Novej set pro ww barbara
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Tak kolegové barbaři, pokud jste tedy ještě úplně nevymřeli jak to vidíte s novým setem?
U mě zavládo v prvopočátku nadčení ale následovalo vystřízlivěním
set je super i ring k němu což je must have co se týká dps a konečně bude mít barbar nějakou dmg (jinej než klokan nebo sebevrah charge)
problém podle mě je budu muset jet asi komplet set 6p + soj + skull ring, díky tomu na sebe nenacpu IK set který je nutný pro přežití, nevím jak ostatní ale můj pohled na barba je momentálně že pokud neudělám tanka bez dps nemá šanci ustát vyšší obtížnosti i s ik setem (bez unity)
takže výsledek bude podle mě kosení t6 rychlostí blesku ale cokoliv vejš bude ohubu, možná trochu lepší s rendem na heal, který mi v případě dc nebo single targetu stejně nepomůže
určitě to skusím hrát, vyexpím asi gem na +% armoru, případně i nový gem na redukci dmg non phys bude zajímavej a i gem na regen 50k/s
U mě zavládo v prvopočátku nadčení ale následovalo vystřízlivěním
set je super i ring k němu což je must have co se týká dps a konečně bude mít barbar nějakou dmg (jinej než klokan nebo sebevrah charge)
problém podle mě je budu muset jet asi komplet set 6p + soj + skull ring, díky tomu na sebe nenacpu IK set který je nutný pro přežití, nevím jak ostatní ale můj pohled na barba je momentálně že pokud neudělám tanka bez dps nemá šanci ustát vyšší obtížnosti i s ik setem (bez unity)
takže výsledek bude podle mě kosení t6 rychlostí blesku ale cokoliv vejš bude ohubu, možná trochu lepší s rendem na heal, který mi v případě dc nebo single targetu stejně nepomůže
určitě to skusím hrát, vyexpím asi gem na +% armoru, případně i nový gem na redukci dmg non phys bude zajímavej a i gem na regen 50k/s
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
Re: Novej set pro ww barbara
offtopic: Nárážel si něčím, na to vymření ;D
Pokud by to byl dobrý set a dobrá mechanika na hratelnost/zábavnost, tak barbara klidně zase vyexpim, jinak o tom nic nvm ztm.
Ale bůh ví,. jak to vůbec bude, nejdřív se bude testovat, to se může ještě všechno změnit.
Pokud by to byl dobrý set a dobrá mechanika na hratelnost/zábavnost, tak barbara klidně zase vyexpim, jinak o tom nic nvm ztm.
Ale bůh ví,. jak to vůbec bude, nejdřív se bude testovat, to se může ještě všechno změnit.
Rend+WW jsem hrál a byl to zábavný build. Pokud by byl díky novému setu opět konkurenceschopný, tak nevidím důvod, proč ho nezkusit. Ovšem mám o tom pochyby, zvlášť když k setu bude nutnost i ten ring - RoRG půjde do bedny, ubude možnost kombinovat set s nějakým dalším... Ale třeba Blizz překvapí a bude to skutečně hratelné i na vyšší obtížnost GR.
Naposledy upravil(a) digdag dne 10.11.2014, 15:17 hod., celkem upraveno 1 x.
- hulkxxxl
- Ancient
už jsem četl officko fóra, klasika bude ptr bude se to ladit nápadů je tam dost i nějaké zelené posty byly u toho, osobně bych uvítal nějaký bonus v podobě redukce dmg, pokud na sebe nenarvu ani augh set bude to bez cota problém, asi opráším zase nějaký hezký štít jinak to nepůjde. Bylo by super kdyby barbaři mohli používat 2H + štít stejně jako crus však kurňa takové svaly to musí unést ne? ještě by byl super bonus v podobě snížení cd na wotb stejně jako má crus
Já nemám nikdy ve zvyku řešit tyhle věci, dokud se nenahraje finální Patch, protože je to všechno nejistý jak na houpačce a pro mě je to jen ztráta času. (takže nevím, jak ten set má vypadat) Každopádně chci říct dvě věci:
1. Barbar by si rozhodně nějakej pěknej set zasloužil (i když WW není moje káva, rozhodně zkusím) a modlím se, aby z toho nevylezla zhovadilost typu sebevrah
2. Hulku, pokud jde o vymření Barbarů, spolehni se, že jeden je v D3 věčnej
I Barbarians Barbarians Forever
Pánové, protože je Sekce Barbarů pěkně zdechlá, chystám se (možná zítra) zpracovat svýho "Extreme CDR pure EQ" Skokana v Topicu s podrobným popisem. Myslím, že po těch hodinách expení se skokanem (cca 90% mejch expů v RoS) jsem odladil Build a Gear skokana blízko aktuální hranici ve svý kategorii. (samozřejmě mám hned několik nedostatků v Gearu, který chci zlepšit, jen to zatím neumožnil drop) Parametry totiž dost matou.
1. Barbar by si rozhodně nějakej pěknej set zasloužil (i když WW není moje káva, rozhodně zkusím) a modlím se, aby z toho nevylezla zhovadilost typu sebevrah
2. Hulku, pokud jde o vymření Barbarů, spolehni se, že jeden je v D3 věčnej
I Barbarians Barbarians Forever
Pánové, protože je Sekce Barbarů pěkně zdechlá, chystám se (možná zítra) zpracovat svýho "Extreme CDR pure EQ" Skokana v Topicu s podrobným popisem. Myslím, že po těch hodinách expení se skokanem (cca 90% mejch expů v RoS) jsem odladil Build a Gear skokana blízko aktuální hranici ve svý kategorii. (samozřejmě mám hned několik nedostatků v Gearu, který chci zlepšit, jen to zatím neumožnil drop) Parametry totiž dost matou.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
- hulkxxxl
- Ancient
Barbaři jsme určitě teda minimálně dva, ikdyž momentálně jsou moji zaparkovaní a hraju vše ostatní
set bude určitě rend a poslední bonus je že rendnutí dostávají naloženo od ww víc, + bude skull ring na +400% k ww, dokupy to musí dělat parádní dmg jasně že čísla se změní po ptr, nemužou dopustit že by byl barbar OP
Těším se na tvého barba, něco podobnýho jsem skoušel jako support s mrazením ale stihl jsem ripnout dřív než jsem to doladil
včera jsem vyvenčil zrzku s klukama na GR30+, měl jsem všude rubíny takže rezy prachbídné, koukal jsem zda jsem hrát i bez cota až na nějaké situace plný arcane apod se to docela dá, měl jsem teda gem moratorium.
Co mě ovšem dostalo po hodině motání po obrazovce mě tak bolely oči že jsem to vypl a šel spat. Myslím že je to tím jak zrušili postih za ww (75% ms), navíc mám kapesní conduit který taky přidává MS. Panuje mírné rozčarování wizka nebo dh jsou pro oči určitě odpočinkovější. za WW barbara mám odehraných tak 1500 hodin a nikdy jsem s tímto neměl problémy
set bude určitě rend a poslední bonus je že rendnutí dostávají naloženo od ww víc, + bude skull ring na +400% k ww, dokupy to musí dělat parádní dmg jasně že čísla se změní po ptr, nemužou dopustit že by byl barbar OP
Těším se na tvého barba, něco podobnýho jsem skoušel jako support s mrazením ale stihl jsem ripnout dřív než jsem to doladil
včera jsem vyvenčil zrzku s klukama na GR30+, měl jsem všude rubíny takže rezy prachbídné, koukal jsem zda jsem hrát i bez cota až na nějaké situace plný arcane apod se to docela dá, měl jsem teda gem moratorium.
Co mě ovšem dostalo po hodině motání po obrazovce mě tak bolely oči že jsem to vypl a šel spat. Myslím že je to tím jak zrušili postih za ww (75% ms), navíc mám kapesní conduit který taky přidává MS. Panuje mírné rozčarování wizka nebo dh jsou pro oči určitě odpočinkovější. za WW barbara mám odehraných tak 1500 hodin a nikdy jsem s tímto neměl problémy
zrzky mam mozna uplne nejradeji, jsou takove.......goood
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Zajímavý build. Jen škoda, že při použítí Skull Ringu už bude místo jen na jeden Ring. Jsem zvědav, jak to po testech doladí.
Takový dotaz. Bude tedy tenhle set součástí patche 2.1.2 nebo bude jen v sezóně 2 nebo byl odložen na neurčito? Díky za odpověď.
Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk
Tak termín je dost jasnej. Měl by být v patchi 2.2 a ten bude o dost déle než Soon™, když patch 2.1.2 má být Soon™ :-)
- Demogorgon
- Doom Knight
- BattleTag:Démogorgon#1565
Ve verzi 2.1.2 nebude určitě a pouze sezóní by také neměl být (až výjdou, měly by být rovnou season i non-season). Blbé ze strany Blizzardu je to, že se s těmi sety vytasili před dost dlouhou dobou a budou kdo ví kdy .
Děkuji všem za odpovědi.
Škoda, že nebude, protože barbar opět ostrouhá a zase mu zůstanou jen buildy založené na reakoru nebo na skákání, to je pěkně na nic .
Škoda, že nebude, protože barbar opět ostrouhá a zase mu zůstanou jen buildy založené na reakoru nebo na skákání, to je pěkně na nic .
- hulkxxxl
- Ancient
jo bohužel beru to jako velkej podfuk blizu, na blizzconu se vychloubat a machrovat s novejma setama a legendama a pak říct že ani v patchi, kterej se chystá už čtvrt roku to nebude
podle mě to dřív jak v létě nebude
podle mě to dřív jak v létě nebude