PEJSKARI

Odpovědět
Shadou
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Shadou#2399
Re: PEJSKARI

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 06:11 hod.

Jestli to nezměnili, tak FS pojedou klasicky jako doteď tudíž physical, jen se budou hůře vyvolávat, jen změnili to, že se nepřepisují. Na vyšších tormentech (jel sem T6) nic nevydrží....ale zas na druhou stranu když sem dal T3-4, tak sem je vyvolal a vydrželi i elitky a mít kolem sebe shluk 23 fetišáků bylo pěkný :) takže budu měnit asi pasivku podle toho jaký T pojedu...každopádně se už nevyplatí tolik jet déšť žab, protože to opravili a ty fetiše stejně efektivně vyvolává třeba haunt, nebo bomby, nebo poison dart, acid cloud atd...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 27.08.2014, 06:34 hod.

To je skoda, říkal jsem si, že budu hrát fire fetishe a gdoga s magefistama, než mi padnou další TaT :) Taky škoda pomalejšího vyvolávání, ale plus je, že se na to dá hrát i jinej skill.

coyd
Doom Knight
BattleTag:coyd#1890

Příspěvek od coyd » 27.08.2014, 09:52 hod.

Neni nahodou vydrz fetishu z pasivky zavisla od toughness ?
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 27.08.2014, 10:16 hod.

to bych řekl, že není, protože ty ze skilu vydrdží i elitky na T6 a ti mají svou výdrž odvozené od výdrže postavy...ti z pasivky nikoliv. Kdyby to tak totiž bylo, tak by nikdo nesháněl zuni set a hrálo by se jen z pasivky...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 27.08.2014, 14:42 hod.

Shadou píše:to bych řekl, že není, protože ty ze skilu vydrdží i elitky na T6 a ti mají svou výdrž odvozené od výdrže postavy...ti z pasivky nikoliv. Kdyby to tak totiž bylo, tak by nikdo nesháněl zuni set a hrálo by se jen z pasivky...
Ja se domnívám, že tomu tak naopak je. A závislost na tougness plati to pro všechny fetiše, jedno jestli FS nebo FA. Ovšem a to je podstatný rozdíl, FA by stále měli mít na sobě force shield, který na druhé straně FS nemají, proto jsou více náchylní ke zhebnutí. Je to podobné jako s damage tvojí postavy, také ovlivňuje oba druhy fetišů. FA mají samozejmě výhodu v runách, +FA dmg z gearu apod. To opět u FS chybí.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 27.08.2014, 14:47 hod.

Stanley píše:Mam dotaz pro ty co hrali PTR nebo to vycetli nekde jinde. Po spusteni patche se bude hodne hrat kombinace FA a FS (melo by jich potom byt celkem 22 nebo 23). Jde mi o to jestli fetishove z pasivky budou mit element podle FA nebo budou porad physical?
Jde o dva rozdílné druhy a neměly by na sobě býti takto závislé, takže FS = physical. Cokoliv jiného bych považoval za bug, který bude opraven. Počet by celkem měl být 23.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 27.08.2014, 14:53 hod.

coyd píše:JJ ten wrathful protector je sileny. On uz ma sam o sobe silenou dmg a kor kdyz mas fire gear a jeste na ramenech mam +15% garg. Celkove mam neco pres 30%cdr (gem,ramena,zaba,paragon points) a pri beznem hrani ho mam vetsinou hned ready na vyvolani po tom co zmizi
S tím perma WP bych byl raději opatrný, má s 30% CDR stále ještě dost prodlevu :) . Každopádně jde o jeden z nejsilnějších cooldownů na dmg, pokud opravdu bude fungovat AI/pet collision fix. Myslím, že jsem někde v patchnotes zahlídl opravu bugu, kdy WP čerpal více AS než by měl - čili možná trochu ubere na síle.

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 27.08.2014, 14:56 hod.

Diky, to dava smysl...
Muze jich byt i jinej počet nez 23. Me slo prave o Tiki Torchers a to by jich bylo 22, ale to uz jsou detaily. Dulezity je, ze se FS momentalne vyvolávají dost pomalu, takze na ne prdim.

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 27.08.2014, 15:07 hod.

je to fakt takovej rozdíl? Jaký je proc rate na RoT teďkon? Ještě jsem nehrál live 2.1.

Tady je proc rate z 2.0.6 pro představu. http://www.d3maxstats.com/?p=procrates&class=wd

Nemá náhodou někdo 2.1. přehled už?

Ladul
Quill Rat
BattleTag:Ladul #2602

Příspěvek od Ladul » 27.08.2014, 17:24 hod.

Me se zda ze Garg trosku oslabil ale je to taky tim ze ja nemam fire build a celkove srot gear. Jinak sem si dneska vyKadil TaT s 50% ale zas bez trifecty, no lepsi nez dratem do oka. A ten vrtac na sockety je taky paradni upravil sem si kopac na 2627 dmg pac SMK stale nikde tak aspon tohle. Jinak s random parte sem sel GR29 a to uz sem docela funel :cry:

Gold Eagle
Zhar the Mad
BattleTag:goldeagle#2259

Příspěvek od Gold Eagle » 27.08.2014, 18:21 hod.

coyd píše:Neni nahodou vydrz fetishu z pasivky zavisla od toughness ?
Píšu to tady po 123.
Fetišové FS a FA jsou v základu stejní. U FA lze volit element dmg dle runy a vztahuje se na ně + FA% na gearu.
FS je jen physical dmg a nevztahuje se na ně FA% z gearu.

Základní dmg mají oba typy stejnou, ale:

FA má navíc už v základu forced armor, takže vydrží víc, FS toto nemá a proto vydrží míň.

Jinak obecně je výdrž všech petů počítána stejně a je to částečná kombinace healthu postavy + jejího armoru a rezistů. Není to přesně dle toughness.

Postřeh z 2.1: Vychází my nyníé lepší FS + jedový Gdog než FS+ fire Gdog. Rabbitgdog se nyní dostaně k masu často, takže to že nemá auru nevadí a hlavně na elitky a bossy je lepší díky stackujícímu se jedu.

Otestujte si pořádně všechny gemy. Pro pet WD totiž může bý mnohem lepší jiný gem. Mám vybrané 4 další. petgem je tak nerflej, že lepší asi celkově je vytuněněj gem zvýšení dmg XX sekund po zabití eltite monstra. Vztahuje se i na pety.

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 28.08.2014, 06:01 hod.

Souhlas s eaglem, včera sem se o tom přesvědčil. Šel sem se zaljanem, který má armor osm tisíc a AR kolem 1800 a udržel celou dobu v 25 patře všechny pasivkový fetiše. Já mám AR jen 1400 a armor 6500 a chcípaly jako mouchy tak sem je vyhodil a pojedu jen ty FA+Gdog...

Dneska ale trošku potuním rezisty a armor na třetím doktorovi, kterýho jedu fire a pojedu doga a pasivkový fetiše...
že ale jdou hůře vyvolat, to je prostě fakt :( Ale to bylo asi tím, že sem jel malý torment a tak mobky brzo umírali...

co se týče toho gemu na dmg petů. Mám podobný pocit, sem na ranku 9 a fetišové dávají méně, než když sem tam měl 280intel...ale třeba to bude na vyšším ranku lepší. Lege gemy mi už popadaly všechny z GR a ten na to zvýšení dmge po třiceti sekundách mám taky, asi teda vyzkouším :)
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 28.08.2014, 06:17 hod.

Ohledně FS - nevím jak vy, ale mám takovej pocit, že proběhnul jejich nerf - na T6 mi padaj jako hrušky, zatímco dřív jsem hrál T6 jen s FS, bez FA a pohodička, pořád za mnou běhala nějaká školka, Zuni netřeba (a Kukri se jaksi ještě nedostavila :evil: ). Tady vidím jak jejich počet rychle naroste (žabičkama) a během mrknutí oka mám u elitky z 8 kusů jen 3 FS :OXO FA držej lépe, alespoň tedy na T6. V greater riftech držej i pasivkoví FS celkem tak někde na 25-26, pak už jdou do kopru, na 28 a výše už občas pěkně padaj i FA :roll: Toughness kolem 9M, tvořeno převážně rezisty (1600+), armorem (6300) a pasivkou (jungle), asi 440k HP.
Každopádně FS bych nezatracoval - když není cooldown na FA, je to taková nouzovka a v nižším GR jsou fajn, GR 26 běhám většinou s mateřskou školkou o počtu 15-23 kusů, k tomu tři psíci, menší zoo :D

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 28.08.2014, 07:32 hod.

Taky mi prijde ze obecne FS vydrzi o dost mene a jeste jsem si vsiml ze reflect mi s mojima zabama taky naklada 2x tolik nez to bylo. Budu asi muset polaborovat se skilama a nebo jestli jet phys build se zuni a nebo oprasit SMK.. ale mam rad fire zabky :( Dneska asi zkusim zuni set a addling toads s tim ze uz nebudu mit tak vysoky CDR tak asi pustim garga a necham doga a nebo naopak, misto neceho to FA dat musm achjo :(
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

maja
Doom Knight
BattleTag:maja#2296

Příspěvek od maja » 28.08.2014, 07:44 hod.

tak já po té chvilce hraní půldruhé hodiny mám opačný pocit, čokl kouše jako o závod a feťáci (FA) útočí jak splašený a pocitově více vydrží (dle ukazatele), taky se mi rychleji resetuje CDR, což je pravděpodobně v důsledku nárůstu účinnosti feťáků a pasivce, nevíte, zda nedošlo k nerfu, t6 mi přijde teď o mnoho lehčí, nebo jestli to je v důsledku větší dmg nevím, dnes tomu budu muset věnovat více času.

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 28.08.2014, 07:49 hod.

Taky se bavime o dvou ruznych vecech FA vs FS :) jinak maja proc nejedes fetishe s phys dmg je jich o jednoho vic a jedou vseci meelee takze by se ti resetovalo jeste rychleji a u tebe by to byla otazka jen jinych braceru
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 28.08.2014, 07:57 hod.

já vím coyde, jen sem tím chtěl říci, že je to trochu lehčí a nevím, zda to zase nějak neupravili, tvůj build znám a ty můj, FS jsem vypustil, není efektivní

maja
Doom Knight

Příspěvek od maja » 28.08.2014, 08:01 hod.

ja vím, ale jeden navíc revoluci nedělá a ty dva fire šamani jsou dost efektivní tím, že řežou fire kolem sebe v kuželu, což je ideálka v kombinaci skupin mobů a elitek a co je důležité, vydrží nejdéle

Shadou
Minion of Destruction

Příspěvek od Shadou » 28.08.2014, 08:19 hod.

já na mainu taky FS vypustil, pač se dlouho vyvolávají a nepřijdou mi efektivní, jen s FA a gdogem to krájím pěkně, ale to jen asi že mám dmg. Jak sem o víkendu ripnul dva doktory, tak se zuni sety a taskery a MoJ rozutekly a tak sem nově doexpenýho hodil do fire, bez fetišů, jen gdog a garga. Tudíž sem to musel doplnit FS, měl sem stejný pocit jako výše, že vydrží úplný prd. Pak sem ale jel se zaljanem, který taky jede i FS a ten je udržel všechny a nechípaly, je to prostě o tougness,ale ne o tougness jako takové, ale o armoru a rezistech...pak ty FS víc vydrží...druhá věc je ale RoT který jako jediný skill je dokáže po patchi efektivně vyvolávat, zkoušel sem všechno možný, ale jen ten déšť to umí vyvolat, aby se to dalo hrát. Jenže ho nějak opravili a reflekt na vyšších patrech GR a nebo vyšších tormentech je smrtelnej, ted jak z toho ven? :( Nasbírat asi novej zuni set a jet zas FA fire jako na těch předtím a vypustit RoT úplně...na mainu jak jedu haunt na levým tlačítku a piraně na pravým, tak je hauntuju i přes reflekt a nic mi to nevrací a dmg to udělá stejnou možná větší než ty žáby...
==========
Poison fetish WD
-------------------
Seasonal DH Fire
Seasonal DH Cold

coyd
Doom Knight

Příspěvek od coyd » 28.08.2014, 08:30 hod.

Jasne maja mas recht ze maji slusnou aoe.. No v hlave jsem si vymslel build (zuni + aughild + BT) a zustane mi i motyka na zaby, doma to nahodim a uvidim. Kazdopadne se s FS zrejme rozloucim, jednak nerfli rychlost spawnu a druhak to jsou masla co nic neprezijou a asi vypustim BBV a nebo piranhado to uvidim co vyjde pocitove lepe
>>Monk<<
>>Witch Doc<<

Odpovědět

Zpět na „Witch Doctor“