Nový build MP10 Keep Depths 2
takze rikas ze WW neni jen o gearu, ale predevsim o zrucnosti?
Re: Nový build MP10 Keep Depths 2
no je to hlavne o geare ako cele D3... bez urcitych hodnot proste ten ww build nefunguje... zaroven to ale neznamena, ze pokial by si dal niekomu kto barba nikdy nehral, postavu s dobrym a dosacujucim equipom, ze to bude hned super kosit... chce to proste cas, ako na kazdy build, aby si clovek zvykol, dostal ten build do ruky, nasiel najlepsie trasy atd
No včera v noci jsem to chvíli zkoušel a za cca 30 minut jsem oranžovej sloup viděl třikrát... ale teda zrovna moc zábavnej gameplay to neni :-)
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
blowik píše:No včera v noci jsem to chvíli zkoušel a za cca 30 minut jsem oranžovej sloup viděl třikrát... ale teda zrovna moc zábavnej gameplay to neni :-)
oranžovej sloup jsem neviděl už dlouho, ale 4 hvězdy na zemi to ano :-)
Já na tu minimapu furt nějak nečučim, i když teda u tohohle buildu je to potřeba... Mi po 1.07 trvalo tejden, než jsem si ověřil, že se hvězdy na mapce fakt objevujou, protože ono já ty legendárky nasaju pomalu rychlejc, než dopadnou na zem :-) asi zvyk z jinejch onlajnovek, kde není oddělenej drop :-Dmaja píše:blowik píše:No včera v noci jsem to chvíli zkoušel a za cca 30 minut jsem oranžovej sloup viděl třikrát... ale teda zrovna moc zábavnej gameplay to neni :-)
oranžovej sloup jsem neviděl už dlouho, ale 4 hvězdy na zemi to ano :-)
diabloprogress: http://www.diabloprogress.com/hero/blowik-2871/
- standa0071
- Fallen Shaman
Moldran ma gear z ríše snov to viem, ale aj ja s mojim barbom to chodím MP8 a za posledné 2 dni 2 double-dropy, a to som za celú hru ešte predtým ani raz nemal doubledrop... Takže podľa mojho sa to vyplatí, ale tak každý má svoj názor, dobrý bonusom sú aj expy, ak máte HF ring..
tak som to skusil... za 3 runy na mp9, cca 15 minut trvajuce, padli 1 leg a 1 setovka (natalyas helma, ale samozrejme brimstone )
poznatky zatial k tomu:
- v prvom rune som hral brawler ako mal napr moldran, ale v druhom som ho vymenil za unforgiving, nakolko som mal problem nabrat hlavne na zaciatku rychlo fury a "rozbehnut sa"... toto je ale sposobene hlavne tym ze to nemam v ruke, pokial by som to chvilu hral (co je ale vzhladom na "zabavnost" otazne), tento problem by asi nebol a ten brawler by tam sedel velmi pekne
- 2x sa mi stalo v prvom rune, ze som chcipol na vybuch tych maniakov ked explodovali 2+ naraz v mojej blizkosti... tak som switchol OP za WC s impunity (vo wotb mam 76,5% CC co je v pohode na generaciu fury, pri tom rende sa to neda urcit, ale az taky rozdiel tam oproti 80+ az tak nebude)... kazdopadne trochu viac armoru/ar na geare a slo by to prezivat aj bez WC... takze toto je otazka equipu hlavne
- je to celkom rychle, svizne a zabavne (hlavne ked vam padaju tie legendarky, ze jo...) ale neviem si rpedstavit ze by som to hral napr 3 hodiny v kuse ako este pred nejakym casom, kedy som bol schopny tolko stravit v acte 3 (ale ani tam som nerobil tie alk runy, ale skoro komplet act, repetitivne cinnosti ma nikdy nebrali)... takze niekomu to mozno sadne, mne az tak asi nie... ale ako spestrenie obcas zo 4-5 krat zabehnut len tak po HC alebo co, moze byt
poznatky zatial k tomu:
- v prvom rune som hral brawler ako mal napr moldran, ale v druhom som ho vymenil za unforgiving, nakolko som mal problem nabrat hlavne na zaciatku rychlo fury a "rozbehnut sa"... toto je ale sposobene hlavne tym ze to nemam v ruke, pokial by som to chvilu hral (co je ale vzhladom na "zabavnost" otazne), tento problem by asi nebol a ten brawler by tam sedel velmi pekne
- 2x sa mi stalo v prvom rune, ze som chcipol na vybuch tych maniakov ked explodovali 2+ naraz v mojej blizkosti... tak som switchol OP za WC s impunity (vo wotb mam 76,5% CC co je v pohode na generaciu fury, pri tom rende sa to neda urcit, ale az taky rozdiel tam oproti 80+ az tak nebude)... kazdopadne trochu viac armoru/ar na geare a slo by to prezivat aj bez WC... takze toto je otazka equipu hlavne
- je to celkom rychle, svizne a zabavne (hlavne ked vam padaju tie legendarky, ze jo...) ale neviem si rpedstavit ze by som to hral napr 3 hodiny v kuse ako este pred nejakym casom, kedy som bol schopny tolko stravit v acte 3 (ale ani tam som nerobil tie alk runy, ale skoro komplet act, repetitivne cinnosti ma nikdy nebrali)... takze niekomu to mozno sadne, mne az tak asi nie... ale ako spestrenie obcas zo 4-5 krat zabehnut len tak po HC alebo co, moze byt
no, jeden run jsem také proběhl -mp 8 - nic, ve druhém pořadí jsem prošel celý 3 akt a i když to trvalo déle, vše co mi přišlo do cesty jsem zmastil a nic, asi nebyl ten správný den, jinak by mě zajímalo, kolik cca % je potřeba potvorám ubrat, aby padla legenda, nakonec jsem si spravil chuť v A2, kde padl Witching Hour a Oculus. Tenhle rychlo styl hraní na drop legend mne přesto nijak neupoutal, ale jako zpestření je OK.
ja som vecer este siel 2x run MP10,9,8,7,6, cize dokopy 10 runov na rozne MP... zabralo to vyse hodky, legendarka nepadla uz ziadna... inak som si prebehol potom obcas kusok keepu aj spat a ostavalo celkom dost potvor... povedal by som ze tak max 80% bielych mobiek som dal dole, viac nie
a běháš to bez valorů teda co? Nebylo by zase efektivnější na menší MP, zabít 5 elitek, tak dostaneš bonus do XP,MF,GF a pak to proběhnout? jenže když už budu mít 5 valorů a menší MP tak to neni tento run no dneska to zkusím, na skorna a renda prdím
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
včera jsem to běžel několikrát s ww barbarem jen místo bashe jsem měl rend a docela to šlo jen nic moc nepadlo,ale třeba dnes padne uvidíme jinak podle mě jsou lepší alkaizer runy,ale každého baví něco jiného.
- standa0071
- Fallen Shaman
Beha sa to bez valoru, tento run je tak stavany ze uz by si mal mat dost MF bud z paragonu alebo gearu, a ide sa iba na ten bonus drop chance, a na ten valor nepotrebujes od patchu 1.0.7
An7yk:
njn, bez NV... nizsie MP by nebolo efektivnejsie ani s bonusmi, podla mna efektivne je jedine to MP10 kde je proste istota na ten bonus item ale na to musis mat velmi dobry gear (rozumej aby ti na kazdu vacsiu grupu stacil 1 rend+tornada pri prebehovani+ww ked ides cez ne)... na skorna a renda nemozes "prdiet", sak to je vlastne podstata toho buildu... to sa nehra ako klasicky ww kde tornadami a ww davas potvory... toto funguje systemom konstanty sprint+ww so zastavkou na rend... to je to z coho tazi ten build, z rychlosti... keby si sa mal zastavovat, nedava to zmysel
njn, bez NV... nizsie MP by nebolo efektivnejsie ani s bonusmi, podla mna efektivne je jedine to MP10 kde je proste istota na ten bonus item ale na to musis mat velmi dobry gear (rozumej aby ti na kazdu vacsiu grupu stacil 1 rend+tornada pri prebehovani+ww ked ides cez ne)... na skorna a renda nemozes "prdiet", sak to je vlastne podstata toho buildu... to sa nehra ako klasicky ww kde tornadami a ww davas potvory... toto funguje systemom konstanty sprint+ww so zastavkou na rend... to je to z coho tazi ten build, z rychlosti... keby si sa mal zastavovat, nedava to zmysel
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Jj toto naozaj funguje, som si dal par runov s Badwulfom, ktory to robi tak rychlo ako Moldran a naozaj za takych 10 minut som mal ja 4 legendarky (mam plvl 36 na barbarovi) a wulf dropol 10.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
sakra zrovna včera jsem prodal jednoho skorna, neřikejte mi že si ho budu muset koupit
Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
no potrebujes gear, s ktorym na danom MP ktore budes hrat, stacil 1 rend+nejake ticky tornad + ww na to, aby ti grupy ktore nechavas za sebou chcipali... cuze ak na to nepotrebujes skorna... tak ho nemusis kupovat
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Ked uz davas tie biele mobky na MP10 tak vies dat aj elitky Tam to nema vyznam pokial ti jeden run zaberie viac nez 5 minut.An7yk píše:a běháš to bez valorů teda co? Nebylo by zase efektivnější na menší MP, zabít 5 elitek, tak dostaneš bonus do XP,MF,GF a pak to proběhnout? jenže když už budu mít 5 valorů a menší MP tak to neni tento run no dneska to zkusím, na skorna a renda prdím
tak to zase nie, resp neplati ze ak zabijas na MP10 normal mobky, tak zabijes aj vsetky elitky... v tomto builde predsa ide o to hodit rend a bezat dalej... defacto sa 90% casu nedostavas do ziadneho "normal fightu"... kdezto u elitiek by si stravil nejaky cas, co moze znamenat kludne smrt... navyse, potom by to uz ani nemalo zmysel, by sa to predlzilo kludne aj na 2nasobok casu pokial by tam bolo 4-5 elit
- sgtmajfoley
- Doom Knight
Som to zle napisal som to mal spojit. Pokial uz to davas pod 5 minut tak mas take dps a aj taky gear, ze ti elitky nerobia problem tiez. Si predstav, ze musis mat taky gear aby si vydrzal aj priamy vybuch ci dva od fallena, takze nejake elitky vydrzis. Ako sme vcera isli v dvoch, tak kym sme presli na koniec a boli elitky ktore nas prenasledovali, tak bud zomreli cestou alebo na konci mali 1/5 hpcok. Ale to iba niektore.
no na MP10 by som urcite vybuch dvoch fallenov neprezil, napriek tomu sa to aj na mp10 da hrat celkom svizne pokial beres len vacsie skupinky bielych mobiek elitky s tymto typom buildu tazko povedat, aj ked ako vravis, tie co idu cely cas za tebou, niekedy chcipnu len vdaka tornadam, alebo su velmi low... ale pokial by som sa mal do nich pustit "napriamo" tak myslim ze par krat by som urcite zarval a to mi za to nestoji ono je tam hlavne nepomer v naraste HP a DMG mobiek nap medzi MP8 a MP10... teoreticky na MP10 potrebujes 2x taku dmg aby si to daval rovnako efektivne ako MP8, kdezto ale nepotrebujes 2x taku defense aby si to prezil, pretoze narast dmg je tam len cca o 1/4 (to bol uz od zaciatku fail systemu MP, ze tieto dve hodnoty nerastli rovnako subezne)