Tu pasivku místo Relentless bych dal Nerves of steel. Já jsem čekal na dobrej hellfire abych mohl tuhle pasivku nasadit a potom jsem se hodně posunul, protože značně ubylo smrtí a tím pádem jsem měl v GR víc času, že jsem zvládl o dva levely vyšší. A je v tom taky asi i takovej psychologickej trik, že když vidíš proclou pasivku, tak hraješ líp a opatrnějc. Já se časem naučil i skákat mezi arcane paprsky.
Bracerky jsou hodně dobrý!!
Kdyby byly prsteny a amulet anc, tak by to bylo lepší... ale není legrace to sehnat ve stejným rollu. Ten hellfire by se zkusit dal. Taky jsem se nadřel, než použitelnej padnul (k ideálu ale hodně daleko), ale chce to partu na farmení uberů, pak to jde rychle.
Ale není co vytknout. Hodně dělá herní styl... naučit se stahovat si velký skupinky a vždycky pokud možno skákat a házet šutry na elitu a ostatní okolní plebs nechat zhynout na "vedlejší" damage z earthquake.
Když jsem udělal svůj rekordní GR v sezóně, měl jsem mapu ze IV aktu (tu považuju za nejlepší), podařilo se mi nahnat skupinku na celou obrazovku kde byly tři party modrých elit. Podařilo se mi nezařvat a když to popadalo, měl jsem asi 2 cm náskok. Další patra už tak dobrý nebyly, ale podařilo se mi je udělat tak, že jsem netratil.
Bejt v tý mega partě ještě poblíž power nebo conduit pylon, byl bych s časem ještě někde úplně jinde. Ale tehdá jsem to taky zahrál docela dobře.
Takže výbava dobrá, teďka to chce trénink.