U Andulajzny

Odpovědět
hanacius
Gorebelly
BattleTag:hanacius#1110
Re: U Andulajzny

Příspěvek od hanacius » 24.10.2014, 11:42 hod.

WulFgaR77 píše:Neříkám, že hra je dobře optimalizovaná (sám mám na silnější sestavě v 1680 problémy) a tvůj komp jsem taky nekontroloval, čili křišťálovou kouli kromě mý wizny nemám, ale na full HD prostě tvůj set-up už nemá, bohužel - těch 1680 je strop a ještě se bude občas zadýchávat ...

Ale, jak říkám, těžký to tu od stolu nějak řešit ... Jen jsem chtěl upozornit, že momentálně je tvoje sestava nevyrovnaná
Jasný, vždyť já netvrdím, že moje PC je našlapaný. Vím, že už je to dneska stará šunka. Chtěl jsem tím jen říct, že hra běží stejně blbě jak ve FullHD na 27" tak v nižším rozlišení na 21". Karta je sice stará ale s FullHD nemá žádný problém. FPS hry (samozřejmně ne novinky) mi šlapou v HD na High naprosto v poho. A Diablo podle mě není tak náročný jako třeba Crysis, Battlefield apod.
Sledoval jsem teď ceny komponent a opět mě to od koupi odradilo :D

coyd
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 24.10.2014, 12:00 hod.

Diablo neni nikterak narocne na grafickou kartu, ale daleko vice uz na CPU, to si malokdo uvedomuje a navic by potrebovalo 64bit klienta, ktery by efektivne dokazal vyuzit vice jader. Udajne pro wow ho casem vydali (nevim nehral jsem), tak snad se dockame taky.
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 24.10.2014, 12:27 hod.

Toz si poradne spocnete :D Me ceka akorat nemocne ditko :( A vecer az snad usne,tak se poustim do testovani :D Jen jak s elementem?Klesl jsem na 20% physical :( Mam jeste gate na poison,tak treba jestli to nespojit a hrat to tak na pul...Budu asi casto otravovat :D

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 24.10.2014, 12:34 hod.

Zkus fire s explosive toads a magefistama jestli mas nejake slusne a samozrejme prislusne runy u smecky (burnig dog, tikki torchers)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

maslo
Wraith
BattleTag:maslo#2503

Příspěvek od maslo » 24.10.2014, 12:39 hod.

element bych neřešil gemy ti ho dost vynahradí takže určitě je dobré ho mít na bracerech.

Tokugawa: jj jen sem špatně koukal místo toho na goldy dát pak Pain Enforcer. Jinak doporučuji si ty 3 gemy co nejdříve dát na 25 level a pak si o 3 třídy lepší a je to velice znát. Ideálně chodit GR 25 (60% šance) a máš to za chvíli hotové.

Nevím jestli jsem to někam psal ale když chodíš GR 25 tak ti padne více legendárek než na T6 když to bude průměrovat v počtu dropů ale zas máš v GR o 60% míň exp.

Tokugawa
Doom Knight
BattleTag:Unterwasser#2154

Příspěvek od Tokugawa » 24.10.2014, 12:42 hod.

Sólo jsem dal zatím nejvíc GR22, nepovyšoval jsem Keystone, ale levelil kameny. Teď je mám, myslím na 16 lvl, výš mi to projde už dost málo. A v Trialu se výš jak na GR22 nedostanu. Holt budu teď upgradovat Keystone :)
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 24.10.2014, 13:12 hod.

Nebo i ten fire muzu zkusit :) Tez dobry napad.Kdyz tak Coyde,pridam si te a muzem to prodiskutovat,pokud by ti to nevadilo.Magefisty mam v truhle (Trifectove).

pan HU
Doom Knight
BattleTag:Poldinka#2370

Příspěvek od pan HU » 24.10.2014, 13:21 hod.

Já to mám od každého trochu - gatě + 19% poison, prsten, amulet a ramena + physical. A čokla jedu zelenýho jedovýho.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů

hanacius
Gorebelly

Příspěvek od hanacius » 24.10.2014, 13:22 hod.

Tak Fire element jsem jel dřív... Teď jsem přesedlal na Physical a je to jednoznačně lepší jelikož z +% Physical skills těží i feťáci z pasivky.
Nedá se ale obecně říct, který element je nejlepší. Každý má svoje pro a proti. Když zatím nemáš TnT a máš v truhle dobré Magefisty, tak bude Fire element asi nejvhodnější (alespoň prozatím)...

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 24.10.2014, 13:29 hod.

@Hanacius: s krumpacem je to trochu jine nez s SMK protoze i fire zaby delaji velky podil v dmg a co jsem zkousel tak mi fire s krumpacem prijde znatelne efektivnejsi nez physical
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

pan HU
Doom Knight

Příspěvek od pan HU » 24.10.2014, 13:33 hod.

Když už jsme u toho elem. DMG, tak kdybych to časem s výbavou nastavil vše na jedy a jel čistě posion, tak je pro mě vedle šutru na pety druhej povinnej ten šutr na toxin, co taky jeduje nebo je to fuk a ten šutr nemá s efektama +% poison DMG z výbavy nic společného ? Teď mám petovej šutr a pain na krvácení ...

hanacius
Gorebelly

Příspěvek od hanacius » 24.10.2014, 13:44 hod.

coyd píše:@Hanacius: s krumpacem je to trochu jine nez s SMK protoze i fire zaby delaji velky podil v dmg a co jsem zkousel tak mi fire s krumpacem prijde znatelne efektivnejsi nez physical
Já krumpáč moc netestoval páč padla hned ta Kukrina. Jel jsem Fire s Kukri a nebylo to špatný ale u Physical nakládají pasivkový feťáci jasně víc, tak mě to přišlo smysluplnější... Asi je to o vkusu každého soudruha :)
pan HU píše:Když už jsme u toho elem. DMG, tak kdybych to časem s výbavou nastavil vše na jedy a jel čistě posion, tak je pro mě vedle šutru na pety druhej povinnej ten šutr na toxin, co taky jeduje nebo je to fuk a ten šutr nemá s efektama +% poison DMG z výbavy nic společného ? Teď mám petovej šutr a pain na krvácení ...
Co jsem četl na zahraničních forech tak Toxin by měl těžit z +% Poison damage ale ruku do ohně bych za to nedal...

Jinak na Pet WD je právě super to, že můžeš prakticky kdykoli změnit element. V podstatě vyměníš Aughild´s kterej se snadno craftne, případně amulet, SoJ či tepláky.
Co jsem se díval, tak spoustu hráčů už ani SoJ uPeťáka nevyužívá jelikož pro ně není místo. Unity je třeba na vyšší GR a čokl bez Tall Man´s Finger nemá moc smysl (rychle chcípnou a nedávají takový damage).
Taky už jsem uvažoval o Poisonu ale všechno postupně... Nejdřív Sacrifice build

pan HU
Doom Knight

Příspěvek od pan HU » 24.10.2014, 14:06 hod.

Když ono je to těžké .. hodin mám nahráno celkem hodně, ale Unity padnul jen 1x zatím a RoRG mám sice 2 (jeden nosí Wizard, druhej s Int v truhle), ale je tak příšerně rollnutej, že raději nosím SoJku ... protože RoRG s takhle popadanou výbavou nepotřebuju a SoJka padla docela hezká.

hanacius
Gorebelly

Příspěvek od hanacius » 24.10.2014, 14:52 hod.

Je jasné že ti každý nejlíp poradí abys měl tohle a tamto... druhá věc je ty itemy ještě sehnat... takže zbývá jen hrát a hrát a ono to časem všechno padne... pak vyjde další patch takže se budou hrat jiný buildy a všechno začíná znovu.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 24.10.2014, 16:13 hod.

Tak zrovna RoRG je velice jednoduche dostat ve slusne kvalite. Za hodinu hodne sviznych bounty solo dostanes 1 urcite. Mozna i vice. Pokud se zapojis do bounties komunity a budes behat T6 split farmu na bounty, tak jich za hodinu mužeš mít taky 4. Dobrý roll je jen otázkou času... Samozrejme podmínkou je že můžeš v pohodě vysolovat T6 v plne grupe.

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 27.10.2014, 16:52 hod.

pridaval si ma tu niekto z fotrov? lebo mam tam 2 ziadosti a ziadny popis hm?

Tokugawa
Doom Knight

Příspěvek od Tokugawa » 27.10.2014, 16:54 hod.

Relicu, vzhledem k tomu, že jsme všichni fotři, tak jsme na dovolených s ratolestmi :) Jsem rád, že se přidáváš, prosím Tě jen i trpělivost.
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 27.10.2014, 18:22 hod.

tokugawa: jasne ja som trpelivy ale chcem vediet kto si ma chce pridat preto sa tu pytam, nechcem aby som tam mal cudzie smeti :)

Tokugawa
Doom Knight

Příspěvek od Tokugawa » 27.10.2014, 18:26 hod.

Já si Tě přidal. Fotři mají vlastní fórum, sem nejspíš nechodí. Byl by to Soptik, Zirunka nebo Kajinek. Nebo pan HU. Nebo já, Unterwasser. Ostatní jména nejsou Fotři.
Necromancer Pestilia
Klan Mrtvolky

Relic
Burning Soul

Příspěvek od Relic » 27.10.2014, 18:30 hod.

teba mam to je v poriadku ale poslali mi ziadost >Yannis 2540, Manos 2751neviem kto su to, tak tym co si napisal poslem ziadost hadam si ma pridaju...

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“