DH 2.4 - UE

Odpovědět
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: DH 2.4 - UE

Příspěvek od Dark_Deamon » 04.03.2016, 10:17 hod.

Řek bych, že to je optimální postup.

Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:GlimmerMan#2825

Příspěvek od Glimmer Man » 07.03.2016, 08:02 hod.

Teda koukám, pěkný rozbory od Mloka. :) Počtu a vylepším svojí DH, myslel jsem, že dám žebříček, ale prd, trápím se i s GR70. >:'( >:'(

Věčně na prkně nebo málo hatred. Ale inspiruju se a udělám nějaký změny a uvidíme. 8-)
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)

Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455

Wraith
BattleTag:Kaindra#2514

Příspěvek od kaindra » 07.03.2016, 08:14 hod.

:lol: Po zmene dawn je temer nemozny, abys nemel hatred, obzvlast jeste se Cindercoatem v kostce a slusnymi CDR kvuli Seethe. Staci sem tam to prolozit primarem, ktery stejne potrebujes pro F/R
GR SOLO ALL CHARS 80+ DONE
GR SOLO ALL CHARS 85+ IN PROGRESSION
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kaindra-2514/career

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 07.03.2016, 08:28 hod.

kaindra píše::lol: Po zmene dawn je temer nemozny, abys nemel hatred, obzvlast jeste se Cindercoatem v kostce a slusnymi CDR kvuli Seethe. Staci sem tam to prolozit primarem, ktery stejne potrebujes pro F/R
No to by ses divil. V riftech je to dobrý, tam jsou pauzy, ale v GR, kdy pálím jak divej, tam to je hodně špatný. A taky budu muset trochu pořešit defenzívu, takže přemejšlím o tom, že cindercoat nahradím Visage of Gunes.

No a ještě by to chtělo víc Cooldown reduction a ideálně jinak získat slevu na střelbu. Což nevím kde to vzít. Samo, že v helmě mám diamant na GR, topaz mám na rifty, aby to víc padalo a byly souly, který právě šetřím na výrobý nový hlemy.

Wraith

Příspěvek od kaindra » 07.03.2016, 08:37 hod.

Mno, ja pamatuju dobu pred timhle patchem a mel jsem problem s hatred a hodne jsem to musel prokladat primarem, ted jak zmenili Dawn, tak si libuju, ze muzu MS strilet v kuse (samozrejme v GR, aktualne GR75). Na defenzivu jednoznacne doporucuju Wraps of Clarity a osobne se mi vic osvedcil Smoke Screen/Displacement nez Vault, ktery jsem taky hral.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 07.03.2016, 09:11 hod.

kaindra píše:... a osobne se mi vic osvedcil Smoke Screen/Displacement nez Vault, ktery jsem taky hral.
No jo, ale 14 discipline? Dejme tomu, že mám 50% redukci, takže 7. S větší redukcí možná i 6. I tak mi to přijde moc. To pak ale zase musí bejt velký oslabení.

Hrál jsem v partě a kolegové jak běžej a drobotina je nezajímá, a když se to na chvíli zastaví u větší skupiny, tak mám problém, že je tam všude husto a nemám si kam stoupnout, aby nikdo nebyl poblíž a neoklepával mě.

Popravdě, nějak nechápu, jak s tímhle někdo udělá GR80 bez špetky defenzívy - koukal jsem na žebříček.
Naposledy upravil(a) Glimmer Man dne 07.03.2016, 09:24 hod., celkem upraveno 1 x.

Wraith

Příspěvek od kaindra » 07.03.2016, 09:20 hod.

No, doporucuju vyzkouset nez tu teoretizovat, kolik to stoji. Nejvetsi defenziva v tomhle buildu je u me pasivka Thrill of the Haunt + kdyz se hejbes, tak se ty mobove k tobe tezko dostanou.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 07.03.2016, 10:58 hod.

kaindra píše:No, doporucuju vyzkouset nez tu teoretizovat, kolik to stoji. Nejvetsi defenziva v tomhle buildu je u me pasivka Thrill of the Haunt + kdyz se hejbes, tak se ty mobove k tobe tezko dostanou.
Ještě mě teď trklo, že mám na toulci a brnění hatred regeneration 1.50 p/s, ale nikdo jinej to nepoužívá. Asi se na to taky vyprdnu a uvidíme.

Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 07.03.2016, 12:07 hod.

Glimmer Man: Tři věci...Na luku chybí IAS (místo Vit), nemáš Ambush pasivku. Steady Aim je naprosto usuless. A u EF to chce Focus runu. Proto ti přijde, že jseš často bez Hatred, páč ju pomalu doplňuješ.
F+R celkem špatný. Hlavně Restraint je slabota. Největší mínus je pro tebe quiver, kde ti chybí cdr, takže určitě musíš nějakou chvilku čekat, než Vengeance můžeš znovu aktivovat.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 07.03.2016, 12:39 hod.

Dark_Deamon píše:Glimmer Man: Tři věci...Na luku chybí IAS (místo Vit), nemáš Ambush pasivku. Steady Aim je naprosto usuless. A u EF to chce Focus runu. Proto ti přijde, že jseš často bez Hatred, páč ju pomalu doplňuješ.
F+R celkem špatný. Hlavně Restraint je slabota. Největší mínus je pro tebe quiver, kde ti chybí cdr, takže určitě musíš nějakou chvilku čekat, než Vengeance můžeš znovu aktivovat.

Pravda. Pasivku vyměním, a jak jsem tak dneska ještě studoval, tak tu Focus runu u EF jsem měl taky v plánu na ni přepnout, stejně tak vyměnit CDR na toulci. Restraint vím, že je špatný, akorát jsem žádnej lepší ještě nepotkal.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.03.2016, 07:17 hod.

Tak poštelováno a je to lepší. Malinko jsem si přehodil skily a tlačítka, abych to lépe zvládal. Problém s hatred takměř vyřešen, touž musí bejt, že se dostanu na dno. I mě padnul lepší restraint. Pasivka Ambush je fakt lepší.

Místo GR60 teď můžu v pohodě farmit GR65. Zarakvím to výjimečně u nějakých posion nebo arkánů. Teď musím vymyslet, jak udělat GR80. :twisted: :twisted: Problém je ten, že kromě věcí mě od těch, co to dokázali, dělí asi 1000 - 1500 Paragonů. A to bude problém.

Jsou ještě nějaký mezery ve výbavě, tomu se pověnuju, ale hrubě se mi nedostává soulů. Jeden pokus na změnu za 50 je strašně drahej, ale zase s největší pravděpodobností, že něco padne.

Tak proháním rifty na publicu, tam to v partě jakž takž padá. A dávám jim tam dobře pohulit, žádný 5 minutový čumění do bedny (to je mor publicu na GR), jak skončí cooldown na rift hned otevírám a jedu novej. A voni jak nechcou o nic přijít, tak časem začnou kmitat taky, aby se mohli přidat co nejdřív, to je hezký. >:D

Wraith

Příspěvek od kaindra » 08.03.2016, 08:07 hod.

Jeee tak supr, me bylo fakt divny, ze mas problem s hatred. No GR80 bych taky chtel, ale podle me musis mit vsechno v Acku a na vsem augment, bohuzel nemam vsechny Acka. To cumeni do truhly je vazne mor, jak rikas, nejlepsi je votvirat dalsi rift.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.03.2016, 08:20 hod.

kaindra píše:Jeee tak supr, me bylo fakt divny, ze mas problem s hatred. No GR80 bych taky chtel, ale podle me musis mit vsechno v Acku a na vsem augment, bohuzel nemam vsechny Acka. To cumeni do truhly je vazne mor, jak rikas, nejlepsi je votvirat dalsi rift.
No já všechno ovládám myší, kromě léčící lahvičky, a pomohlo mi si to jinak rozložit, aby se mi to líp prokládalo primary skillem, což mi jistou automatizací pomohlo k pravidelnějšímu bonusu F & R a taky to občas doplní hatred, takže pohoda. Na toulci jsem dal CDR, takže vengeance mám neaktivní asi jednu sekundu, což je v pohodě.

Já když na publicu něco najdu, co bych mohl nosit, tak to prostě plesknu do truhly a odčumím a odenchantuju to jindy v sólo hře. Co me taky štve je to pohazování lahviček na zem. Občas je to tam tak zaneřáděný, že jdu tábořit raději do jinýho města.

Wraith
BattleTag:MrMongus#2526

Příspěvek od MrMongus » 08.03.2016, 09:01 hod.

No nevím... myslím si, že už mám slušnej equip, krom neáčkovýho restraintu, kterej se musí nějak nahradit, nahoru už to půjde s equipem jen těžko, takže augmenty, ale i tak nejsu schopnej dát nad 72. Buď dělám neco špatně, nebo dělám neco špatně :)

Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 08.03.2016, 09:31 hod.

MrMongus:
Máš gear tak na cca GR76 při slušném zahrání a trošku fishingu. GR74 s tím gearem musíš dávat v pohodě.

Ale i na gearu i když se to nezdá ztrácíš oproti perfektnímu (který mají ti na GR80+) ještě dost. Máš gear asi o malý chlup horší než já, ale bude to rozdíl tak max 1lvl GR:
- HF amulet, sice je áčkový, ale i tak není na vysoké GR vůbec dobrý. Perfektní je áčkový s 20% fire + ChC + ChD + díra, na ten ztrácíš cca 10% dmg. Ten se ale samozřejmě hodně blbě shání. Problém ale je, že máš pasivku TA. S tou je super ten HF amulet na speed GR nebo TX, ale na max GR je TA k ničemu. Takže pak nemáš awareness/perfectionist nebo jednu dmg pasivku (kdybs awareness nahodil místo nějaké dmg pasivky). A tím buď ztrácíš dost dmg za dmg pasivku nebo nemůžeš hrát dost agresivně bez awareness/perfectionist
- na ty co dávají GR80+ ztrácíš dmg na lvl hlavních leg. gemů, tam i já s lvl80 Trapped a Zeis ztrácím (když mají ostatní 90+), tohle je hned dalších 10% dmg ztráty
- pak je poměrně velká za perfektní F&R, to tedy na perfect gear, já tady ztrácím úplně stejně: perfektní je base dmg + ChC + ChD + díra, obyč verzi se 7% CDR bych nehrál pokud máš nějaký aspoň trochu slušný áčkový s main statem. Perma vengeance má smysl pouze pokud máš perfektní áčkový F nebo R s CDR. Jinak je vždy lepší hrát s čekáním 1s na Vengeance a lepším ringem
- a pak nějaké drobnosti typu chybějící AR na botech (nemá být armor) a trochu lepší rolly

Ono se to nezdá, ale nakonec v součtu to udělá hrozně moc. Jsem si to počítal pro svůj gear a na nejlepší gear co mají na začátku žebříčku ztrácím pořád 50% dmg jen za gear. K tomu pak ještě třeba 1000 paragonů, což dá dalších 30% dmg. A hned jen za paragon a gear je ztráta 4 lvl GR.
A dal jsem GR76 bez větší snahy (asi 4 pokusy nebo kolik to bylo). S perfect gearem by to byl GR80. Na GR77 jsem zkusil pár pokusů a pak mi to zatím přestalo bavit, ale dát bych ho při větší snaze mohl. GR78 už si se současným gearem nevěřím, že bych dal.

Glimmer Man:
Hrát je na myši si vůbec nedokážu představit jak by se dalo slušně zahrát. GR65 by měl být pro UE DH vždy rychlofarma. Aktuálně jsem na průměrném čase 4 minuty na GR65 a už se konečně povedl i pod 3 minuty zahrát (ale to jen zcela vyjímečně).

Wraith

Příspěvek od kaindra » 08.03.2016, 09:50 hod.

Hrat jenom mysi me prijde fakt ultra HC, to uz si nedovedu vubec predstavit. Taky me prijde, ze GR65 by mela byt rychlofarma, prumer 4 minuty je moc pekny, asi to vecer taky zkusim.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.03.2016, 10:25 hod.

kaindra píše:Hrat jenom mysi me prijde fakt ultra HC, to uz si nedovedu vubec predstavit.
No vidíš, mě to zase přijde normální a nedovedu si to představit jinak. :)

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.03.2016, 10:30 hod.

Mlok: já jsem tak na čase 8 minut, myslím. Pravda, nejdu s rychlostí na doraz, když vím, že mám rezervu. Ale tak pět - šest minut by bylo fajn, páč by to chtělo dostal pár gemů rychle na lvl 70. No je to dohánět. Teď chci vyhandlovat "by any means nessesary" nějakou lepší helmu a pak se zaměřit na F&R prsteny.

Protože když se mi podaří získat nějaký damage+chc+chd+díra, tak je budu moci půjčovat i barbarce, čímž klepnu dvě mouchy jednou ranou. Ani nebudu muset pokaždý vyndávat gemy.

Ancient
BattleTag:Mlok#2413

Příspěvek od Mlok » 08.03.2016, 10:57 hod.

A jak to vše stíháš najednou mačkat na myši?
Force attack (pro Focus) + Vault mačkám na klávesnici pořád a nedovedu si představit jak bych to řešil na myši, když tam pořád mačkám Focus a MS. A k tomu ještě na myši mačkat do toho všechny skilly s cooldownem (Vengeance, Wolf)...

Sehnat perfektní F&R je hrozně obtížné. Damage + ChC + ChD + díra a k tomu musí být áčkový. Když není áčkový, tak už ani nutně nemusí být lepší než perfektní roll áčkového main stat + ChC + ChD + díra.

kaindra:
Na GR65 jsem trochu zlepšil časy, když tam používám trošku odlišný build od max GR. Používám na GR65 Visage v kostce + Reapers. To je kombinace, která mi stačí, že mi nedochází hatred vůbec na GR65. A díky Visage můžu hrát zcela neohroženě a superagresivně a to časy dost zlepšilo.
Na GR70+ už talhe kombinace tak dobře nefunguje, tam už hatred docházet začne. Ono se ale dá i na vyšší GR hrát obojí. S Visage se dá hrát agresivněji a brzdí to hatred. Se Cindercoatem není nikdy nedostatek hatred, ale zase se nedá hrát tak agresivně. Ani si nejsem jistý co je lepší, na GR76+ jsem s Visage hrál minimálně, budu muset také zkusit více.

Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.03.2016, 11:40 hod.

Mám pravou ruku asi jako klavírista. Ovládám každej prst zvlášť a umím všechny možný polohy prstů, který prostě někdo nedokáže. Zkus všechny prstny rozevřít a pak malíčkem a ukazováčkem stříhat k těm dvoum prostředním, který jsou pořád nehnutě rozevřený. A různý takový blbinky...

Takže Primary - levý tlačítko, multishot pravý. Kolečko nepoužívám, pouze při stiknutí se spustí teleport do města.

Boční tlačíka na palec - větší blíž k zápěstí = vault, menší dál od zápěstí - obnova discipline. takže jakmile doskáču, palcem rychle zmáčnu tohle, zatímco už pálím multishot a prokládám ho primárkou.

Tlačítko před kolečkem - vlčí vití. Používám občas , stisk ukazováčkem místo primary. Multishot pořád pálím.

Tlačítko za kolečkem nahození vengeance, občasný použití, místo primary. žádný zdržení, páč primary potřebuju tak jednou za 4 sec.

Úplně v pohodě, na klávesnici bych musel ruku posouvat, páč těch tlačítek je moc. Takhle mám jenom prst na Q a palcem klepnu mezerník, když Orek žvaní. Jinak nic.

Odpovědět

Zpět na „Demon Hunter“