Helltooth a Arachyr 2.3.0
hodte nejaky build na to kura co vsetko tam treba
Re: Helltooth a Arachyr 2.3.0
Já to hraju podle tohoto buildu a nemůžu si stěžovat
http://www.diablofans.com/builds/57411- ... peed-build
Na vyšší tormenty už to chce trošku vychytanější gear s Ancientama ale s průměrným gearem se dá v pohodě běhat T7-T8 na speed farm .
Jinak s jakým buildem běháte vyšší GR ? Mám na mysli 63 + .. Když 9/10 riftu nevygeneruje cave mapy s úzkýma uličkama tak vyjde mapa s obrovskou densitou která mi totálně zalaguje hru a je skoro nemožné to pak dohrát s kladným výsledkem . Hraju Zombie Bears
http://www.diablofans.com/builds/57411- ... peed-build
Na vyšší tormenty už to chce trošku vychytanější gear s Ancientama ale s průměrným gearem se dá v pohodě běhat T7-T8 na speed farm .
Jinak s jakým buildem běháte vyšší GR ? Mám na mysli 63 + .. Když 9/10 riftu nevygeneruje cave mapy s úzkýma uličkama tak vyjde mapa s obrovskou densitou která mi totálně zalaguje hru a je skoro nemožné to pak dohrát s kladným výsledkem . Hraju Zombie Bears
Jednoduše .. nehrát to dokud to Blizz neopraví soon sooner já taky musím dočasně hrát v partě za Barbara .. jako WD beara mě nikde nechcou.
- Tokugawa
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Unterwasser#2154
Relic: Hraju build Helltooth IceCaster. Chybí mi ještě zbraň, ale i tak na to nemám nejmenší stížnost.
no ja vyskusal ten chicken run heh a sranda to pekne rychle to je na farmu bounties: Tokugawa mozme niekedy zase skusit
Zkouším momentálně HT set, ale místo medvědů fire runa se psem....vypadá to dost slibně
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Fire runa se psem? Myslis ten alkajda pes :-D to ale neni tak dobry a ucinny ne?
@tabletofon
@tabletofon
jojo, no nezdá se mi to tak špatný . Probíhají testy, později budu vědět víc
Tokugawa): to ani ja nikdy neviem ale zajtra na obed alebo vecer mozme.
ten SLEPACI ULET je super
ten SLEPACI ULET je super
Cavte,ja mam heltooth pet cold wd a je super, i pri mojom sposobu hrania.
tok: dnes mam nocnu takze az zajtra vecer tu budem
seton: daj aj ty odkaz na build s tym coklom
seton: daj aj ty odkaz na build s tym coklom
Odkaz na build neexistuje, vymyslel jsem to včera před půlnocí
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Morb ... o/66748224 Občas menim gear na farmenie gr klučov na TVII,namiesto custerian wristguards tam mam na gr kems buff bracers. Tiež by ma zaujmalo,ako sa aktualizuju veci na charoch na B nete,teraz som na farmeni gr klucov ten TVII,s hellfire ringom a par inymi vecami, ale mi to na b n ete ukazuje takmer cely gear co pouzivam na gr.
Zdarec, pomalu mám v truhle gear na "zvracecího mrazáka" (Helltooth) a jen si říkám, jestli se na gear cpou nějaké bonusy do skillu a případně jaké? Na HC samo musím dbát na defenzivu pochopitelně
V partě se ani neodvážím se s tím ukázat, ale sólo si to rád někdy testnu
V partě se ani neodvážím se s tím ukázat, ale sólo si to rád někdy testnu
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Shouldery, chesta a mojo se dava Wall of Death a boty spender, takze Acid nebo medvedi.
Mimochodem, pro ty co by radi zkusili zombie bears a nemaji zbran, tak obecne 1h spearů je dost malo. Ja vcera v kostce 10 pokusu a padli 4 Empyriany a 6 krát Scrimshaw, z toho dve acka, sice nuzáci, ale tady jde zbran sehnat snadno.
Mimochodem, pro ty co by radi zkusili zombie bears a nemaji zbran, tak obecne 1h spearů je dost malo. Ja vcera v kostce 10 pokusu a padli 4 Empyriany a 6 krát Scrimshaw, z toho dve acka, sice nuzáci, ale tady jde zbran sehnat snadno.
co sa tyka ziskania veci tak ta kocka da vsetko je to skoro ako aukcia ci sa mylim? npr chybali mi dve zbrane kupil som si 4x zlte a vyrobil leg co mi chybali dost lahke hm
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Nejspíš dá všechno, ale je to na dost dlouho. Vytočil jsem si tam jednu Furnace a pak jednu SuWong Diviner, nicméně asi až na 100 pokusů. A to se ta SuWong Diviner ještě nedá ani použít.
No občas to není lehký, já včera otočil 7x 30 rare nožů, než jsem dostal anci DoD...tzn. 7x30=210, 210x25(DB)=5250 DB!! To už je nějaká doba farmení, pokud nejsi Gaby a spol....