Pomoc s WD

Odpovědět
Vokurka
Quill Rat
BattleTag:Zvejkyn#1225
Pomoc s WD

Příspěvek od Vokurka » 29.06.2014, 11:50 hod.

Ahoj.
Potřeboval bych pomoct s mým Witch Doctorem. Pořád je to takový nijaký. Na T2 hraju naprosto vpohodě a bez jakýchkoliv obav se vrhám i do těch největších tlup potvor. Jak to ale přepnu na T3 tak umírám hrozně rychle i při menší tlupě Elitek. Možná málo zdraví nebo armoru nebo resitů ... vážně už nevím. Mám v tom gearu/skillech dost chaos. Byl bych vážně vděčný za jakýkoliv hint. Děkuju :)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zvej ... o/36255199

Brum
Doom Knight

Re: Pomoc s WD

Příspěvek od Brum » 30.06.2014, 08:00 hod.

No chtělo by to nejdříve vědět jak to chceš hrát, jestli přes pety, nebo třeba jinak. Až si to uajasníš, dej vědět. Pokud umíráš na T3 a chceš hrát přes ability jaké máš teď, tak je nejjednodušší změnou úprava runy u psů. Dej tam Leeching Beasts a bude po problému. Tahle runa tě udrží naživu až do T5, pak už to chce zapojit i tougness.

Každopádně doporučuji build změnit, musíš mít s tímto gearem a spenderama problémy s manou. Rozmysli si, jak to chceš hrát a dej vědět.

KrtekKazatel
Fallen Shaman

Příspěvek od KrtekKazatel » 30.06.2014, 09:15 hod.

koukni se na muj profil JDKravka a popremejslej co mame rozdilne :) ja si davam ted T4 celkem napohodu :) a jak pise Brum mas ve skilech desnej chaos protoze to co tam mas je udesne a divim se jak to muzes hrat :) ja bejt tebou tak to zacnu hraty na fetise z pasivky asi nejjednodussi cesta :)

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 30.06.2014, 09:32 hod.

Tohle moje je na T5/6, ale u blbých elitek se pochopitelně chcípe občas :) Je to vcelku standarní pasivkový fetish build ;)
U tvé jednoručky by pak u žabek akorát byla jiná runa (na ty zelené)

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 30.06.2014, 14:28 hod.

Jo s manou mám neuvěřitelný poblémy. Zas je pravda že na tu T2 to lehne povětšinou rychle tak si to nějak nepřipouštim. Včera mi padl novej item do gearu tak jsem postoupil s dps přez 800k / výdrží 7.5M a už jsem začal zkoušet T3 a je to o píď lepší. Ohledně těch skillů ... to sem někde tehdy našel build a okopíroval. Fungoval relativně super na T1 a níž ale pak jsem ho začal trochu překopávat a je z toho tenhle mišmaš. S tím původním to má společnýho už jen Spirit Barrage a Zombie chargera. Dobrý když je velkej chumel slabejch potvor. Zkoušel jsem i místo Spirit Barrage nahodit Poison Darty s passivkou na obnovu many ale zase nedělaj takovej damage jako Spirit barrage :(

Nešlo mi právě do hlavy, že všichni WD kolem mě maj HP někde okolo 400k a dávaj T6 a já mám přez 511k a prostě to nejde ani na T3.

Líbilo by se mi hrát úplně bez petů. Takhle jsem to nějak původně zamýšlel ale nevěděl jsem co dát dalšího do lišty tak sem tam prdnul čokly. Ty psy klidně oželím, Gargantuan jsem neměl snad nikdy a Fetishe jsem nahodil až předevčírem. Předtím jsem měl místo toho Big bad Voodoo jelikož jsem hrál s partou.

Jsem schopnej se naučit jakejkoliv jinej build když to bude přínos.

#Krtek: ono jde hrát relativně s čímkoliv ale jde to ztuha a dáváš všechno dýl :)

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 30.06.2014, 15:06 hod.

Tak v současný době jedou hlavně 2 buildy. Každej z nich ovšem potřebuje nějaké itemy, bez kterých to prostě nejde

1/ pet build - Ruzná kombinace fetišů z pasivky, Fetish Army, Garga a Zombie dogs. Buildů je tady spousta a liší se podle toho jaké pety kdo používá. Když koukneš na můj profil, tak jedu fetiše z pasivky a velkýho psa a garga. Nutností je Mask of Jeram, a k nezaplacení jeou i rukavice Tasker and Theo. Pokud pojedeš fire build, jsou tam věci jako Cindercoat a Magefist. Pet buildy se hrají většinou přes physical dmg, někdo přidává fire, nebo poison.

2/ jade build - http://eu.battle.net/d3/en/profile/yare ... o/21999130. Tohle je náhodný profil někoho tady z fóra. Vlastník se jistě neurazí. :) Tady se peti většinou nehrají vůbec, nebo jen psi/pes kvůli léčení přes runu Leeching Beast. Ale viděl jsem pěkně fungující Jade build s fetišema. Jade se hraje přes cold dmg, někdo tam cpe i poison. A nutností je Quetzalcoatl helma a 6-set Jade bonus

Pokud máš nějaký z výše zmíněných předmětů tak se vydej tou cestou a blood shardy u kadaly dávej na sloty, ve kterých jsou klíčové věci pro daný build. Někde jsem kdysi viděl i Spirit Barrage build, ale nezkoušel, tak mě snad někdo doplní. Jsou i jiné build určující předměty. U WD hlavně zbraně a helmy. Viděl jsem T6 týpka s Carnevil buildem, nebo třeba masku Grin Reaper tu jsem viděl čistit s přehledem T5. Obě mám někde v bance ale nezkoušel jsem. Ja mám rád malý critters :twisted:

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 30.06.2014, 16:23 hod.

Ok líbí se mi strašně ten druhej build (Jade). Nemusím hlídat pety a o to mi jde :)
Udělal jsem prozatím pár změn. T3 je najednou o dost lehčí a všechno jde dolů nesrovnatelně líp.

Mám to teď takhle: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Zvej ... o/36255199

Zkuste na to juknout prosím. Maličko sem pro začátek kopíroval od Krtka.

Chtěl jsem Locus Swarm ale u toho nějak nevim jak funguje respektive to nevidim v tom bordelu při boji tak jsem místo toho dal Haunt ale nejsem si jistej runou. Spirit barrage, Zombie a Piraně jsem vyhodi úplně. Čokly jsem prozatím nechal kvůli léčení. Dal jsem passivku na Fetishe z damage. Mám jich teď kolem sebe pořád dost a damagujou pěkně. Z Jade setu mám jen dva itemy. V bedně pak nějaký zelenky ale vše povětšinou po jedný a s nijak výrazným bonusem do kouzel. Spirit barrage se mi strašně líbí graficky, ale je to strašnej žrout many tak ho asi do budoucna úplně vypustim :(

Ještě blbá otázka na konec .. passivka Creeping Death funguje jak ? To zruší ten damage per second a jede to na potvorách pořád dokad nezdechnou ?

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 30.06.2014, 16:43 hod.

Tak nejdůležitější je to co tě baví. Takže pokud tě zaujal Jade build, tak choď rifty, sbirej blood shardy a cpi to u Kadaly do slotů které ti chybí na Jade set. Lidi klasicky čekají na masku, no já už jich rozložil 5. Zase jsem utratil dost přes 20k shadů za TnT rukavice a ani ťuk. Třeba budeš mít trochu toho štěstí a do týdne můžeš mít všechno pohromadě.

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 30.06.2014, 18:52 hod.

Jo je to o třídu lepší. Zkusim dosehnat ten Jade set a pak uvidim. Každopádně díky za pomoc.

KrtekKazatel
Fallen Shaman

Příspěvek od KrtekKazatel » 01.07.2014, 06:32 hod.

reknu ti to asi takhle pokud nemas celej jade set s tou helmou nema celkem cenu ho hrat :) peti sou lepsi a hlavne to chce prsten na sety s krabice z prvniho aktu :) vyhod FA a dej tam gargu nebo mas confusion sezen pomalu blacktrone set a ramena a bracer udelej augil :) bracer pokud mozno s physical dmg+ dej rain of tods a piranado :) protoze takhle jak to mas je to celkem desnej mix :)

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 01.07.2014, 08:14 hod.

Je to divný, ale hraje se s tím vážně dobře teď :D Jen mi chybí něco na "spálení" many jelikož nemám vůbec žádnej úbytek.

edit: zkusil sm teď MA místo těch FA ale nevím jakou runu .. vcelku mi vyhovuje Paranoia na zvýšení damage do potvor. S těma setama sem u sebe opatrnej mě toho moc nepadá :D

Yaka
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Yaka#2885

Příspěvek od Yaka » 01.07.2014, 10:59 hod.

Moc se v tom už opravdu hrabete. Uvědomte si - že při dobrém gearu dostává 90% mobek a většinou i elit IK pokud ten Jade set správně používáte. Takže řešit, že potřebujete ještě nějaký úbytek many a dělat ještě něco dalšího je tak trochu nad rámec nutného. Spíš by jste mohli řešit, jak si tam zapracovat manitua na bezpracné rozbíjení všeho kolem nebo něco podobného. Případně jak získat štít pro Solo hru vzhledem k tomu, že Jade WD je většinou party build.

Peti jsou lepší hlavně proto, že jsou hratelní i bez onoho TOP gearu. Jade je hratelný pouze se vším, co do toho setu patří. Tam žádné velké kompromisy dělat nelze a nebo lze, ale efektivita jde rapidně dolů.

KrtekKazatel
Fallen Shaman

Příspěvek od KrtekKazatel » 01.07.2014, 11:33 hod.

ale to sem psal ze pokud nebude mit komplet set jade stou helmou tak ze to nema cenu :) ze je lepsi jet zatim petbuild :)

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 01.07.2014, 11:46 hod.

Jasný. Přehodil jsem ještě MA - Pranoia pro 20% dmg navic místo FA a zkusil zahrát T3 a jde to vážně supr. Jsem spokojenej zatím takhle jak to jde. Ještě nad tím zkusim popřemýšlet jak zapracovat něco na boss fight .. možná toho Garga nevim.

KrtekKazatel
Fallen Shaman

Příspěvek od KrtekKazatel » 01.07.2014, 11:55 hod.

na to mas prave ten augil da ti to dmg do elit 15% a zaroven ti ro ubere dmg od nich 15% :D pak je dobre mit SOJ ring kterej ti prida dmg do elit :) garga je zatim ted na prdek vice casu prostoji nez promlati uz se tesim na patch 2.1 kdyz uz prej maka tak jak ma :)

Vokurka
Quill Rat

Příspěvek od Vokurka » 01.07.2014, 12:19 hod.

Paráda juknu na to :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“