PEJSKARI

Odpovědět
firdecek
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Firius#2998
Re: PEJSKARI

Příspěvek od firdecek » 11.08.2014, 07:14 hod.

Shadou píše:já myslím, že jeslti vrací tak hodně ale hodně málo, pač se mi ani nehnou HPčka...co se týče rain of toads, tak pochybuju, že je to DoT, nebo se to bere jako DoT, když to prší dvě vteřiny na jedno zmáčknutí? To nevím, každopádně tím že prší dvě vteřiny a to to mačkáš jak vzteklej neustále na toho mobka, tak i když tam reflekt zpozoruješ a přestaneš demidžovat, tak ty žáby dále prší a hodně a tak ti to celkem brutálně ubere a ty to poznáš, kdežto haunt jen tiká a tak je to asi nespozorovatelný no...
Každopádně včera opět hra s hauntem na levým a vlnou piraní na pravým a T6 se pro mě stalo normálem.. elity dole aniž bych stihl přečíst, jaký affixy vůbec mají....měli by přidat T7,8...opravdu nebe a dudy oproti rain of toads s hauntem i to bylo celkem fajnový, ale tahle kombinace do teď jedu je luxus...
No reflect ti dává fixní damage - myslím, že 10% poškození vrací zpět. Takže je jedno, kolik rainů tam je, protože dle critů nedělají v podstatě žádný damage, tak by se mělo reflectovat málo. Bohužel opak je pravdou, v podstatě je to prokletý skill, který skoro neubírá elitkám, ale tebe může lehce zabít :)
Mimochodem jaká je vyhoda toho hauntu? damage nic moc, já být tebou chodím s horrify, když hraješ HC.

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 08:28 hod.

no já zkoušel snad všechny skilly který WD má a nic mi nepřišlo efektivnější než jak to hraju teď. Možná by to s tím horify bylo ještě lehčí a efektivnější, ale co bych tam pak dělal? Stál jako blbec? To bych pak najel na Hammanův styl a jednou rukou se škrábal v dírce...horify CD, piraně CD, takže bych to hodil a pak jen čuměl, než to fetiši rozbijou...takhle hodím vlnu piraní, oni nakazí to vpředu a já pak házím haunt na nejsilnější mobky a tak fetišákům "pomáhám". Ve skutečnosti je to pomoc co se týče dmge nulová, ale aspon něco dělám a hlavně ten haunt zpomaluje mobky, takže se ke mě skoro nedostanou, když nemají teleport teda...
Takže výhoda hauntu je asi v tom zpomalení, asi nic víc no...oproti žábám super v tom, že to nahodím a nemusím stát na místě ono to na nich tiká a hlavně ten reflekt to skoro nevrací...a nevím jestli ten reflekt funguje tak jak píšeš, možná tak fungovat MÁ, ale funguje jinak, pač když sem na elitky spustil déšť žab jak vzteklej i když jim to neubíralo, tak jakmile spustili reflekt a ty žáby na ně jen dopadávali, pač sem automaticky začal demidžovat, tak stejně mi to shodilo celkem razantně HPčka...
Ale že si to ty, tak si místo toho hauntu zkusím hodit to horify a uvidím co to způsobí, ale podle mě mě to nebude bavit :) navíc horify nic nedělá, jen dezorient mobků ne? A já spíš potřebuju aby byly při smyslech a útočili na fetiše a ne aby běhali někam dopr... :D A že na pár vteřin mobka dá dvě rány druhý mobce, to taky nehraje počasí...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 11.08.2014, 11:06 hod.

Shadou píše:čeho? Dyt není co nahrávat, je otrava čumět jak někdo dělá třeba bounty :D
Toho jak to teď s tím nastavením hraješ. Stačí 10 min.

U horrify se kvůli petům používá runa, která na 8 sekund zvýší armor o 100%! Vlastně na HC se to hodí i postavě. Třeba bez horrify bych se nedostal na PTR v GR se svým gearem na rank 30 - peti by mi pochcípali.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 11:21 hod.

tak já odpoledne něco spíchnu teda no, snad se tu neunudíte :D
já to horify zkoušel a nějak mi to nesedělo, pač sem pak neměl moc co dělat a já radši házím haunt i když vlastně už tiká, mám ten pocit, že něco dělám, než jen stát a běhat dokola...asi teda prvně nastavím žáby a haunt, jak sem to hrál dřív, někam zaběhnu, něco pokosím hlavně nějakou elitku, pak to ve městě přehodím na haunt a piraně a zas něco pokosím i s elitkou a pak dám teda na levý horify a na pravý piraně a zas něco pokosím...aspon to pak bude trošku k něčemu to videjko...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 11.08.2014, 14:22 hod.

Ano nejlíp to ovšem poznáš, když to budeš testovat na 2 skupinkách elitek najednou. Nejlíp na kombu waller, lejzr, frost, přitahování k sobě, poison enchanted. To by už vidět rozdíl byl, i ty nervy u toho by byly na HC takový napnutější. :D

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 11.08.2014, 14:25 hod.

Taková kombinace :D no to mě pose*. Ale místo přitahováka by měl byt Jailer :D, do těch lejzrů a poisonu ideální :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 11.08.2014, 17:20 hod.

Firdecek ma pravdu, v 2.0.1 byl RD upraven a vrací fixní dmg. Problém s RoT je ovšem i to, že to je AoE. Pokud hitneš více potvor, tak to je X*10%. Ono se to nasčítá. I kromě toho, že animace RoT je zdlouhavá. Každopádně je RD physical dmg. S čímž se dá teoreticky pracovat v resistech, pokud někdo jako FAKT chtěl.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 11.08.2014, 19:22 hod.

RoT je ale přecejc poison dmg, to hraju.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 11.08.2014, 19:22 hod.

Tak sem něco nahrál, měl sem nějaký expení, pak taky přítelka, není moc času, tak sem skočil jen třikrát stejný quest, pokaždý sem změnil ty základní skilly jak se psalo výše. Vše sem nahrál do jednoho videa, byl sem línej dělat tři tak při hledání toho questu správného to trošku trvá. To kdyžtak přetočit.
Na začátku sem rozkliknul postavu, staty a i build. První sem jel jako jezdím normálně, tudíž haunt na levým a piraně na pravým zbytek je jasný, SW,BBV, FA a dog. Pasivky na redukci dmge, jednu pro psa, jednu pro mě na přežití a jednu na dmg.
Druhý run sem dal jak sem jel dřív, levé tlačítko rain of toads, pravý haunt a zbytek nechal
Třetí run sem dal na levý piraně, na pravý to horify a zbytek nechal.

osobně pocitově mi přišlo, že víc na pohodu dávám ten build jak hraju, s hauntem a piraněma už kvůli reflektu, který vůbec nevrací oproti žábám třeba, tenposlední build z horify, to byl horror, fakt trága, tomu na chut asi nepřijdu...

výtvor: https://www.youtube.com/watch?v=6p7BXw1 ... e=youtu.be

není to žádná sláva, ale nechtěl sem nahrávat desetkrát než se mi povede to projít jako nůž máslem, prostě první pokus žádný hraní. Prostě realita, někdy to krájím líp, někdy se zapotím víc :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 11.08.2014, 20:57 hod.

Gold Eagle píše:RoT je ale přecejc poison dmg, to hraju.
Ano to je. Ale veškerá dmg vrácená přes RD by měla mít podobu "physical", ať už tvoje skilly dělají poison nebo třeba fire dmg.

Gold Eagle
Zhar the Mad

Příspěvek od Gold Eagle » 11.08.2014, 21:32 hod.

Shadouovi děkujeme za ukázku a má od nás diplom a popřání štěatí v nalezení gearu, kteý chce. :P Tojo templáře máš místo kouzelnice na HC proto, že je jako tank a léčitel lepší?

Aha, takže si chtěl říct, že proti reflect damage se dá i bránit vyšší physical rezistencí.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 11.08.2014, 21:44 hod.

Ano, přesně tak. Teď s fixní dmg to ale již není tak žhavé :)

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 12.08.2014, 06:13 hod.

No ten reflekt je docela nálož, když roztožíš žáby, viz ten druhý pokus se žábama ve videu, hodil sem žáby a měl sem co dělat abych neměl nula hp...v tom první při hauntu sem to ani nepocítil...

jinak templáře nosím proto, že mě pěkně healuje a tuším i pomáhá regenerovat manu. Nepotřebuju si zvedat dps scoudrielem, nebo lehce enchantreskou...hrál sem i s lučištníkem dřív, když sem neměl dost CC a on mi ho zvedal, nebo když sem neměl dostatečnej armor tak kouzelnici, ale problém nastal, když jsem si na to zvyknul a pak sem šel v partě a byl sem nějakej bezradnej, dostával sem pecky, nebo sem nedával takový pecky :) Takhle templář mi nepřidává nic a tak jak hraju solo, tak to pak krájim i v partě ;)

Ještě sem včera nahrával asi hodinový videjko, jak sem expil Démona s Revem přes ty questy, předtím sem zabil pro něj Maltu a videjko končilo skoro epickou smrtí, když sem zase začal mít božský komplex a u kladivounů z eventu sem stál jak tele a čekal až je peti ukoušou...a v tom "božském" rozpoložení sem si zmáčknul SW a přes frozen sem chtěl doběhnout pro glob, aby peti vydrželi celý boj. Jenže oni zrovna bacili a když dostaneš velkou pecku, tak tě to ze spiritu vyhodí, oni mě tudíž vyhodili a já zůstal přimražený ve frozenu, oni bacili a procla pasivka, na SW cooldown tak stažená prdelka, naštěstí při pasivce je taky na vteřinu nebo dvě SW, tak sem si to mastil pryč a do města, ale docela infarkt...

Opět mě to vrátilo na zem, naštěstí dřív než sem ripnul a už budu zas pokorný a hrát s rozumem :D

Ještě asi natočím GR, nějaké vyšší patro, až se dostanu na PTR, jestli by to nebylo zajímavé, nebo možná až po patchi...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 12.08.2014, 14:28 hod.

Tak konečně... TaT (TnT) jsou na světe... ale zrovna když jsem hrál Cruse :OXO , teta Kadala dala. Co myslíte, mám tam rollnout CC nebo Int nebo je vůbec dát WDčku? Barba s IK setem neplánuju a u Cruse ani nevím jestli by se hodily.

Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 12.08.2014, 14:30 hod.

Hloupy roll, skoda. Rolni CC a dej WD-cku :) myslim to vazne, CC ti da mnohem vic int bych rekl a trochu Armor navic se neztrati ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 12.08.2014, 14:32 hod.

Taky jsem nad tím takhle přemýšlel. Ještě to promyslím :)

EDIT: navíc rerollnout 666 strength, aby se pak Diablo nezlobil/a :lol:

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 12.08.2014, 15:18 hod.

Ja myslim,ze na tech rukavkach je dulezitej as pro pety a 48 je krasny,dej tam cc 10 a budou super:-)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 12.08.2014, 15:20 hod.

Vole ten má ring, ten tat, este někdo kukri a uninstall. :-D

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 12.08.2014, 15:24 hod.

Tak už odinstalovávej :D mám všechno :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Stanley
Minion of Destruction

Příspěvek od Stanley » 12.08.2014, 15:50 hod.

Me zrovna dneska z druhy cashky vypadl RORG pro Cruse... Nevypada to s tebou dobre Kuki :lol:
Edit: Jinak diky obema za ujisteni tam dat CC

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“