lightning barb
Zdar, pripada mi ze vsetci idu fire barbara... tak trochu zmena
profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/onDr ... o/35936984
po nabufovani mam dps 1,2 mega..
Zbrane:
Zakladom je Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker - dost OP vec a umoznuje multi proc ako kombinaciu k nemu som skusal vela zbrani:
Fulminator - nie je zly ale dmg sa mi zdal pomerne maly
Sun Keeper - dobre na elitky ale po testoch nakoniec ani tych 30% neprevysilo dmg Odyn Son
Mad Monarch's Scepter - druha zaujimava zbran, ktora dava velky poison dmg po zabiti 10 mobov - pouzitelna zbran
Sky Splitter - vyhoda je % sanca na stun, ktora je v kombinacii s lightning frenzy zaujimava. Mam k tomu este ring ktory predlzuje stun o 25%
nakoniec som skoncil pri Odyn Son - lightning chain dava velky dmg a zvysuje aj % lightning skillov, ine zbrane nemali zmysel
PS: na T3 vo full parte davam eltikam dmg 25 mega s primarnym utokom
Armor
Armor sa da nakombinovat vela sposobmi, hlavna myslienka je asi ziskat % element dmg a % proti elitkam. Hram HC a momentalne T3 a planujem T4, ku ktoremu mi chyba Ring of Royal Grandeur aby som mohol nasadit viac setov.
Zakladom je Aughild's set - redukuje a zvysuje % dmg proti eltikam a redukuje % melee/range utokov
Ice Climbers - nenahraditelna vec, ziadny jail, slow, freez
Pride of Cassius - opasok ktory zvysuje dobu trvania ignore pain - nutne dodat ze mam viac itemov na % cooldown redukciu aby to malo dobry efekt, jedina mozna nahrada je Thundergod's Vigor ale ten som nechal v truhle..
Stone of Jordan - dalsia OP vec, zvysuje % dmg proti eltikam a % element dmg
Zvysok equipu tvori Cain's set na exp, casom by som chcel pouzivat Immortal King's set a pouzivat Call of Ancients na doplnovanie fury
druhy ring a amulet podla chuti, tu zatial nemam stastie ale zistil som ze nie je rozdiel medzi % element dmg a average dmg, staty nakoniec boli take iste
PS: mam full BT set ale vobec mi nepride taky uzasny ako vsetci hovoria, vyhoda proti molten, desecrator, plagued je ok ale v konecnom dosledku su to aspon pre mna neskodne veci a so superstition mi navyse doplnuju fury do plna, co robi problem je arcane a fire chains, ktore sa v pohode daju vyriesit amuletmi
Skilly
Active:
Cleave s velkym lightning dmg - dolezity skill pre vyuzitie multi procu Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker
Seismic Slam - lightning dmg so znizenou cenou fury - plosny skill s velkym dmg
Ignore Pain so zvysenim doby trvania - pre vyssi torment dolezity skill
Battle Rage na % dmg - da sa nahradit podla potreby
War Cry na regen hp - pre vyssi torment dolezity skill
wrath of the berserker nad % dmg - da sa nahradit podla potreby
passive:
Rampage - ked sa nastackuje zvysuje velmi pekna dmg ale aj touchness (armor)
Touch of Nails - armor je treba
Weapon Master - dobra utocnacna pasivka, da sa nahradit pekne s Brawler na farmenie skupiniek
Superstition - regen fury ale hlavne aj rezist proti elementalnemu dmg
Paragon body
By som rozdeloval podla aktualnej potreby ale momentalne pouzivam:
Core - movement speed + strength
Offensive - critical dmg + cooldown reduction
Deffensive - life regen + all resist
Utility - area dmg + life on hit
PS: mam komplet vybavu aj na fire barbara - cinder coat, devastator, burning axe of sankis atd. ale musim povedat ze lightning build mi pride zabavnejsi a mozno aj silnejsi (?) - nemam zatial dokoncene earth's alebo raekor's sety ale videl som ich v akcii
profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/onDr ... o/35936984
po nabufovani mam dps 1,2 mega..
Zbrane:
Zakladom je Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker - dost OP vec a umoznuje multi proc ako kombinaciu k nemu som skusal vela zbrani:
Fulminator - nie je zly ale dmg sa mi zdal pomerne maly
Sun Keeper - dobre na elitky ale po testoch nakoniec ani tych 30% neprevysilo dmg Odyn Son
Mad Monarch's Scepter - druha zaujimava zbran, ktora dava velky poison dmg po zabiti 10 mobov - pouzitelna zbran
Sky Splitter - vyhoda je % sanca na stun, ktora je v kombinacii s lightning frenzy zaujimava. Mam k tomu este ring ktory predlzuje stun o 25%
nakoniec som skoncil pri Odyn Son - lightning chain dava velky dmg a zvysuje aj % lightning skillov, ine zbrane nemali zmysel
PS: na T3 vo full parte davam eltikam dmg 25 mega s primarnym utokom
Armor
Armor sa da nakombinovat vela sposobmi, hlavna myslienka je asi ziskat % element dmg a % proti elitkam. Hram HC a momentalne T3 a planujem T4, ku ktoremu mi chyba Ring of Royal Grandeur aby som mohol nasadit viac setov.
Zakladom je Aughild's set - redukuje a zvysuje % dmg proti eltikam a redukuje % melee/range utokov
Ice Climbers - nenahraditelna vec, ziadny jail, slow, freez
Pride of Cassius - opasok ktory zvysuje dobu trvania ignore pain - nutne dodat ze mam viac itemov na % cooldown redukciu aby to malo dobry efekt, jedina mozna nahrada je Thundergod's Vigor ale ten som nechal v truhle..
Stone of Jordan - dalsia OP vec, zvysuje % dmg proti eltikam a % element dmg
Zvysok equipu tvori Cain's set na exp, casom by som chcel pouzivat Immortal King's set a pouzivat Call of Ancients na doplnovanie fury
druhy ring a amulet podla chuti, tu zatial nemam stastie ale zistil som ze nie je rozdiel medzi % element dmg a average dmg, staty nakoniec boli take iste
PS: mam full BT set ale vobec mi nepride taky uzasny ako vsetci hovoria, vyhoda proti molten, desecrator, plagued je ok ale v konecnom dosledku su to aspon pre mna neskodne veci a so superstition mi navyse doplnuju fury do plna, co robi problem je arcane a fire chains, ktore sa v pohode daju vyriesit amuletmi
Skilly
Active:
Cleave s velkym lightning dmg - dolezity skill pre vyuzitie multi procu Thunderfury, Blessed Blade of the Windseeker
Seismic Slam - lightning dmg so znizenou cenou fury - plosny skill s velkym dmg
Ignore Pain so zvysenim doby trvania - pre vyssi torment dolezity skill
Battle Rage na % dmg - da sa nahradit podla potreby
War Cry na regen hp - pre vyssi torment dolezity skill
wrath of the berserker nad % dmg - da sa nahradit podla potreby
passive:
Rampage - ked sa nastackuje zvysuje velmi pekna dmg ale aj touchness (armor)
Touch of Nails - armor je treba
Weapon Master - dobra utocnacna pasivka, da sa nahradit pekne s Brawler na farmenie skupiniek
Superstition - regen fury ale hlavne aj rezist proti elementalnemu dmg
Paragon body
By som rozdeloval podla aktualnej potreby ale momentalne pouzivam:
Core - movement speed + strength
Offensive - critical dmg + cooldown reduction
Deffensive - life regen + all resist
Utility - area dmg + life on hit
PS: mam komplet vybavu aj na fire barbara - cinder coat, devastator, burning axe of sankis atd. ale musim povedat ze lightning build mi pride zabavnejsi a mozno aj silnejsi (?) - nemam zatial dokoncene earth's alebo raekor's sety ale videl som ich v akcii
Naposledy upravil(a) onDr3j dne 25.05.2014, 14:28 hod., celkem upraveno 1 x.
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: lightning barb
Zdar ,
cesta ve stylu Lighting je moooc super Blesky ja muzu.Hraju SC a momentalne se dokazu udrzet na T3.Ty blesky to velmi slusne kraji Jinak jeste mi ma co napadat Snad se nekdy dockam Thunderfuryho nebo druhe casti do Earth setu...
cesta ve stylu Lighting je moooc super Blesky ja muzu.Hraju SC a momentalne se dokazu udrzet na T3.Ty blesky to velmi slusne kraji Jinak jeste mi ma co napadat Snad se nekdy dockam Thunderfuryho nebo druhe casti do Earth setu...
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
I approve this message.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
taky chci jen lighting barba protože... koho jiného? monka jedu na amplify, wizz je cold a z WD light asi neudělám
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
ja som na zaciatku RoS bol rozhodnuty ist light barbara ale neako ma drop nasmeroval na fire-burning axe ,cindercoat..
sice mam wristy ring aj neck s moznostou reroll fire na light pomocou enchantu ale ceny su velke a goldov malo tak jedine ked nieco dropne.
sice mam wristy ring aj neck s moznostou reroll fire na light pomocou enchantu ale ceny su velke a goldov malo tak jedine ked nieco dropne.
len tak pre inspiraciu...
po 2.0.5 sa da spravit aj cold barbar - myslim ze utar's roar je jedina zbran na cold dmg + nejake chill efekty do armoru a frostburn rukavice...
inak mam aj bul-katho's set a ten physical dmg z bonusu dava dost velky dmg, asi to este otestujem s kombinaciou rend + ww
takze GL s vecami a treba skusat
po 2.0.5 sa da spravit aj cold barbar - myslim ze utar's roar je jedina zbran na cold dmg + nejake chill efekty do armoru a frostburn rukavice...
inak mam aj bul-katho's set a ten physical dmg z bonusu dava dost velky dmg, asi to este otestujem s kombinaciou rend + ww
takze GL s vecami a treba skusat
- sgtmajfoley
- Doom Knight
este si zabudol na Azurewrath mec tiez cold dmg + ma okolo 20% chance na freeznutie.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/shar ... ro/9046725
to je muj light barb jen tak na blbnuti, pokud by jste poradili co zmenit tak dekuju
to je muj light barb jen tak na blbnuti, pokud by jste poradili co zmenit tak dekuju
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Puzzlesrot vymen za SoJ a hellcat za thunder vigor, no naj opasok je podla mna harrington alebo na movement speed z war cry.
light barb je super, mozes hrat viacero buildov, ww, hota, ranged s wt a ss... a kadejakych X obmien... skoda este ze ten cold je zatial o nicom dost... a ze fire stale vedie trosku no
Mas ve skillech WotB, tak ty Ice Climbers boty az zas takova nutnost nejsou.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Pozrel som si ten build este raz a podla mna Ignore pain je zbytocnost a ten opasok tiez. Radsej perma Ancients, kde mas 50% redukciu natrvalo a opasok kludne mozes pouzit Harrington na vacsiu dmg alebo Thunder Vigor. Samozrejme Ignore pain mozes kludne pouzivat pokial este nemas casti IK setu, ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Vztahuje se na Thunderfury +%element dmg? Pokud to tu už někdo psal, jako že asi jo, tak se omlouvám ; )-
to takto nemozes zovseobecnovat ja som nahral asi nejakych 70PL ako mam RoS a za cely ten cas mi droply akurat IK botky a 2kusy dalsich set armorov, ktore maju ale onicom bonusy (dropli aj dalsie setovky, ale to boli akurat BK weapona a potom ringy/amu)... craftit mozem akurat aughilds, ktory je sice super, ale z dokopy asi 20craftov ani jedny uzitocne bracery/shouldery... takze tie setovky su aj o stasti no. kazdopadne tiez mi pride IP na SC zbytocnostsgtmajfoley píše:...ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.
nie, nevztahuje saPsycho píše:Vztahuje se na Thunderfury +%element dmg? Pokud to tu už někdo psal, jako že asi jo, tak se omlouvám ; )-
Naprosto oddán a zamilován do Light buildu u barba. Pojedu ho tak dlouho doku nebudu mit IK set na stariky s runou na redukci DMG o 50%,k tomu budu skakat se setem a botkama LEAPy (call of the mountains runa u Earthquake) a busit do nich thunder furry a shard of hate. Pomuze mi ring RoRG a SOJ nebo Unity(tot otazka zda to da dalsi redukci aspon tech 25% a celkem diky starikum by to bylo 75% což je famozni :-)) Snad to dokazu schromazdit do par mesicu :-D
WotB som uz vyhodil padol mi RoRGAlterEgo píše:Mas ve skillech WotB, tak ty Ice Climbers boty az zas takova nutnost nejsou.
akurat dnes som ho dokoncil takze presne takto som to aj prehodil, akurat este skusim skombinovat nejaky treti set ak to pojde, asi cain nech to expi trosku viac alebo BT set - amulet, gate, opasok v mojej kombinacii zapada a ma velmi pekne staty na hc, pripadne raekor's/earth's mam po 2 castisgtmajfoley píše:Pozrel som si ten build este raz a podla mna Ignore pain je zbytocnost a ten opasok tiez. Radsej perma Ancients, kde mas 50% redukciu natrvalo a opasok kludne mozes pouzit Harrington na vacsiu dmg alebo Thunder Vigor. Samozrejme Ignore pain mozes kludne pouzivat pokial este nemas casti IK setu, ale to v tejto dobe, kde ludia dokoncia full Crusader set za tyzden, uz nie je urcite problem.
Peknej HC Lightning Barb. Jak si na tom s fury,mozna bych tam prdnul pasivku Unforgiving,treba misto WM ? A ten ignor pain s paskem se pro HC partu hodi,urcite bych ho nerozkladal
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
pekny, o barbarech moc nevim, ale videl jsem neco takoveho v akci uz pred ROS (s furios charge) a T3 jsme probihali, nebylo do ceho hitnout, bo to barbar daval sam a byl vsude prvni, tak jsme sli na T4 (tehdy na lvl 60) ....
pro inspiraci: zajimave je kdyz se takovy barbar doplni o CDR a pasek pro zrychleni Movement speed pro celou partu pri war cry a nejakou helmu, ted si nevzpominam jakou, kdyz najdu tak dodam + sprint => perma full speed pro celou partu == prakticky jako perma speed pylon v riftech ...
pro inspiraci: zajimave je kdyz se takovy barbar doplni o CDR a pasek pro zrychleni Movement speed pro celou partu pri war cry a nejakou helmu, ted si nevzpominam jakou, kdyz najdu tak dodam + sprint => perma full speed pro celou partu == prakticky jako perma speed pylon v riftech ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
@Darkness: my jsme se naučili speed pylony nebrat, protože melee charaktery mají problém se pak trefovat do nepřátel a navíc ta rychlost způsobuje zmatek, takže bych to neviděl jako moc pozitivum. Možná na nějaké nízké T, kde to člověk opravdu jen prolétává.