PEJSKARI

Odpovědět
Tbro
Wraith
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Tbro » 20.08.2014, 11:22 hod.

No budu zkouset dve verze:
Psych: mam vse potrebne nek,wirsty, Soj +psych, kukuri je samozdrejmosti tak i TMF - zde rozhodne jak na tom budou FS a vydrz
Poison: gate +poison, soj, wirsty, neck - Kukuri + TMF - a tohle bude opravdu hodne silny, otazka je co za boty, IC porad nic takze netusim a TWH pasek na ukor BT nee

No jelikoz mam kukuri vynecham z EQ RoG a tim ziskam misto na SoJ + TMF Jinak vrsek jak jinak nez Aughil
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Shadou
Minion of Destruction
BattleTag:Shadou#2399

Příspěvek od Shadou » 20.08.2014, 12:05 hod.

tak já kukri nemám a ani se jí nejspíš nedočkám. Takže připraven více méně jsem. Ted jedu jednoho wd maina poison element, druhýho fire. Equip na obou mám celkem dobrý oba krájí T6 na pohodku. Takže díky lepšímu akčnímu rádiusu, nebo tomu místu kolem to budou krájet ještě lépe a ne že když jsem někde v jeskyni, tak stojí ve třech řadách s tím, že mlátí jen ta první a pes vůbec....

co se týče pasivky na FS, tu určitě hrát nebudu, protože bych musel vyhodit tu na redukci dmge a ta by chyběla. Možná to zkusím první run ale pochybuju. Na PTR sem ty FS zkoušel a na T6 nevydržely ani prd...navíc se nechci vracet a dělat krok zpět s tím, že zas pojedu jak vzteklej žáby a budu mít zánět šlach z věčnýho mačkání :) Já myslím, že po patchi to bude co se týče petů jen zlepšení, tudíž když ted dávám tu t6 na pohodu, tak po patchi to bude jedině lepší s tím jak to hraju teď.
Dokud bliz nezavede pořádnej DMG meter do party, tak je stejně fuk co hraju protože i když dám největší dmg, tak se vždy v chatu zobrazí ten kdo dal poslední ránu a to jsou většinou spameři žab...

jediné o čem přemýšlím je, že na fire wd zapracuju toho fire gargantuana co je na patnáct vteřin, prej umí udělat slušnou paseku...ale nevím, to se uvidí až po patchi :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Tbro
Wraith

Příspěvek od Tbro » 20.08.2014, 12:58 hod.

No fire bych jel asi nejradseji, ale na nej nemam SoJ no :/ a bez toho to jet nechcu a trosku me stve ze neexistuji gatata ktery by davala + fire dmg
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 20.08.2014, 13:03 hod.

Já právě Fire jel dlouho a teď sem zas na Phys. Ale tak dobrý je, že změna buildu je vyndání pár předmětů z truhly :). nachystáno mám :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 20.08.2014, 13:27 hod.

ty gatě na jiný elementy mi taky vadí, že nejsou, už sem to i někde psal...jinak ty jedeš fire se SoJ? Jak to dokážeš? Nebo nejdeš zuni vůbec? Protože když máš ring na doga a k tomu ten na sety, tak pro soj už není místo :D

to Seton: já zas jel celou dobu physical a přešel na poison a sem unešen :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 20.08.2014, 13:42 hod.

To je totiž podle mě víc o té změně samotné než o buildu ;-). prostě je to nový, tak si to člověk i trošku idealizuje aby nebyl sklamanej, že do změn narval jmění a je to víceméně stejný :D. Taky jsem teď unešen :D
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 20.08.2014, 14:59 hod.

svatá pravda Sete :-)

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 20.08.2014, 18:34 hod.

Přípraven jsem. Nadávat na to, aby mi padli konečně TaT buď ve hře nebo po sexu s Kadalou za prachy budu furt. :D Toť moje příprava a cíl. Jsem skromnej.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 21.08.2014, 06:58 hod.

Seton píše:To je totiž podle mě víc o té změně samotné než o buildu ;-). prostě je to nový, tak si to člověk i trošku idealizuje aby nebyl sklamanej, že do změn narval jmění a je to víceméně stejný :D. Taky jsem teď unešen :D
tak já mačkám pořád to stejný, z toho unešen nejsem, ale díky tomu elementu dávají fetiši o 3-4mega větší dmg a elitky jsou dole na T6 ještě než stihnu přečíst co dělají...z toho sem unešen :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Ladul
Quill Rat
BattleTag:Ladul #2602

Příspěvek od Ladul » 21.08.2014, 18:56 hod.

Craftnul sem dneska docela slusny natepniky, ale porad se nejak nemuzu rozhodnotu co je lepsi jestli fire dmg na Gargantuana a nebo fyzicka na fetise....

Obrázek

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 22.08.2014, 11:24 hod.

to asi záleží do čeho máš bonusy ne? :) jinak fetiši jsou taky fire tiki torches a dávají slušnou dmg...jedu je na třetím wd...jinak wristy pěkný :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 25.08.2014, 07:59 hod.

Tak ty wristy jsou TOP.. ty bych bral ve fire verzi hned ;) Sice intka mohla rolnout o neco vyse ale to uz bychom chteli moc. I tak GZ
Jinak pokud jedes fetishe jen z pasivky tak se podle mne vyplati fire.. Taky jeste zalezi jake mas dalsi itemy a skills a hlavne co te nejvic bavi ! Ja treba ficim zabky s rhenho flyer a ten build co mam mne bavi zdalka nejvic a to dodam ze mam 2x SMK i hexing pants atd ale nic z toho mi nepride lepsi ani efektivnejsi nez co jedu ted ;)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

piwek
Quill Rat
BattleTag:Piwek#2488

Příspěvek od piwek » 25.08.2014, 08:36 hod.

S mým WD se to snažím tankovat i v největších vřavách na T6 a raději preferuji poison.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/dwrf ... o/22535143

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 25.08.2014, 13:04 hod.

já jel celou dobu physical, pak sem jel i fire a nakonec sem skončil u poison a je to neskutečná mela. Opticky se sice zdálo, že ten fire dog je neskutečnej, ale ve finále, když sem se na toho poison gargadoga zaměřil, tak on kouše systematicky kolem sebe, nakazí a ty mobky samy chcípnout na DoT z toho kousnutí...a to nemluvím ani o bossech, který jsou dole krutěpřísně rychle...jen škoda, že na ten prsten pro gdoga, nebo RoRG nejde nahnat taky poison a že mi dosud nepadl calimero s poison...bez amuletu proti arcane už si hru nedovedu představit :D
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 25.08.2014, 13:55 hod.

Ten fire zase dela krom kousani (20M+) i AOE (5M+) to beru do beznych mobu u elit je to jinde a nevim jak u tebe ale u mne na nejaky dot neni moc casu.. :D vsecko chcipa jak mouchy nad plamenem
jedu vetsinou T5 (mam rad kdyz to lita bez zdrzovani) a nekdy se musim podivat jestli jsem se nesplet, nejcasteji v pripade kdyz se garg dobre trefi a oneshotne cely elitepack :D Mozna tu hodim video az nejake udelam :)
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 26.08.2014, 07:45 hod.

no jak sem psal, fire sem zkoušel, se stejným gearem co mám ted, jen wristy sem měl fire, a gatě deph diggery. Takže 20% do fire. Garga dog dával za nějakých 50m a do okolí za 7m. Pak sem nasadil poison gatě a wristy. Poison gdog dává za 56-60m a přijde mi, že do mobků jen kousne a jde po dalším a těch 30% po tři vteřiny dělá nějakých 15m za tři vteřiny (nebo je to 30%/s po tři vteřiny? protože ty mobky jsou dole hned) takže ať počítám jak počítám, tak to vyjde nastejno jako ten fire. Ale u bosse nebo u elitek je ten poison neskutečnej. Na T6 skeleton king dole za 6s...s fire byl dole za nějakých třináct sekund a elitky to je to stejné...
Jinak máš pravdu, jedu T6 a taky vše chcípá skoro IK, já se neřídím trashem, který ukudláš vždycky, řídím se jen elitkama a ty jsou dole s poison dogem za půlku času :)
Na to video, jak ten fire garga one shotne celý elite pack bych se mrknul, protože po patchi, až budou peti a i garga opravený, tak sem přemýšlel, že pojedu zas fire s tím protektorem na pár sekund, ale s neskutečnou dmgí :) upravím CDR a bude to maso :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 26.08.2014, 07:52 hod.

JJ ten wrathful protector je sileny. On uz ma sam o sobe silenou dmg a kor kdyz mas fire gear a jeste na ramenech mam +15% garg. Celkove mam neco pres 30%cdr (gem,ramena,zaba,paragon points) a pri beznem hrani ho mam vetsinou hned ready na vyvolani po tom co zmizi
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 26.08.2014, 16:34 hod.

Shadou: Tststs, najednou je poison good. Co jsem psal dřív? :D On ten poison, respektive ta nákaza, se u bossů taky navíc stackuje tím, že žijou déle, tak můžeš vidět jak ke konci boje se jim rychleji snižuje život. Obdobný efekt má build zaměřený na rychlý flusání ohnivýho poison dartu.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 04:55 hod.

přesně tak, skeleton, gnom, bucher, tam je to perfektně vidět, od půlky jejich life baru dostanou skoro IK :) bucher se mi na T6 ani nerozeběhne většinou, jen jednou stačí hodit tu svou sekeru...ale je to už nuda, včera sem doexpil novýho třetího doktora, naházel sem na něj věci z fire wizny, kterou sem smazal, pač pořebuju sloty pro sezony a hned ze startu dává gdog za 50 mega a to tam mám celkem sociální věci...po patchi, tudíž dneska jak naloguju, tak pořeším CDR a pojedu toho opravenýho wrathfula s tím gdogem by to měl být nářez. Ale co je citelný, ten nedostatek fetišů kolem a tím, že je pes jen jeden, tak po mě ty mobky najednou jdou :D takže přemýšlím, že místo BBV nebo hauntu dám tu zeď zombie...nějako to pořeším.

Každopádně sem naházel hned po doexpení ten helltooth set a větší tragédii sem neviděl, to už je lepší ten Crush s low dmgí :D Blizz by ten set měl nějak posílit, nebo upravit, protože takhle to je trága a stejně každý pojede fetiše nebo Jadea...a ten Helltooth je ztracenej čas u blizzu....místo jeho kreslení si mohli dát záležet víc s mechanikou dropů :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 27.08.2014, 05:56 hod.

Mam dotaz pro ty co hrali PTR nebo to vycetli nekde jinde. Po spusteni patche se bude hodne hrat kombinace FA a FS (melo by jich potom byt celkem 22 nebo 23). Jde mi o to jestli fetishove z pasivky budou mit element podle FA nebo budou porad physical?

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“