Akt 1 alebo Akt 2 ?
- standa0071
- Fallen Shaman
Zdravím, potreboval by som poradiť, mám monka a momentálne farmím akt 1 unbuff 100% mf a gf, chcem sa spýtať že či sa viac oplatí akt 1 s tým mf a gf gearom, alebo akt 2 s normalnym gearom kde nemam žiadny mf a gf, a mám iba 30% z paragonu.. ?
Re: Akt 1 alebo Akt 2 ?
Pokud dáváš akt 2 v pohodě, vyplatí se spíš Akt 2. Jinak ale ideální je koupit za pár šupů mf věci na převlíkání a před smrtí bosse nebo elitky na sebe rychle naházet mf gear.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tedka po patchi by sis pockal nez by ti mf vylezl nahoru.:-)Hamin píše:Pokud dáváš akt 2 v pohodě, vyplatí se spíš Akt 2. Jinak ale ideální je koupit za pár šupů mf věci na převlíkání a před smrtí bosse nebo elitky na sebe rychle naházet mf gear.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Ať mám MF 100% nebo 300% padá mi to samé, takže je to celkem jedno...
Kuki10 - pokud vím tak "mf switch" se v 1.04 nijak nezměnil .
G4rrus - zkus si udělat testík kolik ti spadne rare s mf a bez (se stejným NV) . U mně to je celkem rozdíl.
G4rrus - zkus si udělat testík kolik ti spadne rare s mf a bez (se stejným NV) . U mně to je celkem rozdíl.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Houby a ziju v domeni, ze uz jo.:-)Rakiii píše:Kuki10 - pokud vím tak "mf switch" se v 1.04 nijak nezměnil .
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: Pokud vím tak to zavrhli se zavedením paragonu. Řekli si, že brzo budou lidi tak blízko capu díky paragon levelu, že se jim nebude chtít swapovat gear.