Damage reduction from elite

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
krchleba
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:krchleba#2259
Damage reduction from elite

Příspěvek od krchleba » 31.01.2013, 19:48 hod.

Cau umelby mi prosim nekdo odpovedet, ci nekdo nahodou nevi jak je nastavena reduction od elite.Jestli se do toho pocitaji pouze rany ktere elite rozdavaji, nebo i vsechno co je spojene stemi elite?(fire,poison,laser....)Rekneme ze mam item ktery mi dava 14% reduction from elite, nevim presne jak to funguje.Budu vdecny kdyz me nekdo uvede do obrazu :D Predem dik a jetli to tu u nekde je tak budu vdecnej i za nakopnuti spravnym smerem :D

Duri
Gorebelly

Re: Damage reduction from elite

Příspěvek od Duri » 31.01.2013, 20:10 hod.

nie som si isty ale ak napisem zle niekto ma isto opravi :)
mam pocit ze najskor sa berie armor, potom rezisty potom redukcia zo skillov a az potom redukcia od elit na itemoch.../block stitu by mal byt na prvom mieste v pripade ze tam stit je :)/

a teda. ak obdrzis poskodenie 10 000 a mas armor co ti dava 50% redukciu tak obdrzis len 5000...z toho sa dalej rataju rezisty...ak je poskodenie napr fire a mas redukciu z firu napr 50% tak obdrzis len 2500...ak mas redukciu zo skilu 10% obdrzis len 2250...a potom by mala nasledovat redukcia z elit...ale nie som si tym nejako moc isty je to len moja domnienka ale ak tomu budes verit bude ti to jedno hlavne ze to ako tak funguje :D

Quetak
The Butcher
BattleTag:Quetak#1902

Příspěvek od Quetak » 31.01.2013, 20:14 hod.

je úplně jedno v jakym pořadí jsou redukce, vždy ti vyjde stejný číslo ;) Block se myslím bere jako poslední, takže když máš dostat 4k dmg a blokneš nedostaneš nic pokud má štít dost block amount.
Vlastnosti elit by se měli redukovat affixem reduce dmg from elites - tenkrát myslím upravovali arcane aby byl tímhle redukovanej, měli to nějak buglí a neredukovalo ho to, takže předpokládám, že všechny ty dmg affixy tím redukovaný jsou.

krchleba
Quill Rat
BattleTag:krchleba#2259

Příspěvek od krchleba » 01.02.2013, 08:57 hod.

dekuji za odpovedi a objasneni : -)

An7yk
Gorebelly
BattleTag:An7yk#2127

Příspěvek od An7yk » 11.02.2013, 13:14 hod.

takže i armor má vliv na obdržené dmg třeba desecratorem? to je mi novinka :D to zásadně mění můj postoj k výbavě :D

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 11.02.2013, 14:28 hod.

armor je super vec ;)
som si to prepocital a vyslo mi na mojom wd ze cca 10 armor = 1all rezz...nejak som si to myslel aj predtym a tu sa mi to len potvrdilo...cize pre mna plati ze nema zmysel zbytocne investovat do maxima all rezov ked je ovela lacnejsie a jednuchsie investovat do armoru...vysledok je prakticky taky isty + veci s all rez su nehorazne predrazene nato co v skutocnosti robia...

http://rubensayshi.github.com/d3-ehp-ca ... c95411ad43

kojot
Zhar the Mad
BattleTag:TruE#2982

Příspěvek od kojot » 11.02.2013, 15:57 hod.

Duri píše:armor je super vec ;)
som si to prepocital a vyslo mi na mojom wd ze cca 10 armor = 1all rezz...
No, to bude tím, že to přesně takhle má fungovat :) . 1000 Armor ti dá stejně protection jako 100 AR, 2000 Armor dá stejně jako 200 AR, atd. :D . To je taky důvod proč 1 bod do Int přidává 0,1 AR a 1 bod do Str přidává 1 Armor.

A díky diminishing returnu na resistencích a na armoru se vyplatí je mít v poměru 1:10 (tak, aby protection z obou byl stejný).
Obrázek

Duri
Gorebelly

Příspěvek od Duri » 11.02.2013, 17:29 hod.

clovek ani nemusi vediet ako to presne ma fungovat a co je diminishing return aby vedel ze wd nemusi mat 900all rezz :) ale kazdy nech si zvoli svoju cestu ;)

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 12.02.2013, 11:02 hod.

hezké :-) kdybych chtěl na barbarovi mít i nějakou utočnou pasivku, lepčejší teda místo Superstition si dát Tough as Nails třeba že?
Ono je to stejně jedno, v neděli mi umřela na HC barbarbara :D :cry:

R.I.P. http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7y ... o/18896260

spiderer
The Butcher
BattleTag:spiderer#1213

Příspěvek od spiderer » 12.02.2013, 12:02 hod.

Utocnou pasivku Superstition nebo TaN? Spis defenzivni ne? :) Ja jedu jednu na armor, vzdycky tu co dava vic, ono se to se zmenama gearu neustale meni + klasiku Ruthless na boost CC a CD + ted dlouhodobe inspiring presence na LpS, ale moznosti tam je hodne :)

An7yk
Gorebelly

Příspěvek od An7yk » 12.02.2013, 12:45 hod.

jo však já myslel utočnou pasivku třeba Ruthless, pak mít na HP regen a třetí na armor či suprstišn :-) a že suprstišn je 20% a na armor je 25% takže z toho plyne lepší ta na armor pak tedy ne ? :D

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“