PEJSKARI
- Shadou
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Shadou#2399
no kukiho už to ani nechce pouštět do hry v partě, asi si neobjednal tričko ani hrníček diabla já včera od hlavního game mastera zjistil, že mám na WH a kukri hodně nízký drop rate, že mi určitě padne, ale třeba za rok dva, když budu hrát denně , to je taky potěšující Takže mi budou padat už jen s*ač, takže to diablo asi pomalu omezím na nulu...
Tak máš třeba kukino nízký drop rate na ring no...
Tak máš třeba kukino nízký drop rate na ring no...
Re: PEJSKARI
lepší nějaký TnT rukavice, než žádný, mě to stálo přes 3 měsíce flustrace a cca 5-6 k shardu (odhadem), v neděli mi TnT padly, pondělí další (lepší) helma na pety a včera jsem vše trochu vylepšil, už mě ta stagnace nějak přemáhala
Tak si to zas muzete dat prycHorrify
Frightening Aspect : Armor gain reduced to 35% (down from 100%).
- Shadou
- Minion of Destruction
stejně mi to přišlo k hovínku
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Zdar gentlemani,
me asi zacina pekne stvat to,ze jsem si kdysi TaT rukavicky rozlozil Mely sice strength,ale jak rikate,lepsi nez nic.A ted si rikam,jestli je vubec nekdy jeste uvidim.Kdyz jejich vyzkum stoji tolik moc tisicu shardu
me asi zacina pekne stvat to,ze jsem si kdysi TaT rukavicky rozlozil Mely sice strength,ale jak rikate,lepsi nez nic.A ted si rikam,jestli je vubec nekdy jeste uvidim.Kdyz jejich vyzkum stoji tolik moc tisicu shardu
stojí za to, třeba budeš mít štěstí při riftech, nebo tě bude mít Kadala ráda
- skyrim1988
- The Butcher
Tak vcera pri me stalo stesti Kazdy ring co padl tak sel na rozlozeni a ke konci hrani voala ring na toho velkeho psa.Aspon vim,ze takovych veci se dockam i ja sice ne hned,ale nekdy ano.At uz se naroluji tak nebo onak Radost z nich je velka.
- Shadou
- Minion of Destruction
mě taskery padly z kadaly, v riftu a i v bounty...ale zas nepadaj jiný věci, holt blizz drop rate...to maja jak sem na něj koukal, ten má všechno, kukri, WH, zuni, MoJ, TaT...že ty sis koupil nějaký VIP acc?
Tak to máme VIP acc více lidí , ale nikdo o tom neví, že by připlácel .
Jiank s tím rollem dropu pro Acc jsi mě docela dostal :O ! Takže už vím, proč mám za celou historii D3 jen 2 SoJ a ještě takový, že každej den přemýšlím z nich udělat FS .
Jiank s tím rollem dropu pro Acc jsi mě docela dostal :O ! Takže už vím, proč mám za celou historii D3 jen 2 SoJ a ještě takový, že každej den přemýšlím z nich udělat FS .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
ne, "šmrdlám" to jak to jde, asi jako ostatní, včera mi taky padl další ring na psa, trochu horší ale na díru se bude hodit, teď už vše mám a jen vylepšovat, je toho dost, jak jsem psal jinde, všechno mi padá, něco (Kukri, SOJe, krumpáče, WH) až dost, ať nerad to tu píšu (abych některé nena***l), sem 2 Kukri už rozložil a další - lepší roll Kukri je v bedně a počkám na nový patch, pak udělám díru, jen ty TaT mi padla jediný u kadaly, osobně je to nespravedlivý, jak něco někomu padá a jinému nic, popravdě řečeno, nejvíce věcí (helmy na pety, helmy na jeda, Kukri, Soje atd...), mi padly na public
- Shadou
- Minion of Destruction
tak podle mě to je vize blizzu, chce aby lidi hráli coop tak udělají drop rate na každý acc jinak a tudíž někomu něco nepadá, co co mu nepadá padá jinýmu a tak jdou v partě a tak blizz masivní manipulací dosahuje všeho co chctěl. Kdyby udělali drop normálně pro všechny stejný, tak už nejspíš mají všichni všechno a pauzírují do patche...takhle budu hrát jak kkt pořád aspon ty dvě tři hodiny denně, aby mi třeba za rok ta kukri nebo ten pásek WH padl...šílený
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No já se snažím pořád namluvit, že je to všecko random. Ale někomu prostě padají kukriny, a mě třeba doombringery..už jsem rozložil asi 5 kusů, další mám v bedně (některý dokonce na mém WD rollnul strength ) a jeden fakt pěkný nosím. Kukrinu jsem za celých cca 250 paragonů ani nepotkal, zrovna tak i WH. A přitom jsem na oba předměty dohromady u Kadaly utratil nejmíň 35k shardů..no hold chce to trpělivost
-
- The Butcher
No s tímhle mě teda fakt nakrknuli..moc jsem nepochopil proč to nerfli, když to používalo jen pár lidí. A na vysoké GR se tento skill moc hodil. no budu muset nahradit něčím jiným Ale co, zatím je to jen PTR, zas to vrátí zpátky třeba na 75 procent..u blizzu běžnéHamman píše:Tak si to zas muzete dat prycHorrify
Frightening Aspect : Armor gain reduced to 35% (down from 100%).
Fridex:.....A na vysoké GR se tento skill moc hodil....
Možná právě proto to nerfli . Znáš to..."WD má Horrify,my néééé, dostane se dál v GR, dělejte s tím něco"
Možná právě proto to nerfli . Znáš to..."WD má Horrify,my néééé, dostane se dál v GR, dělejte s tím něco"
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Nasr...! Nemám top gear na pet WD, takže se s ním dostanu max na 30 level GR, zatímco tohle jistě řvou lidi co jsou na 32 GR a výše. Blejt nejdu, užm jsem kvůli Blízu blinkal ráno.
Horrify bylo na vyšším GR pro moje pety důležitý k přežití. Takhle to je další skill na pikaču a je jasný, že ho na vánoce dalším patchem zase boostnou. Na protest se du najíst.
Horrify bylo na vyšším GR pro moje pety důležitý k přežití. Takhle to je další skill na pikaču a je jasný, že ho na vánoce dalším patchem zase boostnou. Na protest se du najíst.
frndecek, me zase pada mraky ringu a amuletu a doombinger mi spadl je to tyden zpet 5x v jednom dni, takze zadny random to neni, v podstate kdyz uvidim hvezdu, presne vim, pro co si jdu a je to hnus. se*u na wd, je treba posuchtat i jine chary, pak se treba clovek k tomu vrati a napada to......
tak já od středy mám nastaven drop helem na pety a zunichest (za dva dny 4 helmy, 3 chesty), v úterý mi padly za 3 hodky 2x sun keeper, vše sem porozdával a sešrotoval, už se těším na víkend jaké překvapení mě od blizzu čeká.
-
- The Butcher
Bacha na to, já myslím, že po čase se i se současným gearem dostaneš výš, jelikož jsi asi nezapočítal do svého gearu Ramalandis gift (v podstatě jeden slot na zbrani navíc) a legendární gemy. Navíc podle současného patche ti stačí se dostat do GR26, abys měl šanci na update gemu na lvl 25, který dává druhý lege affix a to v podstatě stačíGold Eagle píše:Nasr...! Nemám top gear na pet WD, takže se s ním dostanu max na 30 level GR, zatímco tohle jistě řvou lidi co jsou na 32 GR a výše. Blejt nejdu, užm jsem kvůli Blízu blinkal ráno.
Tak sem konecne dropnul masku i rukavice (oboji dost spatnej roll ale jak se rika lepsi nez dratme do oka), ale nejak se nemuzu rozhodnout jak slozit zbytek gearu. Co je nejlepsi? Ted nosim 2 kusy Aughild 3 kusy Zuni a prsteny na mega psa a RORG (taky na prd roly ) . Fetise mate jen z pasivky nebo pouzivate i armadu ?
- skyrim1988
- The Butcher
Jo naprd rolly mam i ja Ale i tak z tech ringu byla velka radost Musim jen ukraftit 2 ks do Aughildu a ty fetishe z pasivky muzes stahnout