Delší dobu je to tady mrtvé, tak pojďmě diskutovat nad WD v nadcházejícím patchi .
Doufám, že se mi podaří vytvořit Jade/Pet/Sac WD
Zuni 2 Set Bonus: Fetišáci zůstavají, dokud nezakalí .
Raiment of the Jade Harvester 2 Set Bonus: Pokud Haunt zasáhne již Hauntem zasaženého moba, udělí instantně 5 sekundové dmg Hauntu. Jsem zvědav, jak to bude fungovat s Quatzealcoalem
Belt of Transcendence: Udělá FS když zasáhnete mana spenderem (pásek fungující s Hauntem-kterej bude posílen skrz Jade)
Homunculus:Čas na vytvoření psa po vašem boku je nyní 2s (místo 4-6 na Live). Nyní se roluje s 20-25% dmg do Sacrifice. 2sec na doga?? to bude perma Sacrifice 100% dmg bonus?? Ví oni o skillu Sacrifice? . Tohle je moc pecka!
Quatzealcoal: Klasika pro Jade-boostuje Haunt
TaT: Klasika pro Pety, tady naopak naboostujem FS/FA
Prsteny zatím nevím, ale možností je dost, RoRG nebude potřeba .
Gear bych zatím rozdělil následovně :
Zuni - boty/gatě
Jade - Ramena/chestka
Zbytek je jasnej. Jako brancery zatím nevím, pokud nasadím do skills piraňádo, tak určitě Strongarmy
Co vy na to drazí WéDéčkáři?
2.2.0 Seton´s WD40 :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:goldeagle#2259
Re: 2.2.0 Seton´s WD40 :)
V první PTR verzi 2.2 stál Zuni set pro pet Wd za exkrement, to už jsem tady a na blizzard fóru řval dost a atomic WD mě absolutně už nebaví. Tedy tolik za mě.
Nyní se připojuji po patchi PTR verze 2 a jsem zvědavej, zda Zuni set boostli nějak pořádně.
AAAA boost +150% dmg full Zuni pro pety, původních směšých bylo jen +100%. Když to srovnám se změnami u pet barbara, tak ať se jdou bodnout a hoděj WD rovnou z okna.
Hernajs, že přidali Zuni gatě a nemůžu najít ty gatě to spendovaly FS při zásahu mana spendrem.
Ahajc, tak je plno gearu překopanýho. Zunimassa má nyní 7 kusů - gatě navíc místo legend FS kouzlení a zase pásek na FS novej.
Nyní se připojuji po patchi PTR verze 2 a jsem zvědavej, zda Zuni set boostli nějak pořádně.
AAAA boost +150% dmg full Zuni pro pety, původních směšých bylo jen +100%. Když to srovnám se změnami u pet barbara, tak ať se jdou bodnout a hoděj WD rovnou z okna.
Hernajs, že přidali Zuni gatě a nemůžu najít ty gatě to spendovaly FS při zásahu mana spendrem.
Ahajc, tak je plno gearu překopanýho. Zunimassa má nyní 7 kusů - gatě navíc místo legend FS kouzlení a zase pásek na FS novej.
S ohledem na fakt, že za 625 paragon levelů mi padnul jeden total s*it kukri a to asi půl roku po vydání vanily jsem opustil WDčko a chvíli si zahraju s wizem, což je sice stejná bída, ale aspoň nemusím čekat na smilování v podobě jediné hratelné zbraně.
Sezonu hrát nebudu čímž pro mě ztrácí smysl sledovat změny patche, takže minimálně 6-9 měsíců mám čas řešit změny, které pustí do sezony č. 2. Jediný hratelný a nenahraditelný build je tedy support.
Setone myšlenka sice dobrá - ale reálně to nevidím. Co platí dlouhodobě je tlačit jeden konkrétní build a typ DPS, všechny možné i nemožné hybridy jsou nefuknční bohužel dlouhodobě:( dokud nebude mít WDčko použitelný mana spender je to nehratelná clasa, protože fetishové prostě nemají a nikdy nebudou mít AoE na trash.
Sezonu hrát nebudu čímž pro mě ztrácí smysl sledovat změny patche, takže minimálně 6-9 měsíců mám čas řešit změny, které pustí do sezony č. 2. Jediný hratelný a nenahraditelný build je tedy support.
Setone myšlenka sice dobrá - ale reálně to nevidím. Co platí dlouhodobě je tlačit jeden konkrétní build a typ DPS, všechny možné i nemožné hybridy jsou nefuknční bohužel dlouhodobě:( dokud nebude mít WDčko použitelný mana spender je to nehratelná clasa, protože fetishové prostě nemají a nikdy nebudou mít AoE na trash.
- Frozen
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frozen#2576
Ještě technická k těm dogům. Již dávno jsem si hrál s myšlenou navýšení dmge pomocí psů jejich obětováním, ale není to tak jak by se mohlo zdát. Ty ten bonus dostaneš za jednoho psa na 5s, stackuje se, ALE pro každý stack běží jiný CD, tzn. ty budeš pořád pendlovat někde mezi 40-60% a budeš bez healingu ze psů, ale ano je tam určitá možnost zvýšení dmge. Ale musíš mít dobrý timing, protože by se ti mohlo lehce stát, že vlastně budeš bez psů a budeš mít "pouze" 40% dmg boost a nebude tě mít kdo healovat.