U Andulajzny
Hahaaaa ! Domaci prostredi, to je vono Konecne aspon legendarni prstynek s dirkou na kaminek... sbohem zlutej krame. A rovnou Wydward s sanci na stun pri Lightning damage coz je v podstate vsechna damage co delam Tak jeste nejakej slusnej stit by to chtelo.
- Tokugawa
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Unterwasser#2154
Re: U Andulajzny
Tak jsem na malilinkatou chviličku do Sanctuary přecijen vlezl. Předělat Rhen'ho Flayer a nastavit Addling Toads. Hned při prvním rerollu mi u Myriam padla damage 9%, ovšem já se nedal uchlácholit a chtěl maximálních možných 10%. Bohové! Stálo mě to přes 15 mega, o lege materiálu ani nemluvě! Na socket jsem použil Ramalandi's Gift. Následně jsem si zaběhl jen tak pro otestování jeden rift a jednu bounty na T4 a ono to bylo úplně snadné! Pomalu si začínám říkat, že by snad bylo lepší, kdyby se pod slovem 'obtížnost' skrývalo něco opravdu obtížného. Jak dlouho to Diablo hraju? Chvíli. A najednou T4. Nechci jakože přijít o radost z nových věcí, nechci je zase tak často nacházet a nějak výrazně netoužím být za 14 dní v T6 a pak už trávit čas jen hledáním top gearu... Na Hardcore nemám připojení a hrát za ostatní postavy mě zatím neláká.
No nezbyva nez souhlasit, vytesat tvuj posledni prispevek do kamene a zaslat Blizzardu.. Pozdeji uz se muzes akorat snazit dostat co nejvyse v GR a levelovat gemy, popripade farmit nejaky pekny hellfire amul.. nic jineho v endgame prozatim asi neni. A nebo jeste poskladat treba jade set a zkusit uplne jiny styl hrani za wd
bre rano tak vcera vecer aj ja trocha zahral a tez mi padol kopac, kadala mi dala masku co vyzerala ako moj ale zelena uz som sa tesil a nic z toho... Tokugawa som mal hrat s tebou by mi urcite padlo kukri aj moj som ta poziadal o priatelstvo a ty nikde hm? este otazocka hras season?
Naposledy upravil(a) Relic dne 23.10.2014, 06:36 hod., celkem upraveno 1 x.
- Tokugawa
- Doom Knight
Sezónu zatím ne. Nejprve se chci na Andulajzně všechno naučit. Pak asi ano, baví mě tu postavu tvořit od nuly. Ke krumpáči blahopřeji a do hry se na dýl dostanu až dnes, tak Tě odsouhlasím :)
Mimochodem ta setová maska co vypadá jako MoJ mi včera také padla ;)
Mimochodem ta setová maska co vypadá jako MoJ mi včera také padla ;)
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
tak už jen prsteny a ruce a máš komplet WD + gemy na 25
- Tokugawa
- Doom Knight
Teď sháním aktuálně TnT. Plus ty prsteny a vylepšení Zuni offhandy. Možná také Neck Haunt of Vaxo, chtěl bych to otestovat. Gemy mám na 14 a 15 lvl, výš se mi zatím nedaří.
EDIT: A trvalo to necelý říjen... :(
EDIT: A trvalo to necelý říjen... :(
rorg mas v pohode chce to vyhodit ten leoric, ten je celkem na ostudu uz, jeste se str a na 60lvl podle mne musis kazdy run najit lepsi ring, ikdyby byl zluty. Nadropovat zakladni vybavu fakt moc casu nezabere ale pak uz doladit ty nejlepsi kousky je na dyl (TaT,WH,Kukri, nejaky pekny SoJ, TMF, atd..) Ber to i tak, ze s hlavou a zbrani jsi mel docela velke stesti a je docela mozne, ze prijde obdobi sucha
No minimalne v pripade ringu delas s tim rozebiranim nejspis velkou chybu
mit na ringu 400+int 6cc 40chd (nevim kolik muze max mit zluty) a socket a nebo to co mas je myslim rozdil =P
a jeste k prispevku pode mnou.. lepsi asi jo muze mit 500int a pak uz je jen jedna promenna, tedy misto toho avg dmg by asi lepe vyslo 50%chd, ale rozhodne neni ten ring nic hrozneho
mit na ringu 400+int 6cc 40chd (nevim kolik muze max mit zluty) a socket a nebo to co mas je myslim rozdil =P
a jeste k prispevku pode mnou.. lepsi asi jo muze mit 500int a pak uz je jen jedna promenna, tedy misto toho avg dmg by asi lepe vyslo 50%chd, ale rozhodne neni ten ring nic hrozneho
Naposledy upravil(a) coyd dne 23.10.2014, 07:47 hod., celkem upraveno 3 x.
Já myslím, že i ten RORG by měl být lepší. Hlavně když to teď není ani tolik těžký ho získat. Třeba seženeš super RORG a hned nato ti padne Kukri, takže dáš prsten do truhly Ten druhej prsten je tak strašnej, že nebude problém jej nahradit něčím mnohem lepším... Já včera zkusil vyměnit SoJ za Unity a není to špatné. Teď sháním klíče na Ubery abych vykraftil pořádnej amulet s dobrou pasivkou...
- Tokugawa
- Doom Knight
Víte, ten druhej prsten jsem nasadil jen proto, že měl socket. Tehdy jsem ještě buď neuměl udělat reroll nebo jsem neměl materiál nebo goldy. A vzhledem k tomu, že nepadl lepší oranžovej, tak nosím tohle :) Nám v truhle nějaké dva setové, prohlídnu je :)
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar gentlemani.Toz jsem to tu kompletne procetl a asi si Vas pridam Protoze toho kopace se nikdy snad nedockam natoz Kukri a TaT rukavic Jinak s WD to je rychle.Chvilu hrajete a uz jste na T6
Přidej, budu rád... V klanu kde jsem hraje většina hlavně DH a Monk. WDček moc nepotkám...
hanacius#1110
hanacius#1110
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
No s mym casem to neni moc ruzove Maly se zacina stavet a hraju jen kdyz spi.Jeste s zenou se nekdy delim o notas.Muj btag je strecha#2293 .Tak si me popridavejte a muzem na to vlitnout s WD partou