Arcane wizzard
Jak kluci rozumite teto uprave Vyr setu v P 2.0.5 ?
•Vyr's Amazing Arcana
•Will now choose which element to use based on the player's highest +% Elemental Damage type
•Bug Fix: Fixed an issue preventing the set bonus from properly granting the effects of the Pure Power and Improved Archon runes
Znamena to, ze pokud budu mit rekneme Wize s bonusem k Arcane skillum, ale pouzivat budu toho redukovaneho na 100s (PureP) tak budu mit DMG vyssi o 22% a tezit z Improved Archona ... nebo je to prave to co bylo upraveno a DMG bude odpovidat vybranemu skillu ?
•Vyr's Amazing Arcana
•Will now choose which element to use based on the player's highest +% Elemental Damage type
•Bug Fix: Fixed an issue preventing the set bonus from properly granting the effects of the Pure Power and Improved Archon runes
Znamena to, ze pokud budu mit rekneme Wize s bonusem k Arcane skillum, ale pouzivat budu toho redukovaneho na 100s (PureP) tak budu mit DMG vyssi o 22% a tezit z Improved Archona ... nebo je to prave to co bylo upraveno a DMG bude odpovidat vybranemu skillu ?
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- Darkness
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Arcane wizzard
preklad:Guru píše: •Will now choose which element to use based on the player's highest +% Elemental Damage type
Vyr's set
- od ted se vybere, ktery element se pouzije na zaklade nejvyssiho procenta do elemental dmg hrace
- oprava chyby: opraven problem, ktery zpusoboval, ze setovy bonus nepridaval efekty Pure power a Improved Archon run
takze ano a ne
----
k pasivce elemental exposure:
- tezko rict, za urcitych okolnosti se mozna vyplati, ale vetsinou asi ne - co bych bral jako velke minus pro pouziti pasivky je, ze pasivka elemetal exposure pridava bonus dmg az dalsi hity po prvnim hitu danym elementem - tj kdyz v archonu je predpoklad, ze se zabiji hodne rychle, pak opravdu nema smysl ...
- i kdyz me napada, pokud by nekdo v archonu pouzival treba TF a tim procoval lighting dmg - tak TF procuje pravidelne a zasahuje dost mobu, takze cela parta muze mit bonus 5% za lighting i jeste driv nez moby vidi (lighting nekdy zasahuje i moby mimo viditelnou plochy obrazovky) ... ale hodne archonu asi TF nepouziva
- ale asi budou uzitecnejsi pasivky
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
to stema setama me nejak nevychazi...Borns(shouldre+chcesta), Crimson set(Belt+Boots), a VYR? tam me budou schazet bud botky a nebo chesta..jak ted dosahnu bonusu na archona?manusky11 píše:Pokial chceš hrať efektívne Archona,CDR cez 60%,musíš používať dva sety(samozrejme aj Vyrs) a to Borns(shouldre+chcesta) a Crimson set(Belt+Boots),kde máš zo setov dalších 20% + redukcia 8-10% by mala byť aj na zbrani.
Osobne to mám experimentálne poskladané:Zbraň 10%,Shouldre 7%,off-hand 7%,Hands 8%,Helma(gem 12,5%),2xset 20%,Paragon 10%,Evocation 20%.A som niekde cez 60%.(presne 63,45%)
Ked k tomu padne pekný ring a neck môžeš pridať dalších 14-16%.Ale je to o drope samozrejme a je to ťažké takto poskladať,aby si mal dosť CDR+dobrú DMG+Toughnes.
Dalej je dobré mať +DMG do elit(SoJ+Aughils Set/to vlastne máš/,ale potrebuješ shouldre prehodiť na helmu) +%DMG do elementu,tu sa oplatí Fire kedže nájdeš 20% z Firebirds setu na off-hande+bracer v Aughils setu+nejaký neck a dostaneš sa kludne na 60%
P.S. - Pri archon builde je Passika "elemental exposure" zbytočná
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
jedine, kdyz das Borns(zbran + shoulders) tak to pak vyjde
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
jj a to asi neni uplne dobry....born zbran neni moc dobra
nj a právě o tom to je jak to správně nakombinovat já čekám až dropnu vyr rukavice, abych mohl nahodit set a pak zkusím vycraftit dobrou born weapon a uvidím. Prece jenom na zbrani muzes rolnout 10%cdr a dalsich 10% je ze setu, coz je uz pěkných 20%
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Tak sice Born zbran nemá žádnou speciální schopnost, ale padnout může stejně dobře jako každej jinej 1h sword, se štestím klidně 2.3k, main stat + socket.
JJ presne tak,pri dobrom rolle sa podarí aj CDR 10%.DPS síce nižšie ale to nie je až taký problém
Main char.: Wizzard Female Fionka
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Clan: Dark Guardians EU
Profil : http://eu.battle.net/d3/en/profile/fion ... ero/270098
Výhoda u Born zbraně je v tom, že lze zkoušet craft opakovaně a cíleně si to může dovolit každý i když není třeba tolik času. U zbraně, která musí dropnout je to vždy horší.Stanley píše:Tak sice Born zbran nemá žádnou speciální schopnost, ale padnout může stejně dobře jako každej jinej 1h sword, se štestím klidně 2.3k, main stat + socket.
Celých 2,3k to už vyjít nemůže (maximum je 2274,3). Aktuálně stavím Born zbraň (zatím ještě nepoužívám, protože nemám stále celý Vyr set, takže mám zatím místo na Born set i bez použití zbraně).
Po 25 craftech se zadařila 700+ int + socket + 10% CDR (a ještě 8k+ after each kill). Takže můžu zkoušet reroll dmg. Zatím jsem na 2230 a už jsem na 3mil. goldů za reroll. Aspoň těch 2250 bych ještě chtěl z toho dostat (i když samozřejmě i těch 2230 už je slušných). Nějaké zásoby goldů mám, ale i tak to půjde tak někam k 10-15mil. za reroll, více už budu dávat těžko. Tak uvidím, co se ještě podaří, moc pokusů už to nebude, částka za reroll teď už roste rychle (zjistím brzy, FS mám dost, chybí jen žlutý materiál a na reroll zbraně ho není potřeba už tolik jako třeba na craft rukavic, takže nejspíš ještě dnes, dle toho jak se ke hře dostanu).
Při použití CDR úplně všude kde to jde je čekání na Archona 8s. A jsou jiná místa, kde má větší smysl obětovat CDR než je zbraň. Především amulet. Já ještě nemám CDR na SoJ. Tam ale jen proto, že mi zatím vhodný nepadnul (už sice mám 2 kousky, ale v obou případech jsem musel dělat reroll na arcane dmg, takže na CDR nezbylo už prostor).
Tak jsem nakonec na 2239dmg. Tedy nepatrně jsem přidal za dalších cca 30 rerollů, ale už jen málo. A už mi to stálo cca 150mil goldů. Zatím už nechávám být, navýšit už to stejně moc nejde. A případně se k tomu mohu vrátit časem, teď už potřebuju zdroje na jiné věci.
Teď k tomu ještě konečně sehnat zbylé dva kusy Vyr setu. Včera 4 kousky leg. rukavic a Vyr rukavice zase nic.
Teď k tomu ještě konečně sehnat zbylé dva kusy Vyr setu. Včera 4 kousky leg. rukavic a Vyr rukavice zase nic.
Ty bláho. Já mám sice pořád 8,1 miliardy goldů, ale tohle maxování a utrácení goldů mi přijde krátkozraké. Dříve nebo později přijde patch, který dnešní gear pohřbí a pak přijde další datáč a je třeba počítat s tím, že pokaždé bude třeba opět hromada goldů na echnant a craft nějakého nového funkčního gearu. Dávat 2m za očení, to by mě mohli milovat...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Tak mě zase přijde naprosto zbytečné si syslit goldy, že bych je jednou někdy možná mohl potřebovat. Hlavně na vyšším tormentu goldy rychle přibývají, takže není problém si je znovu nahrabat kdyby bylo potřeba.
Až přijde (jestli vůbec) datáč, tak třeba už ani nebudu vůbec hrát a budou mi úplně k ničemu.
Navíc se klidně může stát, že stejně jako staré itemy budou i goldy k ničemu (třeba jen díky inflaci díky dalšímu datáči, pokud nějaký bude).
Až přijde (jestli vůbec) datáč, tak třeba už ani nebudu vůbec hrát a budou mi úplně k ničemu.
Navíc se klidně může stát, že stejně jako staré itemy budou i goldy k ničemu (třeba jen díky inflaci díky dalšímu datáči, pokud nějaký bude).
Čau poradíte mi jak s mým vybavením kam se dál pohnout co případně zlepšit? Děkuji
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/17223418
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/17223418
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666 - aktuálně pařím DH
Doplnil bych to na klasické Archon vybavení:
- jako první bych vyměnil Firebirds za Aughild set (Aughilds dát helm a wrists), bonus Aughild je daleko lepší než 500int. z Firebirds
- pak bych přihodil Captain set, na to ale budeš potřebovat mít Vyr's rukavice, abys mohl vyměnit boty nebo kalhoty za Captaina (Vyr's boty máš povedené, takže bych měnil kalhoty za Captaina)
Tím získáš výrazné zlepšení na elitky (Aughilds), další zkrácení čekání na Archona (Captain). A nakonec ještě díky 10% cost reduction z Captaina (a současně zkrácení čekání na Archon) bys už neměl potřebovat signature spell a budeš moc vyhodit Magic mis. a dát místo toho Sparkflinta.
Esence na Aughilds se farmí snadno, to budeš mít hned. Captain pak bude trochu trvat. Kalhoty jsou ale na craft nejsnažší (stačí málo pokusů na výrobu slušného rollu) a pásek také celkem jde.
Na Vyr's botech pokud dobře vidím, tak jsi ještě nedělal reroll. Na přímý drop mají velmi dobrý roll. Ale proč nevyužít i možnost rerollu...
Navýšil bych u nich vit.
U Vyr's brnění pokud už nebyl reroll na socket, tak vyměnit Exp. blast za armor nebo resist. Pravděpodobně vyjde lépe armor.
- jako první bych vyměnil Firebirds za Aughild set (Aughilds dát helm a wrists), bonus Aughild je daleko lepší než 500int. z Firebirds
- pak bych přihodil Captain set, na to ale budeš potřebovat mít Vyr's rukavice, abys mohl vyměnit boty nebo kalhoty za Captaina (Vyr's boty máš povedené, takže bych měnil kalhoty za Captaina)
Tím získáš výrazné zlepšení na elitky (Aughilds), další zkrácení čekání na Archona (Captain). A nakonec ještě díky 10% cost reduction z Captaina (a současně zkrácení čekání na Archon) bys už neměl potřebovat signature spell a budeš moc vyhodit Magic mis. a dát místo toho Sparkflinta.
Esence na Aughilds se farmí snadno, to budeš mít hned. Captain pak bude trochu trvat. Kalhoty jsou ale na craft nejsnažší (stačí málo pokusů na výrobu slušného rollu) a pásek také celkem jde.
Na Vyr's botech pokud dobře vidím, tak jsi ještě nedělal reroll. Na přímý drop mají velmi dobrý roll. Ale proč nevyužít i možnost rerollu...
Navýšil bych u nich vit.
U Vyr's brnění pokud už nebyl reroll na socket, tak vyměnit Exp. blast za armor nebo resist. Pravděpodobně vyjde lépe armor.
tak už mi konecne droply Vyr rukavice a s krásným rolem, rolnul jsem tam AS ale premýslím ze na ne asi hodím 8%CDR, co si o tom myslíte?
Takové bych přesně potřeboval, gratuluju.
Já bych si tam hned rerollnul 8% CDR. Jak to máš postavené, tak bych to tam hodil taky. CDR máš hodně málo (na build s Archonem + Vyr set), takže není moc co řešit.
Já bych si tam hned rerollnul 8% CDR. Jak to máš postavené, tak bych to tam hodil taky. CDR máš hodně málo (na build s Archonem + Vyr set), takže není moc co řešit.
díky, taky to trvalo měsíc nez se povedlo. Ja to včera zkusil a rolnulo se mi nejdriv AS, jsem si rekl ze vyzkousím ale jak rikas potrebuju CDR , je ho málo protože vypadl crimson set. Ted potrebuju najit tal belt at muzu vyhodit helmu, tu nahradim aughild. Vypadnou mi ramena, misto kterých udělám born a doplním born weapon, ale taky jeste nemám vycraftenou jakou bych si predstavoval...pak se uvidí jak to půjde:)
Díky za rady. Captain set mám, kalhoty a pásek. Zhodil jsem ho, kvůli tomu že na fire rukavicíh mám 7% CDR a ten set mi dává 10%. Toje 3% rozdíl který vůbec nemůžu poznat?Mlok píše:Doplnil bych to na klasické Archon vybavení:
O Aughild setu vím, farmím suroviny jak o závod, ale měl jsem smůlu na craft asi 6 wirstů a nic použitelnýho.
Jinak dík za typy zkusím se vydat cestou co mi píšeš. U brnění jsem reloloval na 3 sokety takže už nic nezměním, kalhoty mám blbé to vím, ale lepší zatím nepadly a ty boty zkusím tu vitalitu. Hraji T4 s problémama, požád chcípám. Jinak na DMG to dávám.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/ceci ... o/50421666 - aktuálně pařím DH
Zdravím mohli by se mi na to podívat zkušení hráči co bych mohl zlepšit nebo nějak lépe poskladat.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fasi ... hero/90414
Na solo mením soj za unity a pasivku dominance za audacity
solo si davam T6(i kdyz semtam umřu když nedam bacha:) ) a v partě t4-t6 ale ta t6 je s fakt dobryma lidma
http://eu.battle.net/d3/en/profile/fasi ... hero/90414
Na solo mením soj za unity a pasivku dominance za audacity
solo si davam T6(i kdyz semtam umřu když nedam bacha:) ) a v partě t4-t6 ale ta t6 je s fakt dobryma lidma
no v takovém stadiu se blbe radí, ale můžu doporucit pasek string o ears (+30% redukce z melee), je to s ním hodně znát, T5 dávám v pohodě, bohužel T6 stále umírám. Takze bych zkusil hodit tal off hand místo triumviratu, vymenit pasek a uvidis.