Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Odpovědět
Moobs
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Moobs#2367
Re: Screeny ci Profily MONKA: staty, vybaveni, buildy

Příspěvek od Moobs » 17.07.2013, 10:16 hod.

Tady je můj monk: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Moob ... o/22485936

Přešel jsem z DH a kdyby měl někdo nápad jak ho zlepšit za co nejmíň peněz, jsem jedno ucho..

space7
Wraith
BattleTag:Nathaniela#1621

Příspěvek od space7 » 17.07.2013, 11:14 hod.

Zdravím. Tohle bude spíše dotaz na mistra firdecka , jelikož tomu opravdu rozumí a poradí :)

Chtěl bych posílit mojí mnišku. Jelikož nemám z rodinných důvodů možnost hrát 10 hodin denně, tak jsem se rozhodl že investuju nějaké peníze abych nakoupil zlato. Vím že spoustě z vás se to muže zdát jako zbytečnost, ale bohužel nemám jinou možnost. A rozvádět se kvůli hraní opravdu nehodlám :D
Když je teď 10m goldů za 0.26E, není pro mě velký problém utratit 2.5eura za 100m goldů :)

Celkový rozpočet bude asi 120m. Jediný problém je, že nevím do čeho přesně investovat tak aby to bylo co nejvýhodnější.
Přemýšlel jsem nad pár věcma. Mempo of twilight , the witching hour a možná i nové zbraně. Co jsem tak okoukal zbytek , tak jsem neměl tolik peněz abych kupoval top rolly. Takže ty klasické věci nejsou nic extra.

Chtěl bych to vytáhnout alespoň na 150k dps. Takže jak na to ?
Zkusit craft zbraní ? Klasické věci z lepšímy rolly ?
Co jsem se tak díval na nějaké lepší mempo , tak se to pohybuje kolem 90m, takže tím bych si asi moc nepomohl.

Díky za radu.
Obrázek
Nekonečnost je omezena pouze velikostí Tvé fantazie. (by Nathaniela)
Profil je klikem přes obázek

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 17.07.2013, 11:27 hod.

NO obávám se, že zrovna u monka tě 120mil nevytrne, to koupiš tak jeden item a ještě ne pořádnej :)
MOžná tak u barbara by s tím možná něco šlo, ale monk má nejdražší gear

ale zkusil bych se kouknout po zbraních ty moje stály jedna kolem cca 40mil, hlavně ziskas LS to ti pomuze na vyssi MP, treba moje zbrane by te meli cca dostat na 119tis dmg(podle programu na dps)

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 17.07.2013, 11:41 hod.

No ano , taky jsem zjistil že monk je pravděpodobně nejdražší na gear. Už jsem v něm taky utopil. Na druhou stranu je to perfektní povolání a moc se mi líbí.
Myslel jsem si že 120m nebude žádná výhra. Ale když každý měsíc koupím 100m goldů , tak to snad nějak půjde.
Obrázek

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 17.07.2013, 12:12 hod.

space7 - upgradoval bych boty, natalky s DEX alespon okolo 200, potom natalky ring - ten mi prijde slabouckej a to bud tak, ze koupis tyhle veci s lepsim rollem a nebo misto toho koupis treba Ice Climbers + jiny ring. Zbrane maji malou base dmg = hledal bych nejake, ktere budou okolo 1k, ja pouzivam kvuli zvyseni AS Echo, ktere ti tu dmg boostne dost a neco k tomu, idealne rare se socketem, ls a cd. Ale nevim jake jsou ted ceny na SC, takze neodhadnu kolik to bude stat. Potom bych se venoval craftu - amulet, ramena, bracery i rukavice, tam muzes solidni boost jeste ziskat vsude.

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 17.07.2013, 12:26 hod.

Zajimavé :) každopádně díky za radu.
Obrázek

firdecek
The Butcher
BattleTag:Firius#2998

Příspěvek od firdecek » 17.07.2013, 12:38 hod.

To Moobs: No gear máš docela slušný, ale máš malou vitalitu. Doporučoval bych prodat brnění natálky a koupit něco podobného, co mám já - čili double vit. hodně tě to kopne a hlavně přežiješ pak velké rány např. od býků, výbuchů po elitkách apod. Také bych nakoupil lepší natalia botky - buď hodně dex a nulová vit (protože jinak je to přes miliardu), anebo 190+dex a tvůj main resist. Těch 44 do vitality je hodně málo...Zkus taky lepší bracery vycraftit, abys tam měl aspoň 270 dex. A trifecta rukavice taky zkus vycraftit, hodně tě to boostne. No a jako poslední bych ty swordy ještě doplnil oba o dexteritu, ale to už jsou stovky mega a víc...

Space7: Nejvíc bych ti doporučil k navýšení DPS se zbavit těch shenlongů a nakoupit zbraně s Life steal a Crid dmg (a socketem samozřejmě). Výše DPS závisí na tvém budgetu. Pokud se ti tam ještě nco vejde, tak buď whitching hour (klidně s nízkou dex, ale hlavně s resistem či vitalitou).No a ty natalia boots jsou opravdu slabé :)
Naposledy upravil(a) firdecek dne 17.07.2013, 14:51 hod., celkem upraveno 1 x.

walosek
Gorebelly

Příspěvek od walosek » 17.07.2013, 12:39 hod.

u amuletu alespoň dva ofenzivní staty - klidně zatím šáhni po levnější kombinaci typu average dmg a CC ;)

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 17.07.2013, 12:44 hod.

díky všem za rady.
Obrázek

space7
Wraith

Příspěvek od space7 » 17.07.2013, 13:06 hod.

Ještě by mě zajímalo jak je to z LS. počítá se jen z té zbraně na které je , nebo z celkové způsobené dmg ? Asi bych se poohlédl po nějakém slušném echu a ls zbrani do OH.
Obrázek

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 17.07.2013, 13:43 hod.

LS se pocita z realne udilene dmg mobum - dostanes % z udelene dmg dle toho kolik mas LS deleno 5, coz je redukce healovani na infernu.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 21.07.2013, 08:16 hod.

Čau,.monka hraju chvíli, ale v tomhle zápisníkovým topicu jsem se rozhodl ho zapsat :) Mám ho v podpisu a jediný, čím je zvláštní je, že jede bez aukce (ožehavej problém ceny itemů pro monky mě tak moc netrápí :D )

Je slabej, na MP1 jede slušně a stabilně, ale občas skape, aniž bych pomalu věděl proč, jakej je to fofr. Tyhle šoky mi u monka prostě vaděj. Vím, že by pomohla NdE nebo možná serenita, ale momentálně musím skillama/passivkama vyrovnávat nedostatky droplýho gearu :wave:

Budu na něm pomalu pracovat, je to týdenní miminko, tak uvidím, co z toho vyleze..

spiderer
The Butcher

Příspěvek od spiderer » 21.07.2013, 08:49 hod.

DrSma - rekl bych ze kapes predevsim diky nedostatku resistu a armoru ;) Na armor bych doporucil pasivku StI kdyz ziskas armor za 50% DEX, coz pro tebe znamena cca 800 armoru zdarma. To je celkem vyrazna zmena. Na SC bych ani NDE nedaval, prijde mi to zbytecny.

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 21.07.2013, 10:05 hod.

spiderer: jojo, je to tak, s NoAH výbavou to není vždycky snadný :D

Tu passivku bych tam mohl šoupnout místo rychlý nohy, to jo,..a taky to tak dopadne (až bude aspoň 12%MS z itemů), ale teď se pak řítím opravdu rychlostí světla s těma Climberama :roll: :)
Ale u monka se mi vždycky děsně blbě hledal armor. Musel jsem potupně šahat i po deklu :-x ...A taky mi totálně chybí CD...jenže nemám štěstí na slušný zbraně s dírou,..

EDIT: já rád experimentuju, ale u monka se mi zdá, že na změnu je opravdu málo prostoru :-| ...když koukám, základ mají všichni (logicky) celkem stejnej. Pokoušel jsem se jet monka se stunovací otočkou (od barba jsem stunofil :D ) ale stálo to za prd i s regenem 11spirit/sec :roll: ...přestal jsem se s tím trápit, nahodil zvonek a byla to změna o 100%..možná bych pak mohl zkusit spojit zvonek i otočku, ale s droplou výbavou (no vlastně i bez ohledu na to) mám pochybnosti, že bych to obojí uživil, aby to mělo smysl..

Ivoš155
Fallen Shaman
BattleTag:ivos155#2730

Příspěvek od Ivoš155 » 22.07.2013, 20:01 hod.

Prosím o zhodnocení mojí mončice,zajímá mě názor na to jak to vypadá:)..Zatím jedu farmu act 3.a 4. sólo mp7,a v grupě mp8.Unesu všechnu kritiku,klidně mrkněte i na pomocnici:)Díky moc

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ivos ... o/17743718

"Even in the heart of heaven,angels can still feel fear...."

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 23.07.2013, 09:03 hod.

No tak docela koukám, že přežiješ MP7, když nemáš life steal :) V každém případě bych ti doporučil, když už jedeš se skornem, tak využít tzv. Nirvana build. To je v podstatě totožný build, ale místo Breath of heaven runy Circle of life se dává ta, která ti přidává spirit. Ve výsledku ti to dá po 5 sekund neomezený spirit, jelikož tvůj primární útok generuje damage po 5 vteřín a právě za každou tuto vteřinu díky runě v Breath of heaven dostáváš spirit. Můžeš tak pálit zvony jako o život.
Co se týká gearu, tak určitě máš neskutečně malou vitalitu (bez life stealu šílenost). Innas brnění kup určitě bez resistu a s vitalitou dvojitou (200 a víc). Skorn s life stealem je nutnost. Anebo dvě jednoručky taky pokud možno s life stealem a crit damage. Jinak určitě natalya ring alespoň s critem. jinak nemá smysl. A crafti a crafti - bracery určitě :) Jinak postavené to máš dobře, jen zlepšovat jednotlivé kousky :)

Ivoš155
Fallen Shaman

Příspěvek od Ivoš155 » 23.07.2013, 13:00 hod.

To máš pravdu vitalita je bída s tim bojuju od začátku u mončice..Když už bych měl něco co by mi vytáhl vit přes 45k,tak to zase brutálně sežere dmg..
Life steal mám prd.Tu Innu mám,protože jedu Fire Resistance,mám celkovou resist s pasivkou One With Everything 532.
Na nataly ringu s Critem se pracuje usilovně stejně tak na bracerech(zrovna mi včera utekly o půl mega:D)
Jako jo solo mp7 přežiju,drží mě enchantress,ale potím se při tom,ta vitalita chybí:DD

Dík moc za rady:)

firdecek
The Butcher

Příspěvek od firdecek » 23.07.2013, 13:34 hod.

Neboj, vidím, že jedeš na fire resistance..já taky :) Ale opravdu bych ten life steal doporučoval, bez toho se dneska už monk nedá hrát, pokud nemáš opravdu uber resisty (800 a víc). :)

Bagr13
Doom Knight
BattleTag:Bagr#2994

Příspěvek od Bagr13 » 23.07.2013, 13:40 hod.

Kdyby jsi měl LS tak se na MP7 určitě nepotíš i při tvojí vit, sežen skorna s LS jak psal firdecek a budes v pohode myslím, že s rezistama co máš a dmg by se dalo bez problémů hrát MP10 jasny ze obcas ripnes ale postupne to bude lepsi a poladis vybaveni ;)
Ale je jasny aby jsi sehnal skorn, aby jsi uchoval tvoji dmg a mel LS tak to bude strasnej ranec :)

Az budes mit LS prehod mystika za Sweeping Wind (nerekl bych ze to je tam dobry zvlast na vyssi MP, pres LS ti to celkem dobre doplnuje zivot :)

Ivoš155
Fallen Shaman

Příspěvek od Ivoš155 » 23.07.2013, 14:08 hod.

Díky moc za rady.:)Mrknu se na ten Skorn s LS,ale to bude sakra hodně nul v jeho ceně:DD
Jinak jsem se snažil mít Innu zbroj s obojím,s Fire res a i s Vitalitou,ale v nějakejch mě dostupnejch cenovejch hodnotách sem víc než 49vit a 49 FR nenašel:D
Jinak co je pro mě dostupný cenově je ten natalya ring s crit a lepší strogarm braces s vitalitou:)

Odpovědět

Zpět na „Monk“