Jak byste mě vylepšili?

Odpovědět
Motaba
Quill Rat
BattleTag:Cyclop#2292
Jak byste mě vylepšili?

Příspěvek od Motaba » 26.11.2012, 23:31 hod.

Co byste v equipu vylepšili? Vyměnili? Nemám úplný basic crap, ale stejně. Stav mého konta nyní čítá 10M...nic moc tedy. Ale tak do budoucna, co bych měl vylepšit? Případně zašlete nějaké tagy na dobré podobné wizardy, kteří jdou stejným směrem (archon build a když je reus, tak valím wicked twistry a frost novy)

Možná by se mi šiklo dalších +10 AP on Crit, ale myslím, že to jde získat jen z helmy/zbraně a off handy. Zbraň a off hand se mi měnit nechce. Stálo mě to 25M ... a helma má +8% atk. speed ... to je taky škoda vyhazovat. Ale je fakt, že mi to dost hlásí, že jsem out of AP.

- MOTABA -

In game mám:
- Crit rate: 40%
- Crit dmg: 305%
- atk. speed: 2.45
- dmg: 160k
- resisty: 490-550
- dmg resist: 54%

Děkuju za nápady a reakce.

SuperSrac
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:SuperHrac#2104

Re: Jak byste mě vylepšili?

Příspěvek od SuperSrac » 27.11.2012, 00:43 hod.

Mas to dost podobny jako ja. Ja nyni drazim Mempo a potom budu postupne doplnovat CC do ringu a amuletu. Ale je to hodne drahy.

Odesláno pomocí Tapatalk 2

Ragnarok
Gorebelly
BattleTag:Ragnarok#2825

Příspěvek od Ragnarok » 27.11.2012, 09:27 hod.

Za 10 milionu se skutecne nikde neboostnes.
Ty resisty mas i s nahozenym energy armor? Tam si myslim, ze by jsi mel provest boost, pokud hrajes melee frost wize.
Jinak toho zivota mas docela dost malo. Na to bych se take vic zameril. Je videt, ze cely equip mas postaveny na damage a snizene obranne staty.
Jinak boost muzes provest na amuletu, kde sehnat nejaky s crit hit chance.
Braces s vyssi crit hit chance.
Lepsi Zunimassas Pox.

Jinak APoC bych vice hledal na offhandu. Co se tyce helmy, tak skutecne nejlepsi je sehnat Mempo s crit hit chance. Jen ta cena je trochu astronomicka.
Kouzelníci všech zemí, spojte se!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Ragn ... o/36058370

JayBert
Wraith
BattleTag:jaybert#2185

Příspěvek od JayBert » 29.11.2012, 19:37 hod.

jinak by me zajimalo, jak se healujes? nenasel jsem zadny life steal nebo LOH. Jinak bych vymenil amulet, tam je nutnost mit CC a na muj vkus mas moc malo life. urcite boty jdou vylepsit za par milionu napr 150 int / 140+ vit. Osobne nejsem moc veliky fan andarielky, co takhle tal rasha helma? v zakladu socket, % life, CC a kupa inteligence. pouzivam ji od zacatku a rozhodne si nestezuji

Odpovědět

Zpět na „Wizard“