The Shadows Mantle 2.4
Můj největší problém s impale je, že se stále nemůžu donutit střílet pouze po elitách . Občas prostě vidím tak nádhernou, vymazlenou a mega-obrovskou grupu, že si v ní prostě musím párkrát vystřelit a strašně mě to zdržuje . Vím, že je to špatně, vím že to umím líp, ale nemůžu si ku*va pomoct . Je to asi moc zažitej zvyk z monka, kde bez imploze a nahrnutí mobů ani ránu
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Re: The Shadows Mantle 2.4
Sem seklej na GR87 solo a přestává mě to bavit :/
Mě na tom zase nejvíc se*e, že mi před ty elity furt někdo leze . Dal jsem 90 celkem na pohodu, ale vejš už jsem to moc nezkoušel. Jinak taky preferuju plošnou dmg na velký grupy, tak jsem rozehrál UE grenade generátora, tam je to na grupy ideální, čím větší tím lepší. A dá se sním hrát taky vysoký GR (zatím 86), a to mám ještě rezervy na gearu, o gameplayi ani nemluvě.
UE granáty mám taky, dokonce už se třema PA kouskama gearu, ale moc mě brzdí kuše, anci Dawn a balistu aby měli disciple a vše potřebné je porod :/. A taky bych to rád zkusil se stahovacím monkem, to musí být paráda
Tak to můžem někdy zkusit, monka mám.
To by bylo vynikající, ale mám pocit, že se tam míjíme :/. Já začínám okolo 22:30 většinou :/
Jo, když nejdu do práce, tak mě to nevadí.