S těma GR je to fakt špatný , hodně špatný . Nikdy v životě bych nevěřil , že budu hrát hru ve které je vše založené na RNG. 5 % je podle mě to , jak rychle umí daný člověk mačkat pravé/levé tlačítko na myši , zbytek je o tom jak se zrovna hra rozhodne v daný okamžik něco narollovat.Ať už je to drop,mobky,staty dropnutého itemu atd . Když už se bavíme o tom rng v greater riftech tak mi to přijde kolikrát až úplně směšné s myšlenkou že tam někde sedí přímo člověk od blizzardu a všechen ten humus v podobě skákajících mobu které ani nevidím a někde z rohu vám z ničeho procne passivka v lepším případě , v horším už čekáte na ress .
Aby to nebyl jen nesmyslný wall of text tak sem po 2 dnech testování tohoto setu čistě jen v GR hodně rychle zvykl . Oproti neustálému spamování sentry je to daleko zajímavější zábavnější. Zatím sem stucknutý na GR 47 a budu se snažit dát 50 protože vím , že je to realné . Jen mám obrovský problém s umíráním . Nevím jestli to hraju tak špatně nebo to tak prostě má být . Jsem spíše zastánce toho , že člověk by měl umírat na chyby. Teď mi ani nepřijde že bych dělal něco špatně a tak často chyboval , jako umíral

. Samozřejmě vím , že DH není moc stavěný na to nějaké rány dostávat ale na druhou stranu to je to fakt tak špatné i u ostatních ? Myslím tím vyšší GR jako 45 + , ne T6 .
E : Už od 40 nosím set prsteny