Každopádně je úplně jednou jakou máš atk speed na TnT. 41% přidá stejně jako 50%. Peti budou útočit stále stejně rychle. I proto se equipuje TnT a do kostky se dává MoJ, aby bylo zaručeno 100% z MoJ
Jo drop je fakt náhoda, většinu dobrejch věcí mám vykostkovanejch, ale ona je to taky pěkná fuška. Nejde ani tak o matroš z bounties, ty oběhnu alespoň 1x-2x za den kvůli šanci na gobliny, ale spíš jde o souly. Zkouším to po 10 pokusech a to je 500 soulů. A to už chce nějakej čas. A není zaručeno, že něco padne. Takže taky velká loterie.Yaka píše:než kostkou se nemám moc šanci na něco slušného dostat. Dropem to je utopie bohužel:/
Ano, je úplně jedno, jaký roll mají TnT rukavice, co se pet AS týče. Všechny možné hodnoty spadají do stejného AS okna. Je to určitě někde ve stickies na ofiko US foru v sekci WD. Nepamatuji se už, jestli to tak bylo vždy, ale od vydání RoS určitě.kisiko píše:To Brum:
GR80 musíš dať určite, ja mám menej DMG-u a 81 mi utiekla o pár sekúnd, a nebol nijak výnimočný (slabá densita, mapa katakomby), na fishing dám iste 82.
Máš to dakde potvrdené že tam neni rozdiel na tých taskerkách medzi 40 a 50? Na nonseason som to porovnával minulý patch. S horšími statmi ale s 50% pet AS
boli efektívnejšie oproti silnejším taskerkám ale so 41%.