PEJSKARI
Humusmuskulus mám taky v bedně. Nasadím ho po patchi na Sacrifice build, na zkoušku . Jinak asi nic moc :/.
@Shadou: No, já třeba nepouřívám piraňádo ale cold rybníček s piraněma. 15% bonus je na něm taky a vzhledem k tomu, že má o polovinu nižší CD než piraňádo, tak v pohodě použiješ 2-3 rybníčky za boj s elitou. Je to poznat, protože to nasázíš vedle sebe nebo za sebe a máš pločnej CrowdControl, moby se skoro nehýbou, takže i velký defenc potenciál. když teče do bot, házíš to za sebe a nikdo tě nedohoní. Schválně zkus ;-). Já dnes zkusím Haunt . Asi s runou na 2 moby ne?
@Shadou: No, já třeba nepouřívám piraňádo ale cold rybníček s piraněma. 15% bonus je na něm taky a vzhledem k tomu, že má o polovinu nižší CD než piraňádo, tak v pohodě použiješ 2-3 rybníčky za boj s elitou. Je to poznat, protože to nasázíš vedle sebe nebo za sebe a máš pločnej CrowdControl, moby se skoro nehýbou, takže i velký defenc potenciál. když teče do bot, házíš to za sebe a nikdo tě nedohoní. Schválně zkus ;-). Já dnes zkusím Haunt . Asi s runou na 2 moby ne?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: PEJSKARI
2-3 rybniky za elitu? :O To s nima jeste davas pokec nebo jak to je?
Občas jo . sem si asi zapřeháněl trošku, když nad tím teď přemýšlím. Ale jo, dá se, když jsou třeba 2 elite packy s extra heal a shield, tak jo .
tak ja som hral ring doga tiez bez runy aj bez homonculusu a sumonoval som ho cez grasp of dead ale na PTR pri vstupe do GR ti vsetci peti zmiznu a kedze v GR nemozes menit skilly tak my to uz nevychadza:Deste by to chcelo skusit v parte ze zazonuje niekto iny a ja sa nanho portnem ci ostanu peti alebo nie.
skusal som aj homonculus a sacrifice ale niaky bug som nenasiel skoda:D cakal som ze runa na 35% sumon noveho doga bude procovat non stop kedze velky pes je zo 4+ nech skusam co chcem aj tak vsetci skoncime pri cca rovnakych najviac op skiloch:D
skusal som aj homonculus a sacrifice ale niaky bug som nenasiel skoda:D cakal som ze runa na 35% sumon noveho doga bude procovat non stop kedze velky pes je zo 4+ nech skusam co chcem aj tak vsetci skoncime pri cca rovnakych najviac op skiloch:D
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
tak já vyhodím BBV který skoro nepoužívám, jen na bossa a zkusím ty frozen piraně když to tak chválíš Jinak haunt na dva duchy no...mě přijde, že prostě to dává víc. Máš před sebou dvacet mobků, na každýho hodíš haunt, který skoro nestojí manu a ono to na nich tiká za 2,5m pětkrát tuším, to ja 12,5m dohromady ale do tý doby to peti stejně dobijou. Ten haunt taky právě zpomaluje mobky, tak se k tobě moc nedostanou. Když to srovnám s piraněma který mají 20? yardů a nějaký CD i když ten s tou frozen runou se sundá ale i tak. Když budu dávat pecky za deset mega aby se to dobře počítalo, tak s těma piraněma za 11,5m a nakažený piraněma budou jen některý mobky...to znamená, že když bude nakažených deset mobek, tak je to těch 11,5m+ díky piraním s tím, že fetiši stejně nebijí všechny moby plošně ale hezky po jednom. Kdežto ty duchy rozházíš na VŠECHNY mobky a tiká to na nich, když chcípnou tak se přesunou dál...takže at počítám jak počítám, tak 20 mobků krát 2,5mx5 je nějakých 250m all dmg. Když z těh dvaceti je deset nakažených a fetiši dají o 1,5m víc, tak je to jen 11,5m...pořád mi vychází ten haunt líp....
Ale to uvidíš až to vyzkoušíš, počítám, že už to nevyměníš, ale možná se pletu no...určitě na single target tudíž na bossa je asi piraně lepší než haunt, pač tam všichni fetiši mláti jen do toho jednoho moba a tudíž se to vše pronásobí a vyjde to líp...ale na normální moby trash i elity je rozhodně dle mě lepší haunt...
Jen když si vezmeš, že ještě než se vůbec k tobě mobky rozběhnou, už sou zpomalený a tiká to na nich, takže přiběhnou a fetiši jim dají víceméně IK už v tom je to super....kdyby haunt žral hodně many, tak se to asi nevyplatí, ale taklhe nakazím celou mapu na všem haunt tiká a peti to jen dorazí
Ale to uvidíš až to vyzkoušíš, počítám, že už to nevyměníš, ale možná se pletu no...určitě na single target tudíž na bossa je asi piraně lepší než haunt, pač tam všichni fetiši mláti jen do toho jednoho moba a tudíž se to vše pronásobí a vyjde to líp...ale na normální moby trash i elity je rozhodně dle mě lepší haunt...
Jen když si vezmeš, že ještě než se vůbec k tobě mobky rozběhnou, už sou zpomalený a tiká to na nich, takže přiběhnou a fetiši jim dají víceméně IK už v tom je to super....kdyby haunt žral hodně many, tak se to asi nevyplatí, ale taklhe nakazím celou mapu na všem haunt tiká a peti to jen dorazí
Jojo, nad tím jsem nepřemýšel nikdy...Haunt byl vždycky pro mě JadeWD spell, takže sem ho nenasazoval. Ale jak říkám, vyzkouším, zní to dobře .
- Shadou
- Minion of Destruction
jo nechci ti radit, fire wd zatim stavim, ale jak mi na ptr chcípnul main tak sem tam s ním docela dost nahrál a když koukám na tvůj profil, zkus taky místo fire bomb(jestli k nim nemáš žádný bonus, to sem nekoukal) fire pavouky a nebo když už fire bomb tak tu runu pyrogiest. myslím, že budeš spokojenější hlavně na vyšších tormentech, kdy musíš víc pobíhat mezi affixy než stát a házet bomby Pyrogiest hodíš a ona sama kosí okolní mobky a můžeš mít až tři najednou...přišlo mi, že to nakládalo i víc...pak ještě fire pavouky, ty taky vyházíš a oni kosí a ty můžeš uhýbat atd.
Jo, tak fire už nějakou dobu mám. Fire bomb tam je spíš na bedny,sudy a tak,líbí se mi animce . dmg stejně žádným signature spellem nedáváš, ať už pavouci, nebo pyro. Občas to měním právě na pyrogiest, ale jak říkám, z hlediska dmg je to v pet buildu tak zanedbatelná část, že ani nepoznáš, když ji nemáš . Fire bomb má s touto runou taky rád proto, že mám trošku pocit, že něco dělám a né jen běhám a sleduju pety jak to kosí.
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ideálně tam nacpat oboje
Já na frozen piranhe presel taky pred casem a spokojenost, přesně jak říká Seton. Mám pár skillů, kterýma často hýbu, tak zkusím vyměnit SH nebo MC za Haunt a uvidíme... Spíš SH, ten mě nutí běhat do hloučku častěji než MC
Já na frozen piranhe presel taky pred casem a spokojenost, přesně jak říká Seton. Mám pár skillů, kterýma často hýbu, tak zkusím vyměnit SH nebo MC za Haunt a uvidíme... Spíš SH, ten mě nutí běhat do hloučku častěji než MC
Haunt je asi nej alternativa ze všeho, prohazuju Haunt+WH opasek, nebo Swarm+Hwoj opasek, sice o cca 130 k menší dmg při této kombinaci, ale to zpomalení má své výhody :-)
No, ideálně oboje tam nenacpu, ani kdybych se rozkrájel . Vzhledem k tomu, že mám nádhernou Kukri, tak FA a BBV jsou jasný. Pak pes a Spirit walk. To mám 4 :/. Na myšítkách pak piraně a nějakej signature spell a máme 6 :/. Jediný mě napadá teď, se vybodnout na základní skill a na myš narvat: Levý-haunt a pravý- Pyraně(cold). Jenže já tak rád rozbíjím bedny . padá toho z nich hodně . A hauntem to nepude moc dobře :/.
ale půjde Sete, jen s malým zpožděním, alespoň se budeš mít na co těšit, pokud něco padne :-), také mám ještě jednu Kukri v bedně s ještě lepším rollem, jen si počkám na 2.1 a vyvrtám dírku.
- Shadou
- Minion of Destruction
No já sem zkoušel dát na levý haunt a na pravý piraně jednou a nepřišlo mi to moc dobrý, pač já se tím rain of toads docela dost healuju přes LoH Jinak bych to hrál tak...každopdáně mi nepřijde, že ten signature spell nedává moc, když na ty mobky spustím žáby, tak to jde fetišům líp od ruky, než když jen pobíhám okolo a čumím, nebo je to možná spíš jen pocitově, ale co sem okoukal ty bílý čísla, který jsou ze žab, tak to tam skáče za nějaký tři mega, když si vezmu jak rychle to lítá, tak než je mob dole, tak dobrý 15mega z jeho HP určitě sundají žáby a na HC a T6 je každá dmg dobrá, aby to bylo vše rychle dole...
- Stanley
- Minion of Destruction
Jo, Rain of Toads léčí jak blázen. Jinak jsem teď zkoušel ten Haunt a ještě k tomu ring na Gdoga místo SOJky a i když mi celkový dmg do elitek padl o cca 500k, tak to bylo svižnější. Akorát mi chyběl Grave Injustice a Leeching Beasts
- Shadou
- Minion of Destruction
jak to myslíš, že ti chyběl leeching beasts? Dyt to je pasivka u doga, kterou když si nastavíš i na toho velkýho, tak to funguje stejně dobře ba možná líp, pač ten velkej je složenej s těch malých jen boostlá dmg...grave injustice chápu, místo ní si dal další pasivku na dogy, abys ho měl silnějšího, ale ten leeching mi hlava nebere
Teď jsi přidal příspěvek a píše to v seznamu topiců "poslední příspěvěk 12:01" Asi bych měl říct adminovi, ať si spraví čas na serveru, předpokládám, že neproběhla nějáká změna letní/zimní nebo naopak . A já furt, že je to nějaký divný
- Shadou
- Minion of Destruction
já vidím 13:01 asi kouzlo
- Stanley
- Minion of Destruction
@Shadou: nepodal jsem úplnou informaci . Na Gdoga jsem dal runu na fire, i když s tím kouše trochu míň (nebo kouše phys?), tak ten AOE efekt hodně urychluje. Proto jsem neměl LOH na něm. Nicméně Rain of Toads to jakž takž uhealovali i na T6 (i když pasivka procla), ale to už začíná být docela pižlačka
Naposledy upravil(a) Stanley dne 07.08.2014, 12:28 hod., celkem upraveno 3 x.
urychluje dost, protože ten AoE samozřejmě dává i primárnímu cílu, kterýho kouše .
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Haunt je OK a lepší pro mě, když už mám vyvolaný pasivkový feťáky. Jsem s tím experimentoval a kvůli přežití na těžších obtížnost jsem zase u mrazících piraní. Oni totiž moby zastaví jako hráz a d o nich naházím s kopáčem addling toads a mám hned plno feťáků z pasivky.
Ovšem všem radím odnaučit se rain of toads i na léčení, bo se vzteky z toho na 2.1 po*er.... tak je totiž nerflej. Vyvolává fetišáky pomaleji a mě i hůř léčil. Děs běs, takže nakonec jsem rád za Addling toads s OK rollnutým kopáčem.
V GR se dají skilly měnit. Vyvoláte přes třeba grasp os death gdoga bez pasivky, pak teleport do města, přehodit skilly a zase zpět do GR. Jen to sebere chvíli čas.
Jen si nejsem jistej jestli když Gdoga vyvoláte přes mojo nebo přes grasp a pak mojo nebo grasp změníte, tak jestli gdog takto vyvolaný taky nechcípne.
Ovšem všem radím odnaučit se rain of toads i na léčení, bo se vzteky z toho na 2.1 po*er.... tak je totiž nerflej. Vyvolává fetišáky pomaleji a mě i hůř léčil. Děs běs, takže nakonec jsem rád za Addling toads s OK rollnutým kopáčem.
V GR se dají skilly měnit. Vyvoláte přes třeba grasp os death gdoga bez pasivky, pak teleport do města, přehodit skilly a zase zpět do GR. Jen to sebere chvíli čas.
Jen si nejsem jistej jestli když Gdoga vyvoláte přes mojo nebo přes grasp a pak mojo nebo grasp změníte, tak jestli gdog takto vyvolaný taky nechcípne.