můj monk a budoucnost

Odpovědět
Fisky
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Fisky#2882
můj monk a budoucnost

Příspěvek od Fisky » 24.08.2012, 15:07 hod.

Zdravím momentálně progressuju a2 inferno zatim v pohodě sem tam nějaká ta smrt když potkám "oh s*it" elitky jako je třeba jailer molten arcane enchanted dohromady :D equip mám nakoupenej za asi mega a půl +-
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Fisk ... o/13237892
mě osobně se mi zdá že resisty mám v pohodě 800+ dps by taky ušlo na act 2.. dodge tolik neřešim.. vidim elit pack tak tam nalítnu když už HPčka sou na kraji "oh s*it" tak hodim serenity vymlátim si dostatek spiritu a až skončí serenitka tak hodim dmg auru + SSS a elitní pack už je většinou dole.
tož moje otázka zní: co by jste na tomhle monkovi vylepšili aby sem si mohl farmit a3 siegebreakera tak nějak v pohodě.. (vím že mám málo armoru) a vím že štít toho armoru přidá docela dost, ale na štít rozhodně přistupovat nechci, protože se mi to jednoduše nelíbí a přijde mi to divné
a ještě jedna věc jak sem nakupoval equip tak sem si moc nevšimal pickupu yardů.. nasadil sem equip staty byly úžasný všechno ale šel sem do války proti zrůdám zabíjim si takhle elit pack a vidím že kousek odemě je health globe byl jsem zvyknutej se jen trošku pohnout abych to vzal ale to s novym gearem nejde protože se mi zdá že ten bonus mám v mínusu a doslova musim přes to přeběhnout :D myslíte že bych si mohl sehnat nějakej ten pickup nebo se to časem podá a vůbec to potřebovat nebudu? Tak dík za vaše názory.. rady a tipy

Projax
Gorebelly
BattleTag:Projax#2148

Re: můj monk a budoucnost

Příspěvek od Projax » 24.08.2012, 15:21 hod.

Ok určitě si vylepší itemy tak aby měli podobné staty, ale i dost dexterity. Tím momentálně docílíš toho, že se ti zvedne jak Armor tak DPS + určitě by to chtělo aspon 600-700 Loh , což nebude problém v dnešní době.
Kdyžtak se koukni na můj profil tam mám gear s kterým farmím napohodu full act 3 + můžeš kouknout na můj channel mám tam pár videí co a jak. Dneska budu točit act 3. Takže ten tam taky pak během zítřka / neděle nahodím.

Vanamas
Quill Rat
BattleTag:Vanamas#1997

Příspěvek od Vanamas » 26.08.2012, 13:55 hod.

Zdravím,
hledám nějaký kvalitní build pro monka a koukám, že mi asi něco někde uniklo.

Jak mohu použít serenity a breath of heaven najednou - jak to můžu mít oboje v menu, když je to oboje v jedné skupině?
To samé Seven Sided strike jak dám pod pravé tlačítko myši?

Díky za odpověď.

G4rrus
Quill Rat
BattleTag:Garrus#2289

Příspěvek od G4rrus » 26.08.2012, 16:47 hod.

V nastavení gameplay je políčko Elective Mode, které když zaškrtneš tak je to možné :)
Obrázek
MONK 60 30 - Inferno completed
WITCH DOCTOR 60 3 - Inferno - Act III
BARBARIAN 50 - Hell
DEMON HUNTER 49 - Hell

Vanamas
Quill Rat
BattleTag:Vanamas#1997

Příspěvek od Vanamas » 27.08.2012, 16:08 hod.

Aha, dík moc :)

Odpovědět

Zpět na „Monk“