dvě zbraně vs. zbraň a štít

Vše o fungování herních mechanismů a vlastností předmětů
Odpovědět
medik01
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
dvě zbraně vs. zbraň a štít

Příspěvek od medik01 » 01.09.2012, 16:41 hod.

Zdravím,

hrtju teď za Monka 54 lvl (předtím Barbar do 60lvl) a úplně náhodou jsem zjistil, a vůbec to nechápu, že když mám jedné ruce zbraň a ve druhé štít damage je o 2k vyšší, než když mám ve druhé ruce zbraň - jde o úplně obyčejný štít, bez bonusů, druhá zbraň má bonus Dexterity, damage atp... a přesto když si jí nandám rázem spadne damage o 2k. Je to nějaký bug, nebo to tak má být? Dík za jakoukoliv odpověď.

v0kurka
Burning Soul

Re: dvě zbraně vs. zbraň a štít

Příspěvek od v0kurka » 01.09.2012, 16:51 hod.

ono ta hodnota dmg není vždy úplně vypovídající... u dvou zbraní profituješ hlavně díky crit dmg (ze dvou jendoruček vytáhneš víc jak ze štítu). ale to na menším levelu ani neřešíš.

dmg se nějakým způsobem průměruje, protože je uvažováno, že jednou praštíš pravou, podruhé levou rukou. jedna zbraň teda může oslabovat celkový výsledek, když budeme uvažovat čistě jejich dmg. když nic jiného, tak poskytuje dualwield pasivní 15% atack speed, takže můžeš třeba rychleji lifeonhitovat atp.

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 01.09.2012, 17:47 hod.

Ta tvoje druhá zbraň má výrazně nižší dmg. Pokud chceš jet dualwield, tak by měli mít obě zbraně srovnatelnou dmg. Pak je třeba dobrý aby měli obě LoH a socket/crit dmg. To ti hodně boostne DPS.
Obrázek

medik01
Quill Rat

Příspěvek od medik01 » 01.09.2012, 17:57 hod.

Průměr, jasný. Dík moc a jdu hledat druhou lepší zbraň ;)

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 01.09.2012, 18:52 hod.

no jestli ti jde hlavně o dmg. tak ten získáš lepší dvouručkou. do inferna se to dá jen doporučit ;)

medik01
Quill Rat

Příspěvek od medik01 » 01.09.2012, 18:57 hod.

mně jde o to hlavně přežít :) dvouručky osobně moc rád nemám, leda kdybych našel nějakou rychlejší, nebo měl větší atack speed bonus. Nelíbí se mi, když se mi tam mnich fláká, ty ruce musí lítat :)

Nekronaut
The Butcher
BattleTag:Nekronaut#2332

Příspěvek od Nekronaut » 03.09.2012, 08:48 hod.

Já měl s 2H DPS 40K a byl to děs. Teď mám 21K 1H s menším LoH + štít a pohoda. Takže na levné přežití asi ideál.

Odpovědět

Zpět na „Herní mechanismy“