Ahoj, asi dva týdny zpátky jsem si konečně pořídil RoS a doexpil barbara (http://eu.battle.net/d3/en/profile/digd ... ro/8271004). V D3 jsem od začátku jezdil jen HotA buildy s různými obměnami. Nicméně na 70tce jsem postupně najel na WW build, Raekor´s (šílená nuda), CotA a nakonec aktuální EQ+leap s WW. Poslední varianta mě zatím baví nejvíce a chtěl bych u ní zůstat i do budoucna. Hrát za jiný char nehodlám, takže se mohu soustředit pouze na rozvoj barba.
Aktuálně si dávám v pohodě farmu na Torment IV, Torment V je hratelný, ale i když neumírám, rychlost farmy je znatelně pomalejší. GR mám zatím 21 s docela slušnou rezervou, na 22 jsem neměl čas, ale myslím, že je v mých možnostech. Papírově mám slušnou dmg i toughness, ale vím, že na gearu musím hodně máknout. Většina těch důležitých věcí jsou prvodropy, k ideálním statům mají daleko. To platí i o gemech (money money money) a legendárních gemech, minimálně ten Bane of the Powerfull mi přijde na ranku 25 jako must have. Zbraň bych taky snesl jinou, ale nic slušného nepadá.
Rád bych od zkušenějších hráčů radu ohledně toho, na co se mám soustředit, abych se posunul dál. Jakou cestou byste tedy radili jít? Zajímavá mi přijde varianta s vysokým CDR, ale v tom případě bych musel přemotat celý gear a dmg by šlo rapidně dolů. Uvažoval jsem taky zkusit dvě zbraně místo 2H. Nic rozumného zatím nepadlo, takže k testu jsem se nedostal, mít více statů pro boost EQ mi přijde rozumné. Nehledě na možnost mít 2x CDR a dva gemy...
Pomoc s rozvojem postavy
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Pomoc s rozvojem postavy
zbraň buď nějakej hezkej maximus (předpokládám že furnace nemáš pokud ji najdeš ta ber všema deseti), a nebo podle mě je nejlepší do mainu pěknej sunkeeper a do offhandy jen jako stat stick craftnout devastator a upravit rerolem + kostkou soket (aby to bylo super bude to chtít hodně pokusů na craft)
skus sehnat stromgard (snad to píšu dobře) bracery a pak dát u leapu runu na pull to tě hnedka boostne o 20 - 30% podle rolu
vysoká cdr je fajn je to jedna z cest, ale spíš bych řekl že narazíš na problém s umíráním jak se pohneš vejš, podle mě je super proložit set ještě IK setem, případně hodit belt s prodloužením trvání ignore pain (ale sc nehraju takže někdo ti možná napíše že je to zbytečný)
skus sehnat stromgard (snad to píšu dobře) bracery a pak dát u leapu runu na pull to tě hnedka boostne o 20 - 30% podle rolu
vysoká cdr je fajn je to jedna z cest, ale spíš bych řekl že narazíš na problém s umíráním jak se pohneš vejš, podle mě je super proložit set ještě IK setem, případně hodit belt s prodloužením trvání ignore pain (ale sc nehraju takže někdo ti možná napíše že je to zbytečný)
hulkxxxl: Můj aktuální cíl je posunout se na T6 a efektivně na něm farmit. GR na vysoké úrovně neplánuju, momentálně je chodím spíš na odreagování od bounties nebo normálních rift. Co se zbraní týče, tak Furnace jsem nezahlédl ani z vlaku, Maximus mi padl jeden s šíleně slabým rollem. Kostky mám aktuálně nachystané dvě, tak uvidím, jestli se na mě usměje štěstí a přijde nějaký použitelný drop. Na bracery juknu, mám takový nepříjemný pocit, že byly v truhle a padly za oběť kováři... Pokud bych je nasadil, tak zkusím změnu runy u leapu. Ta aktuální na stun mi ale taky přijde docela v pohodě. Občas mi ten stun zachrání život, při pullu tří packů elitek například :-)
Osobně jsem si Stronarmy v kombinaci s pull EQ vůbec neoblíbil. Dokonce bych řekl, že je to totálně nevhodná kombinace, (zejména na HC! tak bacha) pokud nejde o tanka do party, kterej je na to, co se děje dobře "připravenej". Normální postava na sebe 3x Leapem natáhne Pack s řetězama a je to jak když Raekor vlítne do řetězů. Buď IK, (3x) nebo téměř.
Za mě je číslo jedna s velikým náskokem stunovací Leap. (navíc na stun se vážou další zajímavý Itemy..)
Osobně vidím jako jediný smysluplný využití Strongarmů do party, kde jich má co nejvíc lidí, nejlépe všichni. Zkrátka na tom ten útok postavit. +% dmg z Bracerů se počítá pro celou partu a ještě od každého stackuje! To už by mohl bejt dost zajímavý.
Za mě je číslo jedna s velikým náskokem stunovací Leap. (navíc na stun se vážou další zajímavý Itemy..)
Osobně vidím jako jediný smysluplný využití Strongarmů do party, kde jich má co nejvíc lidí, nejlépe všichni. Zkrátka na tom ten útok postavit. +% dmg z Bracerů se počítá pro celou partu a ještě od každého stackuje! To už by mohl bejt dost zajímavý.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Tak mám za sebou test EQ buildu v cold verzi s pullovacím WW a Leapem. Stun z EQ moc hezký, ale pocitově to bylo daleko pomalejší než fire verze se stunem pouze z Leapu. Aktuálně teda proběhl návrat k fire s tím, že čekám na Ik pásek - Kadala mi sežrala cca 6-7 tisíc shardů a pásek pořád nedala. S nynějším gearem je T4 nuda, GR dám s nějakou rezervou rank 25 (dneska prubnu 26 a zkusím T5). Jakmile mi dropne pásek, vidím to na přesun na T6. V ideálním případě bych rád i nějakou novou zbraň, myslím, že i průměrný drop Furnace nebo Maximus by mě posunul dál.
Prozatím jsem ustoupil od verze s co nejvyšším CDR - jednoduše na to nemám goldy ani vhodný gear. S tím, co momentálně mám, mám pořád aktivní EQ z Leapu, což je fajn. Na packy championů mi v pohodě na střídačku vychází CotA a WotB.
Prozatím jsem ustoupil od verze s co nejvyšším CDR - jednoduše na to nemám goldy ani vhodný gear. S tím, co momentálně mám, mám pořád aktivní EQ z Leapu, což je fajn. Na packy championů mi v pohodě na střídačku vychází CotA a WotB.