PEJSKARI

Odpovědět
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573
Re: PEJSKARI

Příspěvek od pavlas » 01.01.2015, 02:18 hod.

Ono se asi vyplácí hrát Diablo na nový rok :) Gratulace ke Kukrině :)

Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 01.01.2015, 06:24 hod.

Díky. Už jsem byl unaven. Nyní jedu bez Gdoga, viz podpis, ale není to nějak ono, přeházel jsem gear. Gdoga by to možná chtělo nacpat nějak zpět možná.

The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 01.01.2015, 10:31 hod.

A kde si ju nakonec nasel tu slavnou KUKURICU ;) ?S ni ted muzes krasne vymyslet jak to hrat :) Tise zavidiiiiiim >:o :green: :green:

Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 01.01.2015, 14:05 hod.

Našel jsem Kadale G bod na Kukrinu. Normálně na publicu hraju T6. Už mě to neba, měl jsem asi 464 shardů, tak, že skočím ke Kadale a pak končím, už jsem byl tuhej a najednou, "Je hele Kukri Ok, jak kdybych viděl obyčejný lízátko". :D
Ono se to nezdá, ale třeba s původním buildem s kopáčem a addling toads jsem se v trialu dostal výše. Tam totiž mám rychleji od začátku fetishe a navíc je až 80% mobů confused a mlátí se mezi sebou a ono to navíc dává větší dmg a mám Gdoga. Ale zase v GR jsem zase rychlejší. Ten trial je na palici. Ještě vím jak tovylepšit - Blackthorn pořádnej amulet to ale chce nebo WH nebo by bylo asi nejlepší mít hell amulet s dobrou pasivkou, pak bych mohl vrátit jedovýho Gdoga a vyzkoušet, zda to ještě více urychlí.
Celkově si asi na trialy budu muset opravdu vytunit toho DH, to je na palici. :OXO
Jo a mám nyní dojem, že na publicu T6 se mnou nechce nějak víc lidí hrát - sbirám kvůli pasivce + moju dost daleko červený koule a když se poštěstí, tak občas vidím od fetišáků sek přes 45 miliónů. Takže jedu dopředu a oni nemají moc do čeho bouchat. Už jsem si všimnul jak občas za mnou slabší se plazej a čekají kam jdu. Dříve to bylo půl napůl nebo jsem spíše sbíral.

The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 01.01.2015, 14:26 hod.

Aha :D no tak to se pekne hecla...Parkrat jsem to zkusil u ni,ale je to desne drahe :( Staci mi totiz za hru dropnout 3-5 Cereremonialu,natoz jeste od te baby dostat dalsi nepouzitelny.No mit Kukri,tak bych se zameril na ten Sacriface build co ma ty vybuchujici psy a dava perma Fear.Padla mi totiz vcera ta potrebna maska na to :) ( Tiklidian se myslim jmenuje ).I tak je toho dost co by se dalo...

Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110

Příspěvek od hanacius » 01.01.2015, 14:40 hod.

Gratulace ke Kukri. Je to úplně jinej level...
Klasickej PetWD s Mask of Jeram dává větší pecky než SacrificeBuild. Ale perma fear vyjde na GR vždycky líp...
Já Diablo hrál naposledy 22. a nejdřív se k tomu dostanu 6.1. takže doufám že mě blizzard odmění nějakým zajímavým dropem

Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 01.01.2015, 15:20 hod.

Díky. Masku na stuhnutí a mojo na psy mám obojí, Ale jen to6 sekundový, někde jsem měl i 4 sekundový. Leda ty vybuchující psy jako doplněk. V partě í díky bufům ostatních nyní občas naskoší od 1 fetišáka i sek přes 60 mil. Jsem koukal jak blázen a kontroloval jestli omylem nemám Gdoga. :shock:

Takže už můžu sekundovat i 650 PL postavám na publicu. Ještě tenWH nyní z kadaly dojím. Ty vybuchující psi jsou asi možná jen jako doplněk taky Ok, ale to už se uklikám ne? Už teď je to o ruce. Zlatej kopč s addlingama, to bylo lážoplážo. :green:

Blbý jen je, když mi vmlátěj moby, tak musím s pár fetish sypc. čekat až mi sníží cooldown na BBW a FA.

Hmm hmm hmm, tak to hodnotím. No ke kopáči s addling toads se fakt nevrátím. :green:

The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 01.01.2015, 18:05 hod.

Kdo by se tez k nemu vracel :D ze?Chci ho uz taky zahodit.Jednou pro vzdy >:D

Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 02.01.2015, 13:26 hod.

Tak momentálně až do patche jsem build s Kukrinou upravil na farmení Keywardenů. Nic jinýho dělat nebudu.

The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 02.01.2015, 18:19 hod.

Co budu mít lepší na amuletu, 16% physical skills dmg nebo 660 INT? Asi to první že?

The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.01.2015, 11:16 hod.

Sím vážně si nejsem jistý co tam narollovat. Jedu klasiku velkého psa, fetishe a krumpáč. Element dmg budu mít větší s 16% a klasiku s INT. Už bych to rád rollnul...

The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 03.01.2015, 11:27 hod.

Cuzzz.Nechej tam ty % ;) Myslim,ze mame stejne amulety.Co se tyce statu.

Gorebelly

Příspěvek od hanacius » 03.01.2015, 12:20 hod.

Co tahkle rollnout CHD za Int..?

The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 03.01.2015, 12:23 hod.

Jo uz si vzpominam :D Ja rollnul misto int socket,tech 100% CHD tam uz bylo.Takze jak pise han.Pryc s int.
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 03.01.2015, 12:41 hod., celkem upraveno 1 x.

The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 03.01.2015, 12:33 hod.

Ok, jdu do toho. Díky. Je to Blackthorne cross, takže budu moct vyměnit pásek :-)

EDIT: Tak zatím takto. K ideálu má ještě hodně daleko, ale celkem se mi teď hodí. Poslední dobou mi pořád klesá profilové DPS, ale přitom jsem po všech stránkách lepší a lepší :-)

Obrázek

Gorebelly

Příspěvek od hanacius » 04.01.2015, 00:10 hod.

Dobrá volba... Tu 100ku tam časem dáš :D
Mít tak Hellfire 20 Phys, 10 CHC, 100 CHD :D
Máš celkem pěknej build... Zkus dát Aughild Armor a zahodit RoRG - místo něj Unity (ale musí být Top), když se s tím naučíš hrát tak tě to posune hodně...
Schází ti ještě Whitching Hour.... Všechny BS per do opasku, než ti ho ta svině dá :D

The Butcher

Příspěvek od Nekronaut » 04.01.2015, 00:24 hod.

Díky. Unity mi ještě nepadl ani jeden :( WH mám zatím jen starej co mi přidá asi 11% dmg, ale 30% tuhosti jde do háje. Nový můžu začít lovit, zatím u ní stále jedu TaT, s jejichž rollem nejsem spokojen, ale ona mi je prostě asi nikdy nedá...

EDIT: A co SoJ? Teď mám trochu použitelný jen poison dmg+INT+CCH s tím, že místo poison dmg bych udělal socket. Kdyby byl s physical, tak místo INT.

Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 05.01.2015, 12:50 hod.

Skyrim mám už skoro pocit že jsi na fórku poslední chudák bez Kukriny teď, upřímnou soustrast :)
Možná fakt to chce HC jako já, tam jsem se jí dočkal v jeden den i s luxusníma TaT, a 3x fakt pěknej WH pásek k tomu za 455 paragonů :P Vše co mi SC za delší herní čas odepřel tu mám, do RIPu teda :lol:
Jinak Kukri je neskutečnej boost - víc feťáků a perma totem, to je ukrutně znát, hlavně u malé denzity mobů či samotného guardiana člověk ty pasivkáče skoro nemá (výroba vázne) a mít možnost mrsknout si tam osm hajzlíků z FA je k nezaplacení za podpory totemu ;)
No nebudu už provokovat, držím palce 8-)

Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 05.01.2015, 12:58 hod.

Gold Eagle píše:.... V partě í díky bufům ostatních nyní občas naskoší od 1 fetišáka i sek přes 60 mil. Jsem koukal jak blázen a kontroloval jestli omylem nemám Gdoga. :shock:
:
jojo, tohle jsme dávali se Střechou, kde měl ty crity taky naprosto brutální :). Jenže to jsem právě měl full support monka, což je boost pro partu jako prase.
Ve 3 hráčích (2x WD a já s Monkem) jsme měli mooooc pěknej DMG buff: 20% BBV + 10% toxin + 26% Stronarm + 10% Breaking wave + 30% Inner Sanctuary + 16% owerrae mantra = 112% DMG buff na veškeré udělené DMG :D :D. To pak lítá úplně jinak ;)

Btw: Hra za support monka mě neuvěřitelně bavila :). Ten pocit když stojím uprostřed 2 Elite packů s těma nejhoršíma affixama a životy neklesnou ani o stovku natož o tísíc je prostě k nezaplacení :D. Pak už jen udržovat moby u sebe a držet stunt a čekat až doběhne 30 fetišů a každej nasolí za 50-60 mega :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 05.01.2015, 13:08 hod.

Tyckin : Mno ted si uz tak opravdu pripadam :D Dokonce jsem i zacal uvazovat nad HC.Jenze ja kolikrat udelam neco unahleneho,ze by to byla smrt za smrti.Budu holt dal cekat a dropovat ceremonialy jako divy,dokud na zemi neuvidim onen bozsky nozik :D

Seton :Jj musim uznat,ze to bylo famozni ;) Vsechno bylo
krasne ztuhle a my mohli nechat fetaky pracovat :D Hergot mit ty KUKRINY,tak to by byla jina reznicina!!!
Naposledy upravil(a) skyrim1988 dne 05.01.2015, 13:15 hod., celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“