 13:14 hod.

Ramena:
190 STR, 70 VIT, 65 ALLRES, 10 % LIFE seženeš do 500 k gold.

Bracery:
120 STR, 70 VIT, 65 ALLRES, 4,5 CC kolem 500 k, s vyssi crit. chance za jednotky milionu nebo vychytat cenu na bid s větším CC.
Druhá možnost Lacuni Prowlers s CC, ale tam je cena vyšší.

Oculus ring:
Stejný s 4,5 CC seženeš na bid kolem milionu.

Chest armor:
Buď IK Eternal Reign nebo Blackthorn Surcoat (podle toho jaký chceš set), STR a VIT podle financí.

Rukavice bych zatím nechal, sice jim chybí STR, ale jinak zatím stačí.

Amulet:
200 STR, 8 CC, 40 CD kolem milionu, s VIT dražší.

Případně zkus craftit...

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 22.03.2013, 14:11 hod.

Díky moc, jdu na to

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 25.03.2013, 11:42 hod.

Tak jsem něco (skoro vše) změnil. Výsledek můžete vidět tady http://eu.battle.net/d3/en/profile/Peer ... o/21815552. Když se teď tak dívám do AH, tak nemůžu najít nic, co by mi nějak moc pomohlo, aniž by to stálo šíleně goldů. Jaký by jste mi doporučili případný postup? Moc díky

JO a ještě jeden dotaz, není nějaký vyzkoušený postup jak se rychleji dostat ke goldům? :wave:

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 25.03.2013, 11:53 hod.

Nejrychlejsi a nejsnadnejsi je....koupit si je :-)

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 25.03.2013, 12:22 hod.

1. kupit za real peniaze, ci uz cez RMAH alebo inou cestou
2. dropnut nejaky dobry item/itemy
3. kupovat a nasledne predavat itemy na AH za cielom zisku

k postave... neviem co pre teba znamea "silene moc goldu" ale za relativne malo kupis a pekne ta boostne:

1. IK belt kde ziskas STR, armor, vyssi LS a najma 130+ AR
2. nejake rare shouldersy ktore budu mat vyssiu vit a %life
3. nejake rare bracery kde mozno pojdes nizsie s str, ale vymenou za vit a hlavne prida AR

u 2 a 3 mozes skusit craft, mne sice ani na snad 100 pokusov neprocli ziadne slusne bracery, ale ty mozno budes mat stastie

Peerwulf
Quill Rat

Příspěvek od Peerwulf » 25.03.2013, 12:41 hod.

Tak momentálně mám necelé 3mega. Na ty pásky jsem se díval a ten můj se mi celkem líbí, má CC,CD, navýšení rychlosti jak útoku, tak i chůze, life steel.

ramena a bracery jsem právě vyměnil.

Punky
The Butcher

Příspěvek od Punky » 25.03.2013, 13:05 hod.

no za tie necele 3 mega mozes tu postavicku celkom vytunit, zvlast ak by si spravil par nakupov na bid, co by v tychto cenovych relaciach nemal byt az taky problem...

ten opasok co mas nie je zly v zmysle statov, ale v porovnani s priemernym IK beltom straca, pertoze belt ako taky je u barba hlavne zdrojom LS a def statov... na zaklade toho potom mozes vynechat tie staty inde a zamerat sa na offense... hlavne je skoda nevyuzit moznost 2 piece set bonusu z IK

Odpovědět

Zpět na „Barbarian“