U Andulajzny
- Stanley
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Stanley#2169
Ještě jsem něco doplnil v předchozím příspěvku
K tomu diamantu... když žvýšíš výdrž, tak budeš moc jít víc na tělo a lépe zafunguje pasivka GI, která má dosah 20y, což může být dost, ale pokud člověk hodně uhýbá a manévruje, tak to účinnost sníží. Předpokládám, že když máš Zuni set, tak tě cooldown trápí pouze na totemu. Hraješ Tribal Rites, taky hraju na vyšší obtížnosti místo Spirit Vessel, s tím máš cooldown na 90 sekundách a když nepočítám CDR v paragonu (kterej bych ti zatím nedoporučoval, ale tady zase sto lidí sto chutí), tak ti ten diamant sníží cooldown o pouhách cca 11 sec, což je 11 zabitých mobů. Někdy se těch 11 sekund bude hodit na prázdné mapě, ale většinou tu mezeru mezi elitama vyplní pár bílejch srá*ů
K tomu diamantu... když žvýšíš výdrž, tak budeš moc jít víc na tělo a lépe zafunguje pasivka GI, která má dosah 20y, což může být dost, ale pokud člověk hodně uhýbá a manévruje, tak to účinnost sníží. Předpokládám, že když máš Zuni set, tak tě cooldown trápí pouze na totemu. Hraješ Tribal Rites, taky hraju na vyšší obtížnosti místo Spirit Vessel, s tím máš cooldown na 90 sekundách a když nepočítám CDR v paragonu (kterej bych ti zatím nedoporučoval, ale tady zase sto lidí sto chutí), tak ti ten diamant sníží cooldown o pouhách cca 11 sec, což je 11 zabitých mobů. Někdy se těch 11 sekund bude hodit na prázdné mapě, ale většinou tu mezeru mezi elitama vyplní pár bílejch srá*ů
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Re: U Andulajzny
Na Movement Speed jsem nějak rezignoval, až mi hanacius řekl, že běhám pomalu a že je to nutné. Předělal jsem kvůli tomu paragony a už to tam cpu. Ovšem nejen do MS. Hlavně do Int.
Jasně, cooldown mě trápí na totemu a pak když přijdou za sebou dvě smrti. Mám pak pod cooldownem i feťáky a jsem tedy dost dlouho prakticky nepoužitelnej.
Mimochodem, jak se ve hře měřej ty yardy? Docela by mě to zajímalo :)
Jasně, cooldown mě trápí na totemu a pak když přijdou za sebou dvě smrti. Mám pak pod cooldownem i feťáky a jsem tedy dost dlouho prakticky nepoužitelnej.
Mimochodem, jak se ve hře měřej ty yardy? Docela by mě to zajímalo :)
Tady máš pro představu ty yardy:
Edit: Jinak k tomu MS. Jestliže jsi na nižším paragonu - většinou platí MS na gearu (většinou boty) + zbytek v paragonu do celkové výše 25%.
Jakmile jsi na vyšším paragonu, je výhodnější rollnout defensivní stat na botech a MS mít jen z paragonu.
Edit: Jinak k tomu MS. Jestliže jsi na nižším paragonu - většinou platí MS na gearu (většinou boty) + zbytek v paragonu do celkové výše 25%.
Jakmile jsi na vyšším paragonu, je výhodnější rollnout defensivní stat na botech a MS mít jen z paragonu.
Naposledy upravil(a) hanacius dne 04.11.2014, 08:16 hod., celkem upraveno 1 x.
- Tokugawa
- Doom Knight
Aha, dík. Tak to těch 20 není moc, dvakrát položená postavička, obvykle stojím dál. No... když hraju sám. V grupě a tom fofru jsem tak jeden yard od elity :-D
- Tokugawa
- Doom Knight
Hanacie, udělám to (úprava MS). Povedlo se mi teď do spoďárů dát nejvyšší dva topazy, tak v paragonech odeberu Int a přidám MS a na věcech to rerollnu.
Jasný... já mám na škrpálech taky pořád movement speed +13% v paragonu.
Taky bych to mohl předělat ale nejsem si teď úplně jistý, jaký stat se může místo MS na polobotkách rollnout.
Boty co nosím mají celkem top roll, možná jen ten armor by mohl být lepší:
Budu muset navštívit tu tlustou maminu a podívat se co je schopná mě místo MS nabídnout..
Taky bych to mohl předělat ale nejsem si teď úplně jistý, jaký stat se může místo MS na polobotkách rollnout.
Boty co nosím mají celkem top roll, možná jen ten armor by mohl být lepší:
Budu muset navštívit tu tlustou maminu a podívat se co je schopná mě místo MS nabídnout..
- Tokugawa
- Doom Knight
Tyhle Cainovy věci se mi zdají příliš slabé, je jiný důvod než MS, který já ve své nezkušenosti nevidím a kvůli kterému to nosíš? Kdybych neměl Zunimassí boty, asi bych nasadil Illusory boots.
Pravděpodobně nevidíš Cainův set bonus za 2 kusy ;-). Což je 8% AS ;-) .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Cain´s set nosím hlavně kvůli +8% Attack speed, který podstatně zvyšuje dmg Petů. To je jedinej důvod proč je nosím.
Dřív jsem nosil kombinaci kalhot The Hexing Pants of Mr. Yan a bot Ice Climbers. Problém byl se způsobem hry. Boost z kalhot byl brutální ale když kouzlím žáby, tak pochopitelně stojím a naopak se potom damage extrémně snižuje. Cain´s set mi připadá jako nejlepší varianta...
Dřív jsem nosil kombinaci kalhot The Hexing Pants of Mr. Yan a bot Ice Climbers. Problém byl se způsobem hry. Boost z kalhot byl brutální ale když kouzlím žáby, tak pochopitelně stojím a naopak se potom damage extrémně snižuje. Cain´s set mi připadá jako nejlepší varianta...
Znamená to, že Peti (jak FA tak FS) mají danou svoji vlastní AS. Ta může být navýšena jen a pouze rukavicemi Tasker and Theo.Attack speed: Pets have a set attack speed, but their damage is based on your attack speed.
Critical hit chance: Pets take advantage of your sheet critical hit chance to do critical damage.
Critical hit damage: Pets benefit from your crit damage. When they have a critical hit, they use crit damage since Patch 2.04.
Vlastnost Attack Speed jako taková na gearu tak neovlivňuje jejich rychlost útoku, ale navyšuje jejich damage.
Co jsem se díval na žebříček WD, kteří se zaměřují na Pety, tak většina z nich využívá právě Cain´s set.
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
tak Cain´s set ovlivňuje fatišáky a to v tom že je rychleji vyvoláváš (jak tu někde bylo psáno je hranice AS kdy se fetišáci nejrychleji vyvolávají)
asi nejlešpí varianta je buď Ice Climbers nebo Blackthorne's boty a kalhoty popřípadě Blackthorne's kalhoty a pásek + HF amulet.
asi nejlešpí varianta je buď Ice Climbers nebo Blackthorne's boty a kalhoty popřípadě Blackthorne's kalhoty a pásek + HF amulet.
Tak na HC vyjde určitě líp varianta, která dokáže kombinovat Blackthorne set + Ice Climber kvůli imunitě. Na SC je u této varianty velká ztráta damage.
AS z Cain´s setu, případně CHD z Witching Hour pásku je na výsledku hodně znát. Na druhou stranu má Blackthorne výhodu v damage do elit a naopak redukci dmg z elit. Je to určitě dle vkusu dle každého soudruha
Mě osobně se jeví Cain´s set jako nej varianta.
AS z Cain´s setu, případně CHD z Witching Hour pásku je na výsledku hodně znát. Na druhou stranu má Blackthorne výhodu v damage do elit a naopak redukci dmg z elit. Je to určitě dle vkusu dle každého soudruha
Tak pro tebe teď určitě bude vycházet lépe Blackthorne set jelikož nemáš Kukri, tím pádem nemůžeš nosit Uhkapian Serpent offhand. Kdybys momentálně svléknul BT set, asi bys to absolutně nedával s toughness. Tak jak to máš teď poskládané je OK.
- maslo
- Wraith
hanacius píše:Tak na HC vyjde určitě líp varianta, která dokáže kombinovat Blackthorne set + Ice Climber kvůli imunitě. Na SC je u této varianty velká ztráta damage.
tak na SC si zkus jít nějaký GR 35 a uvidíš že Cain´s se ti nevyplatí na T6 je jasné že klidně páč tam tě nemá co zabít (jedině nepozornost) a to kord na SC
Tak vyšší GR jsou problémem WD obecně (s klasickým Pet Buildem). S Tiklandian a Horrify se dá dojít poměrně daleko. GR solo moc nechodím ale zkusím to testnout jestli aspoň tu 35 dám. S Cainem dostáváš nakládačku a s BT to pižláš, že je často problém rift stihnout. Nikomu tu Cain´s set nenutím, ani tobě ne. Jen jsem vyjádřil + a - obou variant a to s čím se mi hraje líp. Zbytečnej flame...
- maslo
- Wraith
hanacius: Nebylo to myšleno jako flame jen sem zkusil nespočet variant i na vyšších GR a to hraji na HC a tak jen popisuji mé poznatky a věci o které jsem se zajímal.
Jinak on GR 35 z fetišákama není takový problém (i bez kukri) jde o to že se ti musí dobře GR nalosovat a musíš na vše dávat pozor jinak jdeš na IK.
Jinak on GR 35 z fetišákama není takový problém (i bez kukri) jde o to že se ti musí dobře GR nalosovat a musíš na vše dávat pozor jinak jdeš na IK.