Maximus
Zdravím barbaři. onehdá jsem dropl 2H Maximus, klasická myšlenka "2h, to je k ničemu" tak jsem ji jen hodil do bedny. Včera jsem měl náladu trochu experimentovat tak jsem ho vzal ne vejlet. No tak pak už jsem jen čuměl s otevřenou hubou. Ten demon co se spawnuje je nic moc, ALE ten řetěz co jsem s nim spojenej nakládá opravdu brutálně. Normálně crituje tak 6-9m a jak mam berseka tak 12-18m. ale v jakej kadenci, to je fofr. Neberte to jako nějakej uber build nebo tak. Já to jen prubnul a celkem se u toho pobavil. Stačí se u bosse či elit dostat za ně a aby demon byl před nim a pak už jen sledovat jak mu letí HP dolu No a spawnuje se co 5-10 vteřin a to je dobrej skill navíc a zadarmo...no neberte to D
Re: Maximus
tak to moze byt zaujimave s tymi botkami s ktorymi mozes chodit cez mobky...a ten demon ako dlho vydrzi?
hele neměřil jsem nic, ale odhaduju že tak 10 vteřin vydrží...pak párkrát bouchneš a je tam zase, na prosekání na druhou stranu používam WW s poslední runou na fire dmg, mam na bracerech 18% a maximus má taky 18% fire. jak procne demon snažim se dostat dost od něj aby se natahl řetěz a pak už jen koordinuju aby ten řetěz smažil co se dá...a u bossu jako azmodan, ghom atd. kteří postavaj na místě to je uber brutal, jak procne demon nasadim berseka (insanity), oběhnu ho aby řetěz šel na něj a hotovo.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Mmm radost to cist Preju si ho pro meho Cruse ikdyz i Barb by byl spokojen
O tom jsem už slyšel, ale víte někdo, jak funguje ta obdoba s andělem?:D Ten asi žádnej super řetěz nemá, co?
Pro doplnění..
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 65#p241279
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 42&t=10362 (akorát se tu chybně říká, že na DPS postavy Crity řetězu nezáležej)
..a nezapomeňte ještě na ukrutný Cindercoat
EDIT: ještě mě napadlo pár postřehů. Démon nevydrží vždy stejně. Je smrtelnej. Matlák mi ho mlhou a kouzlama sejme docela rychle. Taky na něj funguje mražení, knockback apod...Přesto je to obrovskej pomocník! (naplej řetěz totiž pálí i když je všechno zmrařený )
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 65#p241279
http://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 42&t=10362 (akorát se tu chybně říká, že na DPS postavy Crity řetězu nezáležej)
..a nezapomeňte ještě na ukrutný Cindercoat
EDIT: ještě mě napadlo pár postřehů. Démon nevydrží vždy stejně. Je smrtelnej. Matlák mi ho mlhou a kouzlama sejme docela rychle. Taky na něj funguje mražení, knockback apod...Přesto je to obrovskej pomocník! (naplej řetěz totiž pálí i když je všechno zmrařený )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 17.04.2014, 14:28 hod., celkem upraveno 2 x.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
drsma - nevšiml jsem si, že už se to někde řešilo, ale to je asi fuk. Jinak včera jsem hrál jen chviličku tak že na větší stats nebykl čas. Ale dal jsem něco na T3 a magda do 30-40 vteřin dole aniž by měla šanci cokoliv udělat, komplet Kule, Azmodan taky tak nějak. Časy odhaduju jen podle trvání berseka..(muže to být víc, nezaručuji) Jinak s tim, že vydrží pokaždý jinak je to pravda, někdy ho sejmou celkem rychle, kort v riftu když se semele pár elit najednou, ale on je celkem do boje nadrženej tak je tam zachviličku zase. Jinak nevim jistě jestli se vlastnosti z itemů co mám na sobě přenáší i na něj, protože mam třeba ice climbers a nezdá se mi, že by mrznul atd. to musim ještě testnout. jinak tady muj profil http://eu.battle.net/d3/en/profile/limu ... ro/2119908
Pánové, doladil jsem super kombo pro barbara.
Maxim+Lut Socks. (viz. podpis)
Naprostá fantazie! Dva skoky uspávaj celej elitní pack, třetím skokem se stavím na nejvýhodnější místo za potvory, aby byl řetěz napnutej mezi mnou a démonem pěkně přes spinkající elitky.
Účinek ohromující. Jestli se mi to ještě povede nadropovat a skloubit se zemětřasným setem pro barbara, vznikne naprosto brutální ofenzivní mlátička
(Maxe už asi nedám z ruky..)
edit: jo a super na kombu ještě je, že 3x skok doplní full Fury + na 95% obnoví Démona
Maxim+Lut Socks. (viz. podpis)
Naprostá fantazie! Dva skoky uspávaj celej elitní pack, třetím skokem se stavím na nejvýhodnější místo za potvory, aby byl řetěz napnutej mezi mnou a démonem pěkně přes spinkající elitky.
Účinek ohromující. Jestli se mi to ještě povede nadropovat a skloubit se zemětřasným setem pro barbara, vznikne naprosto brutální ofenzivní mlátička
(Maxe už asi nedám z ruky..)
edit: jo a super na kombu ještě je, že 3x skok doplní full Fury + na 95% obnoví Démona
Jaký T s tím vymlátíš?
Padl mi taky maximus zatím ho nosí kámoška enchantnes, ale přemýšlím, že to taky otestuju
Padl mi taky maximus zatím ho nosí kámoška enchantnes, ale přemýšlím, že to taky otestuju
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Nedelejte mi chute Me to prestalo lautr padat Zrejme me nema Blizz v lasce.Chci Maximuse !!!
Milion - já s nim chodim T3 a dalo by se říct, že v pohodě. Jedu to sice jinak než drsma (WW - runa volcanic eruption(prosekání nepřátel, koordinace řetězu, rychlel postup bojištěm, stojí málo fury) ostatní v profilu. Nemam žádnej uber gear bo hraju jen 1-2 hodky večer ale jsem spokojenej, takovou paseku co dokáže nadělat maximus zadarmo(bez potřeby fury) jsem zatim s ničim jinym nedosahl.
Milion: já zatím jedu jen T1, ale to kvůli tomu, že chci. Nemám základní matroše, protože jsem jel Vanillu SoloSelffound, tak jsem neměl nic do zásoby. Takže primárně valím do DPS, abych rychle kosil T1 a farmil matroš a goldy. Defense mám nastavenou akorát na spolehlivý přežití v Riftu.
Pokud se ale ptáš hlavně na poškození, tak elity na T1 většinou 1-3 sec s popsaným stylem. Pokud se úplně nezadaří stun/přistání a rozutečou se elitky, tak nějakou vteřinku navíc. (s tou jednou sec nepřeháním, ty malý škorpíky, když jsou u sebe, řetěz sežehne, že to vypadá téměř jako IK )
Jednou jsem s tím teda dřív byl na T3 Rift a tam je to tak 2x tolik. Takže cca 6 sec. (ale není to reference, měl jsem slabší gear)
Pokud bys měl opravdu zájem, dej vědět. Jak by byl čas, na T3 bych ti odzkoušel jeden Rift. (snad už bych dokázal přežít, doufám..)
PS: určitě otestuj, když ho máš
EDIT: jediný, co by mohlo nastat za problém, že by Démon na T4+ rychle zhebal. To nemůžu říct, protože na T4+ nemám gear. Někdy ho zlikviduje Molten dost rychle i na T1. (rekordman je Matlák, u něho Démon nepřežije snad ani 2 sec) Ale zase se dá celkem snadno vyvolat, hlavně hitem o více cílů.
Pokud se ale ptáš hlavně na poškození, tak elity na T1 většinou 1-3 sec s popsaným stylem. Pokud se úplně nezadaří stun/přistání a rozutečou se elitky, tak nějakou vteřinku navíc. (s tou jednou sec nepřeháním, ty malý škorpíky, když jsou u sebe, řetěz sežehne, že to vypadá téměř jako IK )
Jednou jsem s tím teda dřív byl na T3 Rift a tam je to tak 2x tolik. Takže cca 6 sec. (ale není to reference, měl jsem slabší gear)
Pokud bys měl opravdu zájem, dej vědět. Jak by byl čas, na T3 bych ti odzkoušel jeden Rift. (snad už bych dokázal přežít, doufám..)
PS: určitě otestuj, když ho máš
EDIT: jediný, co by mohlo nastat za problém, že by Démon na T4+ rychle zhebal. To nemůžu říct, protože na T4+ nemám gear. Někdy ho zlikviduje Molten dost rychle i na T1. (rekordman je Matlák, u něho Démon nepřežije snad ani 2 sec) Ale zase se dá celkem snadno vyvolat, hlavně hitem o více cílů.
Jen taková technická poznámka mimo téma maximus.
Barbaři opravdu si myslíte, že nějaký gear pro T6 vůbec existuje? Dá se vůbec T6 farmit efektivně? Mě se zdá, že tentokrát blizz opravdu nastavil obtížnost do takové míry, aby nebyla lehká s jakýkoli dostupným gearem. Skloubit dmg, taughness a healing na T6 je velmi, velmi obtížné ne-li nemožné na efektivní rychlou farmu.
Co myslíte?
Barbaři opravdu si myslíte, že nějaký gear pro T6 vůbec existuje? Dá se vůbec T6 farmit efektivně? Mě se zdá, že tentokrát blizz opravdu nastavil obtížnost do takové míry, aby nebyla lehká s jakýkoli dostupným gearem. Skloubit dmg, taughness a healing na T6 je velmi, velmi obtížné ne-li nemožné na efektivní rychlou farmu.
Co myslíte?
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
na sc to určitě půjde však je datáč vydanej chvilku momentálně se farmí T4 úplně v pohodě podle mě t6 taky půjde, otom co je efektivní bych nechtěl debatovat protože mi na normalu padne 100x víc itemů než na t+ což je kravina na ntou
co se týče HC myslím že to bude tak jak jsme chodívali MP10, tank + buffeři, mdmt si pořídí konečně stun fistu, a 2x dmg dealeři a zase to půjde
strašně udělá když poskládáš dokupy bonusy ze setů s ringem na -1 (hlavně ten earthquake build s botama na leap to je fakt masakr)
co se týče HC myslím že to bude tak jak jsme chodívali MP10, tank + buffeři, mdmt si pořídí konečně stun fistu, a 2x dmg dealeři a zase to půjde
strašně udělá když poskládáš dokupy bonusy ze setů s ringem na -1 (hlavně ten earthquake build s botama na leap to je fakt masakr)
No já si zatím moc nedovedu představit jaký věci bych potřeboval na farmu T6. A popravdě je mi to i jedno, radost z hraní D3 se zase vrátila, rozmanitost toho jak a s čim se dá hrát je obrovská tak že nějaký honění a snění vynechávám a užívám si to.
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Zrovna v tomto videu mi to nepřijde efektivní, ale pokud se člověk podívá na Alkaizera, tak ví, že T6 se dá farmit efektivně. Otázka je, jestli Eath set s botama Lut Socks není jediná možnost.
v tom videu je to vyloženě trápení. Ale zas je to výzva, kdyby byl alespoň drop lepší v těch vyšších T. Že by se s tím člověk porval ale stálo by to za to. Dostal by adekvátní odměnu.
Protože jsem s Maximem prožil už velkou porci paragonů, na 100% jsem ověřil věci, které je užitečné vědět, pokud ho chcete nosit.
1. Hl. DPS dealer je řetěz
2. Řetěz a jeho crity se stanovují ze základních parametrů postavy jako je AS, CD, STR apod. (nevím, jestli i CC, ale osobně bych řekl, že ano)
3. To nejdůležitější - NEreaguje na zvyšování DMG pomocí Eledmg!
Takže pokud chcete velký crity ze řetězu, je potřeba stavět DPS postavy "po staru". Dosáhnul jsem critů okolo 8-9M DPS max.
Dnes mám 77% Eledmg na úkor "základních parametrů" a crity už se pohybujou pouze okolo 6M DPS
Závěr: Maximus se jeví jako fantastická zbraň do začátku, kdy vás rychle posune vpřed díky bleskovému vraždění a udrží na živu, protože nemusíte k elitám ani s melee na blízko, když jsou moc silný. Postupem času s lepším gearem nutně poroste Eledmg nebo i bonus do elit. Čím víc, tím víc se vyplatí do elity praštit, než ji pálit řetězem. Stále však zůstává jako skvělej plošňák na malý mrchy, dorážky, nebo gobliny. Nejvíc se mi osvědčil v kombinaci s Leapem, kdy jde bleskově překonat celou obrazovku a natáhnout dlouhej řetěz. (natož s Lut Socks je to super) WW je na natažení řetězu moc pomalý a efekt není tak dobrej. (Rozhodně by se hodily i postřehy WD, protože jsem směrem k Démonovi slyšel v kombinaci s WD zajímavý věci jako k petovi, ale to nemám odzkoušený, tak nebudu fantazírovat a mást domněnkama.)
Tak snad to třeba někomu pomůže pokud se rozhodne pracovat s Maximem.
1. Hl. DPS dealer je řetěz
2. Řetěz a jeho crity se stanovují ze základních parametrů postavy jako je AS, CD, STR apod. (nevím, jestli i CC, ale osobně bych řekl, že ano)
3. To nejdůležitější - NEreaguje na zvyšování DMG pomocí Eledmg!
Takže pokud chcete velký crity ze řetězu, je potřeba stavět DPS postavy "po staru". Dosáhnul jsem critů okolo 8-9M DPS max.
Dnes mám 77% Eledmg na úkor "základních parametrů" a crity už se pohybujou pouze okolo 6M DPS
Závěr: Maximus se jeví jako fantastická zbraň do začátku, kdy vás rychle posune vpřed díky bleskovému vraždění a udrží na živu, protože nemusíte k elitám ani s melee na blízko, když jsou moc silný. Postupem času s lepším gearem nutně poroste Eledmg nebo i bonus do elit. Čím víc, tím víc se vyplatí do elity praštit, než ji pálit řetězem. Stále však zůstává jako skvělej plošňák na malý mrchy, dorážky, nebo gobliny. Nejvíc se mi osvědčil v kombinaci s Leapem, kdy jde bleskově překonat celou obrazovku a natáhnout dlouhej řetěz. (natož s Lut Socks je to super) WW je na natažení řetězu moc pomalý a efekt není tak dobrej. (Rozhodně by se hodily i postřehy WD, protože jsem směrem k Démonovi slyšel v kombinaci s WD zajímavý věci jako k petovi, ale to nemám odzkoušený, tak nebudu fantazírovat a mást domněnkama.)
Tak snad to třeba někomu pomůže pokud se rozhodne pracovat s Maximem.