PEJSKARI
Zdravím ľudia. Prosím o radu. Padol mi dnes RhenHo Flayer. Mám teraz dilemu čo je lepšie na Fire WD pet build ? Doteraz som používal Sun Keeper. Vymeniť ho za tento RhenHo ? Ten Plague of Toas Bonus je zaujímavý ale nie je lepší ten 20% bonus k elitkám ?
S4 Monk 1100+
Re: PEJSKARI
podle srovnání +DMG, +TGH, +HEAL. U jiný poodbně rollnutý zbraně by to ale asi všechno převálcoval bonus na elitky co máš na SK... ale v tomhle případě bych zvolil RHF. Na SK máš jen 21% vs elites. Když dáš Addling Toads runu na žabáka, tak máš elitky většinu času confused, což je 20% dmg taken navíc? To není takový rozdíl. Akorát to nefunguje na bosse. Já Addling Toads prostě miluju, protože jsou na takový to domácí AFK žvýkání potvor. Je to na T5-T6. Na nižší T Exploding Toads, což se ti bude hodit k ostatním fire věcem.
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Konečně mi pad ring na garga doga. Sice mizernej, ale je to dost pet WD buff. Viz podpis.
Ovšem když si dáš tu runu na zmatení na žabky, zase ten bonus z Flayera přichází vniveč nebo ne?
Radil bych asi dropnout Flayera s vyšším dps a dilema se vyřeší
Radil bych asi dropnout Flayera s vyšším dps a dilema se vyřeší
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Bonus z Flayera nevychází vniveč, pořád ti navádí žabky přece a to že vybuchujou dvakrát je taky bonus k tomu, aby confusion procnulo častěji .
Tyckyne ne zmateni se nezrusi .)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
Díky za tipy, RhenHo s vyšším DPS by sa hodil, snad čoskoro Ďalej by ma zaujímalo ake prstene používať ? Momentálne idem RORG + TMF. Ale SoJ je tiež velmi lákavé, ako ste na tom vy ? RORG by bola škoda vdaka bonusu k setom, TMF tiež si niesom istý či stojí za SoJ...
S4 Monk 1100+
-
- The Butcher
Asi hodně záleží, jaký styl hry hraješ - pokud máš rád výzvu a chodíš na T5 a výš, tak se pes rozhodně vyplatí, jelikož je prakticky nesmrtelný a vždy prostě dává damage, i když fetišhové jsou mrtví anebo jsi je ještě nestihl vyvolat. Na druhou stranu, pokud jedeš hlavně speed farm na T3, tak klidně využiješ více SoJ, jelikož zlepší damage proti elitkám a ten pes se až tak neprojeví...
Já mám například takovýto SoJ a práší se mi na něj v truhle už docela dlouho
http://i.imgur.com/kYa4N4c.png
Já mám například takovýto SoJ a práší se mi na něj v truhle už docela dlouho
http://i.imgur.com/kYa4N4c.png
-
- Zhar the Mad
Udělám si čistě poison pet build a fetišema ze skilly, poslední jedová runa. Už jsem je testoval a docela raltivně vydrží. K tomu velkýho čokla. Jestli použiju gargu smraďocha ještě uvidím.
A čo tak pekne rollnutý SoJ miesto RORG ? Všimol som si že niektorí top WD na Diabloprogress idú rašej SoJ ako rorg, s Aughild 3 setom kvoli bonusu, boty Ice Climbers a Hexing Pants.
S4 Monk 1100+
-
- The Butcher
Je to asi o stylu hry..bojovat s hexing pants je na palici - člověk vlastně ani nebojuje, jen pořád klusá dokola jak trůba.. Má damage o 25% vyšší to jo, ale za zkažený pocit ze hry mi to nestojí.
Co se týče RoRG, tak já mám prakticky best roll a nedám na něj dopustit - mám díky tomu dva opravdu dobré affixy setů navíc...když to započítám do toho, že tohle SoJ neposkytuje a navíc ještě dává menší celkovou DPS (pouze na elitky je člověk lepší), tak se mi až tak dobrý nezdá..ale asi je to o tom, co ti padne dřív
Co se týče RoRG, tak já mám prakticky best roll a nedám na něj dopustit - mám díky tomu dva opravdu dobré affixy setů navíc...když to započítám do toho, že tohle SoJ neposkytuje a navíc ještě dává menší celkovou DPS (pouze na elitky je člověk lepší), tak se mi až tak dobrý nezdá..ale asi je to o tom, co ti padne dřív
Jak psal fridecek, je to i o tom jak rollnuté ty ringy máš. Já mám lepší třeba SoJ než RoRG.Ryliah píše:A čo tak pekne rollnutý SoJ miesto RORG ? Všimol som si že niektorí top WD na Diabloprogress idú rašej SoJ ako rorg, s Aughild 3 setom kvoli bonusu, boty Ice Climbers a Hexing Pants.
Ale pokud se mi dropne TnT někdy v tomto století, tak určitě switchnu na poison (Magefists nebudou kam dát). V tom případě určitě nasadím +20% poison kalhoty z banky. Tím si rozbiju Cain set, který nebude jak znovu složit (head, gloves, legs sloty jsou obsazeny). Tím mi zbydou boty k ničemu. Můžu tam zkusit najít třeba Ice Climbers, ale v úvahu připadá i BT 2-set kvůli 10% na elitky. Na ten bych mohl dosáhnout, kdybych Ausguild chest změnit na BT, ale tak zase přijdu o Ausguild 3-set. Což mě obloukem pravděpodobně přivede opět k RoRG, abych mohl uchoval Ausguild 3-set a BT 3-set navíc. Kombinatorika eh!? S ohleden na GR ten BT set nevypadá až tak blbě, ale až 2.1 ukáže, páč já odmítám PTR hrát ve všech hrách.
firdecek píše:Je to asi o stylu hry..bojovat s hexing pants je na palici - člověk vlastně ani nebojuje, jen pořád klusá dokola jak trůba.. Má damage o 25% vyšší to jo, ale za zkažený pocit ze hry mi to nestojí.
Tak to áno. Silno to asi závisí od rollu. Mám jeden SoJ s 28% Elite a 19% Phys dmg + 490 int, ku ktorému by sa dalo ešte enchantnúť CHD miesto cdr. Avšak zatial stojí v truhle kedže idem Fire build. Čakám na podobný alebo lepší s Fire dmg možno potom vyskúsam, alebo aj tento ked nájdem SMK
Ináč SoJ nedáva celkovo menšiu DPS. Bonus k elitkám je max 30 plus elemntálna dmg je 20%, to más prakticky 50% k elitkám a ten element dmg máš ku všetkému. Keby som zhodil RORG tak stratím 20% Fire dmg z Cindercoatu kedže musím používať aj chestku z Aughuild kvoli bonusu. Tým pádom aj bonus s Cain setu ako písal Brum. To sa však dá nahradiť Ice Climbersami na survivabilitu a nohavice napríklad ten Hexing Pants alebo už niečo iné. A Fire dmg z Cindercoatu nahradí už pekne rollnutý SoJ. Nezabúdajme že RORG rollnuť element dmg nemože
S4 Monk 1100+
-
- Zhar the Mad
No. Tak čistě jedovej pet WD s gdogem a fetiši celkem OK.
Nyní tedy bude na řadě fire pet WD. Jelikož ne a ne padnout TaT, tak zneužiju magefisty + devastator + bracers + amulet (průměrně po vynásobení boost fire kolem 90%), tak aspoň něco. Otestuju pak na T3 ghoma za jak dlouho ho gdog s tímto bufem sejme.
Velkým problémem řešeným až v patchi 2.1 je lenost petů, třeba gdog v partě na T4 farmě často jen stojí a čučí (gargantuan čučí snad 40% času). Někdy se gdog nemůže dostat k elitce přes fetiše, tak oneshotuje aspoň moby okolo. To že se dostal konečně k elitce je pěkně vidět jaký dostává elitka rány.
Nyní tedy bude na řadě fire pet WD. Jelikož ne a ne padnout TaT, tak zneužiju magefisty + devastator + bracers + amulet (průměrně po vynásobení boost fire kolem 90%), tak aspoň něco. Otestuju pak na T3 ghoma za jak dlouho ho gdog s tímto bufem sejme.
Velkým problémem řešeným až v patchi 2.1 je lenost petů, třeba gdog v partě na T4 farmě často jen stojí a čučí (gargantuan čučí snad 40% času). Někdy se gdog nemůže dostat k elitce přes fetiše, tak oneshotuje aspoň moby okolo. To že se dostal konečně k elitce je pěkně vidět jaký dostává elitka rány.
Pitbull má pár zvyků, kterých se dá využít. Mě osobně přijde nejchytřejší ze všech petů, málokdy mi jenom stojí a čumí. To je dáno hlavně tím, že když přijdu s celou havětí k nějakým packu, tak velice často proskočí první vlnu potvor a zakousne se až do druhé. Fetiše se pak yaseknou na první vlně, kterou pitbull jen prošel. Schválně se na to zaměř a uvidíš, že to dělá poměrně často. Nastavením proximity svého WD pak můžeš trochu ovlivnit po čem ten Pitbul skočí. Kdyžto souhlasím že ta malá svoloč se zasekne na první potvoře co vidí a Garg je prostě tragéd. Přemýslim, že se ho do 2.1 zbavím úplně. Na normální potvory a leitky je k ničemu páč si občas ani nebouch a je fuk, kde ho vyvolám. Jediný, kde je dobrej jsou RG, který mí skliděj fetiše 1-2 ranama. Akorat nemám nic co dát místo něj. Confusion mi stejně dělají žabky, Manitou nepotřebuju, to taky řeší žabky. Tak možná zkusim harvest ....Gold Eagle píše:No. Tak čistě jedovej pet WD s gdogem a fetiši celkem OK.
Manitou bych uvítal, kdyby byl up 5 minut jako buff a dělal třeba třetinovou dmg, pak bych ho zvážil, ale kouzlt to furt dokola jenom proto abych rozbíjel více věcí, protože dmg je stejně zanedbatelná, je opruz.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Zdar Pejskaři! Chodím výhradně single playera a vzhledem k dropu z posledních dnů jsem překopal WD a chci se přeorientovat co nejvíce na poison DMG. Mojí srdeční záležitostí bude acid cloud, to už je jisté (už jen kvůli vizualizaci efektu), v tom mám jasno :-) A velkýho čokla mám taky jako jedovýho. Doteď jsem používal jako primární kouzlo Firebomb, ale to není v poison variaci. Co je ze zkušenosti nejefektivnější na poison DMG z primárek - šipky nebo žabky??
A ještě k tomu velkýmu čoklovi ... vím že se to tu psalo několikrát, ale zase jsem někde zahlédl, že stejně je tam strop pro násobení efektů účinnosti na 3 psy. Takže když jich je přes pasivky 5 nebo 6, tak už mu to nic nepřidá ... Dá se to někde 100% ověřit? Aby člověk zbytečně neplýtval pasivku na něco, co mu nepomáhá... Díky za rady.
A ještě k tomu velkýmu čoklovi ... vím že se to tu psalo několikrát, ale zase jsem někde zahlédl, že stejně je tam strop pro násobení efektů účinnosti na 3 psy. Takže když jich je přes pasivky 5 nebo 6, tak už mu to nic nepřidá ... Dá se to někde 100% ověřit? Aby člověk zbytečně neplýtval pasivku na něco, co mu nepomáhá... Díky za rady.
Naposledy upravil(a) pan HU dne 24.07.2014, 11:44 hod., celkem upraveno 1 x.
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
-
- The Butcher
Já třeba Gargyho používám jen na elitky, zbytek si kousají fetišáci a pejsánek...a když si ho člověk vyvolá přímo mezi elitky, tak většínou nestojí a bouchá do nich a dává šlupky za 90M i víc...to se pak pozná
To Ryliah: Co se týče toho SoJ, tak do elitek dává bonus až 50%, ale nezapomínejme, že na 90% okolního balastu (normální mobky) dává bonus jen 20%. RoRG může narozdíl od SoJ rollnou trifectu, což dává alespoň u mě boost vyšší než 20% a do všeho, co potkám. A hlavně přidává ty bonusy k setovkám - takže když k tomu přidám aughild bonus (15% do elit damage i redukce) anebo Blackthorne bonus (10% redukce od elit + imunita na pár affixů), tak to vůbec nevypadá tak špatně...ale jak jsem psal, je to asi o tom, jak to kdo hraje a co mu vyhovuje..
To Ryliah: Co se týče toho SoJ, tak do elitek dává bonus až 50%, ale nezapomínejme, že na 90% okolního balastu (normální mobky) dává bonus jen 20%. RoRG může narozdíl od SoJ rollnou trifectu, což dává alespoň u mě boost vyšší než 20% a do všeho, co potkám. A hlavně přidává ty bonusy k setovkám - takže když k tomu přidám aughild bonus (15% do elit damage i redukce) anebo Blackthorne bonus (10% redukce od elit + imunita na pár affixů), tak to vůbec nevypadá tak špatně...ale jak jsem psal, je to asi o tom, jak to kdo hraje a co mu vyhovuje..
Za 90 mi dava pejsanek, to je jina pisnicka
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
@HU Tak asi nemá smysl ti vyvracet, že Acid Cloud není potřeba v pet buildu. Já sobně upřednostňuji žabky Addling Toads, ale to je dáno i zbraní, která z nich dělá naváděné střely. Bez této zbraně bych stejně volil žabky, ale s runou Raid of Toads. Důvod je ten že RoT nůžeš kouzlit pře různé překážky, jako schodiště, prolákliny, ale i zdi od wallera např. A čím víc psů, tím je Pitbull silnější. Limit 3 psů se v současné době vztahuje na Sacrifice, které se pomalu rýsuje jako použitelné na PTR.
-
- The Butcher
To mě dává pes přes 90M jen do elitek..jinak na mobky dává okolo 60M crity...záleží hodně, jak ho más vybušeného pasivkama a bonusem do skillu na itemechfuxicek píše:Za 90 mi dava pejsanek, to je jina pisnicka