Ahoj,
mam jednu otazku - kdyz hru projdu s MP treba 4, pote chci jit s jinym MP, musim zase objevovat vsechny waypointy? Dnes jsem chtel zacit farmit hellring, nahodim si 5NV a waypoint ve meste je neaktivni...
Waypoint
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
Re: Waypoint
waypoint ve městě by měl bejt aktivní pořád, a ostatní waypointy se ti aktivujoui podle toho jakej quest sis vybral
Takze kdyz chci jit na klicnika, musim vybrat spravny quest a kdyz chci jit i na final bosse, tak musim projit cely akt?...
Klicnik bude v dane lokaci vzdy. Nezavisle na tom, jaky zvolis quest. Pokud chces jit na bosse, tak je dobre zvolit posledni quest, nejlepe ten ktery ti dava za ukol zabit bosse. Nemusis prochazet cely akt.
Spatne jsem napsal otazku, nebo vy spatne pochopili. Psal jsem klicnika i final bosse - tzn., musim vybrat q s lokaci klicnika a dojit na konec aktu na bosse, ne?
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
ne, nejlepší je zadat poslední quest, máš oteřený všechny waypointy, tzn. můžeš procházet všechny mapy, kromě unikátních bossů (Skeleton king...), hra bere, jako by byli zabití
Aha, uz to chapu, diky ))
Nastesti tahle ptakovina s waypointy zmizi po vydani datadisku diky Adventure modu.