Druha strana pohladu
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Pre niekoho flame, pre niekoho otvorenie oci?
Preco to vlastne sem pisem?? Kazdy si spravil nazor na mna len z Punnyho reci ze som noob hrac a ze vdaka mne a Ajeyovi zomrel. Nik sa nepozre aj na moju stranu pohladu a to uz ma u vas nesmierne hneva, ta pseudo komunika ktora pritakava pseudo hracovi za to ze presiel ako prvy cech inferno za barbra ale o ostatnych postavickach nema ani tusenie.
10. Ajeyovo - Ak si EMO nehraj HC
http://www.youtube.com/watch?v=n9JHLx8HGxo
- velka skoda ze video nieje cele! ale len zamerne vystrihnute, kde chybaju nasledovne informacie
* Punny sam vravi veci tipu, tu mi v a2 nic nerobia (bozsky komplex?)
* Moje zdoraznovanie ze nemam widescreen (sirokouhly) monitor, a nech mi bojovnici vravia ci triafam ciel alebo nie
* Sposob hrania Punnyho a Ajeya ktory nedavali velky pozor na DHcko a boli vo vacsej vzdialenosti ako by sa patrilo (DH ked sa stara o 1 moba, nemoze pouzivat AoE) a pomahat bojovnikom -> neboli timovy hraci
* Ani jeden z nich nemal predstavu aky mam dmg a boli naznaky ze tam ani nic nerobim a ze sa len veziem.
http://i.imgur.com/RE2ZR.jpg
tu mozete vidiet aku som mal vybavu a aky unbuffed dmg som mal (36k zaklad bez SS) co je daaaaaleko viac ako Ajey s monkom ako je viediet z videa .. ale bohuzia v celej verzii videa je patrne poukazovanie ze nic nerobim ...
- Punny si za svoju smrt moze zvacsej miery sam!! sam to aj vo videu priznal ze isiel tam kam nemal, ze nevedel ze sa neda ist hore? to je jeho chyba! to ze nekrical pomozte mi? to je jeho chyba! to ze Ajey len tancoval?
ale co ja? ja mam svedomie ciste !! ja som robil vse co sa dalo a daval nemali dmg! a ak si nadalej myslite ze je so mnou nebezpecne hrat? len preto ze ostatny robili chyby a zaplatili si za ne? heh tak prosim Ale myslim si ze je doost chabe od vas vsetkych bavit sa o nikom za chrbatom a nedat mu ani moznost sa k tomu nejako vyjadrit! Zamyslite sa nad svojim spravanim poniektory.
PS: gramer nazi do prace:) mozte mi opravovat gramatiku .. viem ze niesom slovencinar ale nevadimi to
Preco to vlastne sem pisem?? Kazdy si spravil nazor na mna len z Punnyho reci ze som noob hrac a ze vdaka mne a Ajeyovi zomrel. Nik sa nepozre aj na moju stranu pohladu a to uz ma u vas nesmierne hneva, ta pseudo komunika ktora pritakava pseudo hracovi za to ze presiel ako prvy cech inferno za barbra ale o ostatnych postavickach nema ani tusenie.
10. Ajeyovo - Ak si EMO nehraj HC
http://www.youtube.com/watch?v=n9JHLx8HGxo
- velka skoda ze video nieje cele! ale len zamerne vystrihnute, kde chybaju nasledovne informacie
* Punny sam vravi veci tipu, tu mi v a2 nic nerobia (bozsky komplex?)
* Moje zdoraznovanie ze nemam widescreen (sirokouhly) monitor, a nech mi bojovnici vravia ci triafam ciel alebo nie
* Sposob hrania Punnyho a Ajeya ktory nedavali velky pozor na DHcko a boli vo vacsej vzdialenosti ako by sa patrilo (DH ked sa stara o 1 moba, nemoze pouzivat AoE) a pomahat bojovnikom -> neboli timovy hraci
* Ani jeden z nich nemal predstavu aky mam dmg a boli naznaky ze tam ani nic nerobim a ze sa len veziem.
http://i.imgur.com/RE2ZR.jpg
tu mozete vidiet aku som mal vybavu a aky unbuffed dmg som mal (36k zaklad bez SS) co je daaaaaleko viac ako Ajey s monkom ako je viediet z videa .. ale bohuzia v celej verzii videa je patrne poukazovanie ze nic nerobim ...
- Punny si za svoju smrt moze zvacsej miery sam!! sam to aj vo videu priznal ze isiel tam kam nemal, ze nevedel ze sa neda ist hore? to je jeho chyba! to ze nekrical pomozte mi? to je jeho chyba! to ze Ajey len tancoval?
ale co ja? ja mam svedomie ciste !! ja som robil vse co sa dalo a daval nemali dmg! a ak si nadalej myslite ze je so mnou nebezpecne hrat? len preto ze ostatny robili chyby a zaplatili si za ne? heh tak prosim Ale myslim si ze je doost chabe od vas vsetkych bavit sa o nikom za chrbatom a nedat mu ani moznost sa k tomu nejako vyjadrit! Zamyslite sa nad svojim spravanim poniektory.
PS: gramer nazi do prace:) mozte mi opravovat gramatiku .. viem ze niesom slovencinar ale nevadimi to
Re: Druha strana pohladu
PuNY to inferno zcela jiste jako prvni CZ hrac na HC neprosel, tak muzes byt v klidu. Pokud o tobe prohlasuji ze jsi noob, tak s nema nehrej a mas to poresene. Ani se nezatezuj pred nima nijak obhajovat.
-
- Fallen Shaman
Neobhajujem sa, len poukazujem na urcitych ludi, ktorym su prednejsie cudzie nazory ako si spravit svoj vlastny.AlterEgo píše:PuNY to inferno zcela jiste jako prvni CZ hrac na HC neprosel, tak muzes byt v klidu. Pokud o tobe prohlasuji ze jsi noob, tak s nema nehrej a mas to poresene. Ani se nezatezuj pred nima nijak obhajovat.
barb si to umrel sam. Zustat bez wotb mezi frozen arcane electified packem v rohu mistnosti .... od toho se neda cekat nic jinyho. Jako tank by se mel spis snazit tahat moby z jejich abilit /kde uz mu parta muze pomoct/ a ne se v tom koupat .... zvlast kdyz je v parte s hur vybavenyma lidma, nez je on sam.
-
- Quill Rat
- BattleTag:pajon#2194
- Kontaktovat uživatele:
Stačilo sa pozerať na Punnyho HPčka. Ajey tak mohol ísť a pomôcť mu rozložiť aspoň na dve skupiny, tak tu netrep somariny. Veľkú chybu spravil Ajey, že ho tam nechal samého, a keď hrá monka, mal to tiež tankovať. Ty si stal na polku mapy vedľa a len "STREAMOVAL", kľudne si mohol ísť bližšie. Ale zasa je to vec názoru.
Asocial píše:barb si to umrel sam. Zustat bez wotb mezi frozen arcane electified packem v rohu mistnosti .... od toho se neda cekat nic jinyho. Jako tank by se mel spis snazit tahat moby z jejich abilit /kde uz mu parta muze pomoct/ a ne se v tom koupat .... zvlast kdyz je v parte s hur vybavenyma lidma, nez je on sam.
Asocialku - barb tank je od toho, aby to natahl na sebe a udrzel z dosahu DPSek, ktere to jenom pocukruji... a Punny byl na dobrem miste, zbytek mapy nebyl odkryt... sel by jsi tam na HC s Elitnim packem ?.... barbar ustoji hodne - mas li na to prizpusobeny Equip je to v poradku, ale DPSka musi davat damage, a ne se krcit za rohem a blbe kecat... plny skilly - zadny cooldown.... pamatujes Leoric Cotano - molten, mortar, pluauge -2 barbari zacinajici tam chcipaly a pan ceka ve meste a pripoji se az je to v poradku a zazni hlaska - KDE JE MUJ LUUT !!! pokud je sehrany team - ziji vsichni a pokud delaji vsichni co delaji... ale tu zrejme asi nekde chyba - nemyslis...
Proč s Cotanou nechce nikdo hrát ? Part 1
Cotano a pmatuješ si když si šel s náma farmu a prohlásil si : ( kluci až najdete Ellitky tak mi řekněte a já si skočim pro loot ) ?
Nebo Leoric Mannor když si byl ve městě, (kde mám loot ? )
Nebo ti tam hučí větrák jak na nadraží a když tě poprosíme aby jsi si to dal na tlačítko tak nás pošleš do pr** a pak se strašně divíš, že tě máme mute
Nebo kdyz si dáš nick Cotanapadne a pak se stršně divíš, že ti říkají Cotana zkráceně a hrozně nadáváš ?
A co to jak si mě překvápkovi a pajonovi nadával do Kok*tů čůrá*** atd... Když sme tě stejně jako každého křtili u butchera ?
A v tomto replay si to taky nezahrál zrovna dobře. když 75% střel šlo mimo cíl
Jo a si prý nejbohatší slovák nebo co sem to slyšel..... Achjo
Spíš nežli kopat kolem sebe, by jsi se měl zamyslet nad tím, proč s tebou asi lidi nechtějí hrát... Třeba nebude chyba v nich... Ale v tobě hm ?
Vzpamatuj se a zamysli se sám nad sebou
Ps : Associale ty jsi koukám nějakej chytrej
Kube
Cotano a pmatuješ si když si šel s náma farmu a prohlásil si : ( kluci až najdete Ellitky tak mi řekněte a já si skočim pro loot ) ?
Nebo Leoric Mannor když si byl ve městě, (kde mám loot ? )
Nebo ti tam hučí větrák jak na nadraží a když tě poprosíme aby jsi si to dal na tlačítko tak nás pošleš do pr** a pak se strašně divíš, že tě máme mute
Nebo kdyz si dáš nick Cotanapadne a pak se stršně divíš, že ti říkají Cotana zkráceně a hrozně nadáváš ?
A co to jak si mě překvápkovi a pajonovi nadával do Kok*tů čůrá*** atd... Když sme tě stejně jako každého křtili u butchera ?
A v tomto replay si to taky nezahrál zrovna dobře. když 75% střel šlo mimo cíl
Jo a si prý nejbohatší slovák nebo co sem to slyšel..... Achjo
Spíš nežli kopat kolem sebe, by jsi se měl zamyslet nad tím, proč s tebou asi lidi nechtějí hrát... Třeba nebude chyba v nich... Ale v tobě hm ?
Vzpamatuj se a zamysli se sám nad sebou
Ps : Associale ty jsi koukám nějakej chytrej
Kube
Ahojte,
Nerad bych tady rozviril nejaky flame ale taky prihodim svuj nazor...
1. Kdyz hrajete HC tak chodte spolu (Barb a Monk musi byt jako jeden char), jakmile nekdo rashuje nebo soluje je to cesta do pekel. WD,DH se drzi vzadu
2. Chodte ACT na ktery mate vybaveni (ten gear co jste meli na sobe byl tak maximalne na Act1 a to jeste kdovi jestli)
3. Nemuzete si jen tak obehnout kam chcete (kdyz hrajte ve 3 tak mobove jsou silnejsi a maji vice HP, dat je sam muze jen Barb s atomovkou a Berserkrem)
4. Drzet pri sobe i v pruseru...bud zdrhaj vsichni nebo nikdo!
5. Bufy je potreba drzet nahore
6. Hrajte jen s tim koho znate a vite ze hraje dobre a vi co dela
7. bez komunikace je to pruser , pokud vim ze jsem v riti tak musim nahlasit ze zdrham (to nerekl ani jeden)
8. NIKDY se nespolehejte na to ze vam nekdo pomuze
Ajay - Zadne aury, zadne resisty, spatny gear (behal tam jak perpertikl protoze musel, jinak umrel jeste drive nez ten chudak Barb co tam zustal) - sptany build pro teamovou hru...suma sumarum, zadarmo drahy
Punny - Bohuzel jsem nevidel build ale byla to prvni elitka a sli jste z mesta, takze by jsi mel mit jak atomovku tak berserkra a byl cas zdrhnout (navic tam byl portal a mohli jste utect po prvnim naznaku pruseru) - kdyby jste komunikovali tak jste to mohli hned vyhodnotit a utect
DH - myslim ze se od nej nada nic cekat, ten vam nepomuze (je potreba ho drzet relativne v pohode a bez mobu, ne obracene)
Vybirejte si lidi s kteryma hrajete a zajimejte se o to co maji za skily a jak funguji!
Byl to blby den, Puny umrel zbytecne, ale mozna jste byli jen unaveni
Nerad bych tady rozviril nejaky flame ale taky prihodim svuj nazor...
1. Kdyz hrajete HC tak chodte spolu (Barb a Monk musi byt jako jeden char), jakmile nekdo rashuje nebo soluje je to cesta do pekel. WD,DH se drzi vzadu
2. Chodte ACT na ktery mate vybaveni (ten gear co jste meli na sobe byl tak maximalne na Act1 a to jeste kdovi jestli)
3. Nemuzete si jen tak obehnout kam chcete (kdyz hrajte ve 3 tak mobove jsou silnejsi a maji vice HP, dat je sam muze jen Barb s atomovkou a Berserkrem)
4. Drzet pri sobe i v pruseru...bud zdrhaj vsichni nebo nikdo!
5. Bufy je potreba drzet nahore
6. Hrajte jen s tim koho znate a vite ze hraje dobre a vi co dela
7. bez komunikace je to pruser , pokud vim ze jsem v riti tak musim nahlasit ze zdrham (to nerekl ani jeden)
8. NIKDY se nespolehejte na to ze vam nekdo pomuze
Ajay - Zadne aury, zadne resisty, spatny gear (behal tam jak perpertikl protoze musel, jinak umrel jeste drive nez ten chudak Barb co tam zustal) - sptany build pro teamovou hru...suma sumarum, zadarmo drahy
Punny - Bohuzel jsem nevidel build ale byla to prvni elitka a sli jste z mesta, takze by jsi mel mit jak atomovku tak berserkra a byl cas zdrhnout (navic tam byl portal a mohli jste utect po prvnim naznaku pruseru) - kdyby jste komunikovali tak jste to mohli hned vyhodnotit a utect
DH - myslim ze se od nej nada nic cekat, ten vam nepomuze (je potreba ho drzet relativne v pohode a bez mobu, ne obracene)
Vybirejte si lidi s kteryma hrajete a zajimejte se o to co maji za skily a jak funguji!
Byl to blby den, Puny umrel zbytecne, ale mozna jste byli jen unaveni
Laskavě se tu mírněte ve vulgaritách, ještě někdo nějakou napíše a má warn nebo ban. Nevím co je pravdy na tom že někdo nadává do noobů autorovi tématu, ale tady bych to radši neřešil, akorát to vyvolalo flame. Mě v Diablo 2 tolikrát někdo řekl noob, že bych to ani nespočítal, většinou to říkali namachrovaní hráči, kteří sami nic neuměli .) K situaci co se stala, zo toho co je vidět,jestli je to někoho chyba tak Ajeye, že nešel Punnymu pomoct, sám hraju mnicha dost a myslím že mohl jeho smrti zabránit. I když je otázkou, jestli Punny nebyl tak sebevědomý, že si Ajey myslel, že to sám dá v poho a raději nechtěl riskovat postavu. To by pak byla vina na Punnym .) Je to HC a tam se holt umírá, máte možnost hrát s kým chcete a s kým nechcete, takže je to jednoduchý .)
Ahoj Javurku,
asi jsem slepej, nebo jsi to promazal. Ale kde jsou nějaké vulgarity ? Co jsem tak pročetl, tak lidi napsali pouze svůj názor na Cotanu a na replay(na to mají po tom co napsal on Právo) Nikdo kromě něho neměl potřebu se vyjadřovat na forech (třeba sem něco někde přehlédl). Každý do koho kopneš se bude bránit. To tak prostě je. A Cotana se pouze braní což je dobře... To, že je neoblíbený a dle mého názoru píše hlouposti je věc druhá.
Takže to bych asi dál neřešil
Za smrt v HC si odpovídá každý sám.
Já s Ajayem nemám žádný problém a nikdy mít nebudu. Jelikož vím, jak lpí na své postavě a že ti v krizové situaci nepomůže (pokud si nebude na 100% jist, že přežije) HC je o tom přežít a on to tak prostě hraje. Všichni to o něm vědí a chodí s ním dále hrát Tak si pak nestěžujte
K replays :
1.Určitě mohl Ajay Punnyho zachránit běhal tam dokola a nevěděl co má dělat....
2.U diabla měl svůj super alternativní build k ničemu...
Ale prostě je to Ajay... Stejně tak jako já jemu tak on i mě pomohl s levelováním postavy, s výbavou s radou... Pokecáme na mumblu a pohoda. A udržuji s ním klidnou konverzaci, protože s ním nechodím progress
Prostě jak již bylo napsáno od Wokouna : Vybírejte si hráče se kterýma chcete umírat do poslední chvíle ! Je to jen a jen na vás !
AHoj Kube
asi jsem slepej, nebo jsi to promazal. Ale kde jsou nějaké vulgarity ? Co jsem tak pročetl, tak lidi napsali pouze svůj názor na Cotanu a na replay(na to mají po tom co napsal on Právo) Nikdo kromě něho neměl potřebu se vyjadřovat na forech (třeba sem něco někde přehlédl). Každý do koho kopneš se bude bránit. To tak prostě je. A Cotana se pouze braní což je dobře... To, že je neoblíbený a dle mého názoru píše hlouposti je věc druhá.
Takže to bych asi dál neřešil
Za smrt v HC si odpovídá každý sám.
Já s Ajayem nemám žádný problém a nikdy mít nebudu. Jelikož vím, jak lpí na své postavě a že ti v krizové situaci nepomůže (pokud si nebude na 100% jist, že přežije) HC je o tom přežít a on to tak prostě hraje. Všichni to o něm vědí a chodí s ním dále hrát Tak si pak nestěžujte
K replays :
1.Určitě mohl Ajay Punnyho zachránit běhal tam dokola a nevěděl co má dělat....
2.U diabla měl svůj super alternativní build k ničemu...
Ale prostě je to Ajay... Stejně tak jako já jemu tak on i mě pomohl s levelováním postavy, s výbavou s radou... Pokecáme na mumblu a pohoda. A udržuji s ním klidnou konverzaci, protože s ním nechodím progress
Prostě jak již bylo napsáno od Wokouna : Vybírejte si hráče se kterýma chcete umírat do poslední chvíle ! Je to jen a jen na vás !
AHoj Kube
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
smelina: Svůj názor zde napsat může, ale pokud jsou v tom vulgarity, je jen na místě, aby to bylo smazáno. Moderátoři tu nejsou od toho, aby promazávali milostpánům, kteří se na fóru neumí chovat, jen ty dotyčné vulgarity.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Smelina
- Wraith
- BattleTag:Smelina#2454
- Kontaktovat uživatele:
Smazání jsem čekal, bylo to za slova "do ******", "do ****" nebo za obecný nesouhlas s politikou mazání postů? Asi poslední případ, protože jinak nechápu proč např. topic viewtopic.php?f=118&t=6456 nemá půlku postů promázlou. Máte přeci jiné nástroje jak lidi usměrnit...warning, ban, lock. Proč tahle zbytečná cenzura, když si pár lidí chce vyměnit názory a nechtějí s sebou jednat v rukavičkách. I autor topisu Cotana by si určitě rád přečetl vše, co tu bylo prokoseno...
Nejde o politiku ale o to že tady byli posty s vulgaritama, někdy je to v mezích a dá se to tolerovat. Tebou zmiňované téma je zamčené a navíc Wixxia má lock účtu. Tady jsem zvolil smazání místo hned potrestání. Myslím že tady už nic rozumného nebude, pokud má někdo s někým problém, řešte si to prosím přes PM, nebo osobně