pak se na podniku pos*al docházkovej systém, zabouchl jsem si klíče v servrovně a jak jsem kopal do dveří spadl mi mobil na zem a celej displej se rozflákal

prostě raději jak dojdu dom půjdu spát

To je nějaký složitý. První dva body jsou univerzální, ty jsou dobrý. Jako třetí bod stačí otevřít kraví level a řezat to tam co nejrychlejc to jde a nechat peta sbírat. Takhle jsem to udělal na SC i HC. A to byla barbarka a kouzelnice. Dneska s mojí DH, bych to dal s větší jistotou a v klidu.vyrostek píše:Ja jsem zkusil tu metodu bez gilded barona a podarilo se mi to na prvni pokus... https://www.reddit.com/r/Diablo/comment ... ld_streak/
Já mám v kostce dvě řady vstupenek a už jsem to začal soulovat, protože nevím co s tím. On ten kraví level zase tak k něčemu není.skyrim1988 píše:ParadaDalsi kolega do party
Jj Glimmere pada to jak urvane.Mam na S5ce - 9 vstupenek na jatka
No problem... ty 75ky včera mi bodly. Pár gemů jsem popohnal na cílových 75, který hodlám obětovat v kostce na Caldesann. Ale k mému překvapení jsem to tam docela hodně rakvil. Měl jsem předtím ten set Amulet + Prsten a to bylo furt 50% damage redukce, ale skoro žádáná damage navíc, a jak jsem to vyměnil za F & R, tak damage o hodně lepší. Ale z předchozího stavu, kdy jsem byl skoro nesmrtelnej, to teď rakvím o dost víc. Nesvědčí mi ty cold vývrtky v kombinaci s těma pomalejma bleskovejma koulema. Jak to v chumlu není vidět, tak mě to nachytá.skyrim1988 píše:Je pro zabavu a trochu toho matroseMale zpestreni neuskodi.Dneska zajdem
Hlavne i rifty...
Garance 2 poolů.Glimmer Man píše:Já mám v kostce dvě řady vstupenek a už jsem to začal soulovat, protože nevím co s tím. On ten kraví level zase tak k něčemu není.
Hmm, to když si proběhneš rift, tak to máš většinou taky, takže to nepovažuju za nic výjimečnýho. Akorát je to u krav v kratším čase.Dark_Deamon píše:Garance 2 poolů.