Starmetal Kukri a Tasker and Theo
poradny ancient krumpac je vice nez jakakoliv kukri, jj je to tak
Re: Starmetal Kukri a Tasker and Theo
fuxicek: krumpacov mam aj desat a nemenil by som urcite
si asi jediny co to tvrdi 

- geekker
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:geekker#2851
Kukru je super ale ze by to byl nejaky boost oproti krumpaci. akorát jiny styl hry ale nevim kam dal to posunout:-/
nejsem jediny, znam tuny lidi co misto kukurice jedou kvalitni krumpac
Ancient verzia Rhenho celkom pekne nahradí Kukrinu ak ju nemáte. Inač mne padla Kukri teraz ked som prestal hrat WDčko.. a ešte k tomu za Barbara...čiže odporúčam nečakať na nu, ono to raz padne.. 

S4 Monk 1100+
jj kukurice je super na suport wd, jinak uplne k hovnu i na t6, vzdyt co je mi platne ze ti hajzlici jebou za 60 mega, kdyz jade mi dava 1,5 miliardy a utecu petkarum o dve mapy na rift
ja som odohral vysse 200h s krumpacom a so sunkeeperom, teraz mam kukri a je to šupa
jade je iny build uz si ho skladam...

ja kukuricu huntil pres 600 hodin, ted kdyz ji mam, tak me nebavi, mozna kdyby byla ackova.....
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Uz jsem od ni nejak upustil
Neresim ju.At uz padne ted nebo za dalsich 100PL.Navic jsem se zase vratil ke konzolove verzi,jine hry me uz proste nebavi.Tak se mi aspon nebude na PS4ku prasit.Tam jedu jen WDcko.Tak uvidim jak se mi bude darit tam
Momentalne tam potrebuji 1 kostku
Chjooo to si zas pockam...
Pochopitelne budu ladit i tu PC verzi

Pochopitelne budu ladit i tu PC verzi

No to je teda kvalitní názorfuxicek píše:jj kukurice je super na suport wd, jinak uplne k hovnu i na t6, vzdyt co je mi platne ze ti hajzlici jebou za 60 mega, kdyz jade mi dava 1,5 miliardy a utecu petkarum o dve mapy na rift

Taky by se třeba dalo říct, že "Daibo IToGT je pro monka super, ale jinak úplně k hovnu, hlavně pro Wizze na T6-GR 40+"

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

nahuntit jade set je daleko jednodussi, nez jednu kukurici, ktera stejne stoji za prdlacku, nevim, cemu na tom nerozumis rozumbrado
O tom ale vůbec nebyla řeč
. je jasný že sehnat Jade je jednodušší než jednu kukri, tomu rozumím
. Šlo o to tvrzení, že "kukri je uplně k hovnu i na T6" což je prostě blábol a nesmysl
. Nic víc.

David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !

-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Jadeho mám i s Furnace a prostě mě už neba. Hraju Dh nebo barbara, bo pet WD je fakt na rychlou farmu pomalej. Bych blil. Tahle si "jako necra" v D3 pořádně už nezahraju.
nj pro me je kukri i na t6 uplne k hovnu, bych u toho asi usnul vubec to neodsejpa, proto to nikdo nehraje az na par nadsencu, co se stejne nabazi a prestane je to bavit pac je to nejpomalejsi hra co znam. jinak samozrejme muzes hrat co chces a pokud te bavi se jebat s kukrinou tak ti to neberu, jen ty nez dodelas solo rift s kukrinou, ja mam dva s jade a o to mi slo. huntil jsem ji pres 600 hodin abych zjistil, co mi rikali vsichni z friendlistu, co ji uz meli.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
PetWd s Kukri na T6 ma problem ten, ze ma az "prilis" dmg a Fetishové nedokazou naplno vyuzit to hlavni o co u Kukri jde, a to perma totem. Cim rychleji s kukri zabijis, tim pomaleji zabijis. V GR 30+ se Kukri da vyuzit naplno.
Kazdopadne plati to, co uz tu zaznelo hodnekrat, petWD nema kvalitní plošnou dmg, a to je hlavni problem oproti JadeWD a vlastne vsem ostatnim charum. Variace sacrifice buildu jsou na tom trochu lepe s plosnou dmg, obzvlast s Gdogem, ale stale nedokazi vyuzit potencial Kukri na T6 a uz vubec ne dohnat casy ostatnich charu.
Kazdopadne plati to, co uz tu zaznelo hodnekrat, petWD nema kvalitní plošnou dmg, a to je hlavni problem oproti JadeWD a vlastne vsem ostatnim charum. Variace sacrifice buildu jsou na tom trochu lepe s plosnou dmg, obzvlast s Gdogem, ale stale nedokazi vyuzit potencial Kukri na T6 a uz vubec ne dohnat casy ostatnich charu.
nevim, mam pocit ze jsem v gr 37 mel co delat abych to stihl s kukrinou, v porovnani s barbem kde mi na stejnem gr zbyde 10 minut je petar proste k hovnu, dobre je to fun, ale to je tak vse, ze ho oceni parta kvuli totemu? to je nejvetsi blbost pac na publicu ty hovada v tom stejne nestoji kolem te ctyricitky litaji jak kkti vsude mozne a ikdyz jsou vyhozene tri totemy neni to zadny prinos
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Nemluvim o porovnani s jinyma charama, tam je proste petWD slabsi. Mluvil jsem o petWD s a bez Kukri.
Za WD je v této chvíli jediné hratelné a relativně zábavné suport. O víkendu jsem to běhal a bez problémů odtankujete i GR 50+ s více méně craftovaným gearem. Navíc při správném použití gemů a talentů ten GR opravdu ale opravdu razantně zrychlujete všem zúčastněným.
Jinak je jedno, zda hrajete jade, pet, sacrifice nebo čistý Tiki build. WD je v této chvíli na GR 40+ skoro nehratelný bez extrémně dobře rolnuté normal zbraně nebo ancient verze jejíž lootnutí se rovná skoro zázraku. A jak to tak bývá - RNG je svině. Já čekám na kukrinu a padla mi první Furnance za 600 paragonů, rovnou ancient verze kterou jsem s klidem dal do bedny, protože jade prostě hrát odmítám.
bad luck
Jinak je jedno, zda hrajete jade, pet, sacrifice nebo čistý Tiki build. WD je v této chvíli na GR 40+ skoro nehratelný bez extrémně dobře rolnuté normal zbraně nebo ancient verze jejíž lootnutí se rovná skoro zázraku. A jak to tak bývá - RNG je svině. Já čekám na kukrinu a padla mi první Furnance za 600 paragonů, rovnou ancient verze kterou jsem s klidem dal do bedny, protože jade prostě hrát odmítám.
bad luck
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
S pet WD se to moc nezlepší ani s tím diskutovaným rozšíření Zunimasy, to co se chystá je v praxi blbosť.