Treasure goblins
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Mam pocit, ze cim skor zabijete goblina tym viac rare itemov z neho vypadne. Preto napiste ci to aj vy tak vnimate. thanx.
Re: Treasure goblins
nemyslim si to
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
-
- Zhar the Mad
uz ani ja vcera som testol, je to nahoda
ahoj, dlouho jsem nebyl ve hře, tak asi mi to uteklo...
Blizzard nějak nerfnul farm Treasure goblins? na youtube je spousta navodu na farmení goblinu, ale ani jedno nefunguje...
když jsme u toho, tak nevíte nějakou peknou farmu nebo jak farmíte act 1 nebo act 2?
díky
Blizzard nějak nerfnul farm Treasure goblins? na youtube je spousta navodu na farmení goblinu, ale ani jedno nefunguje...
když jsme u toho, tak nevíte nějakou peknou farmu nebo jak farmíte act 1 nebo act 2?
díky
ja chodim vetsinou posledni q - imprisoned angel (mas tam 2 bose, celkem dost elit a asi 2 gobliny)orisk93 píše:ahoj, dlouho jsem nebyl ve hře, tak asi mi to uteklo...
díky
potom portnu na cementery a udelam 3 defiled crypty
obcas kdyz mam vic casu tak zacinam questem sword of the stranger.
Vetsinou jen probiham a hledam championy, elity a gobliny. MF moc nemam, prijde mi ze staci 5x valor (potom mam neco pres 100 mf)
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
já jdu vždycky festering wood (4-5 elitek popř 4 elitky +gob/event), pak leoric manor pro stack 5 (1-2 bossové, vzácně 3), pak butchera (co patro to 2-3 elitky, level 2 a 3 bývá goblin), a nakonec defiled crypts (goblin se někde najde prakticky vždy)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
hodně goblinů je ještě v highlands + tam sou dungeony a skupinky, tam sem to ještě probíhal
Souhlasím, často jsou tam i dva a není to tak velké. J8 ale stejně gobliny nijak nevyhledávám, nepřijde mi to o nic lepší než obyč elitka...TrackThor píše:hodně goblinů je ještě v highlands + tam sou dungeony a skupinky, tam sem to ještě probíhal
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nj drop je fakt o náhodě, prostě zabíjet co se pod ruku dostane... z butchera mi padlo třeba 55 a 57 a potom v crypt z elitky 2x62 a 61...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Stala se mi taková vtipná scenka ...jdu si tahle Arreat Core k Azmodanovi a asi cca v pulce mapky stojí Goblin plácnu do něj a začal běhat jenže sem nabalil ještě elite pack který měl jailera a tím padem mě zastavoval .Po dobití packu sem běžel ke goblinovi který již měl otevřený port a udělal Whííííí a byl fuč no ale asi tak o deset yardů dále se otevřel port a on vylezl Stalo se Vám to taky ? Bylo to docela úsměvné
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
o tomhle jsem nikdy neslyšel... myslel jsem, že goblin je spawnutej jako klasické monstrum a prostě zmizí odchodem do port
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Chudak zadal spatnou adresu.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
mozna jestli to bylo mezi hromadou elitek tak sis toho nevsiml a ten prvni port si mu prerusil a pak si ho uvidel az castil druhej port...
Reve - tak to nejspiše asi bude pač tohle není možný jinak :-)
- azaxsyndrom
- Gorebelly
Nenenene lidi ..vím co jsem viděl , pack byl dobitý a v okruhu nebyl žádnej add . Kdybych měl kompa kterej by mi zvládal zárovně Diablo a fraps tak to natočím ....a screeny jsou na prd žádný nejsou a kdyby byli tak se každej bude dohadovat že to prostě není možný )) Halvně žádnej flame prosím
-
- Doom Knight
- BattleTag:MightyMike#2828
v Diablu se občas zvláštní věci dějou... třeba já měl drop "key of hate" z goblina... dle včeho to taky neni možné, ale stalo se mi to.
Stalo se mi něco podobného, prostě běžím a najednou kousek přede mnou vyskočí z portu gob.
R.I.P. 27.3.2014
-
- Burning Soul
- BattleTag:Tapeworm#2172
Ty jo a nebyl vedle toho goblina warden a jen si ho prostě zabil tak rychle že sis toho ani nevšimlMajky_majk píše:v Diablu se občas zvláštní věci dějou... třeba já měl drop "key of hate" z goblina... dle včeho to taky neni možné, ale stalo se mi to.
-
- Zhar the Mad
chlapci chlapci skontrolujte si ci nemate vy, alebo vas follower na sebe puzzle ring, ktory kuzli goblina.
- azaxsyndrom
- Gorebelly
A vidiš ho snad někde http://eu.battle.net/d3/en/profile/Karg ... ro/7307300 ? Eguip se mi prakticky nezměnil od té situace , krom ucraftěných věcí a zbraaní je stále stejnej , na followera j*bu