U Andulajzny
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Dneska to bude treba lepsi hane.Jak patra tak i drop
Re: U Andulajzny
Včera konečně PTR a zkusil jsem peta se Sac. Zdá se mi, že dmg Sacrifice je nějaký menší ,ale nemám to podložený, spíš takovej pocit jenom. Jinak přiznávám, že mám problém se spánkem . Včera hraju hraju a najednou se probudím ve 4 ráno odpojenej od serveru
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Myslím, že podobný problémy máme všichni. Poslední týden u toho sedím pravidelně do 1:00 někdy i dýl. Včera už se to na mě podepsalo - když jsem k tomu po fotbale sednul, dal jsem jen pár riftů a šel spát.
- skyrim1988
- The Butcher
Zdarec všici
Tož třeba víc testovat Kašli na spánek.Já tento týden chodím nejdříve tak ve 3 ráno spát Valím to už i SOLO Ale daří se.Přepl jsem na Wize,jak odešel han,byl znaven Chápu to mno,jsem zvědav kdy já padnu.Každopádně jsem složil ten Fire set a je to pořádny fičááák
PTR raději moc nezkouším.Jak už jsem psal někde,padne mi tam Kukri nebo Furnace a se mnou to šlehne
Tož třeba víc testovat Kašli na spánek.Já tento týden chodím nejdříve tak ve 3 ráno spát Valím to už i SOLO Ale daří se.Přepl jsem na Wize,jak odešel han,byl znaven Chápu to mno,jsem zvědav kdy já padnu.Každopádně jsem složil ten Fire set a je to pořádny fičááák
PTR raději moc nezkouším.Jak už jsem psal někde,padne mi tam Kukri nebo Furnace a se mnou to šlehne
No jo jenomže ty přideš z odpolední a sedíš u toho do rána a dopoledne se prospíš
Já přidu z práce, sednu k tomu v 17:00 a ty přijdeš až po 22:00, takže už je těžké se udržet vzhůru do 1:00
Já přidu z práce, sednu k tomu v 17:00 a ty přijdeš až po 22:00, takže už je těžké se udržet vzhůru do 1:00
- skyrim1988
- The Butcher
screenshoty z PTR jsem nechal doma :/ zitra postnu
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Klucííí. Tohle nemůže takhle psát ... jak u toho máte v podstatě čas sedět furt. Víte jak fotři v akci trpí??? Ty pocity, kdy v těchto chvílích manželka a děti pomysleně "překáží v životě" tím, že člověka odvádí od PC ... ty bych vám nepřál ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- skyrim1988
- The Butcher
No vlastne Ja j toho sedim jedine vecer nebo kdyz doma nikdo neni ( coz je malo kdy ).Kazdopadne soucitim s Vami.Jsem preci jen taky Tatka.
Naopak můžete být rádi, že u toho nesedíte od rána do večera... Někdy je dobré si od Diabla odpočinout... Já u toho sice sedím poměrně dost hodin ale po 3-4 dnech takového hraní mě to pak omrzí a musím si dát pauzu. Navíc víkendy mám kulečníkové turnaje nebo chlastací aktivity s přáteli, takže u toho taky naštěstí nesedím non stop Z toho bych se asi zbláznil.
Navíc manželka a děti by měly být spíš radost než "překážka"
Jinak dneska mě určitě padne lepší Kukri a physical SoJ s top rollem. Cítím to v kostech
Navíc manželka a děti by měly být spíš radost než "překážka"
Jinak dneska mě určitě padne lepší Kukri a physical SoJ s top rollem. Cítím to v kostech
- skyrim1988
- The Butcher
Nechces s tou Kukri pockat na me ?!!
čekat klidně můžu ale Kurki daruji jenom v případě, že bude mít horší roll než ta, co právě nosím. Takže s Kukri 2400 base dmg, 750 Int, CHD 35 moc nepočítej Kecám, asi by se mi tě zželeloNechces s tou Kukri pockat na me ?!!
No ty vole, zrovna tu co jsi vypsal...s tou by se hodne spatne loucilo . Ale taky bych ju predal, precejen uz ji mame
- skyrim1988
- The Butcher
Tak pochopitelne,ze to uz je na Vas jestli ji poslete do sveta nebo sami poladite Kazdopadne pripadnemu darci prijedu osobne podekovat + pozvani na panaka,pripadne pivka
Ikdyz v hloubi duse porad doufam,ze ji dropnu Ja
Ikdyz v hloubi duse porad doufam,ze ji dropnu Ja
Dám si 11° ;-). A nééé jednu
- skyrim1988
- The Butcher
V tom nevidim zadny problem Sete Podle rollu te Kukri se bude odvijet mnozstvi tech 11ctek Ale zas kdyz uz dojedu,tak je jedno jak bude vypadat
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Tak, přátelé, Kadala dala, lala! Padly mi TaT. Ovšem když jsem je ukázal hanaciovi, radostí bez sebe, napsal jenom: škoda. Tak víte co, mám je.
Dále padlo kladivo na čarodějnice, Furnace. Až k úplnému závěru, takže ani nevím, jaké má staty. Nejspíš ho dostane Bututka.
Hrál jsem sám, běhal rifty. Když se pak připojil hanacius, nabrala hra nejmíň dvojnásobnou rychlost. Za prvé běhá hanacius tak rychle, jako já se Spirit Walk. Takže jsem mu nestačil a když jsem konečně doběhl na místo, byli už všichni mobové po smrti. Za druhé nejspíš hanacius nesbírá popadané věci. Nebo to nechápu. Neexistuje nějaká klávesová zkratka "Seber všechno" nebo "Seber všechno žluté"? Než posbírám, je hanacius zase o několik mil jinde...
Chtěl se k nám připojit Poldinka (myslím, že pan HU), ale běhali jsme s hanem GR, tak to nešlo. Ani jsem to panu HU nestihl napsat, jakej byl fofr. Což mi připomíná, že jsem si chtěl postěžovat na chat v Diablu. Je na prd. Když jsem v záložce Party a někdo mi napíše Whispers, nevidím to. Jen mi na pozadí cinkne signál. Což je tak snadno přehlédnutelné! Takže pane HU, omluva za ignoraci :)
A abych nezapomněl, Thanatos (Hardcore) chcípl na 24 lvl, dostal ho ten fialovej laser. Najednou jich bylo všude plno, nestihl jsem utéct. Tak R.I.P.
Dále padlo kladivo na čarodějnice, Furnace. Až k úplnému závěru, takže ani nevím, jaké má staty. Nejspíš ho dostane Bututka.
Hrál jsem sám, běhal rifty. Když se pak připojil hanacius, nabrala hra nejmíň dvojnásobnou rychlost. Za prvé běhá hanacius tak rychle, jako já se Spirit Walk. Takže jsem mu nestačil a když jsem konečně doběhl na místo, byli už všichni mobové po smrti. Za druhé nejspíš hanacius nesbírá popadané věci. Nebo to nechápu. Neexistuje nějaká klávesová zkratka "Seber všechno" nebo "Seber všechno žluté"? Než posbírám, je hanacius zase o několik mil jinde...
Chtěl se k nám připojit Poldinka (myslím, že pan HU), ale běhali jsme s hanem GR, tak to nešlo. Ani jsem to panu HU nestihl napsat, jakej byl fofr. Což mi připomíná, že jsem si chtěl postěžovat na chat v Diablu. Je na prd. Když jsem v záložce Party a někdo mi napíše Whispers, nevidím to. Jen mi na pozadí cinkne signál. Což je tak snadno přehlédnutelné! Takže pane HU, omluva za ignoraci :)
A abych nezapomněl, Thanatos (Hardcore) chcípl na 24 lvl, dostal ho ten fialovej laser. Najednou jich bylo všude plno, nestihl jsem utéct. Tak R.I.P.
Ty jsi stejně šílený lucker, bejt tebou tak si toho fakt dost vážím a děkuji RNGodovi každý den, jsou desítky tisíc lidí, kteří mají nahráno 10x tolik, co ty a TaT či Furnace ještě neviděli. Kdybychom se potkali v době, když jsem se ogearovával a nechtělo mi nic dropnout, tak tě ukamenuju . Holt nevíš, zač je toho RNG loket .
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔