No reflect ti dává fixní damage - myslím, že 10% poškození vrací zpět. Takže je jedno, kolik rainů tam je, protože dle critů nedělají v podstatě žádný damage, tak by se mělo reflectovat málo. Bohužel opak je pravdou, v podstatě je to prokletý skill, který skoro neubírá elitkám, ale tebe může lehce zabítShadou píše:já myslím, že jeslti vrací tak hodně ale hodně málo, pač se mi ani nehnou HPčka...co se týče rain of toads, tak pochybuju, že je to DoT, nebo se to bere jako DoT, když to prší dvě vteřiny na jedno zmáčknutí? To nevím, každopádně tím že prší dvě vteřiny a to to mačkáš jak vzteklej neustále na toho mobka, tak i když tam reflekt zpozoruješ a přestaneš demidžovat, tak ty žáby dále prší a hodně a tak ti to celkem brutálně ubere a ty to poznáš, kdežto haunt jen tiká a tak je to asi nespozorovatelný no...
Každopádně včera opět hra s hauntem na levým a vlnou piraní na pravým a T6 se pro mě stalo normálem.. elity dole aniž bych stihl přečíst, jaký affixy vůbec mají....měli by přidat T7,8...opravdu nebe a dudy oproti rain of toads s hauntem i to bylo celkem fajnový, ale tahle kombinace do teď jedu je luxus...
Mimochodem jaká je vyhoda toho hauntu? damage nic moc, já být tebou chodím s horrify, když hraješ HC.