Zdravim, vysvetli mi niekto, na co, alebo preco niekto pouziva support monka a niekto normalneho s vysokym dps?
Dakujem
Rozdiel medzi "normalnym" a "support" Monkom...
Re: Rozdiel medzi "normalnym" a "support" Monkom...
Je to rozdilny pristup ke hre. Nekdo rad jedno a druhy to druhe. Support monk sam o sobe nezabije treba ani elita, nebo mu to trva dlouho, takze pro solo hrani, nebo hrani s lidma co nespolupracuji - je to k nicemu. Na druhou stranu, vsechno co dela, je uzpusobeno ke zlepseni efektivity cele skupiny. Pokud spolupracuje, tak ve vysledku to muze byt daleko lepsi, nez kdyby sam byl ten DPS rezac. Jsou i hybridni buildy, ktere ja osobne nevyhledavam, ale jsou funkcni.
Ja osobne ted pouzivam na skupinove hrani s kamaradama 2h build, kde veskerou svou spirit pouzivam na cyclon strike a buffy skupiny. Moje DPS je v ramci skupiny zanedbatelna. Muj spirit generator skill je vybran tak, abych mel co nejrychlejsi regeneraci spiritu, a zaroven sam o sobe je to i debuff na monstra, ktere trefim. Proste vsechny skilly do posledniho, jsou jako podpora. Nicmene ve vysledku to je super exp a pro me i zabava.
Equip mam za 5 milionu a MP5 je bez problemu
Aktivni skilly:
Crippling Wave, Rising Tide
Sweeping Winds: Inner Storm
Mantra of Conviction: Overawe
Cyclone Strike: Implosion
Mantra of Healing: Time of Need
Tempest Rush: Tailwind
Pasivni skilly:
Guiding Light
Guardian’s Path
STI
Ve zkratce - zvysuju DPS skupiny, snizuju DPS monster, vsavam vsechna monstra k sobe do jednoho baliku, aby sla rychleji zabit.
Pokud vladnes aspon trosku anglictinou, tak tady je odkaz na build, ktery jsem mel pri vytvareni sveho za vzor: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9165987546
Ja osobne ted pouzivam na skupinove hrani s kamaradama 2h build, kde veskerou svou spirit pouzivam na cyclon strike a buffy skupiny. Moje DPS je v ramci skupiny zanedbatelna. Muj spirit generator skill je vybran tak, abych mel co nejrychlejsi regeneraci spiritu, a zaroven sam o sobe je to i debuff na monstra, ktere trefim. Proste vsechny skilly do posledniho, jsou jako podpora. Nicmene ve vysledku to je super exp a pro me i zabava.
Equip mam za 5 milionu a MP5 je bez problemu
Aktivni skilly:
Crippling Wave, Rising Tide
Sweeping Winds: Inner Storm
Mantra of Conviction: Overawe
Cyclone Strike: Implosion
Mantra of Healing: Time of Need
Tempest Rush: Tailwind
Pasivni skilly:
Guiding Light
Guardian’s Path
STI
Ve zkratce - zvysuju DPS skupiny, snizuju DPS monster, vsavam vsechna monstra k sobe do jednoho baliku, aby sla rychleji zabit.
Pokud vladnes aspon trosku anglictinou, tak tady je odkaz na build, ktery jsem mel pri vytvareni sveho za vzor: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/9165987546