PEJSKARI

Odpovědět
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Shadou » 13.08.2014, 06:47 hod.

no kukiho už to ani nechce pouštět do hry v partě, asi si neobjednal tričko ani hrníček diabla :D já včera od hlavního game mastera zjistil, že mám na WH a kukri hodně nízký drop rate, že mi určitě padne, ale třeba za rok dva, když budu hrát denně , to je taky potěšující :D Takže mi budou padat už jen s*ač, takže to diablo asi pomalu omezím na nulu...

Tak máš třeba kukino nízký drop rate na ring no...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 13.08.2014, 06:52 hod.

lepší nějaký TnT rukavice, než žádný, mě to stálo přes 3 měsíce flustrace a cca 5-6 k shardu (odhadem), v neděli mi TnT padly, pondělí další (lepší) helma na pety a včera jsem vše trochu vylepšil, už mě ta stagnace nějak přemáhala ;)

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 13.08.2014, 07:54 hod.

Horrify

Frightening Aspect : Armor gain reduced to 35% (down from 100%).
Tak si to zas muzete dat pryc :D

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 13.08.2014, 08:09 hod.

stejně mi to přišlo k hovínku :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

skyrim1988
The Butcher
BattleTag:Strecha#2293

Příspěvek od skyrim1988 » 13.08.2014, 08:16 hod.

Zdar gentlemani,

me asi zacina pekne stvat to,ze jsem si kdysi TaT rukavicky rozlozil :D Mely sice strength,ale jak rikate,lepsi nez nic.A ted si rikam,jestli je vubec nekdy jeste uvidim.Kdyz jejich vyzkum stoji tolik moc tisicu shardu :(

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 13.08.2014, 08:23 hod.

stojí za to, třeba budeš mít štěstí při riftech, nebo tě bude mít Kadala ráda

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 13.08.2014, 08:50 hod.

Tak vcera pri me stalo stesti :) Kazdy ring co padl tak sel na rozlozeni a ke konci hrani voala ring na toho velkeho psa.Aspon vim,ze takovych veci se dockam i ja :) sice ne hned,ale nekdy ano.At uz se naroluji tak nebo onak :) Radost z nich je velka.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 13.08.2014, 08:54 hod.

mě taskery padly z kadaly, v riftu a i v bounty...ale zas nepadaj jiný věci, holt blizz drop rate...to maja jak sem na něj koukal, ten má všechno, kukri, WH, zuni, MoJ, TaT...že ty sis koupil nějaký VIP acc? :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 13.08.2014, 09:05 hod.

Tak to máme VIP acc více lidí :D, ale nikdo o tom neví, že by připlácel :D.
Jiank s tím rollem dropu pro Acc jsi mě docela dostal :O ! Takže už vím, proč mám za celou historii D3 jen 2 SoJ a ještě takový, že každej den přemýšlím z nich udělat FS :D :D.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 13.08.2014, 09:12 hod.

ne, "šmrdlám" to jak to jde, asi jako ostatní, včera mi taky padl další ring na psa, trochu horší ale na díru se bude hodit, teď už vše mám a jen vylepšovat, je toho dost, jak jsem psal jinde, všechno mi padá, něco (Kukri, SOJe, krumpáče, WH) až dost, ať nerad to tu píšu (abych některé nena***l), sem 2 Kukri už rozložil a další - lepší roll Kukri je v bedně a počkám na nový patch, pak udělám díru, jen ty TaT mi padla jediný u kadaly, osobně je to nespravedlivý, jak něco někomu padá a jinému nic, popravdě řečeno, nejvíce věcí (helmy na pety, helmy na jeda, Kukri, Soje atd...), mi padly na public :-|

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 13.08.2014, 09:28 hod.

tak podle mě to je vize blizzu, chce aby lidi hráli coop tak udělají drop rate na každý acc jinak a tudíž někomu něco nepadá, co co mu nepadá padá jinýmu a tak jdou v partě a tak blizz masivní manipulací dosahuje všeho co chctěl. Kdyby udělali drop normálně pro všechny stejný, tak už nejspíš mají všichni všechno a pauzírují do patche...takhle budu hrát jak kkt pořád aspon ty dvě tři hodiny denně, aby mi třeba za rok ta kukri nebo ten pásek WH padl...šílený
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 13.08.2014, 16:04 hod.

No já se snažím pořád namluvit, že je to všecko random. Ale někomu prostě padají kukriny, a mě třeba doombringery..už jsem rozložil asi 5 kusů, další mám v bedně (některý dokonce na mém WD rollnul strength :)) a jeden fakt pěkný nosím. Kukrinu jsem za celých cca 250 paragonů ani nepotkal, zrovna tak i WH. A přitom jsem na oba předměty dohromady u Kadaly utratil nejmíň 35k shardů..no hold chce to trpělivost :)

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 13.08.2014, 16:06 hod.

Hamman píše:
Horrify

Frightening Aspect : Armor gain reduced to 35% (down from 100%).
Tak si to zas muzete dat pryc :D
No s tímhle mě teda fakt nakrknuli..moc jsem nepochopil proč to nerfli, když to používalo jen pár lidí. A na vysoké GR se tento skill moc hodil. no budu muset nahradit něčím jiným :( Ale co, zatím je to jen PTR, zas to vrátí zpátky třeba na 75 procent..u blizzu běžné :)

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 13.08.2014, 16:10 hod.

Fridex:.....A na vysoké GR se tento skill moc hodil....
Možná právě proto to nerfli :D. Znáš to..."WD má Horrify,my néééé, dostane se dál v GR, dělejte s tím něco" :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 13.08.2014, 19:18 hod.

Nasr...! Nemám top gear na pet WD, takže se s ním dostanu max na 30 level GR, zatímco tohle jistě řvou lidi co jsou na 32 GR a výše. Blejt nejdu, užm jsem kvůli Blízu blinkal ráno.
Horrify bylo na vyšším GR pro moje pety důležitý k přežití. Takhle to je další skill na pikaču a je jasný, že ho na vánoce dalším patchem zase boostnou. Na protest se du najíst.

fuxicek
Burning Soul
BattleTag:Pepa#4687

Příspěvek od fuxicek » 14.08.2014, 03:31 hod.

frndecek, me zase pada mraky ringu a amuletu a doombinger mi spadl je to tyden zpet 5x v jednom dni, takze zadny random to neni, v podstate kdyz uvidim hvezdu, presne vim, pro co si jdu a je to hnus. se*u na wd, je treba posuchtat i jine chary, pak se treba clovek k tomu vrati a napada to......

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 15.08.2014, 06:26 hod.

tak já od středy mám nastaven drop helem na pety a zunichest (za dva dny 4 helmy, 3 chesty), v úterý mi padly za 3 hodky 2x sun keeper, vše sem porozdával a sešrotoval, už se těším na víkend jaké překvapení mě od blizzu čeká.

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 15.08.2014, 06:44 hod.

Gold Eagle píše:Nasr...! Nemám top gear na pet WD, takže se s ním dostanu max na 30 level GR, zatímco tohle jistě řvou lidi co jsou na 32 GR a výše. Blejt nejdu, užm jsem kvůli Blízu blinkal ráno.
Horrify bylo na vyšším GR pro moje pety důležitý k přežití. Takhle to je další skill na pikaču a je jasný, že ho na vánoce dalším patchem zase boostnou. Na protest se du najíst.
Bacha na to, já myslím, že po čase se i se současným gearem dostaneš výš, jelikož jsi asi nezapočítal do svého gearu Ramalandis gift (v podstatě jeden slot na zbrani navíc) a legendární gemy. Navíc podle současného patche ti stačí se dostat do GR26, abys měl šanci na update gemu na lvl 25, který dává druhý lege affix a to v podstatě stačí :)

Ladul
Quill Rat
BattleTag:Ladul #2602

Příspěvek od Ladul » 15.08.2014, 09:35 hod.

Tak sem konecne dropnul masku i rukavice (oboji dost spatnej roll ale jak se rika lepsi nez dratme do oka), ale nejak se nemuzu rozhodnout jak slozit zbytek gearu. Co je nejlepsi? Ted nosim 2 kusy Aughild 3 kusy Zuni a prsteny na mega psa a RORG (taky na prd roly :D ) . Fetise mate jen z pasivky nebo pouzivate i armadu ?

skyrim1988
The Butcher

Příspěvek od skyrim1988 » 15.08.2014, 09:50 hod.

Jo naprd rolly mam i ja :D Ale i tak z tech ringu byla velka radost :) Musim jen ukraftit 2 ks do Aughildu a ty fetishe z pasivky muzes stahnout :)

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“