DH 2.2.0 Unhallowed Essence
Na sezoně jsem sestavil fullset UE po paragonu 200 ... chyběla ta chestka, nakonec někdy kolem 206 padla a hned se dalo chodit T6
Nyní mi chybí stále dobrá wepka, WH nemám, amulet tam je taky rezerva ... dal jsem v tomto stavu zatím GR 39 a to na paragonu 270. Další útoky na vyšší GR zopakuju s vyšším paragonem
Legendary: to, jak píšeš s těma GR, tak to je no a nebo taky se mi stane situace, že i když říkají, jak zvýšili denzitu, tak se mi stává, že minimálně půl patra jsou na obrazovce 3 mobky ... pak dvě obrazovky nic .. a pak zase pár mobek .. to taky naštve ale nejlepší jsou ty assassini a angelové
Nyní mi chybí stále dobrá wepka, WH nemám, amulet tam je taky rezerva ... dal jsem v tomto stavu zatím GR 39 a to na paragonu 270. Další útoky na vyšší GR zopakuju s vyšším paragonem
Legendary: to, jak píšeš s těma GR, tak to je no a nebo taky se mi stane situace, že i když říkají, jak zvýšili denzitu, tak se mi stává, že minimálně půl patra jsou na obrazovce 3 mobky ... pak dvě obrazovky nic .. a pak zase pár mobek .. to taky naštve ale nejlepší jsou ty assassini a angelové
Re: DH 2.2.0 Unhallowed Essence
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
tvl, mě sejříš .. hlavně s tím WH ! minule jsem na něj čekal 300 paragonů a v S3 to vypadá podobně ... 300 na krku a WH nikde
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Jooo WH jsem zatim taky na Sezone nevidel a to uz pasku padlo hafo Kazdy cekame na neco.Ja vcera po 246 PL dropl konecne kostku
A ten WH myslim Seton dostal nemylim-li se
A ten WH myslim Seton dostal nemylim-li se
To už ani nevím . Ale hlavně už budu za chvíly celej v áčku což sem tak rychle nečekal , o A kuši jsem ani ve snu nepřemýšlel a padla jako první
No, však mě padl Ačkovej Bakkan ... celkem fajný roll, jsem zvědavej, kdy najdu náhradníka
s jakyma ringama davate GR40+? se setovkama nebo unity+jordan?
S těma GR je to fakt špatný , hodně špatný . Nikdy v životě bych nevěřil , že budu hrát hru ve které je vše založené na RNG. 5 % je podle mě to , jak rychle umí daný člověk mačkat pravé/levé tlačítko na myši , zbytek je o tom jak se zrovna hra rozhodne v daný okamžik něco narollovat.Ať už je to drop,mobky,staty dropnutého itemu atd . Když už se bavíme o tom rng v greater riftech tak mi to přijde kolikrát až úplně směšné s myšlenkou že tam někde sedí přímo člověk od blizzardu a všechen ten humus v podobě skákajících mobu které ani nevidím a někde z rohu vám z ničeho procne passivka v lepším případě , v horším už čekáte na ress .
Aby to nebyl jen nesmyslný wall of text tak sem po 2 dnech testování tohoto setu čistě jen v GR hodně rychle zvykl . Oproti neustálému spamování sentry je to daleko zajímavější zábavnější. Zatím sem stucknutý na GR 47 a budu se snažit dát 50 protože vím , že je to realné . Jen mám obrovský problém s umíráním . Nevím jestli to hraju tak špatně nebo to tak prostě má být . Jsem spíše zastánce toho , že člověk by měl umírat na chyby. Teď mi ani nepřijde že bych dělal něco špatně a tak často chyboval , jako umíral . Samozřejmě vím , že DH není moc stavěný na to nějaké rány dostávat ale na druhou stranu to je to fakt tak špatné i u ostatních ? Myslím tím vyšší GR jako 45 + , ne T6 .
E : Už od 40 nosím set prsteny
Aby to nebyl jen nesmyslný wall of text tak sem po 2 dnech testování tohoto setu čistě jen v GR hodně rychle zvykl . Oproti neustálému spamování sentry je to daleko zajímavější zábavnější. Zatím sem stucknutý na GR 47 a budu se snažit dát 50 protože vím , že je to realné . Jen mám obrovský problém s umíráním . Nevím jestli to hraju tak špatně nebo to tak prostě má být . Jsem spíše zastánce toho , že člověk by měl umírat na chyby. Teď mi ani nepřijde že bych dělal něco špatně a tak často chyboval , jako umíral . Samozřejmě vím , že DH není moc stavěný na to nějaké rány dostávat ale na druhou stranu to je to fakt tak špatné i u ostatních ? Myslím tím vyšší GR jako 45 + , ne T6 .
E : Už od 40 nosím set prsteny
No jak píšeš, DH opravdu není stavěný na to dostávat rány, to je jasný už ze zaměření samotné postavy. Zvykni si (GR45+), že čemu neuhneš, to tě položí, bohužel....
a to se dostávám k další věci kterou píšeš. Některým věcem se prostě vyhnout nedá a to je špatně postavený . Skákací mrchy, Thunder přes 3/4 obrazovky nemluvje o jailu který bez varování přilítne "odnikud" a hází pod drn i daleko větší drsňáky než DH...rozsah smradu u Voracity bosse je až nesmyslně obrovskej zvlášť v jakýmkoliv uzavřeným prostoru.... spousta útoků se prostě a jednoduše nedá "vycítit" a tím pádem ani neuhnu . Když do toho připočítám lagy a moje slabé FPS, stává se z obyčejného GR43 naprosto HC záležitost
a to se dostávám k další věci kterou píšeš. Některým věcem se prostě vyhnout nedá a to je špatně postavený . Skákací mrchy, Thunder přes 3/4 obrazovky nemluvje o jailu který bez varování přilítne "odnikud" a hází pod drn i daleko větší drsňáky než DH...rozsah smradu u Voracity bosse je až nesmyslně obrovskej zvlášť v jakýmkoliv uzavřeným prostoru.... spousta útoků se prostě a jednoduše nedá "vycítit" a tím pádem ani neuhnu . Když do toho připočítám lagy a moje slabé FPS, stává se z obyčejného GR43 naprosto HC záležitost
Setone ako pises kvoli tomu nehravam HC by som mal kazdy tyzden novu sezonu a pritom stroj mam hodne dobry .... diablo na ssdcku a aj tak sa mi stava ze mi hra zadrhava na 2,3 sekundy nieje to stale ale po poslednom patchi je to castejsie.
Tak včera konečně dodropován UE set , rychlá zkouška nad ránem, GR 39 naprosto v pohodě i přes hodně špatný roll!
I Fire RoV má velký potenciál, nemůžu si vybrat co dřív
Bnet není updatován, tak nepostnu profil
I Fire RoV má velký potenciál, nemůžu si vybrat co dřív
Bnet není updatován, tak nepostnu profil
Fire RoV je dobrej akorát tak na T6 pro full partu. Solo možná půjde i nějaké malé GR :-)
Ale? kde jsi to vzal? Na speed farmu T6 solo(parta) se používá physical RoV (nemusíš ho cílit) a Fire RoV (stampede s páskem co háže bestii) v klidu zvládne GR 45 speed farm a jeho hranice(ověřená) je GR55 !!
To ti doufám nepříjde jako malé GR protože jestli jo, tak zbytek DH hráčů dělá něco úplně špatně
To ti doufám nepříjde jako malé GR protože jestli jo, tak zbytek DH hráčů dělá něco úplně špatně
Protože jsem to zkoušel, když vyšel :-) ale tedka se koukam na buildy a celkem se rozmohl. No u mě byl asi problém v tom že jsem to možná nezkoušel s těmi prsteny (tak mě teď napadlo) :-D
Dneska zkusím, akorát nemám novou natalku, jinak mám vše. Nová nonA Natálka asi nevynahradí ancient verzi že?
Jinak na solo vidím že používají fire stampede a jeden build je, že nemá strafe a používá rapid fire s grenadier pasivkou :-)
Dneska zkusím, akorát nemám novou natalku, jinak mám vše. Nová nonA Natálka asi nevynahradí ancient verzi že?
Jinak na solo vidím že používají fire stampede a jeden build je, že nemá strafe a používá rapid fire s grenadier pasivkou :-)
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Seto ... o/54010170 -- Nová Áčková Natálka nasazena
Jde to i bez prstenů, ale asi né tak vysoko....
Rapid s granátama? tak to se musím mrknout, to ani já neznám .
Edit: máš link na to ať to nemusím hledaT?
Jde to i bez prstenů, ale asi né tak vysoko....
Rapid s granátama? tak to se musím mrknout, to ani já neznám .
Edit: máš link na to ať to nemusím hledaT?
Já jsem to předtím měl s těmi kalhotama a na gr36 jsem něco pozabíjel ve full partě, ale multishot byl neporovnatelně lepší. Hm to je pěknej joke, ta tvoje natalka, mě padli už dvě po novu ale všechny obyč a na nic. Proto nevím jestli si mám pak nasadit aspon obyč stím bonusem a nebo raději nechat ancient.
Tady je ten build,ale nevím jak to funguje:
http://www.diablofans.com/builds/54355- ... talya-gr55
EDIT: co je lepší na defence pro DH? Ten esoteric a nebo molten?
Tady je ten build,ale nevím jak to funguje:
http://www.diablofans.com/builds/54355- ... talya-gr55
EDIT: co je lepší na defence pro DH? Ten esoteric a nebo molten?
No hlavně ty rolly na ní 25% do RoV a tak masakrózní sem za ni moc rád
Už sem na to koukal je to do party a podle toho jak je to poskládaný to bude asi hodně dobře fungovat! musím to zkusit s nějakým WD v partě, co ty moby stáhne pyraňádem a do toho pak naházíš RoV: Anathemu+Crushing beast+granáty z rapidu. Tohle zní slibně, zapracuju na tom
Mám daleko lepší zkušenosti s Esoterikem...
Už sem na to koukal je to do party a podle toho jak je to poskládaný to bude asi hodně dobře fungovat! musím to zkusit s nějakým WD v partě, co ty moby stáhne pyraňádem a do toho pak naházíš RoV: Anathemu+Crushing beast+granáty z rapidu. Tohle zní slibně, zapracuju na tom
Mám daleko lepší zkušenosti s Esoterikem...
Tj pěkná haluz, mě od patchu nepadla žádná použitelná zbraň :-/ takže gz za ní no :-)
Jojo já to taky vyzkouším, protože strafe se mi moc nelíbí a tak hledám variantu :-)
Jojo já to taky vyzkouším, protože strafe se mi moc nelíbí a tak hledám variantu :-)
Včera jsem udělal s buildem, kde mi chybí gem v amuletu a ostatní gemy byly na 25lvl , bez WH a na nějakém paragonu 300 solo GR 46 i s dobrou časovou rezervou.
Když jsem zkoušel znova GR 44, tak jsem měl plné patro nejhorších mobek, které mě furt zabíjely, musel jsem i opravit gear do města .. ale ve finále jsem to stihl v čase 13 minut
Na 350.paragonu přesně jsem dropnul Witching a poté mi padl i obyčejný Krider ... se kterým nevím, co s ním jestli má cenu jej nechat.
Tento build me baví dost, jen furt klikám jako zběsilý, bojím se, že myška dlouho nevydrží
Když jsem zkoušel znova GR 44, tak jsem měl plné patro nejhorších mobek, které mě furt zabíjely, musel jsem i opravit gear do města .. ale ve finále jsem to stihl v čase 13 minut
Na 350.paragonu přesně jsem dropnul Witching a poté mi padl i obyčejný Krider ... se kterým nevím, co s ním jestli má cenu jej nechat.
Tento build me baví dost, jen furt klikám jako zběsilý, bojím se, že myška dlouho nevydrží