U Andulajzny
Souhlas.
Já BT zkoušel, mám pěkný roll kalhot i bot. Ale amulet má roll bídnej a pro RORG není místo, jedině přijít o Unity. Když jsem pak zaměnil WH za BT pásek abych měl 3set bonus tak to fetišáci fakt dost pižlali. Kdybych chtěl mít imunitu jako máš ty, musel bych mít 3ks + RORG nebo 4ks setu a ten pokles damage je tak brutální, že se mi zdá lepší snažit se dávat větší pozor a občas se po smrti proběhnout...
Edit: dobré RNG Griftu hraje svoji roli u všech postav.
Já BT zkoušel, mám pěkný roll kalhot i bot. Ale amulet má roll bídnej a pro RORG není místo, jedině přijít o Unity. Když jsem pak zaměnil WH za BT pásek abych měl 3set bonus tak to fetišáci fakt dost pižlali. Kdybych chtěl mít imunitu jako máš ty, musel bych mít 3ks + RORG nebo 4ks setu a ten pokles damage je tak brutální, že se mi zdá lepší snažit se dávat větší pozor a občas se po smrti proběhnout...
Edit: dobré RNG Griftu hraje svoji roli u všech postav.
Naposledy upravil(a) hanacius dne 04.11.2014, 15:08 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Poldinka#2370
Re: U Andulajzny
Hanacius ...říkáš že bez Kukri nemá to hadí Mojo smysl ... já ho nosím a v ruce mám krumpáč. Ano, fetišáci se generují pomalu, ale spíš je beru jako podporu nebo "blokaci" potvor, aby se hůř dostávali ke mně. Hlavní DMG dává čokl, do kterého mám všude kde to šlo +15% DMG na předmětech. Je to blbá myšlenka - jet hlavní DMG přes čokla a fetiše mít (než padne Kurki, dá li bůh) jen jako "pobíhající les" ???, který nicméně trochu podporuji i % Phys.DMG na předmětech a ty jedové flusače a psa těmi přidanými % na gatích. Ať mám ke každému trochu ... ne jenom vše Phys nebo Poison.
Jé - a teď koukám na profil, že jsem po půlnoci zapomněl sundat šutr na prachy a hodit místo něj zpět Pain ...
Jé - a teď koukám na profil, že jsem po půlnoci zapomněl sundat šutr na prachy a hodit místo něj zpět Pain ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
tak špatný to není, když není kukri, já jel psa ještě před 2.1.0 patchem a critoval za 140 mega a všem okolo za 25 mega (fire). Jinak líp by asi vyšlo kdybys měl aspoň full Zuni set a tím měl FA u sebe furt a FS jel přes pasivku. Elemental dmg nerozděluj, je lepší maxovat jeden typ.
Jinak úkapovej serpent se samozřejmě hraje i bez kukri! funguje pokaždé, když máš psa
Jinak úkapovej serpent se samozřejmě hraje i bez kukri! funguje pokaždé, když máš psa
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Dnes nemám hrací den, ale vlezl jsem do Sanctuary a nastavil aspoň to, co dokážu bez hraní. Přeroloval jsem botky, hruď a kaťata (všude jsem dal Armor), jak mi radil Stanley, a do MoJ jsem nasadil ametyst. Jsem zvědav, jak se to projeví. Ani jedny rukavice, co mám v bedně, nesplňují CC, CD, Vit a Armor, takže jsem nechal zatím stávající a off-hands od Zunimassy budu očekávat.
- Tokugawa
- Doom Knight
Vyzkouším to, coyde, a zachovám se podle výsledku. Navíc jsem tam měl 13% do piraní. Pokud dám T5 jako jsem dával a přestanu tak strašně chcípat, nechám armor, pokud se dmg výrazně zhorší, přeroluji to na FA :)
- maslo
- Wraith
- BattleTag:maslo#2503
pokud umíráš tak si dej na žabky runu Addling Toads jinak co koukám na tvůj gear tak na T5 bys neměl umírat vůbec a když ano tak jen z velkou smůlou
fetish army na brnění na SC určitě páč tam nemáš co ztratit jen získáš docela rozdílné dmg.
Jinak kolik máš All resistance ?
fetish army na brnění na SC určitě páč tam nemáš co ztratit jen získáš docela rozdílné dmg.
Jinak kolik máš All resistance ?
- Tokugawa
- Doom Knight
Addling toads jsem měl, než jsem Frostburny vyměnil za Magefisty. Lepší rukavice zatím nemám. AllRes odtud nezjistím, ale vidím Physical 1124, Fire 1405, Cold 1124, Lightning 980, Poison 1286 a Arcane/Holy 1436. AllRes dávám spolu s Armor na paragonech. Nejprve jsem se soustředil jen na AllRes, ale teď naopak spíš Armor.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
No vidíš, tough se zvedla. Taky bych tam dal +FA, ale jak píšeš, původně tam byly Piranhe a problém s umíráním. Ale pokud má člověk dost toughness, tak je FA na chestě jasná volba. Když dáš ještě armor na pásek, tak to bude OK. Pokud je ale umírání nárazový a stane se občas když na tebe někdo přilítne, tak můžeš zauvažovat nad záchranou pasivkou.
Navyšení toughness v tvým případě jde už poté pouze lepším mojem (s vit), jinými rukavicemi (vit se sice moc často na rukavicích nehraje, ale lepší VIT než life per hit), případně lepší boty se 3 def staty. Krajní případ je potom částečná výměna gemů v chestě nebo kalhotech. S tvojí VIT by pomohli spíš diamanty než ametysty.
A na závěr ještě Unity pro sólo hru a až padne Kukri, tak Unkhapian Serpent jako mojo.
Navyšení toughness v tvým případě jde už poté pouze lepším mojem (s vit), jinými rukavicemi (vit se sice moc často na rukavicích nehraje, ale lepší VIT než life per hit), případně lepší boty se 3 def staty. Krajní případ je potom částečná výměna gemů v chestě nebo kalhotech. S tvojí VIT by pomohli spíš diamanty než ametysty.
A na závěr ještě Unity pro sólo hru a až padne Kukri, tak Unkhapian Serpent jako mojo.
- maslo
- Wraith
No tak ono nejde o co největší číslo v toughness ale o to že AllRes bys měl mít všechny kolem 1300-1500 a armor by měl být až po AllRes takže bych dal veškerý paragony do AllRes. (příklad máš Lightning 980 Elektrika od elit ti musí neskutečně dávat a to jsi jen na T5)
Edit: na pásku bych vůbec nedával ty žabky ale den tam armor lepší by bylo AllRes. Pořiď lepší Mojo kde bude určitě vitalita. Pak lepší boty kde budeš mít regenerace AllRes (za předpokladu dání paragonů do rychlosti) a ty ruce sehnat lepší.
Edit: na pásku bych vůbec nedával ty žabky ale den tam armor lepší by bylo AllRes. Pořiď lepší Mojo kde bude určitě vitalita. Pak lepší boty kde budeš mít regenerace AllRes (za předpokladu dání paragonů do rychlosti) a ty ruce sehnat lepší.
- Tokugawa
- Doom Knight
Stanley: Jo, to zní dobře, na chest dám +FA a na pásek vyměním dmg do Plague of Toads na +Armor (nebo AllRes, co dřív padne).
Máslo: Upravím Paragony. V diskusi D3 - Jak to celé funguje se píše, že Armor:AllRes by měl být 10:1. Na základě toho jsem v Paragonech přestal dávat jen AllRes a začal plnit Armor.
Díky, kluci. Dneska ty změny možná vyzkouším.
Máslo: Upravím Paragony. V diskusi D3 - Jak to celé funguje se píše, že Armor:AllRes by měl být 10:1. Na základě toho jsem v Paragonech přestal dávat jen AllRes a začal plnit Armor.
Díky, kluci. Dneska ty změny možná vyzkouším.
- maslo
- Wraith
Ve Vanille platilo osvědčené pravidlo pro poměr "Armor:AR" "10:1 ___ to bylo ve vanille zde je lepší to dávat tak jak ti to vyhovuje jen vím že AllRes pod 1200 až 1300 je dost špatné elity ti podle mého strašně dávat když tě trefí nějaký jejich skill.
- maslo
- Wraith
Musíš se naučit těm skillům uhýbat protože na T6 tě smete třeba už na 2 zásahy někdy i rychleji a co se týče Arcane skillu tak ten jde snadno odhadnout a včas se vyhnout. Ono taky jde že se nesmíš nechat od elity zahnat někam do koutu a musíš vždy přemýšlet o nějakým uniku nebo ústupu (teda na SC se toho moc neděje ale na HC je to pak jasná smrt)
- Stanley
- Minion of Destruction
Taky toughness navýšil armorem + samozřejmě pomohl fialovej gem. All res může s jeho gearem navýšit pouze v paragonu (kam by to měl dávat primárně, s tím souhlasím) nebo gemama.maslo píše:No tak ono nejde o co největší číslo v toughness ale o to že AllRes bys měl mít všechny kolem 1300-1500 a armor by měl být až po AllRes
Všude kde jsi teď točil armor + ten pásek nejde dát ALL RES, protože je všude single res jako secondary stat. To nemůže být, item může mít buď AR nebo single res nikdy oboje.
EDIT: ale jak píše maslo, musíš uhýbat. Navýšení toughness pomůže s bílejma mobama a aby tě elity nezabily na jednu ránu, ale jakmile nastoupí jejich afixy, tak prostě musíš pozicovat hru.
Naposledy upravil(a) Stanley dne 05.11.2014, 08:22 hod., celkem upraveno 1 x.
- Tokugawa
- Doom Knight
Ono i na SC. Pravda, je to jen hraní, nechám se resuscitovat na checkpointu nebo ve městě a je klid. Na druhou stranu když dělám GR, nota bene ve skupině, a chcípnu 2x za sebou, jsem pak dost dlouho nepoužitelnej, protože čekám (kromě zdržení, že jsem 2x chcípnul) na cooldown na psi a fetiše. Takže mi to štve a umírat nechci. Už i proto, že HC hrát jednou, až se to trochu víc naučím, rozhodně chci :)maslo píše:na SC se toho moc neděje ale na HC je to pak jasná smrt
Ono je to celé o stylu hry - buď se preventivně vyhýbám tomu bordelu kolem bandy elit, stojím dál relativně v bezpečí a nechám práci na tom svém ansámblu, nebo využívám třeba Grave Injustice (20 yardů) a stojím blíž. Potom do toho ještě vstupuje ta rychlost, kdy likviduju desítky zmetků, efekt stíhá efekt a já nevidím, zda kliknu na paznehta, na kterého chci poslat žabky nebo piraně, a kliknu mezi ně. A už běžím do chumlu :-)
A potom PIC a je to :-D
Naposledy upravil(a) Tokugawa dne 05.11.2014, 08:32 hod., celkem upraveno 2 x.
- Stanley
- Minion of Destruction
Pro používání skillu na levém tlačítku používej shift. Zmáčkneš shift a může žáby posílat i naprázdno a nikam se nehnešTokugawa píše:...efekt stíhá efekt a já nevidím, zda kliknu na paznehta, na kterého chi poslat žabky nebo piraně, a kliknu mezi ně. A už běžím do chumlu :-)
A potom PIC a je to :-D
- maslo
- Wraith
Tak dám radu ono jde v nastavení nastavit tlačítko na klávesnici když ho držíš tak stojíš na místě a jestli se nemýlím tak v továrním nastavení je to Shift.
To ti pak stačí aby tví kamarádi fetišáci útočili a ty se zasekneš popodál a posíláš žabky. Co se týče CDR na totemu a fetišákách tak tam je jediný rozdíl při boji že to zabíjíš o něco pomaleji jinak je to úplně stejné.
(jinak i chození jde dát na klávesnic - já třeba mám chození na mezerníku a místo toho zastavení co je na shiftu mám na D )
To ti pak stačí aby tví kamarádi fetišáci útočili a ty se zasekneš popodál a posíláš žabky. Co se týče CDR na totemu a fetišákách tak tam je jediný rozdíl při boji že to zabíjíš o něco pomaleji jinak je to úplně stejné.
(jinak i chození jde dát na klávesnic - já třeba mám chození na mezerníku a místo toho zastavení co je na shiftu mám na D )