Důvody jsou jednoduchý:
1) luk není ancient
2) na luku chybí Discipline (secondary stat)
3) na brnění chybí Discipline (secondary stat)
DH 2.3 - UE S4
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: DH 2.3 - UE S4
Zdravím všechny po delší době. No vzal jsem si k srdci některé rady od Mloka A podařilo si mi získat několik vylepšení. GR jsem si o neco zvedl, ale trápí mě jedna věc a two nedostatek hatred. Nevím zda je to tím že spamuju MS jako blázen nebo něčím jiným. Další věc templář sehnal jsem TF jaký je vhodný amulet pro něj? Mám v truhle ESS of johan.? Co se týče brnění ano vím, že tam ma byt discipline ale proste jsem si to pokazil sám budete se divit ale missclick.. a to moje staré jsme poničil tak shaním nové
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nali ... o/12848711
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nali ... o/12848711
Templáře se mrkni do mojeho profilu. A určitě u něj použít unity. Jiný relic jsem testoval a je to bída, je pak pořád na střídačce :-)
S hatred se nemůžeš divit. Kombinace nízký roll RCR na luku (jen 41%) a k tomu žádný skill pro podporu hatred, tak to ani hatred reg. na armor nemůže zachránit.
Já mám 48% na luku a i tak k tomu hraju vždy jeden zdroj hatred dle toho jaký hraju GR nebo TX. Na TX používám Reapery s parádním rollem a už žádný skill na podporu hatred. A tak mi zůstane místo na Tactical adv.
Na GR mezi TX a cca GR55 používám Blood vengeance. Na GR56+ používám Night Stalker. Většinou to je vše s WH.
Dark_Deamon zase používá na vysoké GR MfD - Mortal Enemy. To je dobrá varianta v případě, že stíháš precizně označovat správné moby (ty co brzo neumřou).
Pokud použiju Hunters wrath, tak už je to na hranici a lze to i hrát bez skillu na podporu hatred, ale už to není nic moc a to mám těch 48% RCR na luku, tedy vyjde mi to výrazně lépe (ten vyšší roll na luku je o dost větší přínos než hatred reg. na armoru), takže to raději i tak hraju s Night Stalkerem.
Obětuj steady aim, stejně nejede poměrně dost času a ještě je aditivní s dalšími buffy, takže tolik dmg nepřidá. Skill pro podporu hatred přidá dmg o dost více tím jak generuješ po kratší čas.
S hatred se nemůžeš divit. Kombinace nízký roll RCR na luku (jen 41%) a k tomu žádný skill pro podporu hatred, tak to ani hatred reg. na armor nemůže zachránit.
Já mám 48% na luku a i tak k tomu hraju vždy jeden zdroj hatred dle toho jaký hraju GR nebo TX. Na TX používám Reapery s parádním rollem a už žádný skill na podporu hatred. A tak mi zůstane místo na Tactical adv.
Na GR mezi TX a cca GR55 používám Blood vengeance. Na GR56+ používám Night Stalker. Většinou to je vše s WH.
Dark_Deamon zase používá na vysoké GR MfD - Mortal Enemy. To je dobrá varianta v případě, že stíháš precizně označovat správné moby (ty co brzo neumřou).
Pokud použiju Hunters wrath, tak už je to na hranici a lze to i hrát bez skillu na podporu hatred, ale už to není nic moc a to mám těch 48% RCR na luku, tedy vyjde mi to výrazně lépe (ten vyšší roll na luku je o dost větší přínos než hatred reg. na armoru), takže to raději i tak hraju s Night Stalkerem.
Obětuj steady aim, stejně nejede poměrně dost času a ještě je aditivní s dalšími buffy, takže tolik dmg nepřidá. Skill pro podporu hatred přidá dmg o dost více tím jak generuješ po kratší čas.
Unity na něj mám nevím proč to nevidíš DO GR samozřejmě používám Blood vengance. Co se týče luku no ten roll je fakt bídnej to vím sám před tím jsem měl lepší ale velká ztráta AV DMG LUK máš oproti mě fakt precizní tam nemám co řešit. Povedlo se me ziksat poměrně slušné wraps of clarity a reaper wraps už mám. WH mám v truhle a dá mi 15% dmg navíc:) Takže když to shrnu v bodech: 1. Získat lepší luk NEvím asi mě to nejde no vylepšil jsem si čas na gr 50 dal jsme nezkoušel ani me to nebaví
Já hraju WH téměř pořád. Hodně teď hraju GR53 (nejnižší lvl GR na 1% upgrade Trapped gemu) a i tam ještě hraju WH. Tam to ale střídám dle nálady, jestli hraju unity nebo jestli Convention ring. S Convention ringem jsem o 1:40 rychlejší (srovnání dlouhodobého průměru, mám to 8:29 x 6:50), ale sem tam umřu a ještě i tak je to s Amethystem v helmě. Takže na exp je to znatelně lepší hrát s unity + Ruby v helmě.
Teď ale budu testovat GR53 s Ruby, co jsem teď vyrobil HT amulet s Perfectionist, tak už by to mohlo stačit i bez Amethystu.
Hunter's Wrath jen na pokusy na max GR. A možná jestli se budu snažit levelovat Trapped ještě výše. Ale asi skončím na lvl 70 a dál ho zvyšovat solo už nebudu. GR55+ je už na stovky opakování (nutných pro 1% upgrade gemu] solo už moc.
Teď ale budu testovat GR53 s Ruby, co jsem teď vyrobil HT amulet s Perfectionist, tak už by to mohlo stačit i bez Amethystu.
Hunter's Wrath jen na pokusy na max GR. A možná jestli se budu snažit levelovat Trapped ještě výše. Ale asi skončím na lvl 70 a dál ho zvyšovat solo už nebudu. GR55+ je už na stovky opakování (nutných pro 1% upgrade gemu] solo už moc.
Jojo taky se mě WH osvědčil běhám fast 43-45 podle času atd veci nasbiram hafo, ale nic pouzitelneho. Luk temer porad kostkutju Potřeboval bych trochu štěstí. BTW co je podle tebe efektivnější nižší GR nebo to co behám já abych huntil equip?Mlok píše:Já hraju WH téměř pořád. Hodně teď hraju GR53 (nejnižší lvl GR na 1% upgrade Trapped gemu) a i tam ještě hraju WH. Tam to ale střídám dle nálady, jestli hraju unity nebo jestli Convention ring. S Convention ringem jsem o 1:40 rychlejší (srovnání dlouhodobého průměru, mám to 8:29 x 6:50), ale sem tam umřu a ještě i tak je to s Amethystem v helmě. Takže na exp je to znatelně lepší hrát s unity + Ruby v helmě.
Efektivitu si každý musí změřit sám, protože to každý bude mít posunuté jinam. Záleží to jak rychle kdo zvládá jaký lvl GR. A k tomu je nutné připočítat i tvorbu klíčů pro GR. Tedy je potřeba srovnat součet času potřebného pro jeden GR (včetně času na získání klíče) x celkový zisk leg. + shardy.
A pak vychází různě efektivita pro gear a XP (z důvodu, že pro gear je fuk, že někdy umřeš, pro XP to kvůli XP poolu fuk není).
Já jsem nejefektivnější někde kolem GR50. Lvl GR ale přizpůsobuju hlavně pro 1% upgrade gemů. Tedy hraju vždy o 15lvl níže než je lvl gemu, který zrovna upgraduju.
Luk + ringy vyrábím v kostce trvale (z rare). Reroll statů na leg. solo moc nepoužívám (to už tak moc efektivní není), nechce se mi moc hrát bounties. A je potřeba už na můj vkus moc bounties na zisk jednoho áčkového luku. V partě při split bounties to samozřejmě vyjde o hodně lépe a tam nevím jak moc se to vyplatí (hraju jen solo).
A pak vychází různě efektivita pro gear a XP (z důvodu, že pro gear je fuk, že někdy umřeš, pro XP to kvůli XP poolu fuk není).
Já jsem nejefektivnější někde kolem GR50. Lvl GR ale přizpůsobuju hlavně pro 1% upgrade gemů. Tedy hraju vždy o 15lvl níže než je lvl gemu, který zrovna upgraduju.
Luk + ringy vyrábím v kostce trvale (z rare). Reroll statů na leg. solo moc nepoužívám (to už tak moc efektivní není), nechce se mi moc hrát bounties. A je potřeba už na můj vkus moc bounties na zisk jednoho áčkového luku. V partě při split bounties to samozřejmě vyjde o hodně lépe a tam nevím jak moc se to vyplatí (hraju jen solo).
- Sonic1SVK
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Sonic1SVK#2152
Moj max je level 53. Na 54 bez Conduitu nemam dmg
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Soni ... o/66776926
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Soni ... o/66776926
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Chybí Ambush, Calamita, CoE ring, lepší F+R ringy - ideálně 6+50, IAS na luku a rukavicích, do hlavy Amethyst a na SC určitě vyšší levely gemů.