DH sentry build

Odpovědět
ReptileSVK
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Reptile#2445
Re: DH sentry build

Příspěvek od ReptileSVK » 06.10.2014, 12:41 hod.

pokial procne viac ako 5 sentry tak pohoda.

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 13:37 hod.

myslím že ti ty sentry vyvolává ten chakran a ne ten toxin, tím že ho castíš sám zadara ti hezky procuje ta zbraň

díky tomu ani nemusíš mít batoh, je to jeden z buildů ikdyž se moc nejede protože to dělá strašnej bordel a nic není pořádně vidět
Obrázek Obrázek

Gepi
Fallen Shaman
BattleTag:Gepi#1756

Příspěvek od Gepi » 06.10.2014, 13:46 hod.

Jojo to vím právě že to vyvolává ten který castim já a proto sem nahodil ten batoh že je zadara... Ale právě mě zajímalo jestli by to tím toxinen nešlo nahradit... Já dal teď ten chakram místo multishotu... Tak pak bych to mohl zas vrátit... No já jen jestli nevíte... Večer to všechno musím vyzkoušet... Jinak souhlasím že je z toho hrozný bordel... Kort pak když to hází 6 sentry a ještě já sám :-D
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 06.10.2014, 13:54 hod.

tak to nevím jestli toxin procnutej na mobech ze sentry ti procne zbraň silně otom pochybuju, pokud to tak je určitě mi napiš :)

ten batoh strašně málo padá vydrž, třeba ti dá kadala
Obrázek Obrázek

Gepi
Fallen Shaman

Příspěvek od Gepi » 06.10.2014, 14:02 hod.

Právě mi to začalo hlodat když se tu řešilo že ten toxin označuje MfD... Tak teoreticky při stejné logice by mohlo fungovat i na toto... No Bombardier to už je noční můra... Už radši nepočítám kolik sem kadale narval jen na batohy a furt nic... Nejlepší muka jsou když z Guardiana na GR padne 2xquiver vidím to na zemi a stejně nic :-D ale nevzdávám se... A tohle by mohla být zatím dobrá záplata...
Obrázek

Gepi
Fallen Shaman

Příspěvek od Gepi » 07.10.2014, 07:11 hod.

Hulk: Tak hlásím že to nefunguje :-D ale vůbec mi to nevadí jelikož kadala byla včera v dobré náladě a konečně hodila Bombardier... Dokonce dvakrát za sebou což sem cumel hodila první... Velká radost ale roll nic moc tak říkám hod ještě jeden a hopla ona poslechla... :-) a hodila s lepším rollem. Tak sem to šel zkusit a do 5minut padla calmitka. Tak dostala díru a nahodil sem toxin gem a sentry i Peti označují MfD jak zběsilý... Takže včera super večer
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 07.10.2014, 07:15 hod.

tak to gz, holt kdo si počká...
Obrázek Obrázek

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 07.10.2014, 07:42 hod.

Mne nie a nie padnut tasker and teo, the witching hour a calamity. 3 zakliate veci.

Gepi
Fallen Shaman

Příspěvek od Gepi » 07.10.2014, 22:05 hod.

Nevíte náhodou zda MfD je bráno za control imp. Efekt? To by mě moc zajímalo s novou calamitkou ;-)
Obrázek

Bit
Doom Knight
BattleTag:Ficek-2914

Příspěvek od Bit » 08.10.2014, 00:23 hod.

6 sentrin ? proboha co běháte ? na T6 - GR30 se obejdu bez pasivky (4sentry) pátou stejně nestíhám házet páč to padá prakitcky samo... Reptile na první TaT jsem čekla 95k shardů a na WH čekám do dnes :-)
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449

dohny777
Wraith
BattleTag:dohny#2988

Příspěvek od dohny777 » 08.10.2014, 07:30 hod.

Treba Gr 45?..

Vendetta
Gorebelly
BattleTag:BALROG #2851

Příspěvek od Vendetta » 08.10.2014, 07:37 hod.

Tak konecne mam cely set a TaT ale roll nic moc mal som 3fekta mar ruky /ale dal som ich dole po prepocte su lepsie ako marauder sentry strielaju viac.No a teraz hrat a dufat na lepsie rolly, urcite to chce zaujimavejsiu zbran, po nahodeny kamenoch do sperkoch dps klesla o 260 k, momentalne ciele lepsie ramena boty rubsak TaT sperky a novu zbran hhhh.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 08.10.2014, 09:45 hod.

ta kusa je prachbiedna. Si ukrafti blizbolter a bude to lepsie kym nenajdes etrayu alebo calamity.

Vendetta
Gorebelly

Příspěvek od Vendetta » 09.10.2014, 18:25 hod.

No pride mi zatial ta kusa co mam v ohlade doterajsieho dropu zatial najlepsia s momentalnym setupom som na aps 2,84 kde ked som skusal luk isla dole dps pri rovnakej intenzite strelby kde kazdy core dps luku som mal podstatne niksii cize aj ked je kusa mizerna je zatial dobra :) ale urcite by totesila neaka lepsia. Takze neak tak zvazoval by som uz iba one hand kusu kde by som skocil na 4,15 . ale nic pekne nepadlo .

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.10.2014, 18:09 hod.

som analyzoval a zistil som toto: nie je dolezity damage, ale rychlost kladenia sentry. Z toho vyplyba, ze DH s damage 1 200 000 a cooldownom 6 sekund nema na DH s damegeom 700 000 a cooldownom 3 sekundy.

Vendetta
Gorebelly

Příspěvek od Vendetta » 14.10.2014, 18:58 hod.

ReptileSVK : ja som analyzoval ze analyzujes dost povrchne kde si do analyzi nepocital s parametrami ....gemy,TaT , one hand , 2hand luk kusa, % do elementu ...takze moze byt dmg aky kolvek ale kazdy sa bude odrazat podla toho co bude mat jednotlivec nasebe ale urcite tam zapada aj cooldown to sa nehadam.

ReptileSVK
Zhar the Mad

Příspěvek od ReptileSVK » 14.10.2014, 19:02 hod.

nie nie ten isty demon hunter...uber mu 700 000 damage ale aj cooldown na sentry. Je uplne genialne, ked nakladiem 3 sentry za 6 sekund ako jednu aj na ukor damegeu. Preto je otazne ci nehrotit na itemoch cooldown reduction + diamant v hlave.

Vendetta
Gorebelly

Příspěvek od Vendetta » 14.10.2014, 19:13 hod.

Ono kazdy normalny DH ma v paragone cooldown redukciu a aj v helme niekto nosi aj na itemoch ale to uz je od typu zbrane skor ci sa niekto aktivne zapoji do boja alebo skor rychlo nahadze sentry. No ale ja som neni TOP dhcko tak moj nazor nemusi mat pre teba vahu.

wirgie
Doom Knight
BattleTag:wirgie#1965

Příspěvek od wirgie » 15.10.2014, 14:48 hod.

jak je to prosim s tim gemem na toxin, procuje poison a tech 10% dmg pro vsechny ze sentry?
pripadne jaky pouzit jiny gem na lighting build 4,15bp kdyz nepotrebuji swiftness? enforcer a trapped jiz jsou pouzity. diky

Hamman
Burning Soul

Příspěvek od Hamman » 15.10.2014, 14:53 hod.

Zei stone ;)

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“