DH sentry build
Zkusím si všechny ATS nechat a ukovat si jiný luk. Bohužel i ta SoJ, ostatní prsteny a amulet stojí opravdu na nic. Tak stále hledám... Dneska budu chodit GR na malých rankách abych si konečně upgradoval gemy. Toxin pak vyměním za trappeda (snad mi padne během GR=> nechci si to brát od mága).
Díky za těch 16%, budu hledat kde tam dát něco jiného :-)
Díky za těch 16%, budu hledat kde tam dát něco jiného :-)
Re: DH sentry build
Pokud nestřídáš postavy během hodiny několikrát, tak bych se na nové expení gemů vykašlal. U Wiz. máš gemy už na slušném lvl a dostat tam znovu další je spousta práce.
Já gemy mezi Wiz. a DH přehazuju (znovu levelovat gem na lvl45 při hraní pouze sólo, tak to dělat opradu nehodlám, navíc možná ještě budu zkoušet zvýšit o další 1 lvl). Je pravda, že stejně přehazuju unity (bez main statu), takže už přehazování stejně nevyhnu.
Pokud bys chtěl jít cestou expení nového gemu, tak pro nejrychlejší drop to udělej tak, že na Wiz. necháš nasazené jen ty gemy, které chceš mít dvakrát (pokud máš nějaký na Wiz., který na DH nepotřebuješ, tak ho dej na tu chvíli do truhly). Tím bude padat znovu jen ty co potřebuješ a bude to tedy hned (a nebude moct padnout podruhé nějaký, který podruhé nechceš).
Po padnutí gemů podruhé bych si pro variantu, že je budeš levelovat s DH vzal zatím gem od Wiz. a ten druhý kus nechal v truhle a vyměnil až bude mít vyšší lvl (ať zase zbytečně nehraješ s gemem na nízkém lvl).
Na DH potřebuješ v případě dvou gemů v každém případě Trapped + Enforcer. Tyhle dva jsou o třídu lepší pro frost/fire rocket build než jakýkoliv jiný gem. Různé varianty jsou možné pouze pro třetí gem. Enforcer je použitelný i na lvl 0. I tak bude lepší než Toxin na vyšším lvl, o Powerfull na lvl 0 ani nemluvě.
Já gemy mezi Wiz. a DH přehazuju (znovu levelovat gem na lvl45 při hraní pouze sólo, tak to dělat opradu nehodlám, navíc možná ještě budu zkoušet zvýšit o další 1 lvl). Je pravda, že stejně přehazuju unity (bez main statu), takže už přehazování stejně nevyhnu.
Pokud bys chtěl jít cestou expení nového gemu, tak pro nejrychlejší drop to udělej tak, že na Wiz. necháš nasazené jen ty gemy, které chceš mít dvakrát (pokud máš nějaký na Wiz., který na DH nepotřebuješ, tak ho dej na tu chvíli do truhly). Tím bude padat znovu jen ty co potřebuješ a bude to tedy hned (a nebude moct padnout podruhé nějaký, který podruhé nechceš).
Po padnutí gemů podruhé bych si pro variantu, že je budeš levelovat s DH vzal zatím gem od Wiz. a ten druhý kus nechal v truhle a vyměnil až bude mít vyšší lvl (ať zase zbytečně nehraješ s gemem na nízkém lvl).
Na DH potřebuješ v případě dvou gemů v každém případě Trapped + Enforcer. Tyhle dva jsou o třídu lepší pro frost/fire rocket build než jakýkoliv jiný gem. Různé varianty jsou možné pouze pro třetí gem. Enforcer je použitelný i na lvl 0. I tak bude lepší než Toxin na vyšším lvl, o Powerfull na lvl 0 ani nemluvě.
Ten bych ani nezkoušel rerollovat a rovnou vyhodil. Tím ti nechci kazit radost. Mám ne tak špatný roll Etrayu (těsně přes 2700 dmg), ten už jsem se aspoň uráčil rerollnout, ale i tak je k ničemu (znatelně horší než Unbound co používám). Etrayu pod 2700 dmg rovnou vyhazuju.
Etrayu bude mít šanci se ukázat ve 2.1.2 patchy v ancient verzi. Tam předpokládám Unbound nic takového mít nebude, takže se Etrayu dostane výrazně před něj.
Etrayu bude mít šanci se ukázat ve 2.1.2 patchy v ancient verzi. Tam předpokládám Unbound nic takového mít nebude, takže se Etrayu dostane výrazně před něj.
- Cartman
- Burning Soul
- BattleTag:Cartman#2474
tjn, me se to povedlo pretocit na 1. pokud, taks em to zkusil.
Já bych měl jeden opravdu blbej dotaz... Co dělá vlastně ta poslední setová vlastnost u Marauders sady?:-)
Ta zajišťuje, že sentry je použitelná a opravdu už střílí (všechny spendery, které máš vybrané, což jsou pro všechny buildy vždy 3 až na vyjímku slow ball buildu). Bez posledneního bonusu M6 je sentry jen do počtu a skoro k ničemu (to pak monstra jen lechtá :-) ).
Hmm :-)
Chtěl jsem si udělat a vyzkoušet magic find: Cain sadu (boty a legs), leoric helmu s magic findem a nalgel ring. Ale dle toho co jsi mi napsal tak bych asi ani T6 nedal co?:-)
Chtěl jsem si udělat a vyzkoušet magic find: Cain sadu (boty a legs), leoric helmu s magic findem a nalgel ring. Ale dle toho co jsi mi napsal tak bych asi ani T6 nedal co?:-)
Na T6 jsou i buildy bez M6 pro DH, pak se ovšem ale nepoužívá vůbec sentry. Některé non M6 buildy mohou být na T6 dokonce o chlup rychlejší než M6. Nemám v nich tak moc přehled, protože jsem chtěl mít jednotný build pro T6 i vyšší GR a styl hraní se sentry a M6 mi sedí, takže jsem je moc nestudoval. Neřeknu ti tedy jestli by to šlo dohromady s tím vybraným gearem.
Ha, tady jsem něco náhodně našel:
http://us.battle.net/d3/en/profile/Winu ... o/53432688
Kdyby to náhodou někoho zajímalo :-)
http://us.battle.net/d3/en/profile/Winu ... o/53432688
Kdyby to náhodou někoho zajímalo :-)
Na T6 je jeden ultra rychlej build se strafe a Rain of vengeance. Borec má rekord něco těsně nad 3minuty za rift . Pěkná rychlo farma
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Tenhle build je rychlý a je to výborná alternativa k M6, ale s tím jak je rychlý a jeho vychvalováním oproti M6 to přeháněl (to vlákno jsem už někde v minulosti četl). Rekord těsně přes 3 minuty není na DH nic zvláštního ani pro M6, nejlepší časy dávám s M6 těsně pod 3 minuty (na to ale už nesmím sbírat úplně všechen materiál, se sbíráním materiálu mívám nejlepší časy okolo 3:15-3:20).
Nemyslím si tedy, že je to rychlejší než dobře postavený M6 build. Ale bude to zhruba srovnatelné (přesně těžko říct, když neznáme jeho dlouhodbý průměr včetně mizerných rollů riftu, já jsem aktuálně na 4:30).
Nemyslím si tedy, že je to rychlejší než dobře postavený M6 build. Ale bude to zhruba srovnatelné (přesně těžko říct, když neznáme jeho dlouhodbý průměr včetně mizerných rollů riftu, já jsem aktuálně na 4:30).
Tak já si myslím že build M6 je hodně dobrý, ale já bych rád nějakou alternativu proto pokud to rozbiju na to abych měl přes 150% magic find a i nějakou dmg... Chci hlavně vyzkoušet jestli to má fakt učinek a nebo ne.
V mágovi bych si to zvládnul sám poskládat protože jej celkem už dobře znám, ale DH je pro mě španělská vesnice a tak to raději okopíruji a pak lehce upravím dle sebe
V mágovi bych si to zvládnul sám poskládat protože jej celkem už dobře znám, ale DH je pro mě španělská vesnice a tak to raději okopíruji a pak lehce upravím dle sebe
Pro leg. to má 10% účinnek, tzn. 150% MF bude pro drop leg. +15%, tedy jako bys hrál o jeden torment výše. Smysl to podle mě nemá, zase o to zpomalíš, takže na leg. na tom budeš podobně a k tomu méně XP. A navíc je tu problém s tím, že budeš mít málo modrého matroše (na ten to má vliv daleko větší a bude ti padat o dost více žlutého místo modrého).
Tedy klidně bych udělal non M6 build pro spestření, který je navíc slušn rychlý. Ale na MF bych se vykašlal.
Tedy klidně bych udělal non M6 build pro spestření, který je navíc slušn rychlý. Ale na MF bych se vykašlal.
Je pravda, akorát jak jsi přišel na ty %? Při T6 máš 10% na find leg. Když budeš mít 150% navíc tak to přeci nemůže udělat jen 5% ne? Buď to blbě chápu, ale logicky mě to vůbec nesedí
Píšu 15%. 10% ze 150 je 15%.
Takže ale celkově to pak bude 25% ne? To už si nemyslím že by byla zanedbatelná částka, pokud bych hrál v partě ve 4lidech a i tak dával solidní DMG tak to za zkoušku minimálně stojí.
Jak myslíš celkově? S čím celkově? Prostě máš navíc bonus 15% oproti tomu, kdybys neměl MF gear. Těch 10% pro leg. znamená, že se počítá pouze 10% z bonusu z MF gearu, tedy místo celých 150% dostaneš jen 15%.