DH 2.2.0 Unhallowed Essence
@McT: jo smázl, nevím proč , ale mám to v hlavě , dneska ho tam založím , né tak podrobě, ale to "gró" tam bude
@Heller: UE s multishotem? nebo jaká varianta? S nebo NS?
@Heller: UE s multishotem? nebo jaká varianta? S nebo NS?
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: DH 2.2.0 Unhallowed Essence
Já to včera zkoušel s tou natalkou a vůbec mě to nebavilo (verze strafe) a i na T6 jsem několikrát umřel (došel hatred) :-D mám toughnes jen 5mil tak to byla celkem rychlá smrt :-)
U toho rapid fire jsem to jen zkoušel co to vlastně dělá a zjistil jsem že je to žrout hatredu já sfina. Tak zůstávám u multishot, který mě i baví.
Ale jakmile najdu ancient natalku tak to zkusím ještě jednou, ale zatím ten build pouštím z hlavy.
U toho rapid fire jsem to jen zkoušel co to vlastně dělá a zjistil jsem že je to žrout hatredu já sfina. Tak zůstávám u multishot, který mě i baví.
Ale jakmile najdu ancient natalku tak to zkusím ještě jednou, ale zatím ten build pouštím z hlavy.
Seton:
ano, je to sezonní DH s multishotem, mám 75 disciplíny, itemy nemám zatím anci (až na botky a luk) , livení anci věcí plánuju třeba dnes .. uvidíme jak se poštěstí
ano, je to sezonní DH s multishotem, mám 75 disciplíny, itemy nemám zatím anci (až na botky a luk) , livení anci věcí plánuju třeba dnes .. uvidíme jak se poštěstí
Ještě být tebou bych to zkusil takhle :http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/54010170
Tohle jsem včera testoval a málem jsem se poslintal naprostá paráda ale pokud tě nebaví samotný playstyle tak to asi nemá cenu no .
Zatím včera GR 41 naprosto s prstem v nose, spíš taková rychlofarma ...
na GR38 stále ještě probíhá one-shot elit !
RoV, který mám aktivní určitě každý 4s (podle density, někdy i míň, někdy víc) dává 8 miliard crit počáteční + dmg potom co to odhazuje moby....odhozením vzniká CC mobů takže se aktivuje BotT další výhoda.... Začínám RoV natálku opravdu milovat
UE zatím testuju s Krinderem a blue balls...taky GR 41 naprosto v pohodě, každá koule mi tikne za 160-230 mil, takže hlavně na RG je to znát
Tohle jsem včera testoval a málem jsem se poslintal naprostá paráda ale pokud tě nebaví samotný playstyle tak to asi nemá cenu no .
Zatím včera GR 41 naprosto s prstem v nose, spíš taková rychlofarma ...
na GR38 stále ještě probíhá one-shot elit !
RoV, který mám aktivní určitě každý 4s (podle density, někdy i míň, někdy víc) dává 8 miliard crit počáteční + dmg potom co to odhazuje moby....odhozením vzniká CC mobů takže se aktivuje BotT další výhoda.... Začínám RoV natálku opravdu milovat
UE zatím testuju s Krinderem a blue balls...taky GR 41 naprosto v pohodě, každá koule mi tikne za 160-230 mil, takže hlavně na RG je to znát
No, na to mi chybí natálková wepka zatím já si ty věci uchovávám, ale zbraň mi ještě nepadla
Tak jakmile padne, zkusím
Tak jakmile padne, zkusím
Ahoj jaky build byste mi doporucily pro GR 45 + ? Jedu s Kridershotem
Achievements: 7400 (92%)
Já sem chvíli hrál tenhle http://www.diablofans.com/builds/53652- ... tning-gr50
Dá se tam dělat pár změn hlavně ne všichni sou zvyklý na SS a často ho nahrazují Vaultem , já sem si na něj zvykl hodně rychle a hraje se mi s ním dokonce i lépe
Dá se tam dělat pár změn hlavně ne všichni sou zvyklý na SS a často ho nahrazují Vaultem , já sem si na něj zvykl hodně rychle a hraje se mi s ním dokonce i lépe
Včera na S3 jsem zkoušel Chakram build a jsem hodně spokojenej . Cold disky hitujou za miliardu a multishot okolo 500-600mega (na gearu +%MS, protože na S3 už nemám na přetočení ). Výhoda oproti fire-multishot buildu s DML je ta, ze hlavni DMG skill (chakram) nic nestoji, takže ho můžu spamovat jak dlouho chci a cold multishot procne Icebling na všech mobech, narozdíl od EF, který hitne jen něco z velké grupy a chakram prolítá vším, takže bonusový dmg z CoW a BotT dostávají všichni mobové . Oba skills jsou cold, takže z coldu na gearu těží všechny skills narozdíl od Fire-DML kde je EF cold a MS je fire. Taky bych řekl, že single target je lepší než u Fire-MS-DML (musím otestovat čísla pořádně), protože u Fire-MS dělají hlavní dmg rakety a tam jde do jednoho cíle vždy jen jedna raketa a zbytek jde vniveč a chakramů ze sebe dostanu víc do jednoho cíle než jednotlivých raket (a nemusím spamovat generátor abych měl na MS a tím pádem i rakety ).
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Ja kdyz to tak ctu Setone, tak se mi hnedka vybavi Xena tvl.
Na ni ti jeste nejake poskozeni chybi.
Na ni ti jeste nejake poskozeni chybi.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Taky jsem to zkoušel, dmg output je krásnej, ale hrálo se mi to dobře spíš v partě se stahovákem. Solo přišlo hodně Chakrů vniveč
hoj a nezkousel jsi tudle variantu s physical dmg?Seton píše:Včera na S3 jsem zkoušel Chakram build a jsem hodně spokojenej . Cold disky hitujou za miliardu a multishot okolo 500-600mega (na gearu +%MS, protože na S3 už nemám na přetočení ). Výhoda oproti fire-multishot buildu s DML je ta, ze hlavni DMG skill (chakram) nic nestoji, takže ho můžu spamovat jak dlouho chci a cold multishot procne Icebling na všech mobech, narozdíl od EF, který hitne jen něco z velké grupy a chakram prolítá vším, takže bonusový dmg z CoW a BotT dostávají všichni mobové . Oba skills jsou cold, takže z coldu na gearu těží všechny skills narozdíl od Fire-DML kde je EF cold a MS je fire. Taky bych řekl, že single target je lepší než u Fire-MS-DML (musím otestovat čísla pořádně), protože u Fire-MS dělají hlavní dmg rakety a tam jde do jednoho cíle vždy jen jedna raketa a zbytek jde vniveč a chakramů ze sebe dostanu víc do jednoho cíle než jednotlivých raket (a nemusím spamovat generátor abych měl na MS a tím pádem i rakety ).
by me zajímalo, která je ve vysledku silnejsi, chápu ze u cold je tam CtW pasivka a BotT gem...
http://www.diablofans.com/builds/53693- ... -patch-2-2
diky
Phys jsem nezkoušel, ale Cold bude na dmg lepší dle mého skromného názoru .
Jojo Stanley, je fakt že směrovat ty cold chakramy je docela porod, ale zdá se mi, že to vychytávám víc a víc časem Se stahovákem je to o dost lepší .
Jojo Stanley, je fakt že směrovat ty cold chakramy je docela porod, ale zdá se mi, že to vychytávám víc a víc časem Se stahovákem je to o dost lepší .
no me prave prijdou ty cold chakramy hrozne pomaly o proti tem physical a celkove je ten build na ty chakramy takovej pomalej oproti cistemu MS+DML nebo jestli je to vyssim GR nebo je nutne poladit vetsi AS....
no jinak jsem se včera slusne nakrnul craftim ancient barb a když se povede tak zjistim ze diky nizkemu AS mi da ve vyslednu mensi dmg nez ancient 1H cross bow
no jinak jsem se včera slusne nakrnul craftim ancient barb a když se povede tak zjistim ze diky nizkemu AS mi da ve vyslednu mensi dmg nez ancient 1H cross bow
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Vcera som dal osobny rekord GR 46. Ja viem ze to nie je nic moc kedze niektore postavy chodia 55+ no na DH to nie je zle na solo farmu. Pokial doexpim gemy alebo mi padne viac Ackovych veci pojdem v rebricku este vyssie.
Skusal som Fire ROV build no vzhladom na moj gear a paragon som sa dostal na GR 33 co je uplne low alebo to neviem za tento build hrat . Fire ROV je urcite tazsi na spravne nacasovanie. Multi shot build je fakt uplne lahky
Skusal som Fire ROV build no vzhladom na moj gear a paragon som sa dostal na GR 33 co je uplne low alebo to neviem za tento build hrat . Fire ROV je urcite tazsi na spravne nacasovanie. Multi shot build je fakt uplne lahky