HC inferno barbar

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Ara
Fallen Shaman
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Ara#2632
Re: HC inferno barbar

Příspěvek od Ara » 06.09.2012, 11:30 hod.

jedu ted taky barbara na zkousku, tak se klidne pridam, mam zatim 28lvl :-)
Obrázek

Faith
Fallen Shaman
BattleTag:Faith#1710

Příspěvek od Faith » 06.09.2012, 19:24 hod.

Jsem na začátku 1. aktu a teď během dneška a zítřka budu nakupovat itemy. Zítra večer bych mohl být v 2. aktu.

Jináč jsem měl nehorázný štěstí. V a1 na hellu mi v Lyceu dropnul Goldskin a prodal se za 3M, takže dost nápomocné při nákupu na inferno :-)

Tapeworm
Burning Soul
BattleTag:Tapeworm#2172

Příspěvek od Tapeworm » 07.09.2012, 08:13 hod.

To já jsem na tom hůř jak tak koukám :)
Barboš jen lvl 32 a už dva dny se nehnul synovec asi rezignoval :)
Takže zítra večer až dorazim tak se do toho pustim no a uvidíme jak rychle to půjde.

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 07.09.2012, 14:37 hod.

Tak už jsem v 2. aktu, butcher úplně bez problémů. S loh 1000 jsem si v klídku stál v ohni a jen do něj bušil a občas zapnul IP. Belial bude horší asi :lol:

dedap
Quill Rat

Příspěvek od dedap » 07.09.2012, 15:22 hod.

Zdravím, mám 60(5) barbara a přemýšlím jestli nevyzkoušet a progresovat Act.II Inferno... respektive bych se chtěl zeptat jestli by to byl zbytečný hazard, na hraně přežití či bych měl šanci přežít...
Mé staty a build
Armor - 10k
DMG - 11k
Life - 74k
Resists - 518(lighting) až 627(fire) s War Cry
Build klasika
War Cry - Impunity
Revenge - provocation
Furious Charge - Dreadnought
Wrath - insanity
Frenzy - Sidearm (life on hit kámen)
Leap - Iron Imput

....předem díky za odpovědi...

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 16:19 hod.

dle mého nízký dmg. trápil by ses. ani ty rezisty nejsou nejvyšší, ale věřím, že bys to díky hp poolu a armoru nějak ukočíroval.

zahrát si tam jít můžeš, hned neumřeš. ale asi tě to nebude moc bavit a elitky budeš mlátit 5 minut.

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 07.09.2012, 17:02 hod.

Jestli chceš jen dohrát HC, tak dmg stačí. Jestli přemýšlíš o nějakém farmení, tak je to ztráta času. V tvém výpisu mi vyloženě chybí informace o LoH, protože ten je hodně podstatný. Armor v pohodě, až moc vysoký na úkor rezistům, které bych o 300 zvednul. Jinak já si jedu s LoH 1500 a jsem spokojený, nemusím používat Dreadnought, mám tam IP, takže si občas můžu dovolit zůstat někde stát déle, než bych měl.

Taly je dost důležitý block chance a block amout na štítu. Block alespoň 18% a bl. amout ideálně ten nejvyšší, co je cca 3700-4700 tuším.

dedap
Quill Rat

Příspěvek od dedap » 07.09.2012, 17:12 hod.

v0kurka píše:dle mého nízký dmg. trápil by ses. ani ty rezisty nejsou nejvyšší, ale věřím, že bys to díky hp poolu a armoru nějak ukočíroval.

zahrát si tam jít můžeš, hned neumřeš. ale asi tě to nebude moc bavit a elitky budeš mlátit 5 minut.
Děkuji za odpověď... Velmi podobnou úvahu jsem měl také... Díky životům a armoru bych něco ustál, ale s tímto DMG bych je pižlal příliš douho a navíc pokud by se nalosovaly třeba nějaké nepěkné affixy na resist (plagued, molten atp...) dohromady, měl bych velký problém...
Říkám si, že DMG tak 15k by to chtělo a resity průměr 700...
Faith píše:Jestli chceš jen dohrát HC, tak dmg stačí. Jestli přemýšlíš o nějakém farmení, tak je to ztráta času. V tvém výpisu mi vyloženě chybí informace o LoH, protože ten je hodně podstatný. Armor v pohodě, až moc vysoký na úkor rezistům, které bych o 300 zvednul. Jinak já si jedu s LoH 1500 a jsem spokojený, nemusím používat Dreadnought, mám tam IP, takže si občas můžu dovolit zůstat někde stát déle, než bych měl.

Taly je dost důležitý block chance a block amout na štítu. Block alespoň 18% a bl. amout ideálně ten nejvyšší, co je cca 3700-4700 tuším.
Určitě i farmení předmětů pro ostatní postavy...
LoH... měl jsem ze začátku inferna nějakých 160+2,9% converted z life bez socket... ten jsem vyměnil za zbraň s větší DMG a socked...
block chance 19% a amount 4,7k...
IP bych také velmi rád zařadil, ale netuším místo čeho momentálně...

Jenom takový dodatek - po vydání 1.4 patche jsem se rozhodl nepoužívat pro nákup aukci...

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 17:12 hod.

moc nechápu, jak mu ten dmg může stačit, když s ním neprojde přes několik bossů kvůli enrage...

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 07.09.2012, 18:33 hod.

Později jsem si to uvědomil. Jen Beliala neprojde. Nevím, jaký je enrage u ostatních, ale všechny jsem ubyl s 9k dmg. Teď jsem si na SC zkoušel Beliala a stačí na AH koupit 2h, potáhnout dmg na 14k, místo jednoho skillu dát Earthquake a pak na 3. fázi jen prohodit zbraně a je vymalováno.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 19:32 hod.

Faith píše:Jestli chceš jen dohrát HC, tak dmg stačí.
reagoval jsem spíš na tohle. enrage by měli mít z těch co by potkal dále v progresu, jestli si to dobře pamatuju a jsou moje vědomosti aktuální:

belial - tady si nejsem úplně jistý buď častěj zaboří ruce a vyvolává ty jedový exploze, nebo to už trvá perma, každopádně je to nepříjemnej průser.
ghom - zamsrdí beznadějně celý prostor
siegebreaker - stejný efekt, jako když nastal dřív enrage u elitek, vytvoří kolem sebe dost ničivou dotku (jako byste na sobě měli hodně silnej jed)
rakanoth - smrtící nájezdy. jestli do té doby "bliknuje" 1x za 30 vteřin, pak je to 3x za 10 vteřin, v podstatě nepřežitelný déle jak 10 vteřin

na ubití těch bossů před enragem by měl stačit dmg 15k.

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 07.09.2012, 19:32 hod.

Ok, sjel jsem pár videí na YT a podle popisku jednoho z nich je to takhle.

Kód: Vybrat vše

Stats and gear shown at the end. Around 11k seems to be the limit for a Frenzy + WotB/Insanity build to just beat the enrage. 
Kromě toho jsem taky zjistil, že pokud náhodou neměli dost dmg se štítem, tak brali dual wield, abych pořád měli LoH, což je dobrý nápad. Nicméně všechno to počítá se tím, že člověk ustojí ty rány, aby pořád nemusel běhat sem a tam, což se mi posledně se štěstím povedlo i při 6500 armoru a 500 phys. rezu, ale na HC bych to neriskoval. 7k armor, 700 phys. rez. a aspoň 45k hp by mělo stačit při LoH 1k. Zítra se o tom přesvědčím na vlastní pěst.

Pozn: tohle se týká pouze Beliala. Nicméně s těma 10k dmg jsem fakt nenarazil na problém ani u Siege, ani u Rakanotha. Ghoma jsem zapoměl skusit, dal jsem ho ještě před patchem s tím skillem Overpower, nebo jak se jmenuje, ale ten už je nerfnutý.

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 19:42 hod.

Když jsem někdy v půlce června progresoval inferno, tak můj tanky barbar s 12k dmg neprošel sám už přes Siegebreakera (ale beliala jsem dal, myslím tenkrát enrage snad neměl, nebo jsem ho stihl před), nechal jsem si s ním pomoct od kámoše DHčka. nicméně dál jsem chtěl dát vše sám. a když jsem udělal desítky pokusů zabít rakanotha bezúspěšně se štítem+1h a 12k dmg, tak jsem se naštval, šel na AH, koupil nějakou špatnou dvouručku s LOH a dmgem někde mezi 14-15k jsem ho dal na první pokus.

nicméně připouštím, že od té doby se hodně změnilo. takže možná mají bosové méně hp. to nemůžu poosudit, prootže moje ostatní chary bojovaly s inferno bosama s násobně větším dmgem, než můj barbar :D

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 07.09.2012, 21:21 hod.

Změnilo se dost. Mimochodem, nechystáš se to HC inferno dojet už?

Thulle
Gorebelly
BattleTag:Thulle#2682

Příspěvek od Thulle » 07.09.2012, 21:32 hod.

EDIT - sakra, špatnej topick :)
Naposledy upravil(a) Thulle dne 07.09.2012, 23:49 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

v0kurka
Burning Soul

Příspěvek od v0kurka » 07.09.2012, 22:52 hod.

Thulle píše:Trošku jsem si updatnul barba - dobrej rízek ne?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Thul ... o/14892616

105k DPS bez bufu, 600 all ress a 44k HP
super, akorát je na tenhle topic trošku málo HC ;D
Faith píše:Změnilo se dost. Mimochodem, nechystáš se to HC inferno dojet už?
určitě nechystám. do lvl 60 je to pár hodin, to mi nevadí. ale nechtěl bych pak někde ripnout kvůli nějakým drbnutýmu lagu. navíc jsem šel hrát hc, abych si odfouknul od farmení, takže kdybych tam teď začal farmit, a na hc inferno čistě jen přímá progress cesta nepřipadá asi v úvahu, tak by to pro mě trošku postrádalo smysl :D

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 08.09.2012, 10:22 hod.

Tak muj barboš je na lvl 57 v pohodě dávám začátek A3. Kráter taky ale je to o ústa a už se mi nechce investovat do EQ :) No nějak ty tři lvl musim došmudlat.
Synovec to zapích na lvl 32 "lepší než drátem do oka". Od včerejška co jsem doma se neozval, ale internet mu nejde čekám až přijde na co se vymluví :)

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 08.09.2012, 13:35 hod.

Tapeworm píše:No nějak ty tři lvl musim došmudlat.
Přesně takhle jsem uvažoval, když jsem expil každou ze svých 6 postav :lol: Doporučuju ti akorát koupit zbraň (myslím, že aktuální je okolo 250 dmg) se str 100+ kvůli dmg, kterou pořídíš do 50k (zrovna tam dvě takový prodávám a nikdo je nechce :lol: ) a pak štít s dpobrý blokem a block chance 18+%, který by se taky měl dá sehnat levně (taky se zrovna jednoho zbavuju a nikdo nechce).

Je to lepší, než ripnout v místech, kde už to začíná být zajímavé :)

---

Jináč já dneska pořídím ještě jeden ring a amul a jdu belilala, už mám hotový i předposlední quest, takže držte pěsti :) Nakonec jsem k stávajícímu equipu koupil skoro za 1M weap 1000 dmg (bohužel bez str, je strašně ubohý výběr) se stejnou rychlostí (kvůli loh, který budu mít 1600) a 3. fázi beliala pojedu dual wield s 15k dmg.

Build upravím jen drobně. Místo Leapu dám Eartquake s poslední runou (dám Beliala rychleji, takže někdy budu moc i uhnout jeho ranám) a na IP si místo Iron Hide dám taky poslední runu (když už šlápnu do nějakýho bazénu, tak ať z toho taky něco má Belial :) ).

Faith
Fallen Shaman

Příspěvek od Faith » 08.09.2012, 21:26 hod.

Belial dead, přesně podle plánu a mimo to je Ghom dead. Skusil jsem na Ghoma spoustu věcí, ale nakonec je nejbezpečnější prostě utíkat z plynu a obíhat místnost. Nicméně chce to dmg kvůli enrage. Touhle taktikou stačí udělat následující:

skilly:
- místo IP dát Battle Rage (Marauder's Rage) a na Frenzy místo Sidearm hodit Maniac - tohle zajistí o dost vyšší dmg
- důležitý je pustit první WotB hned na začátku, aby se v pohodě stihli dva ... mě to vycházelo tak akorát, dal jsem Ghoma za necelý 3 minuty, asi 10-20 vteřin po druhým WotB

itemy:
- šel jsem s čistým základem 19k dmg (dual wield), při full Maniacovi a Battle Rage to je myslím 28k, což držíte skoro celou dobu a to je tak akorát
- jak jsem už psal, jedu normálně s 10k dmg, takže kde se vzalo těch 9k navíc? nakoupil jsem na Ghoma dost levně speciální itemy ... tam, kde jsem neměl str jsem koupil item s max str a oželel ostatní staty, pokud náhodou nebyli v ceně ... nejlíp se to kupuje na Shoulders a Belt, tam se dá v pohodě sehnat nad 200 resp. 250, což dmg hodně zvýší. Je dobrý si nechat nějaký drobný poison rezy (300+ bez pokřiku) a life aspoň 40k (dalo by se i méně, ale je to hodně nepříjemné, pak to nutí člověka utíkat, i když by měl stát)

---

Zítra se snad dožebrám k Siegovi, takže zase přidám nějaký informace :)

Tapeworm
Burning Soul

Příspěvek od Tapeworm » 08.09.2012, 21:59 hod.

No Barboš doexpený a něco má i oblečeo. Teď nějak šikovně doladit abych mohl solo behat A2 případně A3. Poraďte co na buildu předělat a co předělat na EQ. U věcí prosím zkuste co hoří nejvíc a za co měnit. Myslim že první na řadu půjde helma a gatě.

Build mám zatím stejný jako před tím, ale chystám se předělat.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Tape ... o/19682776

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“