PEJSKARI
Zkoušel už někdo z Vás - jak funguje ten range gem u WD? Na několika charech už jsem viděl, že s tím pet WD chodí takže možná to jede...
Re: PEJSKARI
Tezko rict jestli to bude fungovat na pety, protoze treba na sentry od DH to nefunguje, nebo spis funguje, ale jako vzdalenost to bere vzdalenost te sentry od cile.
- maslo
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:maslo#2503
Tak pánové malá motivace. Že prý to nejde se dostat z PET buildem vysoko
Tier 38 Greater Rift Solo Pet
http://youtu.be/rfi3SVgQleY
Tier 38 Greater Rift Solo Pet
http://youtu.be/rfi3SVgQleY
No tak to jsem jen o 8 levelů horší zatím
Upravím gear, nasadím unity, sehnat Kukri, pořádně pomodlit a hurá mezi deset nejlepších
Upravím gear, nasadím unity, sehnat Kukri, pořádně pomodlit a hurá mezi deset nejlepších
Tak jsem shodil Zuni a oblíknul se jen na pasivkové FS, s tím jsem dal bez unity GR32 na první pokus. Pak jsem zkoušel s Unity několikrát GR33 a GR34, ať už s 60lvl WH páskem či String of ears, ale furt jsem potkával A5 moby, tudíž jsem nestíhal. Krom toho dobrej bug v jednom riftu, kde jsem 3x zabil komplet elitu a nikdy mi nenaskočil bonus z gemu, teprve u čtvrté se to probralo S přežíváním problém nemám, zkusím Pain Enhacer gem místo Toxina, uvidíme.
Nicméně v dobrým riftu GR33 i bez Unity jde, výše už je to o štěstí a Unity bude asi nutnost.
Rozhodně by to ale chtělo Kukri, občas FS už hodně padaj, pomalu se vyráběj když je elitka sama či ještě hůř u sólo bosse, tam by FA neskutečně boostli
Nicméně v dobrým riftu GR33 i bez Unity jde, výše už je to o štěstí a Unity bude asi nutnost.
Rozhodně by to ale chtělo Kukri, občas FS už hodně padaj, pomalu se vyráběj když je elitka sama či ještě hůř u sólo bosse, tam by FA neskutečně boostli
Tak Kukri bych měl, ale chybí mi teď Zuni set :-) Zatím nejvíc GR28, ale s gemama jsem teprve začal.
Odesláno z mého ME302C pomocí Tapatalk
Odesláno z mého ME302C pomocí Tapatalk
No mevim, ale me osone prijde, ze pokud mam Kukuri, tak je blbost nosit zuni - uvolnim misto pro ring (misto RoRG) + mojo na redukci dmg coz je sakra znat.
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tyt- ... o/44594241
Zuni v 2.1.1 už fakt zase ztrácí význam, jelikož pasivkoví FS už něco vydržej, ač v GR33-34 už dostávaj občas za pr*el
Zuni set dost omezuje, zkouším to teď bez něj a nepotkávat furt mobky A4/A5, GR33-34 s Unity bych dal - já neumírám prakticky vůbec, ale fetišové občas dostávaj od takovejch mobů naloženo, mám jich málo a dlouho se to zabíjí. Zkusím to schválně zítra se Zuni a Unity jak to půjde, ale ono když je fetišů moc, stejně se tam spíš pletou a nedostávaj všichni k cíli, takže efekt už není moc velkej. Ale zase FA vydržej o dost víc než FS. Jenže já pak nemůžu mít offhand "hada" ani BT set a budu dostávat větší čočku Chce to delší hrátky a testy, s gemy furt nevím co je lepší A hlavně to chce už krucinál KUKRI
Zuni set dost omezuje, zkouším to teď bez něj a nepotkávat furt mobky A4/A5, GR33-34 s Unity bych dal - já neumírám prakticky vůbec, ale fetišové občas dostávaj od takovejch mobů naloženo, mám jich málo a dlouho se to zabíjí. Zkusím to schválně zítra se Zuni a Unity jak to půjde, ale ono když je fetišů moc, stejně se tam spíš pletou a nedostávaj všichni k cíli, takže efekt už není moc velkej. Ale zase FA vydržej o dost víc než FS. Jenže já pak nemůžu mít offhand "hada" ani BT set a budu dostávat větší čočku Chce to delší hrátky a testy, s gemy furt nevím co je lepší A hlavně to chce už krucinál KUKRI
Tak první test Kukriny za mnou. Zatím jen bounty T6, je to jízda Na rifty se dostanu až později, tak uvidím. Prozatím Zuni nechybí, nečekal jsem, že ti fetiši tak rychle zkrouhnou cooldown, a to si o TnT můžu nechat zdát
No kombinace unity a SoJ rlz co jsem tak zkousel..... co se tyce gemu: BotP (elitkovy) Enforcer (petovy) jsou z myho pohledu jasny...treti je otazkou: Toxin/PE (SoJ psych mam) nebo BotT, ale asi dam prednost BotT (Gargiho vymenim za ledovku od pirani)
fetišisticko netopírovitý wič doktor z jížní Srílanky
Mne teď napadlo zkusit Zuni a poison FA - bracers mám, kalhotky taky a poison SoJ se mi válí minimálně jeden v truhle, takže jen udělat dírku (ale nejsou žlutý gemy, grrr). Pak budou mít docela slušnej boost dmg, ovšem otázkou je, jak to budu př Zuni omezeních přežívat Variant je mnoho a už chci ten GR33-34 udělat, nejsem máslo Ale trialy musím honit s někým v partě, tam mi prostě furt lezou GR29 většinou A na GR mám taky smůlu, včera asi 7x GR32-34 a vždycky alespoň půlka mobky A4/5, smolík - první patro parádně husté na mobky, mám půlku riftu hotovou, dobrej čas a pak bum ho, další dvě patra hokejistů a podobné havěti
Po 4 měsících jsem včera zkoušel fire WDčko. Mám opravdu hodně low kukrinu, neměl jsem pet gem, který ani zatím nemám upgradnutý, a GR 33 sem nestihl o 20 sekund. Samozřejmě bez Unity, protože kde bych ho vzal. Šel sjem to čistě jen s FA a fetishema z pasivky, protože nemám ani nějak super ring na velkýho psa.
Z toho usuzuju, že je to hodně slušně hratelný.
Z toho usuzuju, že je to hodně slušně hratelný.
Ano je. Zuni nema smysl, je to ted set k nicemu. Strasne omezi toughness. Pokud mas Kukri, neni co rešit a maš nejlepší možnou věc v současné době pro pet WD.
Na vysoký GR chceš mít: Kukri, TnT, WH belt, EE amulet, Uk Serpent offhand, MoJ, Unity + TMF a zbytek je v podstate crafted. Buildy jsou bud physical nebo poison, fire s idealním gearem asi ztrácí. Pokud nemáš TnT apod. tak je ale fire určitě dobrej.
Na vysoký GR chceš mít: Kukri, TnT, WH belt, EE amulet, Uk Serpent offhand, MoJ, Unity + TMF a zbytek je v podstate crafted. Buildy jsou bud physical nebo poison, fire s idealním gearem asi ztrácí. Pokud nemáš TnT apod. tak je ale fire určitě dobrej.
Kukri je fakt třeba na sólovku, protože prostě jsou situace, kdy je vyrobenejch málo FS či hrozně rychle mizej či se obnovat moc nedaj - např. samotný bosík Cold Snap je na GR33 ruší fakt brutálně a zabíjel jsem ho přes 5 minut určitě, páč jsem tam byl skoro furt sám, na jednom monstru moc FS nevyrobíte S Kukrinou by nebyl problém, ale holt Blizz si asi myslí, že to dám bez ní no
To není úplně pravda, že s kurkinou by nebyl problém. Problém u tohoto Cold Snap bossa je i kukrinou, protože většina pochcípá, nemá ti kdo snižovat CD!!
Kukri není samospásná, hraju s ní už dlouuuuuho a třeba takovej krumpáč je taky moc dobrej díky CC.
Kukri není samospásná, hraju s ní už dlouuuuuho a třeba takovej krumpáč je taky moc dobrej díky CC.
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
No ale zase nepadnou tak rychle, aby se ten cooldown nezkrátil na rozumnou míru, s FS je to úplně v háji, vyzkoušeno na GR34, šílenost, vlastně to zabíjel jen Garga a žáby
hele, kucííí, když mám luxus lucini (AS 7, CC6) tak co dát jako shoulders ?
Měl sem samozrejme aughild set, tak ted nevím co dát tedka kdyz mam tak krasny lucini .
Měl sem samozrejme aughild set, tak ted nevím co dát tedka kdyz mam tak krasny lucini .
Buchis je death, ať žije herdek
Nejsem si jistej, jestli ten Aughid set furt nebude lepsi ;-). I pres tak krasny rolly (CG)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !