Greater Rifts a Barbaři
no ja som skusil ten molten som bol jak nesmrtelny rift som presiel jedna radost pak trocha potrapil s bossom BK este nemam no je to zabava
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Re: Greater Rifts a Barbaři
Tak jsem taky zkusil kam to dotahnu v GR, jde o HC Season. Zacal jsem na 40, pak 43 a pak uz po jednom levelu. Na 48 jsem narazil, dostal jsem toho velkyho typka jak macha rukama, asi Perendi a uteklo mi to asi o minutu, kdyz odectu jedno cekani na pasivku
Jinak 47 za 11:30. 6WW+4IK. Physical build, jak jinak. Unity. Gemy Taeguk, Pain Enhancer a ten na redukci non-physical dmg. Pasivky: zachranná, ruthless, + dmg pri plny fury (nevim jak se jmenuje) a pak redukce na berserka.
Jinak 47 za 11:30. 6WW+4IK. Physical build, jak jinak. Unity. Gemy Taeguk, Pain Enhancer a ten na redukci non-physical dmg. Pasivky: zachranná, ruthless, + dmg pri plny fury (nevim jak se jmenuje) a pak redukce na berserka.
Ako WW barb nemám problém s prežitím. Survivability má Barb viac ako dosť GR 48-49 dávam prakticky bez smrtí. V 50 sem tam umriem keď urobím vačšiu chybu, inak ide všetko hladko.
S4 Monk 1100+
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja vcera 47 za 14m Ten time se mi nelibi ale.Neco je spatne nebo ja cosik robim spatne.Budu zkouset dal no Obrana je v poho,ale DMG mam asi slabou...
52 začínám dávat pravidelně a vylepšil jsem i čas , ale 53 zatím nic.
Jo, dneska se daří
Já si zase potvrdil tu 50 a vylepšil jsem si čas. Jsem si po tom drakovi spravil chuť. Měl jsem Skeletona úplně bez Pylonu.
(možná bych už měl zkusit tu 51, ale nějak mě to teď ani neláká..)
Lorde, snad jsi nepřešel na 3IK+5WotW? ...(nebo je zas jen neaktuální bnet?)
Já si zase potvrdil tu 50 a vylepšil jsem si čas. Jsem si po tom drakovi spravil chuť. Měl jsem Skeletona úplně bez Pylonu.
(možná bych už měl zkusit tu 51, ale nějak mě to teď ani neláká..)
Lorde, snad jsi nepřešel na 3IK+5WotW? ...(nebo je zas jen neaktuální bnet?)
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Na chvilku budu hrát zas takto mám lepší veci pro tenhle styl jen je to hrozne pomalé.
Olalá
Trial rekord - přímá 51, pak první pokus na GR51 - olalá (bez Pylonů u Bosáka )
Trial rekord - přímá 51, pak první pokus na GR51 - olalá (bez Pylonů u Bosáka )
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Neviem kam to napisat
Dnes farmim GR 38 na expy legendarky a na vyssie kluce do GR ..ntb sa mi vypol sam od seba ..ofc RIP na 38, ale inak gr 47 dole
Sezona sa pre mna skoncila
Dnes farmim GR 38 na expy legendarky a na vyssie kluce do GR ..ntb sa mi vypol sam od seba ..ofc RIP na 38, ale inak gr 47 dole
Sezona sa pre mna skoncila
GR 52 mi práve ušiel o 3 sekundy, vypínam na dnes D3, normálne ma to nasralo
S4 Monk 1100+
DrsMa
Gratuluju ke to pekný čas.
Ja jsem zkoušel vyměnit poison gem za pain a v trialu vysekám i 52 ale v GR sem zatím dal pokaždé 52 a 53 zatím utíká s čímkoliv, ale tam je to dost o rolu riftu a bud se daří nebo ne .
Gratuluju ke to pekný čas.
Ja jsem zkoušel vyměnit poison gem za pain a v trialu vysekám i 52 ale v GR sem zatím dal pokaždé 52 a 53 zatím utíká s čímkoliv, ale tam je to dost o rolu riftu a bud se daří nebo ne .
Keby bol Pylon pri RG tak to bude pod desať 51 už dávam tiež celkom stabilne, ked nechytím práve blbý rift a RG.
S4 Monk 1100+
- Abbottaker1
- Wraith
- BattleTag:Abbott#2937
- Kontaktovat uživatele:
53 je, aspon pro mne, celkem solidni zlom, a uz opravdu ciste RNG.
Kazdopadne je hratelna, kdo to zkousi, ten to da, Lordmiste a spol
Kazdopadne ja to asi nebudu, nejak me prestava to dlouuuhe tluceni do RG bavit.
Navic se setkavam s plno lidma, co nechcou s barbem v grupe ani behat obyc speedruny.
Vadi jim tornada, ze jsme moc rychli, pritom konkr. ja jsem celou! dobu z grupou a ne kilometr dopredu.
Vazne FU uz, s takovym ragem na nejaky char jsem se jeste nesetkal, a to lidi zuri defacto cele d3 patch od patche na ruzne buildy....
Kazdopadne je hratelna, kdo to zkousi, ten to da, Lordmiste a spol
Kazdopadne ja to asi nebudu, nejak me prestava to dlouuuhe tluceni do RG bavit.
Navic se setkavam s plno lidma, co nechcou s barbem v grupe ani behat obyc speedruny.
Vadi jim tornada, ze jsme moc rychli, pritom konkr. ja jsem celou! dobu z grupou a ne kilometr dopredu.
Vazne FU uz, s takovym ragem na nejaky char jsem se jeste nesetkal, a to lidi zuri defacto cele d3 patch od patche na ruzne buildy....
na publicu kdyz vidim barbara v grupe na gr tak rovnou leavuju pac na sto pct to bude utrpeni, ti borci co tam lezou bud nemaji dmg nebo chcipaji v jednom kuse
Tohle mi fakt uz neda, chlapce prober se. Kazdej nekdy umre, ale vetsinou vidim ze lezi wiz nebo dh. Nicmene je mi jasne, ze TY jsi pan skvely a dokonaly. V tom pripade Ti preji hodne stesti k hledani sobe podobnychfuxicek píše:na publicu kdyz vidim barbara v grupe na gr tak rovnou leavuju pac na sto pct to bude utrpeni, ti borci co tam lezou bud nemaji dmg nebo chcipaji v jednom kuse
Ja som sa na pube nestretol s nejakym hatom ked som bezal jak blazen na olympiade , ale je pravda ze ten barbar je totalne rychly a neviem ci je to zrovna spravna volba
oplix tomu ver, asi nehrajes gr 45+ public, kde ti barbari fakt nic nevydrzi, solo tam nahodis unity a frcis, ale v grupe je to bida na publicu, kdybys mel rozjetou sezonu, dal bych s tebou abych videl jak se valis, ale bohuzel to nejde.
ani na 45 GR nepotrebujes unity stacia dedkovia